На Закарпатті вимагають від Яценюка та Авакова люструвати Шаранича (ФОТОФАКТ)

12
12

І тим самим виконати Закон про очищення влади, ухвалений парламентом, і показово завізований прем’єр-міністром ще до підпису президентом Порошенком.

Борди з відповідним зверненням до міністра МВС Арсена Авакова, який призначав Сергія Шаранича очільником міліції Закарпаття попри супротив громадськості, прем’єр-міністра Арсенія Яценюка, який погодив це сумнівне кадрове рішення, та власне, Сергія Шаранича, який працював у системі МВС за часів Януковича, пов’язаний з його касиром в зернових справах Робертом Бровді та засвітився на стороні Медведчука під час скандальних виборів мера у Мукачеві в 2004 році, з’явилися у вівторок, 30 вересня в Ужгороді та Мукачеві.

Зокрема, повідомляють читачі Мукачево.net, борди бачили на трасі Київ – Чоп під Мукачевом, Кольчином, а також на окружній Ужгорода в районі с.Кінчеш.

Слід наголосити, що борди схожі на постери, розповсюджені неформальним об’єднанням журналістів під назвою Інформаційний фронт на хвилі антимобілізаційних протестів на Закарпатті.

Додамо, що у п’ятницю, 26 вересня у Кабінеті Міністрів повідомили, що Арсеній Яценюк надіслав до Адміністрації Президента завізований ним закон «Про очищення влади», який ВР ухвалила 16 вересня. В українському законодавстві така процедура не передбачена, відтак цей жест є чистої води піаром, тим паче, що Арсеній Яценюк та його підлеглі по уряду самі не поспішають виконувати ухвалений закон про люстрацію, не звільняючи з роботи зокрема таких як Сергія Шаранич.

Більше про кадрову епопею Сергія Шаранича, якого призначили без погодження Люстраційного комітету на основі відвертого підтасування думки колективу закарпатської міліції, читайте у матеріалах:

ЗІК: В.о. головного міліціонера Закарпаття Шаранич живе у будинку за 200 тис. доларів (ВІДЕО)

Люстраційний комітет на чолі з Соболєвим вимагає від Авакова переглянути кандидатуру Шаранича

Люстраційний комітет Закарпаття виступив проти Шаранича

Шаранич планує призначити керівником закарпатського УБОЗу кума Бровдія

Шаранича на посаді очільника закарпатського МВС підтримали лише 2 депутата обласної ради

В Ужгороді Автомайдан заблокував обласну міліцію та вимагає зустрічі з Шараничем (ФОТО, ВІДЕО)

Коментарі

С
Саша

Чого менти мовчать за яким принципом Шаранич одбираю людей яких відправляють в АТО? То лише на папірі добровольці а реально людей силою туда відправляють. Їдеш або уволений.

Я
яяя

тых котрых бы люстровати,та их обыйдуть,бо занимали высоки посады при Януку-а ото вся верхушка уенно з президентом...кить усих,та усих!!!и буде справедливо!!!

УП
УДАІ Пеха І.І.

Люстрація-це не "купи-продай"!!! Такі, як Шаранич-його КОШЕЛЬОК БОЙЧУК- начальник облДАІ, Бокоч В.В., з них і має все початися. Тоді громада області трохи повірить, що зміни будуть.

Т
Тк

Люстрація в тому вигляді, в якому вона є в законі - це порушення основних прав людини, передбачених всіма міжнародними зобов"язаннями країни, в т.ч. права на працю. Це найбільш ганебне явище, яке тільки може бути - так звана "колективна відповідальність", коли людина відповідає не за свої ВЛАСНІ вчинки, а за те, що вона належить до якогось кола осіб, які оголошуються винними масово (незалежно від наявності чи відсутності ОСОБИСТОЇ вини). Гітлер надав наказ знищувати "євреїв та комісарів", Сталін депортував чеченців, кримських татар... чим Україна краще тепер ?

ГН
ГРАБЬ НАГРАБЛЕННОЕ

1

М
Мент

Уже нись на вечірньому совіщанію Шарік дав розпоряженіє пофарбити борди. Каже ош не дуже вийшов на бордах. Тіпа дуже жирний

ІЮ
Іван Юрійович

Сидорчук всім виглядом показує, що в нього все гаразд бо кінець місяця (звітній період закінчується). Гроші му не давайте, бо Братюка уже здурив.

Ш
Шаріку

Треба наладити хомяку-Шараничу тот білий мусорник АВЕ бо у голубі ся не стане. Черево такоє одїв ментяра

ДР
До Руслана

І що з того? що сидів як клоун на сесії між заступниками і дивилися на нього такі як ти, як на придурка, котрий вчорашній день загубив. Сидорчук скоро в смітник загримить

Р
Руслан

Чому до цих пір не люструють прокурора Сидорчука, котрий фальсифікував справу "васильківських торористів". На сесії облради красувався сьогодні, як ні в чому небувало. Далі продовжує у підлеглих вимагати гроші - сволоч польська

Р
Редакція

Оновіть сторінку. Затримка пов"язана з оновлення кешу

Р
редакторам

Будь ласка, надайте фото.

Читайте також