На Хустщині начальник філії центру пробації попався на хабарі в $400 (ФОТО)

3
5

Посадовець отримав хабар від місцевого мешканця за не проходження реєстрації в органах пробації.

Як зазначають у прокуратурі Закарпаття, чиновника затримали безпосередньо при отриманні хабаря співробітники відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю управління СБ України та ДБP, безпосередньо під час отримання неправомірної вигоди затримано.

Так начальник Хустського РВ філії ДУ Центр пробації в Закарпатській області вимагав 400 дол США хабара від місцевого мешканця за не проходження реєстрації в органах пробації.

Наразі триває проведення першочергових слідчих дій з документування протиправної діяльності викритого на хабарі чиновника.

Фігуранта затримано в порядку ст.208 КПК України та взято під варту.

Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч.3 ст.368 КК України - вимагання та отримання неправомірної вигоди службовою особою.

Триває подальше досудове розслідування.


Коментарі

МВ
Мураль Віталій взяточник

Проба?ція — це система наглядових та соціально-виховних заходів, що застосовуються за рішенням суду та відповідно до закону до засуджених, виконання певних видів кримінальних покарань, не пов'язаних з позбавленням волі, та забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинуваченого.[1]

Т
Троцкій

То початківець корупціонер. На геленваген ще лиш почав збирати.

К
Корупціонер

Но то піймали злодія корупціонера. Неборак никайте на якому моторі возиться аш якось неловко за сю державу шо таку платню дає своїм пробаціонерам шо ті возяться на мотлоху який у мадярщині тисячку йовро коштує. Тош цього хлопа треба ПРОБАЦІТИ і ВІДПУСТИТИ бо дійсно шкода його, вун хотів доброє зроити, а та гадина його здала

ДД
До дятла

Но ти й дятел КО ІСЕ. Пробація то коли по криміналу провіряуть тіпа судимий чи ні. Тобі на умі аналізи із гузиці )))) Но ти точно дятел болване

КІ
Ко ісе?

Ко такий? Шо то є такоє ПРОБАЦІЯ? То лікар чи шо? Яку пробацію не хотів той проходити шо аш 400 баксів пообіцяв? То із гузиці коли беруть мазок чи шо? Є туй хтось май розумний аш я то розкажить нам болванам.

Читайте також