На Закарпаття привезли Благодатний вогонь з Єрусалима (ФОТО)

14
2

У суботу ввечері в Ужгородському замку відбулась урочиста передача благодатного вогню міністром МНС Віктором Балогою всечесним отцям, керівництву області, районів та міст нашого краю для подальшої його передачі в усі храми Закарпаття.

Представники християнської церкви разом із першими керівниками краю – запалили від Віфлеємського вогню лампадки. Під благословення представників релігійних управлінь християнських Церков керівники краю вручили лампадки з освяченим вогнем представникам районів і міст області.

З Ужгорода благодатний вогонь буде передано у всіх куточки краю як символ очищення та єднання.

Опісля урочистої церемонії міністр МНС Віктор Балога, голова обласної ради Іван Балога та голова облдержадміністрації Олександр Ледида планують взяти участь у Всеношній літургії.

Коментарі

Х
Хустяни

Пітьо, мені теж прийшла в голову така суета, як можна з доходом в 67 тисячь в рік! так ся тратити, вони з нас тупо іздіваються.

П
Пітьо

Велике спасибі ! Але перебачте за нескромне питання : згідно декларації про доходи, поданої Балогою 28 березня 2011 року, він НЕ має жодного транспортного засібу (навіть біціглів) і на банківському рахунку всьго приблизно 10 тисяч євро. Чи не дуже великим тягарем лягла на плечі його сім"і ця благородна місія ?

Читайте також