На трасі Київ - Чоп п'яний водій на BMW збив 2-х людей: спершу в Ракошині, потім у Зняцеві (+ФОТО, ОНОВЛЕНО)

19
47

Ступінь ушкоджень потерпілих поки не відома, так само, чи живі вони взагалі.

Як повідомяє один з читачів Мукачево.net, який став очевидцем трагедії, водій мчав на швидкості у бік Ужгорода й близько 17.40 спершу збив пішохода на другому перехресті в с.Ракошино.

Однак не зупинився і почав тікати. Й спробувавши різко звернути вліво у с.Зняцево, збив іншого пішохода, а його автівку винесло у поле.

Як інформує очевидець, водій відверто у нетверезому стані. Авто марки BMW на словацьких номерах. Водій хамить та погрожує правоохоронцям, а також усіх очевидцям. На місце подій прибули працівники ДАІ.

Станом на 18:30, правоохоронні органи офіційно підтвердили інформацію, та зафіксували факт ДТП.

За попередньою інформацією міліції, наїзд на пішоходів скоїв громадянин 81 року народження. Двох людей, які потрапили під колеса водія забрала карета швидкої допомоги. Стан потерпілих невідомий.

Також як інформує власкор з місця подій, затриманий чоловік, який перебуває у стані сильного алкогольного сп'яніння, заперечує, що був за кермом, а наполягає, що сидів поруч, тобто водій, який і винен у ДТП втік. Крім того, місцеві люди, які зібралися на місці ДТП готові вчинити самосуд.

Як вже стало відомо, у результаті ДТП, один з потерпілих помер у лікарні від отриманих травм, інший - знаходиться у стабільно важкому стані.

Сам же "винуватець" ДТП знаходиться у лікарні під охороною

Мукачево.net

Коментарі

З
Закарпатці

Шановні Закарпатці, як бачимо по цій трагедії. ні мажорів,ні мусорів останні події в Україні ніяким чином не торкнулися. Тому поки ми будемо самі пасивно споглядати і не приймати ніякої участі у процесах змін-НІЧОГО НЕ ЗМІНИТЬСЯ. Одні будуть красти і вбивати, а інші покривають і відмазують. В міліції потрібна повна заміна, ми бачимо це на прикладі подій у Донецькій і Луганській обл.,а також у Києві під час Майдану. І вчорашня відмова Закарпатського беркуту захищати Україну. ТІЛЬКИ ПОВНА ЗАМІНА ЦІЄЇ НЕЧИСТІ І БОЛОТА!

O
Olena1

ага, ага... Закарпатцi святкують Bеликдень. Свяtкувати треба не за столом из погаром, а в церкви чи в коли родини, але не ЖЕРТИ!!!! БО ТО Е ГРИХ!!!

Д
Домбоки

Думаю шаранич падло тут підніме бабла достаточно за такоє! Бо уже мусора тулять скоти і щось мутять , а прокуратура взагалі відморозилася

ЛК
Люстраційний комітет

УВАГА!!!! Працівникам ДАІ керівники довели нові такси, зарас щоб залишитися на посаді потрібно терміново давати начальникам даі районів по 500 доларів, які передають на УДАІ області. Виходячи із вказаного, якщо працівник даі готовий працювати тільки на зарплату то його керівники змушують вимагати ХАБАРІ для їх задоволення.

7
77777777

да- попав Лох!

1
123

Просто жах,співчуття рідим загиблого п.Івана,тримайтеся.хтось там згадав про Юру Кожанова,так він теж вбив трьох хлопців,і наше кончене правосуддя і підари менти продажні нічого не роблять для розкриття цього ужасного ДТП,і він собі спокійно їздить за кермом і досих пір,треба мабуть правий сектор прикликати,може щось придумають.

В
В

Ще в лікарні тримають скотину.Різати з ньго по кускам ,щоб відчув біль , який завдав невинній людині.

5
555

Іван Іванович,був поважною людиною ,з добрим і щирим серцем. А ця мерзота жорстоко відібрала в нього життя.

5
555

Щоб він здох!!!!Скотина !!!Вбивця!!! Вбив невинну людину.

С
суд

Згадайте Юру з Мукачева, кортий вбив в селі Гать своїх друзів. Покараний? Ну то маєте приклад того, як криють справи.

С
суд

Степінь вини кожного буде встановлено в судовому порядку.

М
Міша

... навіть, не здивуюся, що постраждалі будуть пяні чи обкурені. А з покидька зроблять свідка. Прибить було СУКУ на місці і вже потім викликати ДАІ (мовляв помер при аварії).

1
1111

руки пидару отрубать и отпустить это самая лучшая кара для пидара по другому не научиш садится пяним

СЗ
Синам загиблого

Отомстити суці,не убивати,а зробити інвалідом.

Н
небайдужий

В Ракошинi біля торгового центра на переході також є камери, але від них немає ніякого толку. Вони не працюють. Десь два місяці назад там на переході хтось викрав світлофорні секціі. Камери які могли зафіксувати злочин були вимкнені, доречі як і у другі дні. Вандалів не знайшли до сихпір. Світлофор також з того часу не працює. Перейти трасу дуже проблемно, дуже мало водіів зупиняються і пропускають пішоходів. Становище гірше не буває. Скільки людей загибло вже на тому переході, скільки ще потрібно жертв, щоб ті від кого залежить безпека громадян почали робити свою роботу. Може знову перекрити трасу як у 90-х, коли ракошинці добивалися щоби влада іх почула?

ПП
Пістрялівський Петро Іванович

орендатор на мойке крутяк на двадцатилетней бмв какие лестные отзывы об этом уроде керхер ему в одно место урод

Р
ракошинка

дебіли скільки разів казали випив не сідай за кермо...та марно...він позбавив жінку-любимого чоловіка....онуків-дідуся...синів-батька....сволочі ті хто сідаю пяні за кермо люди добрі та що це зза фігня в світі коїться???? Боже та щоб той алкоголь в 100 раз подорожав бо це вже неможливо!!!!

М
мкчв

Водителя надо кастрировать как минимум, чтоб такие твари не размножались а вымерли как мамонты.

Р
Ракошинець

Знав особисто загиблого п.Івана,дуже хороша людина була.Цю тварь,що це зробила треба четвертувати,щоб більше нікому не зробив боляче.Нешановні працівники так званих правоохоронних структур скажіть людям доки такі мразі будуть іздити п"яні,обкурені,а ви мусорські морди будете за гроші покривати їхні та і свої також злочини. Схаменіться,подумайте що ви робите.Чи для того ,щоб зрозуміти треба смерті ваших близьких людей? Звертаюся до цього ублюдка - застрелься тварюко,може цим ти зможеш когось врятувати.

В
володимир

а як він пост ГАЇ проїхав з Мукачева, а ( мав зелену вулицю), а кіть справу передали в обласне мвд, то там сидять голодні слідаки на чолі з заступником, яким треба ще і начальство кормити, так що запросто можуть порішати в сторону грошей, бо зараз грошовитих людей по кримінальним ділам проходить дуже мало, а це просто лох - наробив біди та й при капусті.

2
22222

як уже достали ці олігархи на крутих машинах які думаю шо мені можна більше чим простій людині яка немає грошей,і буде робити все шо хоче,тут і маєш!.... на фото видно що він говорить по телефону,не сумніваюся шо тема іде про те як,де і скільки давати грошей оби не посадили його!....

/
///

Пора не звонить в МВД про таких уродов, а мочить их на месте.

A
Alex

Лояльность правоохранительных органов к данному индивидууму совершившему преступление явным образом и не скрывалась, то есть потерпевших еще сделают виновными и Коля свободно без угрызения совести будет дальше ездить под мухой. Даже на экспертизу в больницу Преступника доставили больше чем через два часа после совершения ДТП, могли бы еще дать ему поспать. Пока милиция продажная никогда не будет спокойствия и порядка так как они есть покровителями криминалитета и коррупции...

Г
Громадянин

Пяний бандит Гера відбирає життя і здоровя у людей, а його на другий день відпускають на поруки!... дуже показово хто ,,рулить,, у нас в області! ... той хто підняв руку на бандита, наркоділка , збоченця - має довічне! (приклад з вбивцями власника наркопритонів Time), а той що в пяному стані збиває двох людей ( одну людину на смерть, другу робить інвалідом) підпадає під ,,захист,, медиків,міліції та народних депутатів ... дочекаються самосуду це вже недалеко! (і пяні скоти і ті , що їх покривають )

Ч
Чула

Справу передали на управління та й відразу багато блатних поприїжджало,тварь така була п"яна,але не удівлюся якшо експертиза покаже шо нєт...Один гальмівний шлях чого стоїть...Скоріш за все справу просто тихо закриють і ніхто нічого не докаже...Як таких земля носить....

Г
ГІСТЬ

А якби не піймали?-то і ніколи б не розкрили це ДТП (словацькі номери!!!) -шукай вітра(пяного) в полі,Тому і потрібно облікувати всі машини з іноземними номерами і повернути довіреності,по яким можна встановити тимчасового власника автомобіля!!!

1
1221

Пока такое говно будет спокойно дышать, иметь знакомства как тут писали "у мусорів", ничего не бояться, никогда не будет порядка, не в Закарпатье, не в Украине. Это же не человек...это просто кусок говна без мозгов, просто тварь которая колечит людей, убивает, ломает судьбы близким. И он такой не один... - это хреново.

С
сестра

Я сестра постраждалого хлопця. Шукаю очевидців. Мій номер 0956059788. Чоловік з Ракошина помер у лікарні.

7
76

Ідіот заарештувати на 5 років за двох постраждалих!

C
cop

Закрити на 10 років ган-на... Хай копи покажуть на скільки вони чесні сталі після майдана. Він після такого на колінах мав стояти просити пробачення, а не ще погрожувати.

C
ccc

То КОЛЯ кончений алкаш він орендує мойку на заправці АНП в паланку часто їздить пяним бо має багато знайомих мусорів

М
мукачівець

таких підарів треба на місці мочити, щоб іншим було на згадку! Фото цього урода викладіть. Най люди знавуть підара у обличчя.

С
Свідок

Я був свідком коли він збив у Зняцево хлопця..я з другом стояли на зупинці, свист колес, і тільки бачу, як хлопець відлетів у сторону, і машину в кюветі, думав давати свідчення, поки не приїхали якісь "солідні" мущини, в костюмах, тоді все зрозумів, в кінці кінців все буде так, тверезий водій, не впорався з керуванням, машину понесло, а хлопець в той час стояв біля самої дорооги...якось так. І доречі там біля зупинки, на стовбі є 2 камери відео спостереження..надіюсь це поможе.

С
Свідок

Я був свідком коли він збив у Зняцево хлопця..я з другом стояли на зупинці, свист коліс, і тільки бачу, як хлопець відлетів у сторону, і машину в кюветі, думав давати свідчення, поки не приїхали якісь "солідні" мущини, в костюмах, тоді все зрозумів, в кінці кінців все буде так, тверезий водій, не впорався з керуванням, машину понесло, а хлопець в той час стояв біля самої дороги...якось так. І доречі там біля зупинки, на стовбі є 2 камери відео спостереження..надіюсь це поможе.

Т
т

Вашко він буде помирати за такі вчинки.Бог йому суддя.

А9
А 95+

Тот хлоп случайно не Коля, шо керуе мийкою.

М
Мукачево

завалити треба було на місці того Лошару..)) шОб знали мажори шо карА єЄЄЄ..а то розойшлися..))

А
Аля

За идиота маэ страдати молодь(

P
Peter

підараса завалити пес позорний

У
Українець

Його на місці треба було завалити... дивуюся з нашого БИДЛА... навіть за себе постояти не хочуть...

1
12345

підараса завалити пес позорний

1
123

в вони вижили чи ні

Б
бульба

копчений прокурор бувший

1
1111

А хто той хлопець що збили в Зняцеві

3
333

що за копчений на фото?

X
xxx

бейте як бубеном курву

1
123

Він наразі на "учеті", вони можуть робити що хочеться ,щомісячні внески керівникам УМВС і можна робить що завгодно,,,людей вбивать теж......

Читайте також