На Закарпатті поблизу кордону сталася стрілянина: версії сторін (ФОТО)

43
51

Інцидент трапився минулого тижня, у селі Яблунівка Хустського району.

Як розповіли в Держприкордонслужбі, прикордонний наряд відділення «Яблунівка» Мукачівського загону спробував зупинити автомобіль «УАЗ», який рухався в бік українсько-румунського кордону.

Однак водій не реагував та спробував втекти, вдавшись при цьому до небезпечного маневру.

Для того, щоб зупинити правопорушника військовослужбовцям довелося здійснити декілька попереджувальних пострілів вгору.

Пізніше, спільно із поліцейськими горе-водія вдалося виявити та вилучити транспортний засіб.

Але місцеві мешканці стверджують, що по автівці селянина стріляли безпідставно, а обшуки та вилучення автівки були без рішення суду.

Версію місцевого жителя, якого звинувачують у правопорушенні у соцмережі розповів Роман Келемен.

— Приїхавши додому чоловік оглянув автомобіль і виявив кульовий отвір в напрямку водія, що сильно налякало чоловіка. Через деякий час приїхали невідомі люди в масках та камуфльованій одежі і запропонували йому добровільно показати автомобіль та обшукати домогосподарство без рішення суду ... В 19:30 приїхала слідчо-оперативна група поліції та спецпідрозділ з прикордонниками показала жінці ухвалу суду на проведення обшуку та вилучення сигарет та обшук автомобіля марки УАЗ. Обшук проводили до пізньої ночі , шукали всюди: каналізації, колодці … у спальні , дитячій . Не знайшли нічого. Вони без рішення суду забрали УАЗ зламавши на ньому замки та виштовхали з подвір’я на евакуатор і вивезли у невідомому напрямку разом з прикордонниками, — йдеться в дописі Романа Келемена.

У Мукачівському прикордонному загоні зазначили, що по даній справі тривають слідчі заходи, а відомості внесено до ЄРДР.

Коментарі

Я
яна

як у берегови ))лише депутат Антипов Робе

В
Василь

Йой василю ,то ти маєш нещєстє .Всі Василі по є поридні люде і газди ,тіко ти не є таким.Кажуть твоє сусіди ,же ти то є жертвом інцеста.

В
Василь

Я тупе бандерівське чм@,вчився лазом із палубієм у школі для відстаючих,так,що панове не звертайте на мене уваги! Я не контролюю свій глузд,вірніше мені нічого контролювати!

В
Василь

Лисаве , ти вже си повернув з жебракування ви Львові?

Л
Лисавь

Василівське василиння, а чого ти тутай навасилив?А ну бігом звасилюй своїм василячим язиком.

В
Василь

Сесерівське шмаркотиння ,а чого ти тутай наригав?А ну бігом злизуй своїм псячим язиком.

С
СРСР

Майдауне 20:04,ти марго заперевальна,даже мозгу немаєш своє штось придомати!Харкльо бандерувська,помивалько капіталіштична памперс біжи міняти сеньйорови! Помивалько,кібисьтеся закляли за перевал!

В
Василь

Муйдауне.Файно ті пуцують цигани ,бо аж на Говерлу чутно ,як ревеш. І не чіплєйсі сесера , а їдь до руснаків.Там таких подзюркованих ,як ти любіть.

М
Майдаун

СРСР,я тебе не розуміву,а ты мене.Я иппен занимаву таку позицію,як ты. Пишеш мої слова,які я вже туй не раз писав.Но при тому женеш на мене.Кіть ти уд душі пишеш,то я на твоюй стороні і сторона наша правда,розум і факты. Так,што друже не вадьмися на радость бандершні! Васіл фальоватий,то ти під@рам паради устроюєш,міноре мерзкий.Блювото,мершо,бидло,ти і їже з тобов скоро щезнете,як нетрібна мутація.Мерзосте роду людського!

В
Василь

Муйдуне ,я чую як ти ревеш.Може ті цигани пуцують нижче поперека.

В
Василь

Сесеру ,нічого не зрозуміло ,чого ти гицлю хочеш.Шось той сесер не навчив ті мови людської.

С
СРСР

15:02,тебе жизнь обідила коли укотивісся!Кіби дагде продавали мозги оби ти купили!Марго неваловшна,нич за 30 року не спусубністе создасти,кроме бандітізму і горя людям,а лем паразітіруєте на всьому совецькому!При вас Україна зацвіте,лем плісінню!Мразь бандерувська оби з тя живим здерли ту короставу шкуру,так,як ви з люди здирали.Шкода,што совети були добродушними і не спалили вас!Гнидо мерзка, недоношений націсте!Чорте,скоро будеш вісіти на шибениці,заразо людська!Я на тебе бандеруська фекалійо лем плюну!

М
Майдаун

Мустювко заперевальна,13:30,ти думаш ош прикривісся “СРСР”,та не чути твою твою вонячу схроновську мершу!? Мозги треба мати оби думати,а в тебе їх ніє! Васіл короставыц заперевальний,быдло польськое,та як ты порозумієш,кіть ти лем знаєш,як скотина реве!Ты мершо,цигани порівняно з тобов і твоюв отарув,дворяни!

С
СРСР

Майдауне заперевальний 11:30, Советський Союз утяг вас із болота,зробив із вас люди.Но небагладорні раби,мало того,што поносять Велику Державу, та іще і вернулися у хліви і ярьмо! Кіть тя Бог розумом не наділив,то я не бог і я ти розум не дам!Што тобі пояснювати,ош ти жеброта,ош ти раб,ош тебе “мають” олігархи,бандіти,ош ти помивалька в капіталісту!?

В
Василь

До сру сина. Мадяроне, забирайся до своїх циганів за Тису.

В
Василь

До муйдуна. Сходи до логопеда ,бо нічого не зрозуміло ,що ти проварнякало.

М
Майдаун

Василю із болехова, свиньо коростава,галіцаї вушливі,ви даже до виду ссавців не принадлижете.Бо ви мерзка мутація.Вас треба дустом посипати і кастріровати обисьтеся не розмножали! Троцкоше килавий безумний,тать твоя “ненька” лижучи г..цю капіталіштам прийме такі “закони”,што розстрілювати будуть люди. Цігаретлики запрітять,а наркотики розрішать.А ви мустювки будете рявкати на всіх углах, ош то “швобода європейська”!

Р
Русин

Марго заперевальна,21:22, тать ти і їже з тобов з процвітаючого Пудкарпаття зробили вигрібну яму! Допустилисьме польськоє бидло до нас у вариш європейський,а вно лізе на стул! У кецок за перевал!

Ж
Житель

Щи єден бот Лоціко ся нащавив.То троцкіст поняття свої тозпинать,розумівучися,як молоцко в тингирици,то щи пару причмилених учать нас живота.А які наші Русини молодці пак і не сважавуться з огланцами.Най вам Бог помигать догогі земляки

В
Василь

Немає такої національності ,як русин.Русинами себе називають темні , з поганою освітою люди.

В
Василь

До жителя. Не бреши .Прикордонна зона ,де тебе можуть провірити це не більше 5 км. від кордону.

В
Василь

До майдауна.Таких ,як ти треба прив'язувати до верху сосни і запускати до твоїх хазяїв мадярів.Там будеш їм дупи лизати.

Ю
ю

Я правильно кажу - КОНТРОЛЬОВАНА прикордонна зона. Я не кажу, що раз застрілити, а пак ся розбирати. А кіть Ви, шановний житель, на біціглях будете за коньячним їхати уночи, без вілоньки у бік Словаччини, а на чомогтортови буде сидіти чорнобривець, і на попередження не реагувати, то шо має робити прикордонник? Доганяти? Чи писати у суд, чекати санкції? Чи може у них чітко прописана процедура? Мабуть останнє.

Т
Троцкій

"Купує сигарети,і сплачує ВСІ податки" це треба в рамку і на стіні повісити. Якщо хтось купить сигарет, скурить, або викине - це дійсно його справа. Якщо цей хтось захоче підакцизний товар більше норми перевезти через кордон, то це заборонено законом в обох країнах - і нашої і тої країни куда везуть. Тим більше закордоном товар продати і отримати прибуток. А з прибутка треба платити податки. Періодично скандали виникають в Угорщинах і Словакіях, коли виявляють у них склади цигаретликів. Недостача їхнього бюджета, акциз у них, панімаєшь. На рахунок пострілів. Біля кордону мають повне право, може ти якийсь підозрілий тип, на всякий випадок треба пальнути. А потім розбиратися чого крутився біля слідової полоси.

Ж
Житель

Ви шановний ю не знаю де живете але точно не на Закарпатті . Лиш один приклад у на пів Ужгорода а може і цілий це прикордонна зона .Якщо я вночі буду їхати по обїздній то перепужений пограничник може пробігнутися автоматом по кущах а може там контрабандисти??? І я буду виниий? Бо я в прикордоній зоні!!! Люди це закарпаття тут пів області прикордонна зона. Тоді що всіх мош з автомата?

Ю
ю

Фаховий юрист зразу скаже - прикордонна КОНТРОЛЬОВАНА зона! Незнання законів не звільняє від відповідальності. Інше питання - прикордонники лоханулися - не знайшли нічого. Але плюс - не підкинули, як би це зробили кагебешники. Хоча, кагебешники би нафіг завалили, майно конфіскували, а сім"ю виселили у сібірію. Дякувучи нашів ДЕРЖАВІ у каждого мілійон можливостей - хоч - роби на заводі, хоч - у універзіті, хоч - вози цигаретлі, чи чорнобривці. Наслідок - машина у каждого у дворі, а то і по 2,3,4. Лем най Бог дасть здоровля і діти нормальних.

Ж
Житель

Якщо писати без образ з одного і другого то правда що русини є були,і будуть на цій землі правда що вони працьовиті,і виживають як можуть при любому режимі бо не чекають подачок від влади. А ще правда що якщо Україна буде цілою то буде ліпше чим при мадярах. А по суті застосовувати зброю треба фахово або ніяк зброя не іграшка...А ще знаємо які наші суди і як працюють деякі елементи державної машини....Якби цей чоловік мав фахового юриста то такого театра би не було,ще би і вибачались..

М
Майдаун

13:02,марго заперевальна,нагуляна шльондрув,то ты якого банлеру сюда приліз!? Там у львіві сміття збирай,коросто бандерувська!

М
місцевий

тупий ти і зараз поясню чому,контрабандіст купує сигарети,і сплачує ВСІ податки,далі що він з сигаретами робить,скурить їх або переправить в ЕС то вже друга справа,питання було про інше-стріляти власних громадян,я рахую це злочин,щоб всі зрозуміли тут не іде мова про зупинку контрабанди,контрабанда процвітає,просто комусь дають робити а комусь ні,+високі тарифи пограничників,все це робить ці ситуації,людина"краде"тільки від пограничників,які кидаються під колеса,і стріляють в людей за недополучений хабар,а не за припинення контрабанди

ДМ
До Мандауна!

Ти опять туй свуй зливний бак уткрив. Продукте інцеста!!

Т
Троцкій

"хоть один человек пусть отозвется что и у кого воруют контрабандисты,или кому причиняют вред". Ти тупий і крапка. Вони крадуть у всіх нас, бо ніколи не платять податків. Головне треба голосно скігліть - чого у пенсіонерів мала пенсія, чого убиті дороги, чого в нас така медицина і т.д.

ДК
джонни кэтсвилл

файний русин - здихлий русин, бугагагага

ДК
джонни кэтсвилл

русини як гоміки, наче десь є, але серед моїх знайомих - жодного. кучка дЄбілів придумала собі якусь мову, ходить вий0бується. Всіх у сізо або на камчатку, биктоа смердяча

П
Правдоруб

Читаю ваше написане лайно та стає зрозумілим, яке ви все таки БИДЛО. Адекватна людина таке гівно не стане не те що писати а думати так.

А
абориген

Люди добрі,не гризіться,ви самі винуватішто обираєте собі каждий раз усе гірших ,як казав сталін ,"вредителей",додумайтеся накінець,ко є"ху",а ко достоїн ВАС!

М
Майдашоні

Г..но замарговоє, 23:19, головноє,што Шоні.Дале маржи,то,што умаргує із ся тот Шоні на гузиці у тя.Пуд Шоні дуже подходіть,то соотшонствує уровню Шоні. Бо марги замаргальні нич не мавуть чим ся помаржити уд слова шонсолютно! Шкрябай дале Шоні!

М
Майдаун

Г..но заперевальноє,23:11,головноє,што майдаун.Дале шкрябай,то,што удавлює із ся тот прищ на шиї у тя.Пуд майдауна дуже подходіть,то соответствує уровню майдауна. Бо марги заперевальні нич не мавуть чим ся похвалити уд слова абсолютно! Шкрябай дале майдауне!

М
Майдаун

Ми пудгецкові русини то є кочовий дикий наруд спокон вік, виноробами ми нигда не боли, то ми свіні бурячанку жреме, тисячі року назад ми ще в пещерах жили і коріння собирали.

М
Майдаун

Йолопе чубатий заперевальний,22:28, автохтонний словянський наруд, ТО МИ РУСИНИ! Марго хуторянська,ми винороби спокон вік, а винороб то аристократ.То ви свіні бурячанку жрете.А тисячі року назад ми вже були аристократами, а ви ще по степах зайцю імали. Ми зимлю, даровану Богом сохраняли, то ви окупанти її нищите!Ви хуже ціган бо вас ся вшиток Світ скарідує!

Д2
до 21:50

"тисячі року" назад вас пітекантропів тут і близько не було, а був автохтонний слов'янський народ. а потім з азії приперлися сюди ви, пудциганські руснаки, п'янь і рвань, і з благодатної землі робите пустку!

М
Майдаун

Місцевий правду маєш! Кот,мацуре килавий,твоюй недодержаві лем давати фурт треба.Цілий Світ юй дає.Нашто вообще така “держава”!?Довбню сопливий, ти ще на сьому світі не прожыв тулько,як я робив.Зато паскудо жиєш іщи,што міліони таких,як я пахали.А ви нетріби за 28 року лем нищите всьо.Вже добралисьтеся до природнього.Дятле недурікий,контрабас помигать укрі не здохнути.Звідаш,який режим? Антилюдський. До 17:41,то ти нам приписуєш вирубку лісів,наркоту!? Ми Карпати сохраняли тисячі року.А ви майдануті сюда прийшли варварами,при “неньці” почали нищити ліс із Куйова.Наркоторговлю ви кришуєте із за перевала. 28 року нетрібні злі упирі розкрадавуть багатейшу УРСР!

М
місцевий

хоть один человек пусть отозвется что и у кого воруют контрабандисты,или кому причиняют вред,контрабанда всегда была,и всегда крышевалась пограничниками,а стрелять по людям за не полученные пару долларов это преступление,у нас презумпция невиновности,и не словлен значит невиновен

1
123

В Украине, дебилов ,и быдла на сто лет хватит потому так и живем хто нескаче той москаль.

К
Кот

Який режим? Майдаун довбанутий, він при всіх режимах контрабасом займався. Тому що робити не хоче, краще красти, най...бувати і розказувати, що держава йому нічого не дає. А що ти їй даєш окрім свого скігління?

ДМ
до Майдаун 17:06

"Викручується" - не те слово. Контрабас, нелегали, вирубка лісів, наркоторгівля, підпільні заправки і чоповки - "чудово" викручується! Прямо як вуж на палачінтовці!

М
Майдаун

Заперевальники загнали люди у жебрач,рабство,а типирь по людям стрілявуть. Наш наруд роботящий і викручується при разних режимах,но лем український стрілять по народу ща то,што тот вивживать! Ханиго заперевальний у наших люди, то нормальноє газдувство.А вам чудно бо ви привикли существовати у мазанках,а в нас хліви порівняно з ними дворці. Бурячанку у гартанку і скачіть дале. Самий злобний режим за всю історію нашого Краю!

Д
Дід

Виходить,що він встиг зробити ходку з цигаретликами до румунешти.Цікаво,на якому знаку проскочив ?

Х
Ханига

А ще він мабуть безробітній бідолашка. А будиночок свій на якісь кошти оновлювати примудряється.

Т
Троцкій

Цей уазовський шофер глухий, а ще має провали в пам'яті. Він собі їхав-їхав, де проїжав не пам'ятає. Приїхав, опа, а дома побачив діру от кулі. Де було, і що було- не пам'ятає. Лише привіз дирявий уаз.

Х
Ххх

Було не по машині стріляти а у шофера більше би ся не занимав контрабандою а потом говорив шо він на гриби прийшов

СМ
Супер Маріо

Через месних рагулів,простим людям усилять прикордонний контроль.Раз не хочуть цивілізовано користуватися благами близькості кордону,значить будуть страдати всі.Як то не зупинятися на вимоги органів,могли ідіота вбити.

Читайте також