Мукачівські депутати підтримали звернення батьків до президента щодо мобілізації (ДОКУМЕНТИ)

77
32

Сьогодні, на сесії Мукачівської міської ради, було прийнято рішення, "Про звернення до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо проведення часткової мобілізації".

За це рішення проголосувало одноголосно 31 депутат. Одразу після прийняття рішення стурбовані батьки покинули зал міської ради.

Читайте оновлений текст звернення з вимогами, який буде відправлено міським головою Золтаном Ленд'єлом до керівництва країни. 

Нагадаємо, мукачівський військовий комісар роз'яснив свою позицію щодо часткової мобілізації у місті та районі.

Мукачево.net

Коментарі

М
Мукачево

В Закарпатті, Львівщині, Івано-Франківщині Медведчук і Путін роблять провокацію, закликаючи людей блокувати мобілізацію. Наші хлопці захищають своє зараз на Сході, інакше завтра москаль прийде до тебе до хати і буде пізно. Вони завжди прикриваються жінками (москальська бздлива натура). Не віримо в цю брехню. Мусимо себе захищати. А Путін і Медведчук і їх сраколизи хай виздихают.

М
Мукачівка,

Жінки молодці! Низький Вам уклін та повага, ща те що ви зробили!

1
123

краще нехай почнуть мобілізацію із "шишок", усіх чиновників, їх синків, сватів, кумів....починають нехай із самого верху і ДОБРОВІЛЬНО йдуть у зону АТО....що ж забирати простих, невинних дітей, хлопців і чоловіків???? коли підуть всі депутати, і будуть там, коли вже потрібна буде їм підмога, тоді підуть і прості люди! ЛИШЕ ПІСЛЯ НИХ!!!! але як сказала моя знайома "якшо дати депутатам зброю, війна закінчиться через 15 хвилин. А їм цього не потрібно, бо яка б війна не була, там "відмиваються величезні гроші, міліярди".....кожна жінка пустить свого чоловіка на схід, лише коли на передовій буде вистроєна вся верховна рада!!!

ПН
Пак не модеруйте коменты худь нашым свідомым

Де димократія маттірь юй у дыханя?

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

А чого коменти удаляєте? ЛЮди пишуть свою думку,а я скільки не зайду всі хто пишуть,то очікує модернізацію,а потім комент пропадає!!!!!! Не любиться вам шо люди пишуть свої думки,не ставте статті!!!!!!!!!!!!!!

X
xbnfx

Де регістраційний № рішення?Я бачу тількі дату.

А
Андрій

Та ментів туди відправити. Ними Дніпро можна гатити стільки їх по Україні, а толку зних ноль.

Р
роби

пусть валят беженцы-мужики здоровые защищать свою землю, а то развалились тут паны, цирки устраивают, говори с ними по-русски, открой им русскую школу, дай работу с зарплатой в 3,5-4 тысячи гривен! а наши парни тем временем погибают за НИХ! мобилизовать их в первую очередь, кричали "расея, расея" - пускай теперь идут в зону АТО и кричат!

П
Перемога

Вот це вже інше діло, тепер треба чекати що наш Порошенко на це відповість, лише здається мені що на цьому ще далеко не все закінчилось...

M
Mulidran

слышь,ты, Закарпатец-военврач-пенсионер-патриот-123456-из зоны-князь Димитрий-Ясочка, и как тебя еще там, мы, как почитатели твоего огромного таланта, кремлебота-тролля, скоро на нову клавиатуру скинемся, бо сам не беруешь CAPSLOCK поладити))

УР
УСI РЭКЕТIРИ ПРИЙШЛИ ДО ВЛАДИ

1

ІЗ
ІЗ ЗОНИ АТО

МУКАЧІВСЬКИХ ДЕПУТАТІВ СЮДА, які ПРИХОДЯТЬ У МІСЬКУ РАДУ З АВТОМАТАМИ ПОНТИ ГАНЯЮТЬ, НЕХАЙ ПОКАЖУТЬ ЯКІ ВОНИ ГЕРОЇ!!!КАЖУТЬ, ЩО ТО ЯКИЇСЬ КЛИЧКА "ШКВАРЬКА" ?

ВП
військовий пенсіонер

До речі, ФК «Зоря» (м.Луганськ) та ФК «Шахтар» спокійно продовжують виступи у Прем’єр лізі по футболу України. За ці гроші можна було б утримувати не один батальйон добровольців на передовій. І що закарпатці мають йти на фронт, щоб власники цих клубів платили і далі мільйонні зарплати своїм футболістам? Так який, на х..., у закарпатців "сепаратизм"???

ЗВ
Зупиніть війну!!!!

А не доказуйтеся ко правий , а ко нєт!!!!

ІД
І ДУМАЄТЕ ЦЕ ДОСИТЬ?

1

У
українець

Все вірно! Наші закарпатські хлопці, які ніколи не були та й не будуть на тому Сході повинні проливати за Донецьких та Луганських. Впершу чергу всіх чоловіків біженців в АТО. А вже потім, коли виникне потреб, то кваліфікорваних військових з нашої області відправляти.

П1
пенсіонер 1

почему мы должны воевать за чьи-то миллионы?Cовість кіть ті такой Рембо то иди воюй а не туй за компом воняй может вернешся грузом "200" я например никому ничего не должен Чето-то тb еще не в военкомате диванній войн!!

9
987

донецьких чоловіків у деноцьк воювати а то знахабніли влаштовуються на роботу а наших чоловіків скорочують і на війну посилають.донецькі раніше обзивали нас бандерівцями а тепер на нашій землі обживаються. ХАЙ ВАЛЯТЬ У РОСІЮ

С
Совiсть

Якщо так боялись iти воювати , то треба одразу, як боягузи пiдняти бiлий прапор I iти в Росiю!!!!!!!! Виходить - в нас нема держави та патрiотiв(((

У
українець

Досить шкода, що всі ці дії не отримують жодного реагування "там". Адже є указ президента, і за логікою, якщо він відмінить чи призупинить мобілізацію в одній області, то всі інші області підуть таким же шляхом. А це вже не в інтересах держави

К
Катя

Називають нас боягузами... обов"язки в людей перед державою.... от лише один вопрос- а які обов"язки у держави перед народом????як для мене (і думаю для кожного в кого є син, брат чи батько, яких дійсно любиш, коли знаєш як важко виростити, заробити, щоб щось мати в цій сраній страні)- то краще живий боягуз, ніж мертвий або кантужений герой!!!!Україна це держава для депутатів, для олігархів і можновладців! от і війна хай буде їхня.простий люд зробив все можливе щоб вони так жили...хапуги, от тепер нехай відробляють.

В
вася

а чого лише 31 депутат проголосував? будь ласка список тих хто не голосував!

П
пенсіонер

З МУКАЧІВСЬКИХ РЕКЕТИРІВ І ЗЛОДІЇВ 90-р., ЯКІ ТЕПЕР СХОВАЛИСЯ, ЯК КРИСИ ПО НОРАМ, ЗРОБИТИ ШТРАФБАТ І НАПРАВИТИ В ЗОНУ АТО, БО ЛЮДЕЙ ГРАБИТИ ДУЖЕ ВЕЛИКІ ГЕРОЇ !!!

В
вася

В першу чергу мобілізацію провести з депутатів міськоі ради які прикривають лиця щоб надавали першу медичну допомогу раненим військовослужбовцям та відправити синків депутатів

О
Оросвейг

Типерька у Києві будуть гойкати, ош Закарпаття їх ся не слухать. Свистати на них.

N
NNN

Дай бог, щоб Ваші звернення почули і прийняли до уваги в Києві.І не згодом, а одразу!

1
123456

БУДЕМО ВСІ ДО ОСТАНЬОГО!!! ВСІ І ЖІНКИ,І ДІТИ, І ЧОЛОВІКИ!!! НЕ ДАМО СВОЇХ ЗАКАРПАТЦІВ НА СВІДОМУ СМЕРТЬ!!! ВОН БІЖЕНЦІВ, ГНАТИ ЇХ ЗВІДСИ!! ЗАКАРПАТСЬКІ ЧОЛОВІКИ ПОТРІБНІ СВОЄМУ КРАЮ, а НЕ ОБМИВАТИ СВОЄЮ КРОВ*Ю ЇХНІ ЗЕМЛІ!!

ДП
до патріот до депутатів

і свого сина най з собов возьме , тоже бойовик невєбенний

СУ
Слава Україні

Потрібно всіх біженців чоловічої статі відправити назад в зону АТО, хай захищають свої міста. А наших хлопців повернути додому.

П
працівник

Понесіть картрідж в сервісний центр, хай його прочистят.... не солідно. хоя навряд вони це прочитають)

У
Україна

МОЛОДЦІ !!!! Нехай кожний населений пунк Закарпатскої області бере приклад з Мукачівщини.

ПД
патріот до депутатів

ПАРУ МІСЯЦІВ НАЗАД НА СЕСІЇ МУКАЧІВСЬКОЇ РАДИ ПРИЙШОВ ВАШ ДЕПУТАТ З АВТОМАТОМ, ВОТ ЙОГО І ВІДПРАВИТИ В ЗОНУ АТО НЕХАЙ ДОКАЖЕ, ЯКИЙ ВІН ГЕРОЙ!!!

Читайте також