Мукачівець транслював своє самогубство у Фейсбук. За справу взялось ДБP

87
33

В понеділок, 1 червня у мережі Фейсбук на сторінці мешканця Мукачево з'явилось відео, на якому він покінчив життя самогубством.

На відео чоловік свариться на правоохоронців, які нібито його до цього довели. Він надіває на шию петлю та здійснює самогубство, через кілька секунд трансляція зупиняється.

Власні джерела Mukachevo.net підтвердили факт самогубства та смерті чоловіка, але деталі з'ясовуються

Пізніше прокуратура Закарпаття повідомила, що правоохоронці відкрили провадження щодо самогубства мукачівця у прямому ефірі соцмережі..

Так, як чоловік на відео, скаржиться на дії поліцейських то мотиви та обставини, які спонукали потерпілого до такого вчинку, встановлюватимуться у рамках кримінального провадження, як здійснюватимуть слідчі ТУ ДБP у м. Львові.

Попередня правова кваліфікація у даному провадженні за ч.1 ст.120 КК України (доведення до самогубства).


Коментарі

УП
У По Кін

"мєнт - лягаве падло" (с) Подер'вянський

Д
Дд

Мусорів на мило!!!

Р
Районовський

Люди, ви шо й**нулися??? Перед тим як писати шось подумайте!! Ви його вообще не знаєте а іще шось говорите! Як можна такими бути я не розумію. Хотів би я увідіти шо б ви робили в його ситуації! Не думаю шо тоді ви б так говорили. Так шо будь-ласка попрошу воздержатися і не писати х*йню!

П
Підгоряно

Що з Креком?

Р
Релакс

МІША ДАНКАНИЧ ВІЧНА ПАМЯТЬ , менти суки всьо веновні

А
Анастасія

??

ХК
Хто кришує

МЄНТИ!

М
Месний

Кстаті, бачив я відео: повністю неадекватний, психічно-неврівноважений наркоман. Не менти, а нюхло його довело... І як я вже писав у попередньому коментарі - жоще з наркоманами!

О
Олександр

Шо не модеруєш???.

A
ART

здався...

М
Месний

Причлму тут вообще менти?! Та тепер якшо мент влупив наркошу, а той нанюхався та неадекватом пішов та завадився та тепер зразу треба порушити справу і мента влупити?! Так може не трогати наркошів най убиваються і дітей присаджують? Люди, ви нормальні? Циз наркош я би так пи***в шо нерозумілибися багімі ублю**и. Менти молодці лиш треба жоще з наркоманами. Лиш з цими гуманними законами думаю скоро батьки дітей будуть ламати цих бариг кон**их. Ламати руки ноги оби не ходити не продавати руками не могли. І ще би плміняти кримінальний кодекс і за 309 давати від 7-12, а за 307 від 15-20. А організаторам, виробникам взагалі довічне ув'язнення. Бо з цією демократією ми націю загубимо.

П
Петро

наркомани беріть прімер і в перед

А
Алексей

Где видео? Где цитата парня, который повесился? Можно было его слова напечатать хотя бы без изменений а не писать отсебятину. Он же хотел этим поступком что то донести а наши СМИ и это затрут.

З
Закарпацька

Шкода тебе Мішаня і Крека

НМ
най му бариги поможуть

тіко цімборів і всі браття ... десьте усі боли коли брат ваш петлю на голову удівав? у нього був вибор - сімя або браття. Він вибрав вас. Уже достали новості про наркоманів, стрілянину, ціганів, кражі, різанину, пянки, утопленіків, митників, хабарників ... нормальних людей ся не лишило?

ДЖ
До Жени

Ти отброс общества можеш погрожувати лише тут i не важливо то менти або бандiти . Твiй гнилий базар тут i закiнчиться. Ти нежить яка тiльки може тут поговорити. А якшо це не так будь мужиком дай свiй номер. Я тебе наберу. А по вашим приблатнненних "понятiях" ти зсу...че...ний...i вписатися за нарiка як i за цигана неправильно. А Цвiтному поугрожати смiлостi хватае тiльки анонимно.

МД
Місцевий до Женя 01.06.2020 21:20

А до чого тут Пацкан??? Пацкан Михайло це майор поліції дільничний по Подгоряну.

ПГ
Прости Грішного

Не Видержав! Спочивай з Миром Друже Наш! Не мав піддержки! Де боли близькі, треба боло Пацану подати лише руку!!

РУ
Роман Ужгород

Царство небесное и земля пухом парню(((Вот читаешь новости у нас в Украине и каждый день такие новости и не по одному случаю(((Сегодня так же застрелился где то атошник в лесу десантник,в Харькове вообще жесть,женщина выкинулась из окна 19 этажа с ребенком шести месячным(((.Куда блин катимся в Африке наверное уже и то лучше скоро будет чем в Украине(((За 30 лет угробили и разворовали,что было...

П
Подгоряно

У Подгоряні тілько наріків.Шо страшно ходити вечером.І нико нич не робить...

ДР
Добрий районовський

Земля тобі пухом Селепе, хай Бог береже тебе і Крека

ЗГ
Законослухняний громадянин

То всьо бариви виноваті. Жаль пацана

Ш
Шоні

То Піодгорянський пацан бов? У 6 школу ходив?

Р
росвигово

хто з 3ii бурси? напишить зто це

9
911

це не фейк... дійсно повісився, неспасли (((

П
Подгорянский

Диструктивні привички ламають людей ,інколи такі люди і незадумуються шукати інші шляхи ,нема куди із їхніми хворобами податися.Від поліції не все залежить.Не тільки Поліція мала контролювати його і тримати на обліку,винні бариги подгорянські І його цімбора які то всьо задобряли дьома .Мали дивитися за ним жива мати,систра,маленький брат.Не вірю тому що жаль.

M
McMurphy

-1 наркоман

Y
Yyy

Із за мента в петлю? Хворі люди

Л
Ліля

Як звати того хлопця?

М
Мукачево

довели

Д
Дурда

Як фамілія хлопця

T
TTX

Ерунда. Кто хочет уйти из жизни- тот уходит. Кто не очень хочет- начинает звонить знакомым, семье, плачет и ждет утешения и помощи.

Ж
Женя

Нашося було вішати, треба боло іти і повісити тих хто доводив до цього, Пацкан тобі жопа!

Читайте також