Мукачівський "будинок офіцерів" вже потроху розбирають (ФОТО)

36
34

За словами голови міста Мукачево Золтана Ленд’єла, фірма, яка виграла можливість реставрувати будинок офіцерів вже приступила до роботи. У цьому на власні очі переконався Мукачево.net.

Наразі, там працює бригада, яка відчищає внутрішній двір від сміття, уламків будівлі та сухих гілок.

«Спочатку наше завдання відчистити двір від сміття, щоб сюди зміг заїхати транспорт з будівельним матеріалом» - розказав один з робітників.

Нагадаємо, на реконструкцію будинку офіцерів планують витратити з міського бюджету близько 13 мільйонів гривень. Частину цієї суми вдалося отримати від продажу бетонних плит злітної смуги колишнього мукачівського військового аеродрому. Ще частину - від продажу приміщення діючого будинку культури.

Основні підготовчі роботи з планування приміщення майбутнього будинку культури були проведені ще у 2011 році. Зокрема восени минулого року було проведено кілька фінальних нарад, на яких було затверджено відповідні документи.

До слова, після передачі колишнього військового містечку по вулиці Горького в комунальну власність міста, було два варіанти переобладнання будівлі: перший - під будинок культури, другий - під торгівельну академію.

Коментарі

ГВ
Гость Вчительци

Рад Вашей реакции. "Панчохи" берите в аллегорию:уровень образования - плачевный. Особенно в МГУ.(да простит мукачевских Москва за столь горбатое совпадение). Да и вообще:играйте,люди в футбол.Это - КЛАСС!!!!! "Было у отца два сына:один -умный,а второй-футболист". Потому и к обьектам культуры у нас относятся как средствам обогащения... А школы,школы...горе вам...(Похоже на шевченковских "Сестёр..."?)))))

А
агент

я постороня людина до родини Балога,но важаю що дійсно він зробив много для Мукачева можна сказати що САМО більше а інші сидять в кріслі і протирають штани і беруть огромну зарплату!!!

ЧН
читай новини

Великий концертний зал в ньому буде вміщати 740 чоловік. Усі місця – лише першого класу.

В
Василь

Наскільки мені відомо , в новому Будинку культури планується зал АЖ на 480 місць!(як сказав автор проекту:на більшу кількість не вистачає унітазів у вбиральнях/згідно держстандарту/та парковки для авто). Для такого міста, як Мукачево, це сміхотворно мало.Знову до нас не приїжджатимуть ніякі артисти та колективи , а ми й надалі будемо їздити до Ужгороду.Всі думки дописувачів про гуртки для дітей та дорослих - маячня, це залишилось в далекому минулому.При нинішньому рівні фінансування культури це нонсенс.І дай Боже здоров"я таким інтузіастам , як Рудольф Лаутнер (цирк при МБК),бо далі на нас чекає "гайка".

=
=)

у КОЖНОГО СВОЇ ДУМКИ І ВРАЖЕННЯ)

В
Вчителька

Шановний гость, у Вас нема ні сорому, ні розуму. Що це за вислови: маман, Васьо? Вам треба знову сісти за парту в класі так 2 і ще раз заглянути до книжок тому що бачу Ви перетворюєтесь на дикуна. Мені шкода, що вам трапилася така вчителька у панчохах. Але дурному вчити нікому не треба. А Ви схоже справляєтесь на відмінно у цьому ділі

Г
Гость

Вчителька,если вы действительно "Вчителька",то должны бы знать об уровне интеллекта упомянутой семьи.Дальше денег запросы там никогда не шли и вряд ли пойдут.Один лишь Васьо Петёвка чего стоит:ГИГАНТ НЕДОМЫСЛИя. И вообще,помните ли вы,люди,КАК вылезли Балоги к кормушке? Посмотрите в годы до 98.Хотя бы... А с Домом Офицером и остальными похожими ситуациями связано одно - отмывка денег. И ещё - смех в лицо нормальных людей. Воистину : кому - сервант,а кому - Сервантес. У меня,в 19 ВШ,была учительница укр.мови,которая вначале урока задавала написать"5 речень з дієсловом і 5-з прикметником".На том коммуникация с классом прекращалась.Далее:начиналась "вторая часть балета" : чистка колец на учительских пальцас и поправление положения капронок на ногах учительских.Самой же училкой(не подумайте о пошлостях).УРОВЕНЬ той училки - просто СУПЕР(особенно для нас,бывших в ту пору в пуберте,мальчиков). Уважаемая "Вчителька",не была ли то Ваша маман? Уходят старые НАСТОЯЩИЕ педагоги...Жаль...

М
мкчв

Ужас как запустили дом офицеров. В молодости бывал там но не смог бы даже подумать что его довели до такого. За это надо бы кому-то и ответить. Тем более что это памятник архитектуры. Перенос дома культуры воспринимаю нейтрально. Конечно же такой лакомый кусок в центре не может быть "бесхозным". Он пойдет следом за фито-аптекой, центральной парикмахерской. А за домом культуры нельзя же оставить и горводоканал. Из новых построек Мукачеву таки очень нужен нормальный квапарк - ближайшие в Венгрии, с другой стороны во Львове, потом супермаркет "неБарва", как тут выше упоминали каток нормальный и по больше детских площадок. Ну и не в последнюю очередь дороги. А еще и тротуары. Особенно всю Зрини надо переложить. Пускай даже барвовской плиткой.)))

=
=)

Катя ти мала умнічка)ШАриш)

К
Катя

да!! класно звісно, що цей будинок відремонтують,бо хто там був колись, то може пам"ятає як там гарно, хоча вже і давненько було запущено(я останній раз була в році так-97, ще малою.)але добре пам"ятаю.хоча хто його знає, у нас все тіпа по плану, тіпа по плану- а результати шокують!в кінці будинок культури десь ще перенесуть, а пам"ятці архітектури негоже буде залишитися без заможного власника.якось в нас вже "окультурювали" місто- "льодовиковим палацом". наскільки пам"ятаю то і земля була виділена десь за 13 школою,а об"єкт мали до 2010 здати)))

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

думаю реално виглядит все так: будинок офицерів відремонтують і стане будинком культури, а будинок культури на пл.Миру перейде у властність "Зірки", за що запратить +/- 13 мільйонів грн. Ровт.

=
=)

Що мені тот дом офіцерів?В мене на авто ходова розбита ! тай гримить!ДОРОГУ нормальну людям)А потім все остальне! А ви люди сліпі або тупі!Чи у вас очі замозолені)

GI
Geletey Ivan

Мукачево.нет вже давно пора перейменувати в завидово.нет

3
333

"Поки що" - це круто. Дякую і на цьому, поки що...

РМ
Редакція Мукачево.net

Ми тільки вітаємо участь у дискусіях реальних людей, які реєструються на сайті або просто підписуються власним іменем, прізвищем, або іншими ідентифікаторами. Жоден з ваших коментарів, як ви це мабуть помітили, не видалений. Поки що, у всякому разі.

3
333

Сонце моє "ясна наша демократична редакція" ніхто і нескривав, що написано з однієї адреси. Якщо Ви шановні УВАЖНО І ОБЄКТИВНО ПРИДИВИТЕСЬ то побачите, шо два коменти, це відповідь шановним коментаторам а третя особиста думка. І якщо, Вам ШАНОВНІ потрібна повна інформація про мене, учасника дискусії, то я вам її надам. Велика просьба,не ВИДАЛЯЙТЕ МОЇ ЗОКРЕМА І ІНШИХ НЕУГОДНИХ ДЛЯ ВАС І ВАШИХ ХАЗЯЇВ КОМЕНТИ. Будьте НЕЙТРАЛЬНИМИ. Дяекую.

М
Михайло

Та хай буде Мукачево пыд Балогами мені однаково. Розвток! Розсмішили ви з своїм розвитком, мені сестра говорила скільки вона отримує у "європейській" Барві 1200 грн. ЦЕ ЄВРОПЕЙСЬКА ЗАРПЛАТА? Відмивають на ваших очах гроші!

В
Вчителька

Родину Балог знаю вже багато років. Не розумію, чому деякі люди з такою ненавистю згадують про них. Для чого далеко ходити, давайте порівняємо закарпатські міста - де життя краще, благоустрій. Подобається це комусь чи не подобається але заслуга в цьому саме цієї родини.

РМ
Редакція Мукачево.net

Останні 3 коментарі написані з однієї ай-пі адреси. Вам ніхто не забороняє висловлювати свою думку, але спроби видати себе за різних людей, використовувати образи чи прямі звинувачення будуть модеруватися редакцією.

3
333

А ХТО ЧУВ ПРО ТЕНДЕР НА КУПІВЛЮ БУДИНКУ КУЛЬТУРИ??? А ХТО КУПИВ??? А ЗА СКІЛЬКИ??? ХТО ВЛАСНИК??? І так завжди, а ви "Балога наш няньо і царь", "він нам помої зливать"....

ДS
для sko і к

Балоги у нас замість няня і мами!!! Кіть не они тоди нико. Завтра всі ідім цюлювати руку балогам. За то, ош они обще є. Ош нам недійдавим давуть жити. Анікдот в тему: каже В.І.Б. мамі. -мамко чомусь нас родила лем трьох?\ Всі кругом бидло і неуч, лем три завидівські фатьови то сила. Якщо Ви не поважаєте самі себе то це ваша біда, і не розказуйте ош, які они добрі і благі... шо доброго зробили для вариша? Центр? А ви були на Північній, Гастелло, Краснодонській? В Подгорянах? В Підгороді? По малим уличкам? Там чорноє ГЕТТО. Там не Мукачівці живуть? Коцка покладена? Та то з Пітьовки карєра... плитка тротуарна? Та то Барви плитка... Куплена за міські гроші втридорога.... Фасади в центрі? Та то всі підприємці самі собі красили ПРИМУСОВО ЗА СВІЙ КОШТ... Вікна браковані в школах і садках? "Мікро-Барва" ... та і всьо.... даже такоє якоби благоє діло"АВЕ" і то лише вивозять, а де завод обіцяний по переробці? Через рік два від мусора на полігоні завиємо.... і тд. тп.

Д"
для "мда"

Шановні. Відреставрують буд. офіцерів і компанії Ровта віддадуть буд. культури, а в буд. офіцерів будуть проводитися всякі культурні заходи. І все красиво. Просто в центрі міста будівля з ремонтом дуже "лакомий" шматок, тим більше, що він якраз до "Зірки" впритик. Якщо чесно, то настільки всі забритхалися починаючи з балог, що уже нікому не віриш, хоч би і благоє діло, а все рівно не віриш і чекаєш десь "підвох".... сумно....

К
К

До МИХАЙЛА- Міша,що у тебе особисто забрали чи украли? А? Чи тебе жаба давить що люди для міста роблять, розвивають його? Ти був в інших містах України? Бачив там такий розвиток?? Я був багато де і бачив лиш гальмування процесів місторозвитку. От виберись депутатом і теж зроби шось для міста, а не строчиш всяку херню на компі сидячи вдома на сраці.і Балоги йому, бачиш мішають.та подякувати маєш хлопцям

S
SKO

Mixajlo, durnij tebe pup xrestiv!Takim jak ti nixto nedobrij ,kity ne Balogi toudi xto?Voni xoty dastosy roblyaty dlya sakarpatya,ne to sto vi sidete v interneti i pisete zatormozsenyi komenti.

М
Михайло

Балога скоро і школи забере Балога під себе. Будуть називатися Школа імені Віктора Балоги, Школа імені Івана Балоги, Школа імені Павла Балоги, Дитячий садок імені Андрійчика Балоги. Все буде на Балоги. Чому МУКАЧЕВО РОЗКРАДАЮТЬ!

L
LEO

Идиоты-реконструкция за деньги города а потом за полцены...

?
???

Ви головов думаєте??? які нахуй дєцкі площадки, тротуари, дороги, тут пам"ятка архітектури може назавжди пропасти, кідь реставрацію не провести! Наконєц-то начали реставрацію, і для дітей доброє зроблять, і врятують старовинну будівлю.

J
josko

4omusy ja vas ne mozsu zrozumiti, vasi kermani4i,ne budu nazivati imena ,vi jix prekrasno znajete,budujuty zili krepostyi sobi,za vasi hrosi to ze normalyno,a tut rjatujity istori4nu pamjatku jaku doveli do katasrofiznoho stanu,tak ze uzse pohano dlya dejakix vi4nonevdovolenix idiotiv.

М
мда...

якщо чесно даже не можу представити собі що там буде адже зараз є Будинок Культури Будинок Школярів навіщо це ремонтувати? лише гроші зря потратити туда ніхто не буде ходити і його закриють а 13 млн гривень ніхто не верне, краще би тротуари і дороги нормально зробили, дитячі площадки по мікрорайонам... поживо побачимо....

Я
Я

Цікаво яка фірма виграла тендер.

П
Павло

Люди, та це ж буде новий будинок культури, де зможу займатися ваші діти.

ІП
інформаційно-діловий портал

13 мільйонів гривень ого

ПМ
проходил мимо

детские площадки построили бы лучше в каждом районе

=
=)

Краще б дороги підтянули за ті кошти до эвропейського рівня,а то так марнотрацтвувати держкоштами негоже=(

Читайте також