Мукачівець каже, що його ледь не задушив депутат міськради. Поліція завела справу (Доповнено відео)

28
30

Інцидент стався зранку понеділка, 1 травня на вулиці Сеченова.

Згідно з офіційними даними правоохоронців, близько 5 ранку вони отримали повідомлення від мешканця цієї вулиці, що на нього напав мукачівець напідпитку, – повалив на підлогу та схопив за шию. За словами заявника, його врятував сусід.

Слідчо-оперативна група, яка працювала на місці подій, встановила особу ймовірного нападника. Це також мукачівець, який проживає на вулиці Чехова. Рівень алкоголю в його крові, за підсумками освідчення у Мукачівській ЦРЛ, складав 1,86 проміле, а це у 9 разів вище норми. У його діях правоохоронці вбачають ознаки злочину за статтею 125 Кримінального кодексу – умисне легке тілесне ушкодження. Як наголосили у поліції, відомості про інцидент внесені у Єдиний реєстр досудових розслідувань саме за згаданою статтею КК.

За інформацією Mukachevo.net з джерел у правоохоронних органах, в інциденті фігурує депутат Мукачівської міськради від партії Самопоміч Юрій Кравчук. Саме його постраждалий мукачівець і звинувачує в нападі. Водночас, правоохоронці продовжують з’ясовувати подробиці інциденту, після чого буде визначено статус всіх учасників – хто потерпілий, а хто підозрюваний.

Згодом редакція Mukachevo.net оперативне відео з бодікамери патрульного, який першим прибув на місце подій. Більше деталей про інцидент ви можете знайти у публікації 

Коментарі

ГІ
Галина Іванівна

Галина Іванівна /Василь/. Не задавайте риторичних запитань. Йдеться не про політичну сторону життя Юри Кравчука, оскільки можу назвати себе аполітичною. Я пишу про особисті якості характеру Юри,просто ,в першу чергу, як людини. А ви не задаєте собі самому питання, як відео з камер патрульних оприлюднено в мережі інтернет і для чого ?

В
Василь

До"Галина Іванівна" Просто перерахyйте заслуги(Ви здатні зрозуміти значення цього слова?) будь-якого з т.н.нардепiв(не обов'язково обговорюваного - будь-якого,за будь-який період з 1991 по 2016 рр.) перед городянами. Ви ж "Іванівна",чи не так? - ваших,рогатих,в кріслах нардепiв - як лайна за банею,кому ж знати заслуги своїх родичів як не Вам? Ще раз,- це дуже просто: які заслуги перед вменяємимi,освіченими мукачівцями з хорошим вихованням і "родословной"? - за що це сельско-прiмiтiвное бичьё рівня гастарбайтерів і/або щасливих ларёчечніков займає крісла керівників і організаторів життя 85-ти тисячного города? Я досить доступно сформулював своє питання?

В
Василь

До"Зривкорень" Не полінувався і знайшов фото і біографію цього папуаса,- знаю його(+- ми ровесники)- городской,дааа...максимальний рівень"кар'єри"подібних примітiвов в індустріальному,науковому,цивілізованому Мукачево,не окупованому тупими злодіями-рагулями(т.е.в УРСР)- майстер на заводі.Це якщо зірки були б дуже-дуже прихильні. І тільки при режимі тупих рогатих злодіїв-окупантів відвертi дауни,холуї,рагулi,злодії,гнилі шкури та інші покидьки суспільства займають крісла нардепів,офіцерськи,прокурорськи,чиновничьи,суддівськи посади і.п.Що можуть розуміти рогаті в управлінні містом і -тiм бiльше!- державою?- так рівно ні хріна бо "випускники" Рагуль-"вузів"(фактично,рівень того ж самого ПТУ) не здатні еволюціонувати- це неандертальці,яких можна використовувати на вспомогательних роботах(типа робочий,крайній випадок - майстер на заводі) або тримати в резерваціях(селах),але ні в якому разі дебілів не можна допускати до владних структур: папуаси все пограбують i засрут нахрен бо - папуаси.

ГІ
Галина Іванівна

Юрі просто намагаються зіпсувати репутацію. Те, що знімають такі відео і викладають в інтернет цьому підтвердження.В ньому зовсім немає агресії. Хто знає його ближче, то розуміють, що це правда. Позитивних якостей характеру в нього набагато більше, ніж негативних. А життя все розкладе по своїх місцях, все вертається бумерангом...

З
Зривкорень

Он городской-''Заяц'' из ''Отрыжки'', безобидный:-)

В
Василь

Хто зможе відповісти розумно: за які заслуги це понаїхавше в наш Варош сільське бичьё стає депутами? - місто буквально розграбовано рагулями-окупантами,рагулями-диверсантами...інтереси чийого народу представляють сiльськи тупі злодії,які окупували всі колишні держструктури Мукачево в т.ч. i депутатськи крiсла?

С
сеченова

жаль пьянка до добра еще ни одного не привела, плюс ко всему криминалитет там на набережной, гд ена розлив продают в забегаловках пристань даринка, с утра там алкаши с наркоманами вместе с продавцами димят и разливают, столики наставили возле забегаловок,а вечером страшно идти домой в девятиетажки, чтоб алканавти не напали, не важно депутати или генерал

І
Іван

Пацан ушоці.Шо то бородатое лиш на рік од нього старшое.Давайте іщи деякі часті.Кіно.

1
12345

Так він так і робить! Б"є жінку, б"є мати, тих хто не може дати здачу. Депутат від Самонемочи.

М
Мукачівець

Смішно коли депутат який сам краде жалієся подіціі.

К
Коля

Пустяк єден. Кастріровати, оби не розмножувався

AA
Al Alex

Кравчук - щи тот чудак.

СС
Сергей Сергей

Руки отрубать дебилов, най матирь душит

Р
рок

А чому всі питання до Юрика?. Питати треба тих позорників ко за нього голосовав на виборахю

1
123

П'яниця і аферист,позбавити мандата такого сволоча

5
54321

Что в нём находят женщины? Беззубый, с аскоридами, вечно липкогрязный...фу! Ещё и запойный. Говорят "Відродження"откупило этого мачо от полиции, за это он будет голосовать как они скажут.

С
Совість

Но й та се ай, депутат алкоголік, і злодій, дожилисьмеся люди добрі ((

Ш
Шампанская

Юрик, я же тебя просила, ну выпил, ну погулял, ну домой или в крайнем случае ко мне...ну никак не на Сеченова. Так он же старенький дедушка. У тебя же мама того же возвраста, а если ее сосед какой то залетный так повалит на пол и будет душить? ну Юрик, в лесу на пикничке с нами было только 1,5 промиле, а чейчас ты перегнул :-)

С
Серж

Садовому! Юрко кажуть найшов собі молодицю двацять річну) у кооперативному технікумі ся учить. но пак не видите як ся парадити став!

В
Василь

Немає в Мукачево народних депутатів бо який народ можуть представляти окупувавши всі колишнi держструктури селюкі з "дипломами" примітивних Рагуль- "вузiв"?! - не розумних,цивілізованих горожан - це абсолютно точно. Рогаті можуть представляти тільки своїх - рагулів. Рагулі - це злодії,холуї,паразити і просто тупі шимпанзе. Селюкам ніколи не стати Homo Sapiens,а вже селюки в структурах влади - це ще й грабіжники,диверсанти,терористи,насильники. Візьміть на вибір будь-якого селюка-окупанта з відомих вам особисто: обов'язково це буде тупа і гнила скотина,яка прагне зрубати бабло - шляхом використання держпосади в особистих,злочинних цілях - на крові і стражданнях городських мукачівців. Рагулi = nупі паразити з вічним комплексом неповноцінності [до речі - досить обгрунтованим] )))

С
садовий

Йой Юре, нигда м не думав шо такий. Перший ись побіг за повістков, а як артілєрішту треба було у войсько - дітись собі "зобрав" на папірь :( А й тритю сь жону вже кинув(???-то правда?), но тти годен, хоть им тя пяного ни видів нигда, айбо буває... но та нич - опять на комісію "пісочити тя" будуть, лем би з тобов иншикоє нич ни зробили :)

Я
Яна

Юрчику, по декларації ти півмільона прошлий рік заробив. Аліменти коли плануєш заплатити. Будеме з дітваком через суд з тебе зтягувати? https://public.nazk.gov.ua/declaration/ca1bd553-6bbd-46f1-833b-39f06667cdb6

А
Активист

Стівен Сігал, вы спрашиваете, не стыдно ли Юрчику бить пожилых людей? Ему не стыдно бить женщину, которая может и не модель, но она намного умнее этого ПТУшника. Воровство, пьянство, отказ от детей...таких депутатов надо выгонять!

УЮ
Уйко Юрка

Тать лишіться дітини! но мало ся за шию подержав, но мало упив - нико не сятий. Вун кіби не носив козлячу бородку, а й не був мало коцнутий, то була би вообще золота дітина))))))

СС
Стівен Сігал

Історія була така. Кравчук бухав там на квартирі, праздновав першоравень. А сусіди почали робити зауваження, причом постраждалі це люди похилого віку. Він накинувся на пенсіонера. Не ганьбиться бити старших людей.

/
///

лол =)))) номра алкоголю перевищена :))) уже докус здуріли сі міліцішти :) скоро дома будуть штрафувати на гостині

1
123456

То норма у водія може бути перевищена, він шо за рульом сидів? ви ще за перевищення "норми" його притягніть до відповідальності, граматєї

М
Мішо

Но Юрко безпрідельщик!!! Нішто відіти а він усе з криміналом звязаний . То телефон замутить то задушити хоче когось)))))))))!!!!!!! Звірь а не Юрко.

1
1

но йсе комедія... Юрко майські відпразнував?

І
Іван

Кравчук то неудачник , який хоче забитися у владу і чиниться порядочним , а на самому ділі просто обичноє бидло якоє хоче на дурнячка гроші урвати

Читайте також