На термальному басейні у Берегові відбувся попереджувальний страйк колективу проти свавілля (ФОТО, ВІДЕО)

17
66

Через шалений тиск з боку правоохоронних органів щодо УСБ «Закарпаття», трудовий колектив вирішив провести попереджувальний страйк.

Відомий термальний басейн не працював дві години, у фойє відбувся мітинг за участі працівників, представників громадськості, спортсменів та постійних відвідувачів.

Напередодні було розповсюджено звернення до громада міста Берегово:

"Трудовий колектив УСБ «Закарпаття» прийняв рішення, що у звязку з шаленим тиском всіх контролюючих і правоохоронних органів на наше підприємство, провести 03.07.2014  року з 8.00 до 10.00 попереджувальний страйк. Тиск проводиться з боку колишніх орендарів, товариства РСБ.

Відвідування термального басейну буде призупинено на 2 години. Вибачаємося за незручності, але у нас немає іншого виходу. Якщо не буде справедливості, то ми залишаємо за собою право перейти до більш масштабних акцій протесту. Не допустимо колишніх орендарів РСБ до спортбази, які мріють на підставі зухвалих рішень судів, повернутися і надалі розкрадати спортбазу".

Під час мітингу працівники басейну розповіли про те, що дуже бажають, аби підприємство нарешті працювало стабільно. І цьго нарешті вдалося домогтися за останні місяці. Було виплачено всі борги по зарплаті, що накопичилися за попередні роки. Однак незважаючи на це тиск на УСБ "Закарпаття" продовжується. Колишні орендарі діють через судову систему та міліцію, яка практично не змінилася. Завдяки їх "діяльності" у підприємства заблоковані рахунки. Працювати у таких умовах стає  кожним днем все складніше.

"Але колектив проти повернення старих часів, всі бажають працювати на благо рідного міста та Закарпаття. Спортбаза повернулся до всеукраїнського спортивного товариства "Колос", договір оренди було розірвано. Але це не зупиняє тих, хто планував приватизувати спорткомплекс, вони продовжують перешкоджати нам нормально працювати. Однак щоб вони не робили і які б рішення на їх користь не виносив суд - повинні зрозуміти, що вороття до старих схем більше не буде. Громада міста цього не дозволить, люди налаштовані рішуче - боротимуться до останнього!", - зазначив заступник директора УСБ "Закарпаття", депутат міської ради Валерій Боровський.


"Мені дивно спостерігати за тим, що тут відбувається. Я колишня спортсменка, грала за відому в Україні гандбольну команду "Бактянка" (колишня "Колос"). Нині мешкаю в Англії, треную юнаків. Але щороку приїжджаю до рідного міста, і в першу чергу йду на басейн, на якому виросла, який мені як рідна домівка. І розумію, що передавати спорткомплекс у приватні руки неприпустимо, нічого доброго від цього не буде. Тому однозначно підтримую своїх земляків!", - зазначила Олена Фединишинець, постійна відвідувачка.

Також під час зібрання було зачитано та прийнято звернення до Міністра агрополітики та продовольства України І.Швайки:

"Ми, представники депутатського корпусу Берегівської міської ради Закарпатської області та територіальної громади міста Берегова, звертаємося до Вас із проханням допомогти у вирішенні конфліктної ситуації, що склалася навколо НСБ «Закарпаття».

Спорткомплекс «Закарпаття» був відкритий у 1973 році. Будувався господарським  методом, тобто залучалися кошти організацій, підприємств і колгоспів міста і  району, працівники установ перераховували одноденні заробітки, брали безпосередню участь у будівництві й благоустрої території комплексу. Були залучені також кошти всеукраїнського спортивного товариства «Колос». Тепер навчально-спортивна база «Закарпаття» належить всеукраїнському фізкультурно-спортивному товариству «Колос» агропромислового комплексу України.

До Революції Гідності база перебувала  під контролем представників екс-міністра Присяжнюка, які взяли в оренду майно бази і зробили все можливе, щоб довести НСБ «Закарпаття» до зубожіння. Було розпочато процес банкрутства. Ніяких пільг при відвідуванні басейну для мешканців міста  і району не було.

У квітні 2014 року договір оренди було розірвано в односторонньому порядку ВСФТ «Колос» через невиконання договірних умов з боку директора фірми-орендаря В.Клепки. Керівником ВСФТ «Колос»  О.Мендусем було призначено нове керівництво бази. Заборгованість по зарплаті за минулі роки виплачена. Установа працює у звичному режимі. Для мешканців територіальної громади запроваджено пільгове (50%) відвідування басейну.

Проте фірма-орендар не хоче упустити ласий шматочок, оскільки тепер, після анексії Криму, збільшилася кількість відвідувачів, і судиться із  ВСФТ «Колос» за право орендувати майно бази. Громада міста вирішила взяти під контроль діяльність НСБ «Закарпаття» і прослідковує всі події навколо бази. Наразі через міський суд неправомірно, на нашу думку, відновлено право оренди власності колишньому орендареві в особі В.Клепки. Найняті особи намагаються блокувати роботу установи.

На жаль, для вирішення конфлікту в інтересах територіальної громади у нас не вистачає повноважень Просимо негайної допомоги".


Також колектив спорткомплексу передав представникам ГО "БерегМайдан" зібрані 3135 грн. для закупівлі військової амуніції для добровольців із Берегова, які мають найближчим часом вирушити у зону АТО на схід України.

Біля входу до басейну збирали підписи на підтримку розірвання договору-оренди комплексу будівель на 49 років між ВФСТ «Колос» і ТОВ «РСБ «Закарпаття»». За дві години було зібрано близько 200 підписів.

Завтра, 4 липня у Господарському суді Закарпатської області (м. Ужгород, вул. Коцюбинського, 2а) запланований розгляд справи щодо визнання недійсним договору оренди між Всеукраїнським фізкультурно-спортивним товариством "Колос" Агропромислового комплексу України та орендарем ТзОВ "Центр медичної реабілітації та санаторно-курортного лікування Закарпаття".

Наразі на термальному басейні відновлено роботу. Але шини, як символ Революції Гідності, та попереджувальні листівки залишилися. Нині все залежатиме від рішення суду. Люди, як зазначалося, налаштовані стояти за справедливість до кінця...

Коментарі

ГБ
Говорить Берегове

Шановні берегівчани, сьогодні 17 липня 2014 року о 19.30 було здійснено бандою Клепки рейдерський захват нашого спортивного комплексу. Самого Клепки не було (бо він є боягуз), були його представники Козич, Мамула та ті всім відомі зрадники. Зібралася маса народу: місцеві мешканці, працівники бази, депутати, представники преси. Ми відстояли базу і прогнали цю банду. Шановні берегівчани приєднуйтесь до такик акцій протесту проти донецьких бандитів, тому що якщо вони захоплять такі об"єкти, то буде те, що на Донбасі. А нам цього не потрібно. Нам потрібен мир і спокій. Не стійте осторонь. Це наше місто і ми маємо його захищати від всякої нечисті. На черзі Мужієвський золоторудник, який прибрав до своїх рук всім відомий Захарченко. Разом ми сила.

НС
На статью nashaversia.com.ua

не виплачено було і звілненим працівникам розрахунок, який по закону має виплачуватись в 3-денний термін. Це порушення Закону України. Такі порушення різного роду за правління Годинки і Клепки були масові. У травні 2013 року приміщення комплексу було видано Клепкою в суборенду фіктивним підприємцям для оптимізації податків, а також басейн з термальною водою без ліцензії на використання природних надр. Було відмінено всі пільги на користування басейном, якими раніше користувались спортсмени та мешканці Берегова. 26 березня 2014 року в ВФСО "Колос" відбувся з"їзд, на якому було вирішено розірвати договір-оренди. Якщо товариство "Колосу" так вирішило, значить, на то були вагомі причини. І взагалі, працівники спорткомплексу, громада міста Берегова проти таких орендаторів. Вони поводились до людей нахабно і зневажливо. І це все правда, а не те, що ви пишите. Я тут працювала і працюю, і за свої слова відповідаю. Спортивний комплекс "Закарпаття" має належати громаді міста Берегова.

НС
На статью nashaversia.com.ua

Продовження: при владі Януковича міністром АПК регіоналом М.Присяжнюком, який знаходиться у розшуку. Було створено фірму "Рекреаційно-спортивна база "Закарпаття" і зареєстрована в м.Києві. Присяжнюк направив в Берегове керувати спорткомплексом свою довірену особу Клепку В. і його братків. Договір-оренди оформлено на підставних людей із статутним фондом аж 1000 грн. (тисяча гривень). Про яких інвесторів і 5 мільйонів гривень інвестованих в ремонт. Ніякого капітального ремонту комплексу не було, а навпаки база доводилась до зубожжіння, до банкрутства, щоб з часом за копійки приватизувати, що і робила донецька банда у всіх регіонах України. А на рахунок "нас просто выбросили на улицу" - хотілося б спитати у Клепки та Годинки, який це все і організував, - а ви скільки звільнили без причини, у примусовому порядку, працівників бази, які пропрацювали тут понад 20 років? Директором Годинкою В. не виплачувалась вчасно заробітна плата (термін складає 2 роки 4 місяці)

НС
На статью nashaversia.com.ua

Все брехня собача!!! "Всім відомий курорт термальних вод" як ви пишете - ніколи курортом не був, Це спортивний комплекс "Закарпаття" (до речі мешканці Берегова і соьгодні його називають - "спорткомплекс"), будувався наприкінці 60-х на початку 70-х років минулого століття, як база для тренувань спортсменів і мав статус олімпійського об"єкта. Зауважу, що будувався цей комплекс з допомогою місцевого населення. В той час направлялися студенти училищ на прибирання та розчищення території від сміття та чагарників, а потім в процесі будівництва кожний працюючий мав перерахувати одноденний заробіток на будівництво комплексу. Берегівчани це пам"ятають.Тут постійно проводились збори спортсменів та різного роду спортивні змагання. Влітку оздоровлювалась маса дітей з інтернатів, дитячих будинків, місцевих шкіл та літніх дитячих таборів, які безкоштовно плавали в басейні. А тепер про день сьогоднішній, про "рейдерський захват". Насправді рейдерський захват було організовано 7 листопада 2012 р.

С1
Се 100% хамство

Шановний, якщо ти "чудо" не з Закарпаття, тобі Закарпатського діалекту не понять.Се наша місна мова, шоб ти знав. Туй так говорять, а писати ми грамотно знааєме і не сумнівайся: і по українськи і по російськи, і по угорськи. Запам"ятай це.

КС
К се 100% хамлу

А что есть такой язык Закарпатский???? Есть Украинский язык и тд. А так только неучи пишут вроде тебя!

С1
Се 100% хамство

Мы к вашему сведению пишем на Закарпатском языке и писать мы умеем грамотно.

)
)))))))))))))))

Ржу, не могу)))))) до чего не умеет писать народ, хоть чуть-чуть, грамотно. Вы сами понимаете на каком языки вы пишете? Идите учитесь грамоте, господа!!!!!!!!!!!!!

К"
К "Се 100% хамство" и к "сонечко"

ОСЬ ВСЕ, ЩО ВИ ЗАРАЗ ПОБАЖАЛИ, НАПИСАЛИ - ЦЕ ВСЕ ПОВЕРНЕТЬСЯ ДО ВАС I ВАШИМ ДIТЯМ 100% ВIДДАЧЕЮ!!! НЕ МОЖНА БАЖАТИ ЛЮДЯМ СМЕРТI !!! ВОНО ПОВЕРНЕТЬСЯ ДО ВАС!!! ЗАПАМ'ЯТАЭТЕ ЦЕ!!!!

ДБ
До брудного перевертня

Це все брехня. Який "Центр медичної реабілітації та санаторно-курортного лікування" без ліцензії на лікувальний заклад. Таку ліцензію не просто дістати. Лікарів в цьому центрі не було у штаті, то звідки ліцензія? Херню ви пишите. Тоді 7 листопада 2012 року і було рейдерське захоплення спорткомплексу людьми Присяжнюка. А тепер Колос розірвав договір аренди, то яке може бути рейдерське захоплення? придурки. І ніякої системи водогіну не побудовано, ніякого капітального ремонту не було проведено - це все брехня. Зайдіть в готель "Закарпаття" при комплексі і побачите всю "прелесть" Радянського Союзу. Зайдіть в душові на басейні, в туалети. Яке друге життя? Ця кучка бандитів-брехунів-аферистів, які підробили на 5 млн.грн. тільки гроші качали з цього комплексу. Навіть огидно читати ту статью написану клепкарями та будильниками. Треба перевірку слідчого органу прокуратури, щоб все ретельно перевірили, де 5 млн. вкладено. Вкрадено - це точно.

БП
Брудним перевертням

http://nashaversia.com.ua/materials/news/Reyderi-regionali_vidzhimayut_vidomiy_kurort_termalnih_vod_na_Zakarpatti/51915

С
сонечко

ми всі мріємо чим скоріше поставити свічки за упокій сволотам Клепці І Годинці і їхнім курвам короче всім ригам...АМІНЬ!

С1
Се 100% хамство

Коли уже оті вонячі ригонали поздихають. Прийшов би їм усім кониць. Мечтаву їм свічку запалити за упокой.

СУ
Се уже хамство

Главний босс басейна Мендусь виявляєтся ригонал, оборотні кончені водять за нос все Берегово. Скильки ще берхонь будете писати "Відповідне рішення сьогодні, 6 березня, ухвалила територіальна виборча комісія. Так, відтепер обраними за списком Партії регіонів вважаються голова Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Олександр Мендусь" http://novosti.vn.ua/%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%80-%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D1%83%D1%81%D1%8C-%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%80%D1%96%D0%B9-%D0%BA%D0%B0%D0%B2%D1%83%D0%BD%D0%B5%D1%86%D1%8C-%D1%82%D0%B0/

П
ПЕРЕМОГА

ту всю шваль,що подали до суду посадити в тюрьму вмісті з бандитом годинкою,бо всі знають чим ті хвойди занималися на базі...

Л
Люстрація

Люстрація продажних суддів. На лаву підсудних суддів, які беруть хабарі і виносять незаконні рішення. Якщо судді винесуть рішення поновити аренду ригоналівським бандитам або поновити Годинку директором,то громада міста все одно їх не пустить на спортбазу. Ми не допустимо їх. Басейн для міста.

Н
Небайдужий

Щоб громадяни міста знали. Годинка хоче через суд поновитися на роботі, хоча написав заяву сам. (суд буде 18.07.). Слухання в Господарському суду м.Ужгорода по розірванню договору оренди перенесли на 18.07. Прислужники Клепки (Хаща, Цимбота Маріанна, Месарош Тибор, Мельничок Наталія) подали в Берегівський суд на отримання компенсації за невиплату в строк зарплати, хоча заробітна плата їм виплачена повністю. Все робиться щоб новому керівництву недати нормально працювати. Такі у нас судді !! Не допустимо їх до спортбази.

Ж
Жарь

Я тоже хочу участок на басейни і я теж поддержую ушитки движухи, а што никаву же деяким уже повиділяли і нико нич. Гоним удтиль ушитких и роздамо поновой лем тим хто буде з

Л
ЛІТО

Ходять слухи по місту,што ніби Боб"як піддержує спортбазу і што він тоже проти повернення бандидів.

Б
берегівчанка

Особисто я не знайома з Вітрук,але працівники як керівником нею задоволені.Просто бандити Клепка і Годинка їй мішають.Вона приводить в порядок спортбазу,а ці придурки хочуть вже повертатися на все готове.Олено!Берегівчани вас підтримають.Ми нормальні люди.Вже не ті часи щоб всякі клепки,годиники і ледиди -крали.А ті три шалавки про яких пишуть у коментарі,не заслужили щоб їх порядні люди згадували.Олено йдйть до кінця ми вам,громада допоможемо,поки наша мерія спить летаргічним сном.

ДН
до Незнайомки з дирекции басейна

Спочатку навчиться говорити та формулювати думку, а вже потім пишіть. Бидлотська ти тварина змита з гір.

НЗ
Незнайомка з дирекции басейна

Спочатку навчиться говорити та формулювати думку, а вже потім пишіть. Бидлотська ти тварина змита з гір.

ДН
ДО незнайомка з дирекції басейна

Не люблю брехні якшо незнаєш як там справи ліпше не пиши бо пишеш не достовірну інформацію!!Ти дурний чи дурна на заводі немає долгів і зарплата виплачуеться і завод працює!!!якшо ти такий розумний чи розумна поїдьте на завод і подивіться і побачите що ви помилялись!!!там є робочий штат і робота кипить!!якщоб не було зарплати ніхтоб не працював!!!а те що Вітрук Олена прийшла на басейн мені здається на краще бо покрайній мірі є прогрес це виплата зарплат відкриття секцій і пільги для мешканців!!!а це вже шось !!!!!

НЗ
Незнайомка з дирекции басейна

Хвали ня язичку бо тя роздеру, на Сокирницькому цеолітовому так зарплата платится щто аж Мукачівський суд керовницю басейна Втручку, яка ще й на Цеолітовому була діректоршов поштрафував, туй ухвала http://reyestr.court.gov.ua/Review/37025500

П
Правда

боровський+боровський+боровський - це бувші адміністратори готелю РСБ: Аня+Неля+Віта, яких до речі на роботу влаштував той самий Боровський, від імені якого вони пишуть коменти. Аня за тебе і плітки слухати не потрібно, тільки глянути і все стає ясно хто ти є. Віта - ти на посаді адміністратора дійсно навчилася рахувати 2+2, бо до того ти була безграмотна і тупа, а на рахунок маленької дівчинки - ну ти загнула "моя ти маленька дівчинка". А Неля просто спить і мріє стати замом Клепки, але тобі це теж не світить, - вищої освіти не маєш. А гонору на Оксвордський університет. Ваша кар"єра - це бути наложницями у Клепки: використає і вишвирне. Помилилися ви дівчата ой як помилилися, ой як будете шкодувати. Ви зрадники нашого краю, ви зрадили колектив, зрадили свої сім"ї. Як ви будете в цьому місті далі жити? Думаєте вам Клепка І Годинка допоможуть та ви їм нахрен ненужні. Ганьба!!!!!!!!!!!!!

Я
Я

Я в шоке что, эта риговская тварь еще подает в суд на восстановление на работу- Годинка!Он смеет еще гордо ходить по городу и утверждать,что он директор базы..Он наверное еще тупорылый не слышал о РЕВОЛЮЦИИ)))Ничего ,новая власть доберется и до них-этот вор должен сидеть в тюрьме.Молодцы коллектив ,что обратились к ШВАЙКЕ,процесс пошел...Так что ,советую тебе мент не очень крепко засыпать..А вообще лучше спать вам вместе с клепкой и со своими сосками...

ДУ
До учасника

Прошлые хапуги накопили долги по зарплате. Это надо быть последним скотом, чтобы косить косой, а людям на хлеб не отдавать кровное. А новые местные за несколько недель рассчитались по зарплатам. МОЛОДЦЫ!!! Правда есть серьёзная опасность, что бывшие воры через суд потихоньку всё уладят, придут с исполнительной службой и мусорами, и снова захватят наш городской объект. Мэр безвольно пожимает плечами. Продажный гайдош никогда не был нашей надеждой на лучшее. А вроде сегодня суд был. Какой результат?

ДУ
до учасника

Повністю згідні з вами! Нове керівництво правильно все робить!Ми берегівчани їм віримо і підтримуємо!!!Пишіть в які нам суди треба йти для підтримки-підемо тисячами,але все рівно не дозволимо бандитам повернутися назад.Дуже хочу ,щоб наші коментарі на підтримку спортбази прочитали судді,які приймають несправедливі рішення,не враховуючи думку жителів міста.СЛАВА УКРАЇНІ! МИ ПЕРЕМОЖЕМО!БАНДУ ГЕТЬ!

ДУ
До Учасника

Так підтримую Вас ви праві тепер на базі є гуртки і туалет безкоштовний і вода коли дитина хоче попити вийти з треніровки нічого не коштує як колись було іншому керівництві тепер здається є куллер з водою і всі охочі можуть пити і проводяться різні змагання.Теперішнє керівництво хоч щось потрошки робить для Нашого комфорту.

У
учасник.

додаток:які захищали честь України. не так як сьогодні деякі коментатори захирщають,бандитів клепків,присяжнюків,та годинків.Ви повинні сказати такій громаді спасибі,що дбають замість вас,за ваших дітей,які до речі насьогодні ходяять купатись безкоштовно,і на базі запрацювали спортивні гуртки,а також у вас є можливість навчити дітей плавати,і такий гурток діє.

У
учасник.

Звертаюсь до всіх хто залишив свій коментар,я не розумію люди,при чому тут Єц,балога,Боровський і.т.д.,ви що не розумієте,чи тут коментують ті малолітки які не памятають як строїли батьки цей комплекс,як з районів збирали гроші,з робітників підприємств знімали одноденну заробітну плату,щоб закінчити цей комплекс,хіба ви не памятаєте як ми ходили в цей басейн плавати,а потім такі як Присяжнюк і Клепка,загарбали цей басейн,за час їх оренди,знищено було все,вишка для стрибання,яку колись будував мій батько,Годинка зрізав весь метал і здав на металолом,але грші не віддав для благоустрою,а поклав собі в кишеню,згадайте вони навіть 1 гривню установили за прохід в туалет на території бази,потім хіба ви не памятаєте,що ще нгавчаючись в школі ми ходили тренуватись стріляти в тамтешній тир,що з ним зробили ці арендарі,довели до розводу крис та всякої гидоти,до речі на зібранні якщо би ви придивилиь були присутні не тільки вищеназвані товариші,а в більшій кількості колишні спортсмени цієї бази,як

Н
Незнайомка

Сподіваюсь що суди по цій справі будуть чесними і Базою будуть керувати чесні люди принаймі щоб зарплата платилась та люди були більш менш задоволені.

Б
Берегівчанин

Ви що не розумєте, звідки взялась ця заборгованість. Всю цю заборгованість создав Годинка, довів базу до банкрутства, база була в стадії ліквідації. Годинка создав борги біля 1,5 млн.грн. Прийшла банда Клепки, не погасила ні копійки (але Годинці зарплату платив щомісячно). А новому руководству база перешла з боргами. За три місяця погасили всю заборгованість працівникам по зарплаті і повинні разхльобувати далі. Що у нас за суди ? Годинці та банді Клепки пора за решітку.

ДН
до незнайомки

А як тоді ви поясните, що нове "керівництво" УСБ має заборгованість по зарплаті 462208, 47 грн..???? і всього за два місяці! "Керівництво" нове чому приховує це, а кричить у всю, що розрахувалися з боргами? Все їм хтось заважає, прямий приказка є на цей чіт: "Поганому танцюристові завжди щось заважає!"

Н
Незнайомка

Читаю і не розумію Вас люди всі погані Вам і Герей і Балога і Боровський а от про цей Сокирницький цеолітовий завод нікому його не треба було діло до нього ніхто не мав як завод почав нормально працювати і на заводі є повна виплата по зарплатам то всі за нього зачесалися так само хочу сказати про Берегівський басейн всім було все одно що там твориться тепер прийшло нормальне керівництво яке старається зробити все для того щоб там було комфортно як персоналу так і людям які там лікуються+ там є пільги для інвалідів людей похилого віку і мешканцям берегова!Подивіться на те що попередне керівництво не платило заробітньої плати і доводило Усб до банкрутства а тепер коли реально на базі другі люди і легше стало дихати вони хотять відсудити базу знову собі ЗНОВУ ДОВЕСТИ ДО БАНКРУТСТВА ПОДУМАЙТЕ!

ДП
до придурка

как ты правильно о себе написал)))умничкО!!!пока радуйся...

Б
боровский

Я никак не могу быть идиалом, я же тупой, как валенок! Кто меня может уважать? Все только и делают, что "уважают" меня (по разному), а на самом деле называют ДЕБИЛОИДОМ и не любят меня(((( Уйду я от вас.

ДП
до придурка

ти майже з банди клепки тупий як валянок...БОРОВСЬКИЙ ВАЛЕРІЙ ЙОСИПОВИЧ -нормальна людина,колега,депутат міської ради -ідеальний,берегівчани його знають як порядочного активіста...а ти чмо йди лижи одне місце клепці і годинці ,поки ще ці бандити не в тюрьмі..ідіот...

Б
боровский

А самое мое любимое дело СПЛЕТНИЧАТЬ про всех по всему берегово и восхвалять себя любимого усача!

Б
боровский

я только вчера научился складывать 2+2, а еще я люблю маленьких девочек!

Б
боровский

У меня даже НЕТ Высшего образования, как вообще я могу быть "депутатом" и замом УСБ? Я Сссссыкун еще тот!!!

НЛ
нежданная любовь шлифовщика

"Мужчина ВАМ пльохо- пльохо"???? Класическая медсестра для шлифовщика!

ДВ
Депутат ВР

4.07г. Годинка восстанавливается на работу через суд. Суддя Драб. Да здравствует самый гуманный суд ! Заседание в 13 час.Боровский балотируется в Верховную Раду.Поддержим его. Боровский выдал талоны на термальную воду Клепке и Годинке, по 5 литров на день. Клепка попросил 10 литров на день. Его девочки (Тягур, Цимбота, Хаща, Кузьма, Гаджиеевна) и другие (со столовой) мечтают умываться термально водой по утрам. Хорошие соски !!!

Г
Герей

Я чесно вкрав Сокиринецький цеолітовий завод.

ВК
ВІктор Клепка

Якіж ви всі дебіли. Пустить мене до бази, а то у мене вже гроші закинчились. Нема з чого зрадників виплачувати. Хоч вони мені і не потрібні, але для колічества сойдут.

М
месный

Яка то громада.Ворюга боровский, шестёрки балоги 200 гривнёвые дипутаты от ЕЦ, кроме как воровать и мутить воду не чего не умеют.Н фото ЕЦ все спрятались не кого не видно знают что действуют не законно и отвечать рано или позно надо будит вот и подставляют неосознанных людей которые не знают что дерутся два кланаю. Вот так люди добрые вот где правда а не то что вор боровский вам говорит Этот боровский как туда попал,Клепки очко лизал потом при помощи воров с ЕЦ.Громада ещё спросит этого вора как украл дом много квартирный ОСББ "Шевченко"

Д0
До 007

Ти сухарями не розкидуйся, краще збережи для себе, бо скоро тобі пригодяться в тюрязі гризти.

0
007

Продаю дешево сухарі з різними смаками!!! Хто дасть більше, Боровського пи...братія,бидлота чи Клепкине оточення? Мабуть Боровський у нього дупа більша...

ВБ
Віктор Балога

Збираємо підписи за повернення Сокиринецького цеолітового заводу в державну власність. Збір підписів відбудеться 04.07.2014 за адресою: м.Мукачево, вул.Пушкіна, 2, кабінет № 47 (приміщення Мукачівського міськвиконкому) Повернемо награбоване регіоналом Гереєм у власність громади!!!

1
123

Нехай тепер Клепка поцілує Боровського в дупу , бо коли прийшов працювати в спорткомплекс , то говорив що дуже радий, що доля подарувала йому шанс працювати з таким порядочним чоловіком як Боровським . Нехай тепер теж прийме свою долю , а ліпше якщо Боровський посадить Годинку в тюрму .

ДЛ
до Люби ІванівниКОЗИЧ

Ну ти таке сказанулО!Все про всіх знаєш,а особисто про тебе і не хочуть нічого знати.А яке тобі діло до страйків іди цілуй ж..пу своєму клепці-холуй.Люди -сила!Банду піда...ів геть з нашого чудового міста!

ДЛ
До Любов Іванівни

Ти така Любов Іванівна як я Мая Плісецька. Як ти все про всіх знаєш, мабуть сама в тій банді наложницей була. А якщо буде потреба то і в суботу, і в неділю, і кожний день будемо проводити страйк. А на рахунок Боровського, то він місцевий і місцеві мають керувати і працювати на цьому об"єкті, а не донецька шайка "клепків" і так званих псевдо-орендаторів, яких ніхто і в очі не бачив, тільки Годинка та Клепка збирали бабло і відпраляли кожного тижня їм. Як на мене,то краще нехай наживаються берегівські ніж якісь прибульці-чужинці.

ІЙ
Інна Йосипівна настоящая

Не треба писати під моїм іменем коментарії, як це робить пан Козич (адвокат Клепки та його оточення). Ви лучше розкажить як Годинка довів базу до банкрутства та создав борги по заробітній платі, щоб Клепка та його банда могла взяти базу в аренду, а сам (Годинка) отримував від Клепки щомісячну зарплату за це. Всі борги були создані спеціально, а тепер нам ці борги виплачувати, за 1,5 роки ними не було погашено ні копійки.База без цих орендарів тільки почала нормально працювати та робітники почувають себе людьми, а не рабами і крадіями. Спортбаза принадлежить берегівчанам.

Н
НЕЛЛЯ

Ну, мы знаем кто такие бандиты с Киева!И я считаю,что нормальные береговчане,однозначно против ихнего возвращения.Непонятно решения суда.Видимо там еще свою ментовскую лапу имеет Годинка-вор!Но у нас слава богу есть прокуратура,так пусть и разбирается.Кто прав ,а кто виноват.Но лично для меня -лучше пусть хозяинами базы будут местные ,чем столичная мафия.

ЛІ
Любов Іванівна

Дешева заказуха, який страйк в час коли людей в басейні не має? Чому б, не оголосити страйк в суботу та неділю? А в суботу та неділю збирають налом гроші для Герея, Балоги, Татусяка, Боровського та інших регіонально-свободовських активістів "за справедливість"! Герей працював (тобто збирав хабарі) при міністрі-регіоналі Едуарді Ставицькому (який знаходиться в розшуку), в подяку за що отримав унікальне підприємство Сокирянський цеолітовий завод (який доводить до банкрутства не виконуючи вимоги по приватизації). Балога (про якого Герей говорить на кожному кроці) - коментарі не потрібні. Татусяк - голова Вінницької облради від Регіонів. Боровський - коментарі не потрібні, просто шахрай при будь-якій владі. Мендусь - голова "Колоса", якого призначав Присяжнюк на прохання Татусяка, депутат-регіонал, який дуже швидко здружився з міністром-свободівцем Швайкою. Статті замовні на ресурсі, який належить Балозі.

4
4848

ЙОООй неборята ідіть огірки збирати, а не у коридорі ся топтати.

5
5555

До Берегівчанина. Я с вами согласна такого человека как Боровский действительно очень тяжело найти, такие как он сидят уже за решоткой!!!

ДБ
до берегівчанки

А в цілому городі хто дозволив ставити палатки и занимати тротуари власниками кафе,що пройти не можна жителям...це ви шановна берегівчанко не замітили... це по вашому нормально ..досить жаль..і ще хочу наголосити що Валєра Боровський -нормальна і ПОРЯДНА ЛЮДИНА ті ,що проти нього пишуть не достойні йому ноги цілувати...БАНДУ ЯНИКА І ГОДИНКИ І КЛЕПКИ ГЕТЬ!!!СЛАВА УКРАЇНІ!!!

Й
Йвжи

Ага такої ганьби Берегове ще не бачило, більш детально за цим посиланням розписано звідки ноги ростуть http://uzpravda.org/za-dva-misyatsi-grupa-nevdah-reyderiv-dovela-beregivskiy-baseyn-do-areshtu-rahunkiv-ta-namagayetsya-shantazhuvati-derzhavni-organi-primushuyuchi-neoformlenih-pratsivnikiv-do-straykiv/

Б
Берегівчанка

Я за справедливість, але якщо цього прагнуть деякі "представники" Берегово, то де справедливість і хто дозволив встановлення кіосків біля входу у басейн. Перш ніж чогось добиватися, треба самому робити ЩОСЬ.

Б
Берегівчанин

До Иштвана. Ви б краще прийшли і підтримали людей які не байдужі і бажають кращого для нашого міста та діточок які приходять до басейну тринуватися і купаються не за гроші, а безкоштовно. А таку людину як Боровський ще треба пошукати.

ІЙ
Інна Йосипівна

Шановний депутат Берегівської міської ради,пане ВАЛЕРІЙ БОРОВСЬКИЙ! Згадайте під яким ПРАПОРОМ Ви прийшли на БАЗУ? Поясніть громаді міста, яку керівну посаду Ви займаєте, якщо штатного розпису не має,штат не укомплектовано. 100% вороття назад не має, Ви як звикли красти так хочете робити це і надалі,але все змінилось.Не вводіть в оману мешканців міста. Не дарма на Вас відкрито кримінальну справу.

Л
ЛЕГІНЬ

Не зрозуміло,коли люди ведуть такі агресивні дискусії.Що поганого, в тому що працівники відстоюють свої права і робочі місця.Відверто напишіть-що вони роблять неправильно.Якщо ви точно місцеві патріоти,то тоже підете і поставите свій підпис за розірвання договору з київськими бандитами.Якщо ,ця столична мафія вас влаштовує,то ви такі самі...І вже пора взятися і за наших"справедливих" суддів..ВСІХ ПОМІНЯТИ!!!А банду клепки і годинки(спец.пишу прізвища з малої літери)в тюрму-НЕГАЙНО!!!!

І
Іштван

Краще б Боровський розповів про кримінальну справу, яка проти нього порушена

Р
Роман

як проведуть ремонт, якщо попередні "керівники" добилися, аби заблокували рахунки басейну? вони ж хотять, аби тут все збанкрутіло і викупити все за безцінь. невже не понятно???

1
123456

Краще б ремонт провели, а не попереджувальний страйк.

Читайте також