На Океан Ельзи пускатимуть безкоштовно та розіграють VIP-квитки (ВІДЕО)

12
53

Вітати гостей фестивалю "Мукачево скликає друзів" кращому українському рок-гурту допомагатимуть також хлопці з Рокаш та Without Limits.

28 серпня о 20.00 на стадіоні "Спартак" відбудеться традиційний концерт в рамках фестивалю "Мукачево скликає друзів". 

Вхід на концерт буде безкоштовним. Водночас, на трибунах стадіону буде виокремлено так званий VIP-сектор (сидячі місця з гарним кутом огляду сцени). Потрапити туди зможе кожен, адже незабаром на Мукачево.net буде оголошено розіграв VIP-квитків.

Коментарі

Б
барбос

файно боло

С
ссс

Океан Ельзи-СУПЕР!!!

С
Сергій

А чи будуть організовуватись якісь маршрутки з Ужгорода до Мукачева на свято (концерт)? Добратися туди нема проблем, а от звідти як, окрім електричок починаючи з 00.05 к.ч.?

І
ір4ик

Їду в Мукачево зі Львова спеціально, щоб послухати ОЕ. Вам безкоштовно дають такий крутезний гурт а Ви перебираєте, нє нравіца - нє смотрім :)

1
111

На х.я нам ті концерти довбані, замилювання очей, більша частина людей нормально сімю прокормити не можуть,а ці Балоги жирують як коти за рахунок всіх пошановувальників ОЕ, що ведетесь на їх подачки

ОЗ
Організатор Зустрічі

Ідемо на "Мукачево скликає друзів" 28 серпня 2012р Фаттьови і фаттьовки!!! Збираємо автобус на концерт у Мукачеві).. http://vk.com/event42196956

ОЗ
Організатор Зустрічі

Ідемо на "Мукачево скликає друзів" 28 серпня 2012р Фаттьови і фаттьовки!!! Збираємо автобус на концерт у Мукачеві)..

Д
Довідка

будуть виступати 3 колектива: Рокаш (rock-h), Without Limits - Без обмежень, Океан Ельзи.

О
Оля

А хто ще буде крім них??

А
Анечка

Ужас...чому лише вони приїдуть???

Ю
Юля

А де буде проводитися розіграш?

=
=))))

Та це лише будуть Океан Ельзи і Рокаш і все?????? Тоді це погано. Потрібно більше виконавців, тоді і можна сказати "Мукачево скликає Друзів"

Т
Танька

Океан Ельзи – Хочу Напитись Тобою

І
Івасик

Рокаш хороший гурт, а від їхньої пісні "Я люблю гнуй" в мене взагалі торч.

РМ
Редакція Мукачево.net

Друзі, погодьтеся, що сваритись через свято - якось дивно. Тим паче, що це свято тільки буде. Чому б нам усім разом не подякувати організаторам за подарунок місту та готуватися самим до відзначення неофіційного дня міста, запросити друзів з інших міст, аби вони також разом з нами пораділи в цей день. Якщо вже так кортить обговорити виконавців, то робіть це тактовніше. Можете навіть додати у коментарі назви гуртів та імена виконавців, яких ви б хотіли бачити у місті наступного разу. Впевнені, організатори дослухаються до вашої думки.

А
аыпм

будемо спод1ватися рокаш змынить св1й колхозний репертуар

М
Музикант

QQrudza QQ QQshkovich міг і не називатися так. Кретина і так видно сразу

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

концерт не безплатний, за нього ми 5 років розраховуємось, завдяки таким концертам стають депутатами, і після отримання мандату забувають про людей. якщо немає фінансової, моральної вигоди то чого балатуються у ВР? ми за ці концерти уже розрахувались сотні разів на дільницях, хоть чимісь компенсують нам нормальним?!

Я
Я

QQrudza QQ QQshkovich,"давацте нам Гігу, Повповича, Поплавського в подарунок на концерті і те безкоштовно, і т тому будемо радіти. продавайте в магазинах пліснявий хліб і то купемо бо іншого не має, радійте що пичуть та продають.".Значить так!У магазині за хліб платиш?платиш..якщо пліснявий - качай права.А тут за концерт ти платиш? нет! такшо будь ласка, не нравиться-сиди дома,або їдь на концерти інших гуртів. А якшо порівняти ОЕ з гуртами минулих років,то можу сказати, що це вже прогрес для "Мукачево скликає друзів".

М
Музикант

Почитав коментарі. У шоці від окремих. Це ж якими треба бути дегенератами, щоб фиркати на Океан Ельзи. Село є село. Не любиться тобі Вакарчук? Сиди дома, ковдоше

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

для "W" бачу ти мене не зрозумів. у балог стільки змі в руках та могли зробити опитування про побажання Мукачівців кого хочуть бачити на сценах міста виходячи з можливостей (фінансових, та кого пропонують за ту суму агенства). важко?- ні! но краще покласти вам перед носом і заставити радітии вас. можливо за ті 30 тисяч $ мож було скутер пригласити, сісі кеч, модерн токінг ітд? а звідки нам знати що ще мож було то секрет...

ФК
Філіп Керкоров

Та куди там Реднекс чи Джіпсі Кінг до ОЕ. Праильно зробив Балога - основна частина людей - б-ло, за яких думають. Тому й гурт такий. А хто щось розуміється та викладує правду - того "в рознос".

W
w

qq- немає погано, щось є -теж погано. то коли добре вам?!

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

давацте нам Гігу, Повповича, Поплавського в подарунок на концерті і те безкоштовно, і т тому будемо радіти. продавайте в магазинах пліснявий хліб і то купемо бо іншого не має, радійте що пичуть та продають.

СЗ
Соломійка з Ужгорода

Шановні земляки. Вам роблять люди гарний подарунок, а ви - хаєте всіх і все.Та ще й диктуєте свої бажання, як малі діти: то хочу, а то не хочу. Приймайте і насолоджуйтесь. До речі, хтось із вас щось подарував іншим, крім,звісно, матюків, якими пересипані коментарі? А Андрій - молодець.Думаю, він добре знає, що йому на дорозі зустрічатись будуть різні люди. Жаль тільки, що хороших - менше.

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

"Радійте тому, що є, а як ні, то вкладайте самі гроші"- вкладали підприємці горші у музикальнийфонтан в росвигові, і що отримали душову а музикально грало лише 7 днів. мукачево хоче уже якість, у всіх сферах і в політиці. нас у се кормлять зробіть самі якщо не любиться така ситуація всюду рот затикають. носіть китайскі красовки не купуйте адідас, найк ітд. для вас і те сойдёт. до речі: реднекс роками на західних хітпарадах був на пристойних позиціях про ОЕ це не скажеш.

P
petit_oiseau

а чому пан Балога Мадонну не запросить? Вона ж у Києві виступала, могла б і до нас приїхати! Люди, вам би тільки свої "5 копійок" вставити. Радійте тому, що є, а як ні, то вкладайте самі гроші в "Мукачево скликає друзів" і запрошуйте хоч РедНекс, хоч Квін, хоч Монсерат Кабальє!

П
пожар

мадярський гурт ??? Шандор із усьов повагов, ти єбанувся ? се динь Мукачева а не Берегова вать Виноградова, туй укр, рус, говорящих в рази більше чим мадярів, та і шо за піздєц, там і груп нормальних ниж, єден плюс, ош мож по "дєшовке" запіхнути. но ну його нахуй буці буці торки усякі слухати

Ш
Шандор

Чому пан Балога не запросить угорський гурт? Адже угорців на Закарпатті дуже багато, тай угорська мова скоро в нас буде регіональною. Неприємно.

В
Варош

Та бо у жаливи родич бушко. Цим ушитко сказано. як у тому анекдоті. се і я мій брат.... продовжіть самі

М
Микола

Староста,у тебе Балоги завжди "перестарались". Чому Ти,не дивлячись на своє прізвисько,не стараєшся.

МС
Микола Староста

Тут Балоги кажись перестаралися:)

Г
Географ

Teri. В тебе з гумором погано. "Осло"-це столиця Свалявського району. Від прізвиська голови. Де буде виступати шведський гурт,який так любить qqrudza.

T
tefi

+Свалявчанин? учи геграфію чи подай документи в школу, хватить в 19 років в садику сидіти! осло столиця норвегії, а реднекс шведи і столиця стокгольм!

9
987

мукачево скикає друзів- що то за друзі яким треба платити щоб прийшли?

С
Свалявчанин

QQrudza. Ти вже і тут засвітився. А платний Кіркоров для тебе був кращий?Металікою тобі по сідниці і на малу батьківщину в Кушницю. Про смаки взагалі-то не сперечаються. Гроші,закордонний паспорт з візою і гайда в місто "Осло" на концерт. Там колхозний "rednex" для тебе бавити буде.

T
trefi

от нового балогу будуть розкручувати на концерті для балотуванна в обласну раду. папа купив рекламу. андрюша має почати привикати до негативу, який буде переслідувати його "Щодня". хтось в сімї балог буде без мандата?

К
К

Молодець Андрій!

Я
Я

бляха муха,ви дибіли,чи як?минулих років раділи потапу,сердючці і якимось бидланам...а тепер ОЕ приїдуть і вони воняють..прикро за ваш інтелектуальний рівень і смак у музиці.понятне діло,що тобі сюди металіку не завзуть,треба радіти,що гідний гурт їде,а не попса

T
tuti

океан ельзи відсій! 1. http://youtu.be/3YrKkuDr1Rw 2. http://youtu.be/zS21FAc_7GA 3.http://youtu.be/KjUwC586O54 а тепер порівняйте цю музику з ОЕ

Р
Розум

ШТО ВИ СЯ ВАДИТЕ???!!! Три колектива з Мукачівським коріньом! Ушиткі три концертувуть по вшитків Украйні! По-моєму супер - што наш варош дає нам такі таланти! усі на стадіон і НЕ ПІ*ДЕТЬ!

1
123

"За неимением ничего лучшего" в Україні, лохи вважать, що океан ельзи - це крутизна світового рівня.

Г
Глядач

Ви дебіли, Океан це ульотна група. Зрозуміло що ніхто б не відмовився від РедНекс, Лінкін парк, металіка і т.д. радуйтеся тому шо хоч Океан приїде, а то приїхала би Сердючка і взагалі нінакого було б дивитися

С
Стьопа

Скільки багато? У Мукачеві ще ніколи. Один чи два раза в Ужгороді. На Океан Ельзи увесь світ ходить. Це реально самий крутий гурт після Гадюкіних. А що ти мені тикаєш цю заморську фігню підстаркувату??? Пишайся своїм, українським, а не тут розхвалюєш полуфабрикати закордонні. Не хочу я таке ГМО

РС
Розумному Стьопі

Скільки разів Океан Ельзи виступав У Закарпатті? Багато. А РедНекс? Но погоджуюся, можливо тобі закордонні гурти - то зависоко

С
Стьопа

123 то Океан Ельзи застарі порівняно старими пердунами з РедНекс ? Ти з дуба упав???? Хлопці перше вернулися з Лондона з одного найкрутіших фестивалів Європи. У Києві дають по два концерти за турне бо повний палац спорту збирають! Океан це легенда!

1
123

А чого запросили Океан Ельзи? Вони застаріли. Хіба нікого кращого нема? Краще б РедНекс в Мукачево завезли, а не в Сваляву. В Мукачеві їх більше зрозуміють, як у сваляві.

В
Варош

Та при чому тут я. Хотя тебе вже похоже пізно спасати. Потєряний назавжди

М
Мукачівець

Лише Океан Ельзи і Рокаш буде?(((

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

ні варош, но бачу у тебе починаються проблеми...

В
Варош

QQrudza QQ QQshkovich ти вже за*бав чесне слово. Взагалі отморожений якийсь? Лиш воняєш та воняєш. Голова не болить тобі?

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

Безкоштовно- ну вот рівень, на норм концерт дадуть гроші а тут і безкоштовно не треба. металіку нам на спартак, а не колхозний рок!

Ф
фан

БеZ Обмежень!!!!!!!!!!!!!!!

Читайте також