Нагірний, який п'яний за кермом у ДТП вбив матір та дитину, вийшов достроково на волю

22
12

Про це повідомили у Кагарлицькій випраній колонії №115 (Київська область), де екс-очільник Хустської філії Закарпатгазу відбував покарання.

На жаль, інших подробиць звільнення, зокрема і підстав, на основі яких Павла Нагірного звільнили достроково, наразі не жодне з офіційних відомств не повідомляє.

У Закарпатській прокуратурі, яка забезпечувала обвинувачення у цій справі, поінформували, що мають інформацію про звільнення Павла Нагірного з колонії, але без будь яких уточнень, і їх можуть надати тільки у колонії, бо це їхня компетенція.

І це при тому, що згідно з останнім рішенням суду в справі Павла Нагірного, він мав перебувати за гратами 8 років.

Нагадаємо, що 19 листопада 2012 року близько 18.00 окружній дорозі Хуста тодішній директор місцевої філії Закарпатгазу Павло Нагірний, за свідченнями очевидців – п’яний у дрова, за кермом джипу Mitsubishi Pajero виїхав на зустрічну смугу та протаранив Daewoo Nexia. У ньому їхали мама і троє дітей: жінка і 7-річна донька Вероніка померли від численних травм. Ще двоє дітей – 9 і 12 років – госпіталізовані. Усі деталі цієї смертельної ДТП ви можете знайти у архівній новині.

Тоді Павло Нагірний зник з місця ДТП. Його затримали і взяли під варту лише через 3 дні. Тоді він спробував уникнути ув'язнення через госпіталізацію до лікарні під виглядом психічної хвороби.

З лікарні Павло Нагірний утік, і переховувався в Угорщині. У квітні 2014 року Павла Нагірного спіймали та засудили

Коментарі

NS
Nik Starik

Закон про зброю для адекватних українців і суди Лінча наведуть порядок за 2 тижні.

А
Андрій

треба його замовити "Аби його файно покалічили"

.
.ksq

Лінч шось розумне казав

/
///

Закон Савченко зробив свою справу

К
КЕНТ

Він дуже скоро своє знайде пес смердючий , його вже чекає..

1
1986

Так це чм? ще і поновили на роботі у газовому

П
Правда

треба ситуацію брати у свої руки, та так, щоб кожну хвилину ходив і озирався, щоб не знав звідки у нього поцілить ... і що поцілить, коли дістане удар у печінку кулаком, коли ноги попереламують, коли кислотою очі випалять.... таке було би уроком для інших, бо в цій країні немає нічого справедливого, ні суда ні бога

Д
дтп

балажка уже досрочно отсиділа авансом, вбивці за гроші всі невинні а потом будуть розказувати що вони не виноваті, тослучайно сталося і вони ні при чом а щоб їх рідних хтось вбив тоді мож побачити як будуть співати

P
ProRocK

Слава україні! ВІчна Слава!

Ч
читач

А Балажка, що п"яна вбила двох людей ще й не сіла за грати, вона сяде, але в компанії з суддями Ужгородського міськрайонного суду, може до цієї гоп-компанії приєднаються ще судді апеляційного суду Закарпатської області.

Г
Гроші

День правят миров можете ся пісрати лохи

С
Саша

Чорт навирно буде у пекли горити.кить неоткупиться...

Читайте також