На фестивалі вина у Берегові - навала туристів (ФОТО)

18
21

Сьогодні, 8 березня, розпочався фестиваль вина у Берегові. Погодні умови щорічному святу не завадили - дощу практично не було.

"Я шуткую, що нам таки вдалося домовитися з вищими силами, - каже голова оргкомітету фесту Йосип Галайда. - Сьогодні на площі встановлено 125 торгових наметів, з них майже половина - це винороби. В тому числі приїхали з Сербії та Угорщини, з Токайського регіону. Сподіваємося, що завтра гостей буде як мінімум вдвічі більше".

Завтра має відбутися офіційне відкриття фестивалю за участі представників обласної влади, посвячення у лицарі винного ордену нових членів. До речі, двоє з них стали минулого року депутатами Верховної Ради України.

Ціна вина на фесті - близько (плюс-мінус) 50 гривень за літр. На ура розходяться бограч, смажені сосиски, картопля-фрі, шашлик. Жваво йде торгівля медом, копченою рибою, вурдою та бринзою, сувенірами. У натовпі також помічені темношкірі "іноземці", які торгують керамічними ножами - схоже, що дрібні аферисти теж не оминули цьогорічне свято.

На сцені весь день звучить музика, співи, танці - угорські, єврейські, українські - свої здобутки показують вихованці клубів та будинків творчості Берегівщини. 

Коментарі

L
laszlo

При всій повазі до виноробів (це дійсно тяжка праця) хочу відмітити, що цьому фестивалю до мукачівського - ой, як далеко!Зверніться за досвідом до організаторів - і наступні фестивалі будуть,мабуть, також на рівні.Розчарувався, як і на фесті гентешів у Гечі...

Q
Qq

Гайдош і виноградарство.Це шо,нова берегівська байка?Він хоть раз давив вино?Йой,вибачте,я попутав,що йому кнопки ПРівські треба давити.

П
Патрiот

Окультурили пияцтво!Декiлька разiв на рiк!А кому потрiбна твереза нацiя?!...

J
joska

jonchi, ot vi i je te bidlo, shcho bi vam ne robili vse vam ne to ,vizymity i orhanyizujte svjato kartoplyi , chi shosy inse,sami nnyichoho ne robite ajbo druhix kritikujete.

Й
Йончі

Дійсно, радіти нема чому. Це не культура споживання. "... pjanoji malfi ...", пане Glas Josef-Magda, вас у такому випадку треба віднести до категорії типового бидла. А на рахунок робити щось корисне? Робимо і не хизуємося, залишаючися у тіні. Хороші справа - не те, чим треба хизуватися, якщо ти робиш це щиро. Якшо ти цим хизуєшся і виставляєш на показ - це показуха.

GJ
Glas Josef-Magda

Okrim pana Fekete, vsi komentari lepet pjanoji malfi.

%
%

а фото с рыбкой нра!

%
%

McMurphy ,Сявко,Мітько- точно! Afi(где-то так,но если эмоционировать,то люди не будут воспринимать это серьезно..

Е
Еколог

до Afi саме зрозуміло що написало ??

FB
Fekete Bogdan

Виправдовуватися не збираюся - тим більш перед анонімами. Але скажу, що читайте уважно, я НЕ писав "Шана закарпатським пяницям", а "Шана Закарпатським виноробам" - тобто працьовитим людям, які створюють благородний напиток, а як їм це вдається - можна оцінити на таких фестивалях. І не обовязково напиватися. А якщо вам так не вдається - то дійсно краще не пийте, і виміщайте свої нерви в коментарях - біди менше - але добре б було трохи стриманіше, на Вашу радість модератор "спить".

УЗ
Ухо з Квадріка

Весіліться ,ПИйте до не хочю, будьте червені і пахнячі,най вам буде добре ,а на рано пішайте мозгами ,Най Вам Прибавиться здоровя і Розума .

A
Afi

Богданку із Фейсбука. ти блядь пята колона яка унічтожає свій народ такими слоганами . ти ще невикупаєш шо то веде до смерті і отупіня твого народа...? чи ти вобще Єврей у якого задум золотий Мілярд на землі? Вино-ГЕНОЦИД. і буду дальше осуждати такі вчинки і зустрічі. Чоловіче 3тя світова інформаційна війна ,треба же протистояти такому калови як вот тоті які кажуть шо геноцид то добре. скажу ти ТИ воть ВРАГ воть дУРАК!

FB
Fekete Bogdan

я завтра там буду, і вина подегустую. А ви всі жлоби - які нічого в свому житті не організували, а лише коменуєте в негативі, підніміть гузицю від клавіатури - та зробіть щось щоб і вас обговорювали. Шана Закарпатським виноробам!

Р
Родич

Ще одна загальноміська суспільна п'янка з містечковим рівнем організіції. На жаль...

М
Мітько

Яку культуру підняти? Шановний... не смішіть...ви часто на таких фестивалях буваєте? Останнім часом на такі фести збираються дедалі більше молодь, а людей постарше все менше. Для молоді це привід побухати. Нічого хорошо в цьому нема, це не культура, завітайте на октоберфест і порівняйте.

Р
Родич

Ще одна загально міська суспільна п'янка з містечковим рвнем організації. На жаль...

С
Сявко

Геноцид -цей ваш алкоголь.Злонравна Конепція!,ліпше би чистих вичавлених соків із овощів фруктів а вод джерельних а мінеральних Закарпаття .ФестиВаль Джерельне Закарпаття.

Р
Редиска

Знаєте, якраз ці фестивалі покликані трохи підняти культуру споживання алкоголю - вино не бухають, а п'ють.

M
McMurphy

Алкотуризм - це наше майбутнє!!!! Скоро у Закарпаття будуть їздити так як у Єгипет - чисто побухати.

Н
НІК

Пане ВОРОШИЛОВ. У словник інколи заглядайте. "Я шуткую", мається на увазі "Я жартую" чи бодай "Я фіглюю".

1
123

Де навала туристів на фото?

Читайте також