На Автограді в Мукачеві грандіозно відзначили День Автомобіліста (ФОТО, ВІДЕО)

13
6

У кожному з автомобільних салонів комплексу відбувалися тематичні презентації, які представляли країну автомобільного бренду.

Наприклад, у салоні Skoda пригощали вепровим коліном та бехеровкою, а також проводили майстер-клас з гончарства, у салоні Renault - фотографувалися на тлі конструкції Ейфелевої вежі, милувалися французьким канканом та куштували шоколад. У салоні Hyundai влаштували гавайську вечірку, у Volkswagen - пили пиво з закусками, а у Ніссан - епатажні бармени готували молекулярні коктейлі з вибухами, вогнем і димом.

Не менш цікаво було ззовні на території Автограду: гостей розважали аніматори, фокусники та кулінари, які пригощали смаженим биком, шашликами та медовухою.

Кількість відвідувачів свята стало зайвим підтвердженням якості його органіазції. 

Мукачево.net

Коментарі

Б
Бачі

День автомобіліста, з точки зору рекламіста-маркетолога - це впарювання лохотрону потрібної інформації(реклами), та ще й за кошти самого лохотрону. Це - вища ступінь професіоналізму. Організаторам - респект. Лохотрону - "соболєзнование".

З
Задоволена

Повністю підтримую Володимира. Свято було просто відпадним. І програма була дуже насичена. Приємно здивували!!! Організація заходу на висоті!

В
Володимир

На мою думку ці коментарі, це просто продовження постійного "змагання" хто краще Мукачево чи Ужгород :) в Мукачеві звичайно багато проблем, але в багатьох питаннях далеко попереду Ужгорода, в тому числі в організації хороших міроприємств. І що найбільше дивно, що це дратує найбільше ужгородців, це такий собі комплекс "столиці" особливо коли "столиця" чимось поступається. А свято було супер!

ЗГ
Задоволений гість

На мою власну думку. Попередні коментарі від "читач" і "читачу" - це "чистої води" ЗАЗДРІСТЬ.

Ч
Читачу

Треба було в Ужгород їхати там був і запах паленої резини і любительський тюнінг, ретро авто багато цікавого Мукачево.нет незнаю чому ви пропустили цю новину багато автолюбителів із Мукачева, Ужгорода, Тячева , БМВ-клуб влаштовули показові виступи, такі новини не гідні вашого сайту ????

Ч
Читач

Грандіозно? може по розмаху і епатажності і грандіозно, але звязку з днем автомобіліста я чомусь небачу. Розваги це класно як для батьків так і для дітей, але всеж таки хотілося б відчути дух автомобільного свята! А замість того аби відчути запах нового авто, паленої резини і побачити щось справді цікаве ми отримуємо з року в рік запах шашликів, смаженого бичка і супутні їм атрибути! Звичайно велике спасибі організаторам, але думаю варто задуматись і щось змінити в наступні роки.

Читайте також