На Мукачівщині вчителька покусала 2-класницю прямо на уроці (ВІДЕО)

22
52

Інцидент стався у вівторок, 12 листопада у селі Барбово.

Як розповів Мукачево.net батько дитини, на 2 уроці української мови 50-річна вчителька предмету, яка також є класним керівником, вкусила 8 річну дівчину за передпліччя - за те, що школярка не дописала одне речення в диктанті. У дівчини утворилася гематома, однак аналіз на сказ не підтвердився.

Батьки написали заяву в міліцію, порушення справа. Медичні експертизи передані правоохоронцям. Дитина, батьки, вся школа та село в шоці від інциденту. Вчительський колектив на чолі з директором вмовляють батьків забрати заяву та мирно врегулювати інцидент.

Додаткові подробиці про інцидент читайте в інших матеріалах Мукачево.net:

Вчителька, яка покусала школярку в Барбові, продовжує викладати

Скандальна вчителька із Закарпаття вийшла на роботу з нервовим зривом

"Кусюча" вчителька і директор за мовчання пропонували гроші

Вчителька, яка покусала школярку, і раніше знущалася над дівчиною?

Закарпатська вчителька, яка покусала школярку, перепросила за скоєне (ВІДЕО)

Мукачево.net, фото з інтернету і жодного відношення до інциденту не має

Коментарі

V
v1

Це все йоба*і мусора роздули кращеб наркоманів й алкашів ловили а не херньов страдали.. А журналісти то ще ублюдки які всьо так преувеличили.. А якщо батькам нелюбиться школа то най переводять свою ОСОБЕННУ донечку на*уй в другу школу! Лем ганьбу на село зробили.. А вас що нетак виховували абисьте стали нормальними людьми? а?

ЛД
Люблю дітей

Знаю випадок, який стався декілька років в одній шкіл області, коли вчителька написала дитині на лобі формулу. Все зам"яли... Але такі випадки трапляються. Діти не влаштовують, нерви не витримують... але молодим вчителям дуже важко влаштуватися на роботу. То може варто зробити висновки і якщо вчитель може піти на пенсію по вислузі років - то ВПЕРЕД! Дайте місце тим, у ког нерви ще не зіпсовані.

1
123

Бюджетникам затримують зарплату, а їсти хочеться ))

Ч
читач

В цій ситуації не огороджую дитину, бо діти в наш час дуже важкі, але кусати дитину це також не правильно,(могла зробити зауваження, попросити вийти з класу, поставити врешті- решт погану оцінку, викликати батьків до школи...), якщо вчителька не взмозі продовжувати вчити дітей(маючи на увазі емоційний стан)треба звільнятися.

W
winkelschleifer

А я учився в совковий час і моя класна керівничка кусала морально гірше од барбівської училки. Радуйтесь діти, шо минули тоті часи!!!!!!!!

Л
ло

то все таки вчителька права

ДК
До коментаторів

Ви не задумалися,чому та *гадюка*-вчителька не кусає всіх підряд?І взагалі,я не можу собі уявити як це могло статися.(я цілком згідний з *vvv*).

V
vvv

І ще. Якщо це дійсно так, то не відомо хто постраждав. Сучасний(а) учень (учениця) здатні довести будь-кого до такого стану, що людина легко може втратити контроль над емоціями. А нехай батьки признаються, скільки разів була спокуса "покусати" своє чадо. То ж чому дивуватись, коли таке стається з людиною, яку на це провокують 25-30 таких "ангелів".

V
vvv

Якщо це правда, я не оправдовую вчительку, я їй співчуваю. Які зараз діти? "Виховані" батьками 90-х, які отримали виховання в період вседозволеності і безвідповідальності. Теперішні діти - це діти батьків, які вважають, що вони не повинні нічого давати суспільству, а тільки брати, і брати нагло, по-максимуму, незважаючи ні на що. Хто старше 45 років, той мене зрозуміє: хіба посмів би учень 60-х, 70-х років вчителю щось заперечити, або відкрито висловити своє незадоволення вчителем? Вчитель був поважною особою. А зараз що твориться - повна вакханалія! Яке майбутнє суспільства де відношення до ВЧИТЕЛЯ таке як ми бачимо навкруг.

X
xXx

якщо зп в 1000 грн і то не дає ніякого права таку херню робити. Щось не подобається, діти злі? зп мала? Заяву на звільнення і бувай здоровий, на пенсію

Л
ло

ну якщо зарплата 1000 грн то має повне право не тільки кусати а одразу вбивати при чому весь клас

2
27

кращеб журналісти розповіли чи жива ще в них машина на якій добирались до барбова .... коли вже пятий рік неремонтують дороги даже ямковим ремонтом...

Z
Zanita

Хочу стати на захист освітян. Я сама вчителька молодших класів і знаю, як іноді дітки 7-8 рочків можуть доводити до "сказу". Тому, що в більшості варіантів батьки на повідомлення не реагують, та ще й погрожують, якщо не приведи Боже хтось із вчителів підвищить голос на їхне чадо. Та хочу привести приклад із життя: Сьогодні я йшла з роботи й розмовляла по телефону, на зустріч прямував мій учень 10 років. Привітався зі мною, я у відповідь кивнула головою, не бажаючи переривати свого співрозмовника. А далі від хлопчини репліка: - "Ти шо не чуєш глуха ку*ва!? До-брий- день кажу!... Судіть самі!

М
М

Дуже добре судити іншого....але себе з боку ніхто небачить...Можливо вчителька і винна але лише в тому,що не викликала батьків з самого початку в школу..Батьки хочуть щоб на їх дитину корону наділи, а на справді вона дві слова звязати не може..хто ніколи не працював в освіті не зрозуміє, як сьогодні важко працювати з дітьми..і скажіть будьласка за що проста вчителька змушена тратити свої нерви..за 1000 грн я думаю, що ви хто таке пише навіть ноги з квартири не висуне, не те що працювати з дітьми буде..Мені прикро що такі люди взагалі існують..

ДК
До коментів

А якщо вийде,що це все не так,як нам малюють,ви всі грамотні писаки,будете вибачатись за свої *остроумні*висловлення?

У
Увага!

Ознайомившись з коментарями, які пишуть наші мешканці краю, то це є не корректно до педагога. А наша міліція пише все, що хочеш лиш не правду, бо їм треба кримінал та показники в роботі З невинної людини зроблять винну. Це так треба. А наводити порядки з алкоголіками та наркомана для чого, тут капусти не буде.

А
Алексей

Я не можу зрозуміти, хто пише відгуки. Тiльки декілька відгукiв можна вважати нормальними. Я не вчитель и не журналист, я просто бачу що робиться навкруги. Можливо щось трапилось з вчителькою, але теперішні діти нікого не поважають i виннi в цьому батьки. Дітей потрібно не балувати а виховувати. Щоб вони людьми були, а не тими ким э зараз. . . Люди! Озирнiться що робиться навкруги и ким е вашi діти и ким вони можуть стати та якими хотіли-б ви бачити їх дорослими? Виховуйте правильно, а не кажіть що всі дурні, а ти в мене "ця-ця" и все правильно робиш. . .

У
уйко

а казали чупакабри нема у барбови каждий 2

ДВ
до вчителя

У Балажки не криша серйозна, а краде вона серйозно. За цією аферисткою тягнеться довгий кримінальний шлейф. А якій криші потрібно це протухле яйце, вонь з якого чути за межі області.З часом люба криша починає текти.

Й
Йони

Тать в тому Барбові почти всі бешені. То село оленів

СВ
Софія відповідаю

Хто казав що вона психічно хвора??? проводилась експертиза??? іноді навіть дуже терплячу і врівноважену людину можна вивести із себе (навіть своя дитина, а що тут говороти про купу чужих), і ніхто незнає як там було насправді

ДВ
до вчителя

у Балажки криша серйозна,все Закарпаття знае шо у неи диплом фуфел но ........А Ви не переживайте"прийде i на пса мороз"!!!!14

В
вчитель

В аграрному коледжі директорує шахрайка Балажка ще не кусає, але оббирає роками студентів.Між іншим, вона опустилася до того,що стала кандидатом наук з фальшивим дипломом. Кримінальна справа завершена, тепер побачимо, які в Мукачеві прокуратура і суд.

N
nikolij

до демократии мы ( население находящееся от Луганска- восточная граница до Ужгорода- западная граница Украины) не созрели в настоящем и не созреем а ближайшем будущем..Поэтому всех живущих на этой территории необходимо уничтожить ядерным ударом вместе с принадлежащей им недвижимостью на всей территории земного шара и все банки мира в которых находятся ихние вклады и прочие сбережени

N
nikolij

до демократии мы ( население находящееся от Луганска- восточная граница до Ужгорода- западная граница Украины) не созрели в настоящем и не созреем а ближайшем будущем..Поэтому всех живущих на этой территории необходимо уничтожить ядерным ударом вместе с принадлежащей им недвижимостью на всей территории земного шара и все банки мира в которых находятся ихние вклады и прочие сбережени

ДС
До Софії

Дійсно скільки людей,стільки характерів,але дійти до такого край.Нехай дома сидить якшо психічно хвора

ДС
До Софії

Дійсно скільки людей,стільки характерів,але дійти до такого край.Нехай дома сидить якшо психічно хвора

С
Софія

Шкода дитину.но шкода і вчительку.Дітей багато і кожен зі своїм характером, а вона одна, та плюс і батьки бувають такі примудрі,що ой йо йой, плюс купа "начальників" пресують кожен у свій бік, маленька зарплати .... і ще багато-багато нюансів. І попробуй всім угоди.

СК
Сергій К

Реально, якийсь дурдом - покусати 2 - класницю. Та це дитині 7-8 рочків!

Ф
Федя

Є така Книга, для тих хто не знає, БІБЛІЯ. В ній, Соломон, котрий вважається мудрим і в поганах, пише:"...Добрий батько не шкодує різки для свого сина...."

Ф
федя

Я вважаю шо то виховання привело до розумних людей, а це приводить до п... Розуміє "не має права", Я СВОБОДНИЙ, а потім я ГЕЙ, Накоркоман, ВОР,....

ДФ
до Феді

ти вважаєш що побиття дітей припустимий і ефективний метод виховання,а тим більше вчителями?

Ф
Федя

До ж... всі евро-амереканські сучасні методи виховання. Треба вертатися до Радянських....

ДФ
До Феді

не знаю яким виріс ти,але побиття,щипання і т.д не вихід,а тим більше з боку вчителів!звідци і породжується ненависть дітей до школи,однолітків,вчителів,жорстокість врешті -решт.потрібно шукати інші методи виховання та точно не такі!!!!!!!

Ф
Федя

памятаю як нас по пальцях лінійкую били, і я не шкодую. Виріснормальною людиною, а ці діти не знаю ким будуть...

Ф
Фудя

Народ, агов, просніться!!!!!! Ви журналюги зрані, чого не пишете правду, не покусала А ВЩИПНУЛА. Ви знаєте, що батько тої дівчини уже одного посадив, мов він винен. Я думаю, шо мають попрацювати і психодоги над дитиною, вона тоже проблемна, батьки не звертають на неї увагу.. То є скандальна сімя. А вам народ забивають мозги, не має Мукачево нет про шо писати і пише дурь. Пишіть реальні проблеми: завтра в державі грошей не буде, політики ложили на нас.......ВИ З СЬОГОДЕННИМИ ДІТЬМИ ПРАЦЮВАЛИ? ВИнні БАТьки.

О
Обурений

А про те, як ця вчителька поколола ручкою зап'ястя дітям за поганий почерк, всі мовчать??? Це не батьки, а бики рогаті, котрі мовчать про такі інциденти. Ще підіть в задницю її поцілуйте. А стосовно даної ситуації - посадіть кашолку стару. Хай подохне у буцигарні!!!!

В
Віка

Це жахливо. І батьки, і діти, і навіть вчителі вже не ті, які були раніше. Раніше вчитель для дитини і батьків був ідеалом! А тепер, на жаль, вчителька "дурна", а моя дитина "май розумна", а дитина не може двох слів до купи скласти. Батьки, які навчили своїх дітей поважати інших, чомусь ніколи ні до кого не мають претензій!!! А ось в інакшому випадку - завжди на когось жаліються - школу, вчителів, вихователів........ Та пройдуть роки і кожен побачить якою виросте його дитина. Винні всі - в рівній мірі!!!

L
lost

По законам жанра дівчинка має перетворитися на вчительку ))

ДЯ
до Я

В Дурнєві засвітилась 13 річна Кольчинська мала дітвачка,яка рішила ся блатнов указати а на самому ділі ....,не ведися на всьо

В
ВУЗ

Скотина бешена.

Я
Я

Скоро страшно будет ребенка в школу отправить. В Дурневе одна красава засветилась, в Барбове вообще кусаются.... А педагогов на работу искать не пробовали?

?
??????

Йоні , шо з тобов ? Чим мала дітина може так вивести ВЧИТЕЛЯ шо тот ся кине кусати .Вчителька не права 1000% . У Берегові вже ї чекавуть . А кіби твою дітину покусала то же бись так писав . Нись укусила , а завтра шось у мозгах замкне та душити дітей буде?????

Й
Йоні

дві сторони медалі - з одного боку вчителька неправа,але з іншого - на одного вчителя завантаженість неймовірна, дітей купа, батьки забили на своїх чад і "збагрюють" їх на голову вчителям,перед тим не забувши навчити їх своїх прав,але не обмовившись про обов’язки. Жодного з нас там не було,відповідно невідомі всі обставини... Хоча коли вчителі вже починають кусатися то кампец...

Q
qq

Мені Вас дуже шкода.Це стають не тільки вчителя ,але весь народ.Станьте на узбіччі і подивіться, що робиться з людьми.Це велика вдячність нашій власті.Дитину дуже шкода.

Ж
жах

Таким учителям,прости Господи,місце в психушці,а не серед дітей.Батькам терпіння і перемоги,нівякому разі не забирайте заяву!

Т
толя

ото ни вчитилька,а упырь потворный.

1
111

Гнати таку вчительку з школи в три шиї. Чи може у нас нехватка вчителів? Тепер повно молодих випускників не мають роботи, навіщо тримати таких (вчителі після 25 років роботи можуть іти на пенсію).

1
123

Пісець повний)))

S
sergey

Вчителі їсти вже не мають шо. На дітей кидаються. Досягнута стабільність вже боком вилазить...

1
1

Які, забрати заяву??? Таким не місце в школі серед дітей!!! Це ж ппц просто - викладач, працівник осіти, а таке дике. У власному дворі хай незваних гостів кусає - собака.

Я
Я

Вчителька чукапабра. Жесть. Батькам не здаватися! вона і інших покусає якщо така скаженна.

Читайте також