На Закарпатті суттєво зросте ціна на газ

16
24

Про підвищення вартості газу в листопаді повідомили в ТОВ «Закарпатгаз Збут».

Так, газопостачальник повідомляє, що НАК «Нафтогаз» підвищив ціну на газ на території всієї України.

Для закарпатців за 1 куб.м. спожитого газу на листопад встановлена ціна 7,07 грн.

З цієї суми 83,17% (5,88 грн) отримують НАК "Нафтогаз" та 2,67% (0,19 грн) АТ "Укртрансгаз", 2,08% (0,15 грн) – газопостачальна компанія (ТОВ "Закарпатгаз Збут") і 12,08% (0,85 грн) – оператор ГРМ (АТ "Закарпатгаз")".

Зазначимо, що вартість газу в жовтні становила 6,3 грн за 1 куб. м.

Коментарі

К
Кукіш

07:40 Не можиш думати мий брате дриштократе бо вмісто голови маєме гузици з вухами.

К
Кукіш

Як бим мав голову то си забив би.Добри жи ми пуцка-рпуцки дристократи на тим місци де у людий голова маєме гузицу з вухами.

К
Кукіш

Я гукан, я тирю ліс На смереку я заліз На гиляку з фийсоу сів Її спиляти зумів Литів вниз неначе птаха Йo6нувсь в зимлю я з розмаху.

К
Кукiш

Так, гризiться меж собов файно, а панство буде бабло збирати. 4мо львовськое василь уже навбирав порошенка, який привiв смерть та зубожiння, до того навбирав ющенка з тимошенко, а тепер скулить з будки польськоi про зеленського. Смiх та й годi, iмбецил василь дорiкае людям, хахаха.

КІ
Керецьки і Стройно то муя хижа дай ми лазиво

Сі два нижні придурки се походу Тячів, Рахів і їх райони лем я шось думаю або Ділове, Бичків чи Луг, акцент дуже похожий они хоть і пи***** по нашому лем не то всьо равно йо, єйцо, меш, і т.д

В
Василь

21:40 . Дриштократе ,Василь твою дочку сношає ,а твоїй порепаній жоні на писок кінчає.

Ц
Центровський

Я май читавий гукан і алкаш і наркоман. Я експерт- контрабандист ,тирить ліс специаліст . У історії я спец ,май розумний що п*зд*ц. Презираю галичани,люблю сильно кацапстан . Так само як русня на бутилці сиджу я.

Ю
Юлій

До Казавим. А ви баранів сприймаєте за людей? Почитайте коментарі, скільки з них написали люди?

П
Правда

Ну а я копчене всрусинське чMо, неваловшне до роботи, яке наЫкало зенаркомана-прuпuздента, чекаючи халяви і низьких тарифів. Хто ж знав що я і мої цімбори-дристокради так обiсpемося з своїм вибором.

П
Правда

Василь - то є петушок, якому подобається, коли його держава Україна постійно сношає.

Б
Бррр

Грудень 1991 р. - геть кривавих злодіїв москалів! Хай живе свобода і Кравчук. 19 липня 1994 р геть кривавого злодія Кравчука! Геть москалів! Хай живе свобода і Кучма! 23 січня 2005 р - геть кривавого злодія Кучму! Геть москалів! Хай живе свобода і Ющенко! 25 лютого 2010 р - геть кривавого злодія Ющенко! Смерть москалям! Хай живе Україна,свобода і Янукович. 24 січня 2014 р - геть кривавого злодія Януковича! Москаляку на гілляку! Хай живе Порошенко! 20 травня 2019 р. - геть кривавого злодія Порошенко! Москаляку на гілляку! Хай живе Зеленскiй! Що далi ?

Ц
Центровський

Не берую я нич і читати-писати, Берую лем паленку моцно бухати, Не робив я нигде, і не буду робити, На заводі не хочу жгути я крутити. На Флекс не піду, не піду на Ядзакі, Бо роблать лем там неваловшні бабраки. Не царськоє діло - робити русину, Ми аріштократи, а не циганини. Я ліпще бду туйка на сайті сидіти, У коментах всяку xeрню городити. Шизоїд Гецко за тото файно платить, На паленку й пиво бде ми хватати.

Ц
Центровський

Хохоляку на гiлляку

Ц
Центровський

нижньому Вусульови. Видиш я лем йеден раз, для експеримента написав од твого iменi, а в тебе як пердачок бомбанув)) Ко виноватий шо ти салойед чубатий))? Маеш сим гордитися, а ти ще обiжаешся...

Д1
до 19:50

Центровський, копченику, не палися. Піди краще щось розумне почитай, бо світогляд дуже обмежений - "чубаті, шароварнуку, окрайинці, хату-мазанку, тюркоязичню, уее-е-у-лем-бем-вем, палинка, чоповка, цігаретлі, контрабас, ганджубас"

В
Василь

Все, я теж купую мозги i перастаю бути патрiотом з голою сракою. Скiльки можна терпiти? Терпiв рiк, терпiв два, писав всяку херню на захист Неньки виставляючи себе iдiотом. Тепер офiцiйно оголошую хватить з мене! Шароварщики чубатi довели! Саме так. Iнакше iх i назвати не можу. Все, я звiльнився вiд шароварного патрiотизму. Фух! Аж дихати стало легше коли вiдчуваеш себе людиною а не дятлом

М
Мукачево

Оби хоть нормальний газ бов, а то лем воздух по трубах, плам'я червеноэ!!

Ц
Центровський

Пуйду мало багато паленки упию з своєми братами пуцкарпуцкими дриштокрятами

Ц
Центровський

Заколебала ся голожопа недострана.

7
73%

Зеля прийде, порядок наведе)))

Г
Гийза

Тать уже ниє зубожілих. Мож і нормальну ціну платити.

1
123

Тільки від'єднатись на старе від цієї сволоти ...

Ф
Френк

шо, опять!?

К
Казавим

Ну як-так? Тать проголосовали за ЗЕ !!! Він што, баранів за людий не принимає?)))))

Читайте також