На Рахівщині блатні розборки "стінка на стінку" закінчилися вбивством

38
24

Серед організаторів та учасників "махача" засвітився родич екс-очільника Тячівської РДА Михайла Шелевера. Більше того, місцеві пов'язують розборки саме з переділом сфер впливу після призначення регіонала головним водником району.

Як повідомляє сайт Tyachiv.com.ua, одному з учасників бійки у селі Біла Церква, що на Рахівщині, встромили шило в шию, і він помер від втрати крові. Бійка сталася 2 листопада вночі в одній з саун села Біла Церква, де відпочивала компанія чоловіків з тячівського села Нижня Апша (Діброва). На розборки до них прибуло близько 20 чоловік з бітами та гострими предметами (холодною зброєю).

За попередньою інформацією, нападників очолював брат дружини екс-голови Тячівської РДА та депутата облради Михайла Шелевера - Михайло Грін, відомий більше під прізвиськом "Ціган". Зауважимо, що Михайло Грін свого часу серйозно засвітився під час президентських виборів 2004 року, коли брав участь у побитті народних депутатів в селі Грушево, що на Тячівщині.

"Основний фігурант у справі – Грін, який мене бив особисто. Його дружина – рідна сестра екс-начальника міліції Шелевера. Про Михайла Гріна багато відомостей, які доводять рівень безкарності бандюків на Тячівщині. Він вважався основним рекетиром на Тячівщині. Його угруповання мало за штаб кафе «Тарілка». Коли Грін розбив фару на своєму новому БМВ, то зупинив на дорозі таку саму машину, зняв з неї фару, і тільки після цього відпустив водія. Гроші Грін брав у потерпілих для своєї банди, на вибори, та на тих, хто його "кришував". Він – лише вершинка великого бандитського айсберга", - свідчив тодішній народний депутат, а нині покійний Юрій Оробець.

Розборки були пов'язані з переділом сфер впливу та зміною "криш", зокрема у питанні нелегального видобутку гравію. Це пов'язують з останнім призначенням Михайла Шелевера на посаду керівника водного господарства району.

Загиблий хлопець - 1979 року народження з села Нижня Апша (Діброва). Його поховали у вівторок, 12 листопада. Жодних коментарів з міліції поки нема. Правоохоронці відверто відмовчуються. За попередньою інформацією, справу контролює Рахівська прокуратура. Але чи когось затримали, чи когось допитують, і які офіційні версії - не відомо. Водночас, людям зрозуміло, зауважує видання, що коротке післявиборче затишшя минуло, і 90-ті повертаються разом з новими призначеннями старих ставлеників влади. Хоча зрештою, це не є дивним для України часів Януковича: який Президент, така в нього і команда, такі в країні й порядки.

Коментарі

Я
Я!!!

Обережно, люди добрi, не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005). Зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку у людей, що йому довiряли. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки в Iнтернетi часто дае об*яви непристойного змicту. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати, при цьому ще намагаеться звинуватити клiента, тобто постраждалого. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

БВ
бродяга васили

месный23 слыш фраер я скажу не блатую я снаю ктоты и где живёш возле стадёна и кличка утибя шинбу думаи што пишиш клоун я доберюс к тибя ат будеш пищать как сука жду стрече стобой

К
Коля

Ты пидар, что ты гонишь? Мы тебя знаем, потом трахнем, и выбросим в тису нахуй! Гандон чтопаный, не гони про Покорву и про Морду, фраер ты ебаный, ато накажем !

М
местный23

что там гоните? при чем тут шелевер и прочие покорва и его бандюки заправляют героином всю украину,и удивляет почему все молчат про учительницу из нижной апше которую убили за то что публично высказалась что покорва распостраняет наркотики в школе,ни кто не задается вопросом что морда и прочие зеки делают в апше а этот убитый не простой парень а килер правая рука покорвы так что в диброве никто не сожелет даже рады он отсидел в екатеринбурге семь лет за разбой три парня от 20до 23 лет от его ножа вернулись с того света так что наступила справедливая расплата,в потверждение посмотрите что творят они в бердянске в клубе,ютюбе клуб рио,

ИБ
Игорь Белорус

Ответ для ТМI: здесь нахожусь на лечении от астмы, вместе со своей семьёй, хотелось бы, чтобы мои дети выходили на улицу без страха...

Т
ТМІ

Из всево выше сказаного интересно одно, кто такой Игорь Белорус? Кто Вас приглашал на Закарпатье, и зачем? Какая Вам выгода из примирения сторон? Или Вы просто розходный материал в чьихто руках.

НБ
не блатной

Слышал,что Покорва с Блюковскими объединился!?Если так,то как же "понятия" его и Морды,вместе с "горотделовскими" общие дела иметь!?Ведь Игорь вроде к Ворам близок!?

М
местный

Люди напуганы и бояться говорить правду. Но не Грин и не Шелевер держит в страхе местное население, а Покорва со своими дружками. Насчитывает банда более 40 человек. Ездят всегда вместе на 2- 3 машинах, появляются чаще по 5-6 лиц. Тусуются на местных заправках, барах, кафе. Они носят оружие, биты, кастеты, топоры. Частый «почетный» гость у Покорвы - криминальный авторитет Морда (Игорь Агеев) который отсидел 22 года в тюрьме. Дом Покорвы - это сходнях блатной братвы. Сюда съезжаются те, кто освобождается из зоны. Вербует Покорва под себя местную молодежь. Кто отказывается ему «служить», нагибает силой. Но может случится кровавая бойня. Пострадавшая и обиженная молодежь, которая не связана с Поковой формирует свои групировки.

G
gs

Правильно сказав Ігор Білорус, що тільки МИШІ так себе ведуть тому, що ЛЮДЬМИ не назвеш тих, хто в масках,зграєю "ломляться" , б'ють, стріляють і втікають.І лише кімнатні боксери вступають в бій не заглянувши супернику в очі. А ЛЮДИ дзвонять , домовляються , приїжджають і вирішують справи які їх стосуються і цікавлять. Важка і безрезультатна це робота звести МИШЕЙ і ЛЮДЕЙ!

А
Аноним.

Радует.Радует, что есть еще здравомыслящие люди-спасибо вам, Игорь. Как по мне, так обе стороны нужно наказать, все хороши.Все эти разборки, "Мафия" и прочее-бред, люди!Я понимаю, что все, кто к этому причастен чувствуют себя ну прям очень крутыми.Но глядя на вас, можно испытать лишь отвращение и еще раз разочароваться в людях.

БИ
Белорус Игорь

Читая ваши комментарии удивляться не приходиться - зная многих из вас наяву. И тем и другим лично я сам говорил не один раз - прекращайте эту возню кто прав, а кто виноват, или у кого больше прав или кто сильней и круче... Три месяца пытался вас всех собрать и положить конец всем этим беспредельным выходкам. Вы все знаете где я живу, один и без охраны - приходите, приезжайте, но вы все МЫШИ, потому что нет правды ни в словах и действиях одних, ни у других, лишь из-за углов шепчитесь и жалите друг друга, как змеи из кустов. Жду вас боксёры комнатные, заигрались уже в ганстерито, научитесь ходить сначала по этой земле ровно и в глаза ЛЮДЯМ прямо смотреть, а потом и рассуждайте о правоте. С уважением к понимающему ЛЮДУ, Игорь Белорус. (Солотвино, Спилиоцентр ).

Н
наблюдатель

Читая Ваш диалог, иногда смешно, иногда грустно. Понятно одно, половина вообще не в тему, а кто в тему тот на свою мельницу... Клоунаду эту пора давно наказать, вопрос времени, а как знаем всему свое время)

Р
Россия

Уверен в одном,что Цыган этот и некоторые с его петухов,в недолгом будущем,встретятся с Васькой!!!

О
односельчанин

Поперше, помер не хлопець а кiЛер Тячiвщини в яркого три трупи на рахунку, I права рука очiльника биндитського угрупування Покорви Юрiя, яркий переховуеться вiд росiйського правосуддя м.Iркутська за десятки злочинiв та навiть вбивства. а кришує бандитів не шелевер а мукачівські бандюки коли шелевер був у міліції то мукачівські обходили тячівський район десятов дорогов. а тепер морда жиє в діброві. що він там чинит?

Г
Гость

Царство Небесное парню!!! Пусть земля ему будет пухом, а тварям которые это сделали лишений и мук! На ваших руках кровь не винно убиенного человека. Народ куда вы смотрите, ваших детей травят наркотиками Наркобарон ЦЫГАН которого крышует МИЛИЦИЯ.а СМИ подает информацию, которая выгодна Цыгану и Шелеверу. Совершенно тяжелое преступление, где виновники??? Я лично взяла под контроль, эту ситуацию, если не будут наказаны убийцы. Материалы независимого расследования будут направлены в Генеральную Прокуратуру Украины.

ИМ
игорь морда

я и мои друзья в том числе покойный Вася,царствие ему небесное,не торгуем наркотиками и оружием,и не убиваем людей,в отличии от шеловера цигана дикуцо, и мукачевских сюда приписывать не надо,можете дописать сюда правоохронительные органы которые покровительствуют этим тварям,а если бы правоохр орган своевременно отреагировали бы на весь беспредел,который творят эти петухи,то и друг бы наш жил,и другие дети не были бы отравленны наркотиками

M
maz

Як би ми були дружніми то такого не булоб.Нас багато і навести порядок можемо, тільки одна причина, (я не піду хай другий піде ,а хто переможе то я до нього і притулюсь).Що хотіли то маємо.Це наше закарпаття.

М
місцевий

У Нижній Апші орудує банда Покорви, а помагає йому Морда. При чому туй Шелевер? повна фігня, а не стаття. чи стануть бандити ся марати якимось гравієм. у них діла покруче - зброя та наркотики...

Н
нік

стрий бабі вуйко... писакам, які подають такі матеріали без фактажу треба морду бити. а шелевер най подає на них у суд

МС
Микола Староста(Жалива)

Повний бред працівниці прес-служби Василя Петьовки у всьому шукати політичний підтекст в бійці. "Основний фігурант у справі – Грін, який мене бив особисто. Його дружина – рідна сестра екс-начальника міліції Шелевера" - це треба прив'язати стрия, вуйка та бабку . Прямо "вуха" лізуть в замовному характері публікації.

Д
діброва

туй треба ще розобратися чия то мафія - тячівська чи мукачівська. у най зазвідають у люди, ко був на похороні - вся мукачівська блатота. най міліція вияснит, що робить у діброві морда.

Т
тячівський

тячів сом - балогівський сайт. імя шелевер усіх БАЛОГ бісить вже не один рік. тож зрозуміло, що вони повязують його з усіма скандалами, що були, є і будуть на Тячівщині. ніяк не простять викинуті на вибори мільйони

О
Олінь

То georg Може му у гузицю шось встромили? Хлопцеві - вічна память, ким би він не був...

G
georg

шось не коментує дурік Староста Миколка цю новину.не захищає своїх однокамерників

Читайте також