На Закарпатті креативно подякували виборцям від імені Партії регіонів (ФОТОФАКТ)

20
27

Таке послання на білбордах було зафіксоване одним з читачів Мукачево.net в Ужгороді 15 грудня. Один з них – поруч з закинутим Фанерно-мебельним комбінатом (ФМК) на Електрозаводській, інший – по вулиці Загорській.

Якщо збільшити зображення борду, то помітно, що на існуючу фактуру з подякую за довіру від імені Партії регіонів наліплена велика 200-гривнева купюра.

Доволі легко припустити, що у такий спосіб невідомі спробували нагадати, як саме здобула довіру в обласному центрі Партія регіонів, зокрема її кандидат-мажоритарник Василь Ковач. До слова, відразу після виборів в мережі з’явилася тематична фото жаба з також з 200-гривневою купюрою.

Відтак, не виключено, що ці модифіковані борди є продовженням історії про 200 гривень.

За інформацією від нашого читача, у такому вигляді борди провисіли не більше доби.

Коментарі

И
Изя

У некоторых людей мозг - это просто дополнительное давление на позвоночник.

ДБ
Для Барви

Ну да №алоги ніколи не давали гроші!:) мене аж тошнить коли чую що братки чесно виграли! У вас на сайті всі Хто не з Мукачева козли, а ви "чесні", ще хай поторгується ваш староста, та побачите хто який опозиціонер! думаю комент мій видалять)

А
Альберт

Ну что сказать Вуйку и бабе Гале - у вас наверно девиз "Нас ебут, а мы крепчаем!" Настоятельно советую обратится к батюшке, а то вы под гипнозом :)

В
Вітьок

Ах, да є такоє, видів... Правда на Закарпатті гроші брали вшиткі, а з виборців за них голосувало лише 5%, не більше... Як на мене, тот, тко за них голосував - точно вать дибіл, вать бабулька, шо за пачку гречки чорту душу продасть...Мені самому пропонували, а я й так за Свободу проголосував...Вибори дуже страшно сфальсифіковані!

B
Banksy

Се Стріт-Арт!

БГ
баба Галя

Сивлюський ти гимбец еден

В
Вуйко

Тебе Сивлюський з твоїми особливими знаннями думаю максимум можна би було запрягти гній метати на фермі і хворим у Берегові клізми давати...бо на більше ти не здатен.. А на щот поїздів почитай хто і коли їх купляв....ну якшо знаєш де шукати є така штука гугл...

Я
Я

Порожняк

С
Сивлюський

Шось ти мені вуйко Старосту/Жаливу нагадуєш. Точно так жопу лижеш ригоАНАЛам, точно так на "папєрєдніков" звалюєш, для тебе вже Юля з тюрми прямо поїзди купує, точно так само вониш, як хворий на голову Староста ібн брат Бушки двухсотгривньового.

В
Вуйко

Сивлюський ти почитай інет уважніше бо дивлячись на твою лексику окрім мату і голосно кричати в тебе нічого не виходить...!!!! Так часто буває коли нема аргументів є крик...ревіння і тому подібні дії...Свобода це є нацоналістична партія...яка взагалі невідомо що відстоює як і ти...а щодо того хто скільки вкрав постійно крали і крадуть Ти подивися які файні нам Юля купила поїзди Хюндай і скільки міліардів за них було витрачено... а щодо нашого Закарпаття ну думаю тут взагалі не виникає запитань що і кому все належить..я маю на увазі той же ліс....найбільші установи...санаторії....та ж границя лиш кілько дає....а ти тут кричиш розкидуючись дятлами такі як ти голосували за помаранчевих...і ті успішно пішли....

В
Ванзо

Всі вони однакові, шо регіонали, шо опозиція. Абсолютно всі злодії. Но народ сам винуватий у тому. Сись білборд се такий маленький "камушек" в огород регіонів. Завтра всі забудуть.

С
Сивлюський

Ану дурна бабо дай підтвердження шо Тягнибок їздить на такій машині. Чи ти як твої ригоАНАЛи лиш аби прокукурікати, а там йай і трава не росте.

БГ
баба Галя

До Сивлюськог Свобода, яка не була в парламенті, нічого не вкрала .... Поясніть тільки звідки у Тягнибока машина за 150 тисяч тільки не говоріть що це бабка з Канади прислала чи "чесні" члени партії подарували, чи це машина мами як у мукачівського прокурора

С
Сивлюський

Вот такі, як ти, вуйко, і є справжніми "дятлами"... По твоєму Свобода, яка не була в парламенті, нічого не вкрала, не здавала державу мацкалям чи піндосам, менш достойна бути в парламенті чим злодії з ПРдунів????? Візьми і почитай інтернет кілько твої "хазяєва", тойсть риги вкрали у нас з тобою: починаючи від лавочок у харківському метро по 68000 грн штука, і кінчаючи вишками Боцка, "хуйдамами" Колєснікова, підручниками Собачника..... і в кінці-кінців золотими унітазами Межигіря. Тому ти, і тобі подібні, є справжніми долбодятлами.

?
?????

Голосуйте за клан балогів. тоті платять баксами по 200.

В
Вуйко

Сивлюський пак а за кого було голосувати....за Юлішку....Чи за Свободу.....а шо другі нидавали такі всі чисні були чи шо пак ісі так само давали як оті

С
Сивлюський

Вуйку... дятли всі ті ко проголосував за ригів, та за їх кандидатів, - Бушка,, Ковача, Ланя. А голосували, переважно, через призму двухсотенної купюри. Тому не думали шо буде далі, а як справжні дятли та барани радовались копійці. Тепер най жруть...

В
Вуйко

Дюрі....ти кого дятлами назваВ

J
justice

барва, а вы не боитесь наказания з такую ху....ню?????

Д
Дюрі

дятли скорше треба було думати коли продаєтеся тварі за 200 гривнів

SJ
Stalin Jugend

А що за moрда на купюрі?

В
Вуйко

Бо Баба Галя права то ви самі все зробили і так сказать рішили на цьому зробити новость.....но не вдалося....там Йовшка вже пішов то знімати

/
///

До редакції - Це якась термінова чи важлива новина??? Чи може Ви з долею упередженості ставитеся до ПР? Об*євктивні ЗМІ?

Б
Бейло

Читатель заблудился.Это улица Закарпатская,возле Ред Булла.

А
АнтиРиги

Попалилися вуйки і баби галі. Отпрацьовуєте поливку із золотої гори?

БГ
баба Галя

самі наклеїли - самим повідомили

В
Вуйко

Ну що тут скаже Ви Мукаево нет ясно ким фінансуєтесь..так шо не дивно шо з вашого боку будуть такі статті

Читайте також