На Красному полі 4000 закарпатців вшанували герої Карпатської України (ФОТО)

19
27

Урочистості за участі духовенства, народних та обласних депутатів, керівництва краю та делегацій з різних міст області розпочалися о 12.00.

У натовпі навколо меморіалу майорі як національні синьо-жовті, так і партійні прапори - Батьківщини та Єдиного Центру.

Учасники мітингу-реквієму поклали квіти до підніжжя Пам’ятного Хреста, низько вклонившись лицарям Красного Поля, що у запеклій боротьбі за незалежність Карпатської України «положили душу й тіло».

Розпочався захід молитвою за загиблими воїнами Карпатської України. Тоді продовжився виступами присутніх. 

Наприкінці зустрічі було ухвалено резолюцію, яку зачитав Антон Ліврінц та за яку проголосували прямо на місці зустрічі.

 

Читайте також:

Вегеш: Влада зупинила будівництво меморіального комплексу «Красне Поле»


Резолюція Красного Поля: Ми маємо разом боронити нашу історію

Коментарі

Б
Богдан

Іштвану: http://zakarpatpost.net/2013/03/23/%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%BE-%D1%83%D0%B3%D0%BE%D1%80%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%B9-%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB-%D0%B2-%D1%83%D0%B6%D0%B3%D0%BE%D1%80/ Провокація «Йоббіка». Пізніше, у прямому ефірі на угорському сайті, він не зможе чітко відповісти на запитання: хто, коли точно, і яким чином ображав в Ужгороді угорців. Але це вже не було важливо. Інцидент упав у родючий грунт. Нині модно говорити про те, що на Закарпатті принижують угорців, знущаються з них, не дають навчатися та розмовляти на рідній мові. Але скоро тут буде більше угорськомовних навчальних закладів ніж українських, більше культурологічних об’єднань угорців, ніж українських, русинських, словацьких, румунських і не тільки.

ПЗ
Погляд збоку

Балоги("ЄЦ), та багато з тих кого я бачив, ходять на Красне поле регулярно....Незалежно від того хто при владі та хто в опозиції... Красне поле це дань героям нашого краю!!! Не треба все переводити в політичне русло...Хоча, дійсно, такі як Ледида, Каменяш, Ліврінц...цього року, мабуть, вперше взнали що таке є в Закарпатті. І Вегеш тверезий був... Так що всі все побачили і проаналізували...

Г
Гуцул

Климпуші то зрадники. І Орест Климпуш має паспорт громадянина мадярщини, а ви патріот та патріот!

У
учасник

Прохання до адміністрації сайту, надрукувати звернення до краян Президента Товариства Закарпатців у м. Києві професора Лазоришинця В.В. та його першого заступникам сина команданта Карпатської Січі Клімпуша О.Д, яке на мітингу зачитав Берец І.І..

ОЗ
Один з них

Автору статті.Ви , пане, уважно вчитайтесь в заголовок. Як це розуміти?

Д
Дмитро

Герої карпатської україни вшановували 4000 закарпатців - це я так зрозумів із заголовку. А ви?

I
Istvan

Украинские националисты напали в Ужгороде на группу туристов - детей - из Венгрии. Это уже международный скандал! "Вчора близько обідньої пори група свободівців на пішохідному мості через Уж в Ужгороді напала на групу школярів з Мішкольца. Згідно повідомлень угорських ЗМІ, ще один напад стався на групу туристів з Угорщини, у складі якої теж були діти віком від 9 до 16 років. Група свободівців, близько 25-ти чоловік, оточила їх та зірвала угорські кокарди. Свободівці кричали нецензурні слова та різні антиугорські гасла. Туристи терміново зв’язалися зі своїм консульством в Ужгороді, звідки на місце події прибув угорський консул. В Угорщині такі дії свободівців розцінюються, як фашистські, тому угорці направлять Україні ноту протесту." http://transkarpatia.net/transcarpathia/actual/16587-dva-napadi-na-ugorcv-vchinili-svobodvc-v-uzhgorod.html

М
міжгірець

Се як у тому анекдоті скільки треба раз пояснювати що 400 пишеться с двума нулями а не трьома)))) Хто хоть раз був на Красному полі (а більшість бюджетників і інших підневільних людей завдяки балозі там побувало) знають, що 1 тис. чол там дуже тяжко поміщаються))) а не 4000)))

П
Політолог

ПовБиВАвБи, а де конкретика? Все це загальні фрази, так де Вам ПР наступила на хвіст? Ще буквально пару місяців ви хвалили владу, Ваш шеф родив у міністрах,а що з того часу змінилося? Що натворила за цей час ПР?

%
%

Волошин після проголошення Незалежності відразу ж звернувся з телеграмою особисто до Адольфа Гітлера з проханням про визнання Карпатської України під охороною Рейху та недопущення її захоплення Угорщиною. Волошин Авґустин: «Від імені уряду Карпатської України прошу Вас прийняти до відома проголошення нашої самостійності під охороною Німецького Рейху. Прем'єр-міністр доктор Волошин. Хуст»

О
Олексій

Певно про тебе Балога писав, що наступна станція "Дурдом" Виходи будь ласка на ній - тебе там вилікують. Я дізнався для Вас, мітинг був проплачений. 150 грн., ціна питання. Досить ходити і говорити про патріотизм. ВСІ КУПУЮТЬСЯ І ПРОДАЮТЬСЯ!!!!

П
ПовБиВАвБи

Політологу: Ще раз повторюю щоби ви не писали проти нас не харкали і не шипіли злобою скоро і дуже скоро ваше царствованіє Риггів Аннальних і холуйчиків закінчиться і повірте Ви дуже і дуже будете шкодувати що були в цій банді Голубих !!!!!!І ви хором будете гавкати і плазувати що ви не винні це вони Данецькіє а ви святоші і вас заставляли !! Це Ми всі уже проходили але це буде уже не 2005 рік і це буде не Помаранчева революція а зовсім іншаі і не буде Зрадника Пасічника і Жульки!!!! і ви будете відповідати за все що наробили!!!!!

П
Політолог

"Пов БИ Вав Би" пане єцун, а можна факти вашого переслідування з боку ПР? Де вас не пошкудували? Наскільки відомо, помаранчеві набагато жорсткіше повелася з своїми політичними опонентами.

П
ПАТРІОТУ

ТИ МАЙЖЕ СВІЧКУ ТРИМАВ КОЛИ СВОБОДА У БАЛОГИ ЩОСЬ ПРОСИЛА

МС
Микола Староста (Жалива)

А чому саме 4000 тисячі хтось так точно "порахував" один в один. Можна було написати і 5000 або 6000, що вже мелочитися Згідно даних міліції цифра зовсім не відповідає дійсності.

Т
Турі

Це ті проросійські опозиційники прийшли, що вчора в Ужгород на автобусах приїхали! Треба ж, людей уже третій день возити по країні, це коштує не малих грошей... Молодці, но хоч сьогодні Балоговці прийшли, але Вітьок все одно чогось не прийшов, а на словах так любить Закарпаття!

О
Олексійчику

Якщо такий розумний то проаналізуй останні вибори. Усім ясно що у Закарпатті реальна опозиція це Балоги

О
Олексій

А тепер щоб відповісти на Ваші коментарі: БАЛОГА - був ЕЗДЕКОМ (на цьому крапка). Де був Балога вчора коли виходила опозиція? Що тут робить Батькіщина простягається перед Балогою!? Срана опозиційність у нас на Закарпатті. НЕ У НАС ОПОЗИЦІЇ! ЩЕ ОДИН ПРОПЛАЧЕНИЙ МІТИНГ!

Г
гуцул

над патріотами краю сонце світило , а над"АНАЛО-ЛЕДИДО-СИНІМИ" вила висілі "лібше би на них впали".Но нейкраще було б без політичної символіки і пяного вегеша.16

ПБ
Пов БИ Вав Би

Шоби ви злобні Ригго Аннали тут не писали проти нас вам залишилося дуже мало уже!!! Готуйтеся до Кари і Помсти і плвірте це Уже буде не Помаранчева Революція що вас пошкодувала ЕСДЕКІВ недобитих тепер все буде поі іншому ви не шкодуєте нас Ми не пошкодуємо вас!! А СІЧОВИКАМ СЛАВА !!!І СЛАВА НАВІКИ!!

П
Патріот

Не можу поняти свободу і удар. У кулуарах просять балог про допомогу а на людях граються у єдину приципіальну і правильну опозицію і тому програють ригам

А
Андрій

Ви два брата акробата з корчіком. Майже мерзли вчора з конюхом під снігом сигінята. Так вам і треба. Вітаю усіх патріотів та закарпатців з тим що у нас є ким пишатися - воїнами Карпатської України. Слава героям!

1
123

Корті бачі правий на 100%

ПН
Присутній на мітингу

Щоб тобі корчі язик відсох. Людей було більше чим даже вчора на яценюку з тягнибоком. Окрема подяка єпископу Нілу та сину покійного депутата сойму. Іхні слова вразили найбільше! Слава Україні!

У
Ужгородець

Не помилюсь, якщо скажу, що таких хворих як корчі бачі ( типа ратушняка), одиниці. Слава БОГУ. Слава Україні - героям слава. Слава карпатській Україні .

КБ
Корчі бачі

обосрались балоги з мітингом на мітинг прийшла лиш батьківщина з ЄЦ від єц були діти з та викладачі з навчальних закладів міста . Були мажори з бандитами. луня та белий , а де ваші прапори були і один депутат з фронту змін небуло . Балоги віті та паші не було був іван балога з пяним вегешом от тобі і вся опозиція і удар на них болт поклав , свободи тоже не було Ваша влада ото 200 гривень за голос .

Д
Деркач

Народа було багато, молодець Балога. Люди прийшли не за портфелями, не за посадами,- їх Балога і не роздає і не відбирає. Люди вийшлии за покликом душі та з повагою до справжнього лідера Закарпаття. Ледида не міг десятої частини зібрати. Обкакався - на КОНЮШНЮ! Дороги ремонтувати! Куда позерать Президент?

Читайте також