Мукачівка Ірина Галай підкорила Еверест і стала першою українкою, яка зробила це

35
31

Це сталося сьогодні вночі, 20 травня після тривалої підготовки та інструктажу.

На самісіньку вершину найвищої гори планети Ірина Галай піднялася у супроводі гіда Віктора Бобкова. Цікаво, що зробила це Ірина фактично на свій день народження, який вона святкувала 18 травня.

Своє сходження і підкорення найвищої точки планети Ірина Галай присвятила усім жінкам України:

– Я хочу посвятити цю вершину всім жінкам України! Найсильнішим, найвідважнішим, найвитривалішим в світі! Моїй рідній сестричці Марії Іванчо, мамочці Ганні Галай, всім подружкам, які мене підтримували! Ми найкращі, головне вірити в себе і ніколи не здаватися! Слава Україні! Слава Мукачеву! – написала Ірина у своєму Facebook.

Слід зауважити, що Ірина тривалий час готувалася до цього сходження. Про це читайте у наших новинах: 

Коментарі

В
Варошський

Мартон взял первое место, Динамо выиграли, двое спортсменов привезли золото............ А у нас уже пол года в топе Ира...за капусту? Редакция, обратите внимание!

Я
Яр

По коментарям можна помітити рівень розвитку людських душ-одні сильні та порядні,інші дрібні та підлі.

ВТ
в точку

чурка однакоже рядом ка гид? все с ума сошли, деньги есть, хоть і на Марс позалуста.

ДЧ
Дима Чижмарь

Молодець баба! Ірина на Джомолунгму вилізла, Джамала Євробачення виглала, а мужики тіко ревуть і пиво жруть... Робіть висновки братики.

X
XXX

Молодець! )))

Н
Небайдужий

Ірина Галай залізла на гору ЕВерест тільки з гідом чи ще хтось був окрім супроводу Віктора Бобкова.?

ДП
до Петра

Петре ти дурних грибів наївся?

Д
Добрый

Жираф, да, доставил ниподецки! Вторая фотка тоже зачётная - померанчевые палатки! Ющенко - да! Гринжоли - разом нас богато!

П
патріот

но якраз президент забув іі привітати, люди життя віддають, гинуть за батьківщину, а тут улізла на Еверест за гроші спонсорів, та й нараз нагороди, не городіть дурню.

Т
Турист

В 4 ранку видно як вдень і без кисневих балонів?!!! Не вірую!!!

П
Петро

Подвиг Ірини важко переоцінити. Мукачівці пишаються досягненням цієї 28 річної дівчини, вітаючи її та її батьків, всіх, хто допомагав їй у здійненні задуманого. Гадаю, Президент, як і усі ми не тільки порадіє з цього, але і гідно відзначить цей подвиг, бо це подвиг !

7
78

малфа галая

Т
Тітка

Всім тим що жовчу ісходять самі попробуйте хоть на дерево залізти а кгб треба вчити географію-ІРИНІ СЛАВА

М
мукачівець

Юрій Гагарін підкорив космос, Ірина Галай - Еверест !

М
мукачівець

Юрій Гагарін підкорив космос, Ірина Гелетей - Еверест !

ЖЯ
Жанна Яременко

Мукачівці давайте порадіємо за Ірину! Будьте патріотами України і гідними громадянами чудового міста Мукачево ! Щиро радію за неї . Чудова сім'я . Збулась мрія красуні ! Це колосальна сила волі та випробування! Успішного сходження і повернення додому! Ірина молодець ! Прославила Мукачево на увесь світ !

Т
ттт

майже ся няня догадав ош куди гроші пропали

М
Михайло

Треба ще спуститися, тоді будуть фотки. На Еверест ще wi-fi не завели. Це серйозно, а вам тут шуточки. Сотні досвідчених альпіністів загинули на шляху до підкорення.

1
123

А хто такий вІКТОР бОБКОВ?? тЕЖ ІЗ мУКАЧЕВА??7

К
кц3кц

но се ай... не зря отвалила 70 тис доларів :)

B
betonus

А де фото чи, як то модно тепер називати, сельфі з самої Джомолунгми? Щось ні перше, ні друге фото не відповідає цьому. Чи вже жирафи в Гімалаях водяться? При певних умовах і супроводі досвіченого, умілого чоловіка жінка може досягнути і висоти "сьомого неба".

Я
Я

Ну - ну, давайте фото!

1
14

молодець !!!!

Я
Я

Молодец !!! Поздравляю ! Уважаю за смелость и неординарность ! Родители у нее хорошие, если смогли воспитать такого человечка! Не каждый, далеко не каждый даже имея финансовую возможность пошел бы в горы, это не гламур, это сила воли, это неустанная подготовка, это риски. Восхищаюсь Ирой !

Х
хохлушка

Странная ситуация на самом деле. Ждем дальнейшего развития событий

К
КГБ

а вудки жираф

А
Анатолий

БРАВО, ИРИНА!!!

І
Іван

Молодець, умничка, вітаю!

Г
Густі

Молодчинка..Видно наша дівчина..Ірина підкорила Еверест,а всім нам відомий мандрівник з 1+1 Дмитро Комаров на висоті 6км був евакуйований до лікарні!Закарпатські дівчати і в вогонь, і у воду полізуть, і Еверест підкорять!Respect

КГ
коза горна)

молодець! Респект!

М
мукачівець

Молодець Ірина! Вітаємо ! Пишаємося !

Читайте також