На перевалах Закарпаття кілометрові затори. Рух вантажівок обмежено (ФОТО, ВІДЕО)

12
5

Інтенсивний сніг, що почався на Закарпатті, значно ускладнив рух автотранспорту через чотири перевали на адміністративній межі області.

Найскладніша ситуація на Абранському перевалі у Воловецькому районі. Через мокрий сніг фури не можуть подолати підйом, станом на 17-ту годину на перевалі утворився трикілометровий затор.

За інформацією рятувальників на Закарпатті вже ввели обмеження руху вантажівок. На під’їзді до перевалів фури направлятимуться поліцією у відстійники, поки спецтехніка дорожників і рятувальників не очистить дорожнє покриття.

Рятувальники Закарпаття повідомили, що  на Латірський та Абранський перевали вже направили автомобіль високої прохідності (Краз-6510), який за необхідності залучатиметься для надання допомоги водія.

Рятувальники Закарпатської області звертаються до водіїв з проханням по можливості утриматися від подорожей, особливо з дітьми. При русі через перевали обов’язково обладнати колеса транспортних засобів ланцюгами проти ковзання.

Під час снігопаду наша редакція особисто оглянула стан траси Київ - Чоп між Ужгородом та Мукачевом, зафіксувавши усе в стрім-трансляції.

Коментарі

С
сюрпліс

Ньи, но ко бо міг подумати ош у децемброви начне падати сніг

В
Водій

Таке враження шо у дорожній службі працюють самі петухи!!!

ЛК
львівський Клондайк

це зоряний час для населення Мохнатого- це їхні жнива.Витягнути фуру трактором на перевал 10 років назад коштовало 50$$.У зборі "врожаю" задіяні всі, від малого до великого- вся родина поливає дорогу водою, а глава родини на тракторі тігать фури наверх

М
Мукачівець

...а люди на літній гумі до зими... )))))))))))))

В
Володя

Дорожні служби вкотре показують своє ставлення до людей...

Читайте також