Мукачево.Net усіляко намагаються вивести з ладу напередодні виборів

19
17

Близько 19.00 п'ятниці, 24 жовтня на сайт та партнерські мережі були спрямовані потужні та обширні атаки, через які сайт тимчасово було виведено з ладу.

Атаки на Мукачево.Net перевищили ліміт в розмірі 140 Gbps

Наші інженери працюють, аби вже найближчим часом перебої у роботі сайту, які час від часу виникають, усунути повністю.

Редакція пов'язує їх з виборчим процесом та днем голосування.

Подібні атаки були спрямовані на сайт у період Євромайдану, а також під час президентських виборів.

Мукачево.Net

Коментарі

СФ
Сайт файний.Не любиться-не пхайтеся,козли.

1

РП
Робота парашенка або яйценюха.

1

P
profy

Чому модератор не банив троллів, котры видавали по 20 постів за пару хвилин і наповнили спамом ушиток Internet? Cе було коли мав підписуватись договір про асоціацію з ЄС.

ХН
ХТО НЕ МЕРЗНЕ ТОЙ МОСКАЛЬ

1

ДК
Дотянулся кровавый Путин!

1

ДТ
Дмитро Тужанський не витирай комменты!

хлеб голодным!

Ш
Шоні

Мир народам, хлеб голодным!

КВ
кому ви нужні

н

ДР
дО РЕДАКЦІЇ

З вашим сайтом цими методами піаритися-дуже смішно.У нашому місті всі знають хозяїна вашого.За кордоном ви заробляли б з протягнугнутою рукою.

Ч
Читач

Якщо б так ви висвітлювали всі дані, критики, зауваження до Мукачівської влади то тодіб у нас в Мукачеві булаб настояща демократія і мешканці міста булиб задоволені такою інформацією, тоді б може щось робилось у нашому місті для покращення життя нашого народу! А так як наша влада приймає одні незаконні рішення, у нас в данний час нічого неможе змінитись до кращого.СЛАВА УКРАЇНІ!

Ч
Читач

Хороший сайт лише опубліковувалиб ще і коли критікують Мукачівську " ВЛАДУ" то бклоб дуже добре!

))) дешевий PR

))) дешевий PR

С
Статистика

Чи має сайт таку велику аудиторію відвідувачів для того щоб виникало бажання його вивести з ладу? Сайт є регіональним. Аудиторія постійних користувачів обмежена здебільше або мешканцями Закарпаття або тими хто має коріння з Закарпаття. Яка кількість мешканців Закарпаття має доступ до Інтернету. Не більше 40-55%. Яка кількість цих користувачів ймовірно цікавляться політикою на регіональному рівні? Ймовірно не більше 10-15%. З цих 10-15% інтелектуалів не менше 10%, тобто людей, які читають даний сайт але самостійно здатні аналізувати отриману інформацію і бачити симпатії даного ресурсу. Впливу на іх свідомість сайт не становить, він несе лише інформаційне навантаження. Проте для 5% відвідувачів він становить політично спрямовуючу функцію. Висновок: чи є сенс в тому рахунку і фінансовий, заради цих 5%, виводити з технічного стану цей сайт?

9
911

Хороший и нужный портал Полит. новости однобокие,это понятно-связано с работодателем. Мне лично только не хватает обьективности в некоторых новостях по Мукачеву (Иногда просто копируется текст, и добавляется видео с м-студио) Вы бы лучше сначала перепроверили ,а потом в новостную ленту запускали :) И еще,иногда проверяйте грамматику и опечатки, и используйте логику. Удачи вам, и вашей работе.

Ч
читач

Не заперечую ваші спростування і поважаю відвертість редакції. І надалі читаю і читатиму ваші новини, так як оперативність та викладення інформації мені до вподоби! Це особисто моя думка.

Р
Редакція

З моменту оновлення редакції сайту і самого веб-порталу ми ніколи не приховували інтересу засновників, тобто завжди були щирими з нашими читачами. Такі реалії роботи. Щодо коментарів, то вони модеруються згідно з правилами коментування. Мукачево.Net є офіційно зареєстрованим підприємством, і проблема позовів у бік редакції стоїть доволі гостро насамперед щодо коментарів на сайті

Ч
читач

Поважаю ваш сайт, але на жаль останнім часом ви стали не цікавим, так як подаєте інформацію, здебільшого потрібну вашому власнику і головне-ви модеруєте майже усі кментарі, які ідуть в супереч вашій політиці, а деякі навіть видаляєте, чого не роблять більшість інших сайтів. На жаль.

Читайте також