На сайті Кабміну нарешті з'явився перспективний план Закарпатської області (КАРТА)

40
18

Проте не всі побажання громад були враховані і деякі з них опинилися не там де хотіли.

На порталі Уряду опубліковано розпорядження Кабінету Міністрів України про затвердження перспективного плану формування територій громад Закарпатської області.

Проте вже можна побачити, що не були враховані побажання ракошинської громади, які були проти ОТГ із центром у Великих Лучках. Жнятинці бажали приєднатися до Мукачівської ОТГ. А от Доробратово своєї мети досягли.

Перспективний план був проголосований 13 травня, але так і не був тоді опублікований. Документ з'явився лише вчора. Це пов'язано, скоріш за все, з тим, що вже після його затвердження Кабінетом міністрів до нього ще вносилися правки у ручному режимі.

Пропонуємо повний перелік спроможних громад нижче:









Пропонуємо карту Перспективного плану:


Збільшити

Коментарі

Е
Експерт

Дуже цікаве трактування редакції, однобоке, упереджене з подвійними стандартами. « не було врахування жителів Ракошина та Жнятина». А чи було враховане бачення декількох сіл, які на відріз і чути не хотіли про Мукачево, а опинилися саме там. Коли вМукачево- тоді державницький підхід, а коли в інші села, тоді треба типу « добровільно» , щоб робити роздор.

В
воля

Но типирь най чекать горонда бо мадяр мадяра в обіду нидасть

Д
Дурдом

Інтересн што тим трьом дипутатам пообіцяли щто пішли проти села і як щи їх сулаки мадярські на вила не узяли

Д
Дурдом

Но се цирк

З
Золи

В Чопе был паспортный стол на родину его!

Р
рок

Лучани, раз розберіться із ціганото-ромами, а пак керуйте. Бо скоро буде їх булше ги вас.

П
Петров

Товт достойний кандидат, пройшов співбесіду, готуєся тихенько, працює на результат. Отг за ним.

Р
Роланд

Ніколи м не думав, що Вас Василь Омельянович обхитрить Ярослав, то Ваш дар Божий «хитрити», айбо діти ростуть і вказали Вам пуцку, не біда, так значить угодно. Життя продовжується, а кіть чесно то новій громаді нового голову, чесного і чистого, без вигідноі дружби.

Ю
Юрій

Це все схоже на франчайзінг. Робить біров внесок, платиш щомісяця роялті на Київ, ще якісь додаткові внески, самі несете витрати по ОТГ, ну і самі заробляєте.

ДЛ
Депутат лучки

У слави Чопа много недоліків, так як у каждоі людини, ай бо то што Лучки центр то його заслуга рай.депутата, за це йому на виборах буде підтримка. Може і тяжко буде, але ми разом обєднаємось для блага всіх людей. Коштуру запрошуємо у нашу команду для роботи, а не для суяти. Ракошинці ми з вами, а ви з нами.

В
Володя

Чому обзваєте Чоп Ярослава? Він молодець, взяв документи, які підтвержують те що Лучки більше підходять під ценр ОТГ, переконав в міністерстві що в нас більше населення, більший бюджет, новіша лікарня, і перспективи в нас більше. Ніхто Ракошино не принижує, ми готові з вами жити рзом в мирі. Чоп війов в історію тим що зміг в останню мить повернути правильно історію.Респет Ярослав, активні Лучки за Вас, і думаю частина Ракошина та Зняцево. Обєднання для людей, а розєднувати якраз шо буде Ваш голова.

С
СРСР

Се буде дурдом. Дрібні феодальні володіння! Люди над вами сміхувуться капіталісти. Ко буде вас учити,лічити.....?Порошково з Мохнатим!? Скоро вже вулиці будуть об’єднувати в громади. Народ буде гризтися,а в остатку буде залишений сам на себе. МЕТА ЦІЄЇ “АДМІНРЕФОРМИ”:“ВИ ТАМ РОБІТЬ СОБІ КНЯЗІВСТВА, ЖИЙТЕ,ЯК ХОЧЕТЕ,НО НАМ У КУЙОВ(ВЕРХОВНИМ ЗЛОДІЯМ)ЯСАК МАЄТЕ НЕСТИ!”

Ж
Жнятино

Лишіться уже Жнятина, час вкаже, самоє главноє що би вас вірус не скосив, а ци Горонда чи Мукачево простому жебракови все єдно. А бирови між собою договоряться. Буде іщи Орос кликати Туряницю до себе на кірбай, а там буде і Балога, то єдна брігада просто вам создавуть другу картинку.

РЛ
Ракошино Лучки

ні з якої сторони не розумно і не логічно робити центр у Лучках...подуріли докус? ОТГ Ракошино на чолі з Коштуром,інші варіанти виключені!людина яка зарекомендувала себе,а не злодій з малолітній лучанський

П
Полі

Жнятинці ті што ся мало розуміють то хочуть іти в Горонду, бо видять що у Горонді і Страбичові робляться дороги і школи і паспортний стіл, і є здвиг, а ті што ся не розумівуть, слухавуть свого бирова, так што в Жнятино пополам. А в Області рішили по закону, бо Жнятино ліпше парує до Горонди, много жнятинських дітей ходить у школу у Горонда, і Скора поміч іде з Горонди і родичів більше в Горонді. Руський кориць за Горонду

Р
Розкрадання

План Професійного Розкрадання Закарпатської Казни!!!!! Шо скажете Круто????

О
ОТГ

Шоб було по чесному тепер треба хотяби голову Лучанськоі ОТГ з Ракошина або Зняцева чи Кальника. І робота пуйде.

П
Петро

Позераву на сю карту, не знаву сміятися ці плакати. Ужгород с ким ся обєднував? Чом єдні громади дуже великі, а другі дуже малі по території? Они там у києві і в облраді подуріли? Чом Жнятинови не давуть до Мукачова, а Ракошино поміняли незаконо з один день на Лучкарі за гроші, які лучки понесли у київ. Псиска зелені. Гнати петрова і всіх чужаку з області

Читайте також