"Ми вас усіх заріжемо": агресивні молодики розгромили бар в центрі Ужгорода, усі подробиці (ФОТО, ВІДЕО)

32
39

Mukachevo.net зібрав усі деталі інциденту включно з офіційною версією поліції.

Правоохоронці повідомили нашій редакції, що сьогодні о 2:00 годині ночі до поліції охоронців надійшло повідомлення про те, що на вулиці Корзо три особи чоловічої статі б'ються неподалік бару.

Як розповіла Мukachevo.net речниця ГУНП у Закарпатській області Тетяна Щоголєва, на місце одразу виїхала слідчо-оперативна група яка з'ясувала, що дійсно, 3 чоловіка під час перебування у кафе на Корзо 4, застосували насильство, вчиняли хуліганські дії та пошкодили майно закладу. Наряд патрульної поліції затримав тих громадян, ними виявилися чоловіки 1992 року народження. На них прямо вказали працівники сусіднього закладу, які і викликали поліцію. Їх доставили в Ужгородський відділ поліції, опитали, освідчили та відпустили. Причина конфлікту встановлюється. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження. 

Водночас, очевидці конфлікту передали Mukachevo.net окремі кадри конфлікту, і наполягають, що 3 молодиків, які громили бар є представниками Карпатської Січі. Більше того, безпосереднім учасником конфлікту був лідер Карпатської Січі Тарас Деяк, і саме до начебто звертається на відео один з присутніх у барі.

Як не парадоксально, молодики на відео вигукують погрози російською мовою: «Еб*ть и резать», «Мы вас всех зарежем».

Mukachevo.net намагається отримати коментар від Тараса Деяка, але усі його мобільні номери, які є у розпорядженні редакції, не відповідають. Сподіваємося, Карпатська Січ оприлюднить офіційний коментар щодо даного інциденту.

До 15:00 Карпатська Січ ніяк не відреагувала на інцидент, хоча Тарас Деяк дав коментар одному з закарпатських видань, а з офіційного релізу поліції очевидно, що саме представники Карпатської Січі на чолі з Тарасом Деяком і були тими 3-ма молодиками, яких затримала поліція.

Близько 16:00 на офіційній сторінці Карпатської Січі з'явилася офіційна заява щодо інциденту від Тараса Деяка, в якій він переповів власну версію подій.

Пропонуємо вашій увазі фрагмент відео інциденту. Застерігаємо, на кадрах присутня нецензурна лайка.

Згодом, Мukachevo.net отримало відео з місця затримання молодиків. До речі, патрульні зауважили при затриманні у них виявили предмети схожі на ножі та балончики зі сльозогінним газом.

У підсумку, як повідомили у поліції, за фактом інциденту розпочали кримінальне провадження, і згідно з попередніми даними Тарасу Деяку з побратимами загрожує до 7 років в"язниці.

Коментарі

ДП
до ПС

а ти ще не положив душу й тіло за Крим? Донецьк? Луганськ? не? чим тобі Закарпаття не вгодило? хтось тут хоче відділятись? кричить "путін спаси?" Бо покишо в даній статті я лиш бачу людей низьких моральних устоїв, які вигукують фашистські лозунги.

Н
НС

навіть і не думайте! ніякі сепаратистські Polgarorseg не допоможуть. адреси мешкання і вся інформація о членах Polgarorseg вже давно відома українським організаціям закарпаття. як тільки буде зроблений перший крок зі сторони Угорщини до оккупації закарпаття, одразу з нашої сторони буде зроблено 2 кроки на випередження. модератор, не бійся, публікуй:)

А
Азов

не вздумайте, венгропомішані, не ворушіть вулик

П
ПС

Закарпаття - Україна. іншого не буде. "Душу й тіло ми положим за нашу свободу, І покажем, що ми, браття, козацького роду"

Z
Zoltan

Січовики-39 =січовики-17!

А
Андрій

Мені понятно що люди які хочу забрати в України землі, та ті хто хоче нажитись на простих громадянах і інші що розказують як правильно нам жити з всякими збоченнями йдуть одним фронтом проти хлопців. Знаючи скільки раз Карпатська Січ довела що вони на захисті краю, не так як дехто, а довела ділами, їх є за що підтримувати. Правда на вашій стороні патріоти! Слава Україні!

AA
Al Alex

Воїни світла - воїни бабла

ДR
До Rej Barrett.

А вони( карпатське січ )щим кращі!!!!!!!

Р
Робочий

В Донецьк в перший ряд як з переді отсечка ззаді добити

RB
Rey Barrett

Наконецто эту богодельню хоть немного покошмарили. Неоднократно видел какой контингент быдло-наркоманов заходили и шнырялись непосредственно в баре. Парням из Карпатской Сичи респект и удачи

Й
йовбаку

йди до Верховної Ради. Якщо тобі не все одно, що буде з Україною або в АТО а не смерди тут задарь

Г
Голос

Це не українські націоналісти і не патріоти і не захисники це ганьба для України. І на майдані не за таке бидло "стрибали" як там одна (можна сказати рівня їм) пише.

Й
йовбак

"Роман" - ото тот самий тролль який працює пропаГандистом на гроші Медведчука-Чубірки?

ВМ
Вишневий Микола Миколайович

17.10. 2017 в 10:00 Прийди до Верховної Ради. Якщо тобі не все одно, що буде з Україною.

Z
Zoltan

Тарас Деак: эксперт всех(!) украинских телеканалов по вопросам подкарпатских венгров. Поздравляю объективность украинской масмедиа!

Р
Роман

То тi самi "деяки", якi блокували росiiскi фури, на грошi полякiв?

ОП
операция паспорт

Пусть посмотрит репортер ТВ 112 от кого он брал интервью про Закарпатских Венров

М
Маріка

май буш нич ня ниінтересує лиш тото хочу знати

М
Маріка

туй є вопрос , шо йсе за сякі предмети схожі на ножі та балончики зі сльозогінним газом. Пак на мою душу вповішти хоть кось..

АС
агент Соколовский

І шо з того?

Ц
ЦІМБОР

бьідло ,конкретно угашеноє бьідло ....и што інтересно , угрожали на маскальській мові , а щи ся патріотами українськьіми назьівавуть ...козльі...

F
Fedir

Шкода менти всикалися і цих жуликів на міндобрива тоді у Мукачові не зонаджили. Це - ганьба для правдісних патріотів Краіни.

M
Miko

Невже в охорони небуло зброї?Я б їх перестріляв всіх.а відео-доказ проти бидла-все там є.неспростовні докази

П
Петро

типові майданні скакуни

В
василина

помоему они гворі у береговоіх на принудітельное ліченіе

Т
Тарас

Язичники!

M
Miklos

Но шо, шановні, як вам обличчя українського націоналізму?

Г
Гость

Найманці які прийшли кіпіш робити на закарпатті,по сюжету лнр та днр,не дотепрпіли до команди ФАС та видали адреналін.Нич завтра їх випустять за дрібне хуліганство!

М
Моріка

На мою думку, ці молоді люди ніколи не працювали і не вчилися. Бо після трудового дня чи науки так скажено не *стрибають*

Р
Русин

включайте 2 00 мин . там этот лидер этих собак карпатськая сича кричит зик хайль .вдумайтесь зик хайль ..внаукраине нет нацизма ...........

А
Андрій

То в Чікоші амністію оголосили, а Деяк їх на службу одразу взяв, бо других в Закарпатті немає

О
Оксана

За що стрибали на Майдані те і отримали.

І
Іван

вот після цього скажіть що Карпатська Січ це адекватна організація. Нацики заперевальні...

У
Украіна

Карпатська січ і правий сектор це нелюдки дибіли які були обіжені в дитинстві пожиттєво всіх посадити ублюдки кончені їх люди ненавидять в сто кончених

6
666

для Пишти тебе кацап мальований забули зазвідати...

С
Садити

Садити. По любому!

6
666

їхнє місце у вольєрі...

У
Українець

Дуже сподіваюсь, що ці виродки, які паплюжать національну ідею, сядуть. І сядуть надовго. Через таку мразоту, на всіх українців вішають ярлик нацистів.

В
вася

Це воїни світла Карпатської Січі Тарас Деяк та побратими! На "Новинах Закарпаття" більше інформації.

Читайте також