Нардеп Петьовка незаконно врізався у міську каналізацію і роками не платить за водовідведення

14
19

Про це сьогодні у своєму Телеграм-каналі написав мер міста Мукачева Андрій Балога. За його словами, народний депутат Василь Петьовка попри те, що незаконно врізався у місцеву каналізацію, роками не платив за неї.

"Народний депутат Василь Петьовка, який незаконно врізався в систему міської каналізації й роками не платив жодної копійки за водовідведення написав, що він хоче, що б за нього та йому подібних платило місто, покриваючи збитки водоканалу з бюджету", - йдеться у дописі мера.

Андрій Балога додає, комунальні служби та суд не дозволять красти гроші.

"Комунізму не буде. Для тих, хто цього потребує були, є і будуть субсидії. Для мільйонерів, які думають що вони хитро зроблені – є комунальні служби, які не дозволять красти у громади та суд, який місто виграє та обов’язково змусить їх повернути все до копійки в міську казну. Щодо грошей в бюджеті міста. Так це правда, їх стало більше.

Але це гроші наших героїв, які на передовій, на нулю щодня роблять все можливе та неможливе, щоб ми в тилу могли далі жити, щоб Україна далі була. Всі гроші від військових, які надходять у вигляді податків в бюджет Мукачівської громади, ми повертаємо на оборону країни, нашим захисникам. Так було, є і буде до нашої Перемоги. А тиловим щурам, які вирішили спекулювати на болючій для кожного темі та почали ділити чужі гроші скажу одне – напрямок російського корабля знаєте. Вперед", - зазначив Андрій Балога.

Раніше нардеп Василь Петьовка на своїй сторінці у Фейсбук поскаржився на нібито високий тариф на воду. На його думку, місто Мукачево має компенсувати частину тариф.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Г
Гниль

Яке воно гниле, цей пес брехливий пітьовка. Злодій кричить ловіть злодія.

СС
СуперМен СуперМен

Опана! Балога та батько вице-мера Мукачева не платять за «золоту» воду з 2005 року. Вони обидва почесні громадяни міста, тому мають пільгу за сплату послуг. Все це лягає на плечі платників податків. А тепер згадайте ціну на воду в Мукачеві. 60 грн за куб, плюс 25 грн абонентської плати на місяць. Труха??Ужгород | Надіслати новину Дно від брехливого вусатого пса, адже Балога не живе в Мукачево . Це як в анекдоті: твоя дочка в борделі і ніхто не питає, а дочка є.)))))))

Н
Нейтрал

Аж тошнить уд цих заангажованих коментів. Схоже то всі боти із одного кабінета.Кіть є проблема із врізков у системи , та спочатку спитайте з Водоканаловських менеджерів і тих хто їх поставив , а не понос женете . Покажіть што є вирізка незаконна і ідіть в суд .А коли буде рішення тоді і будете понос гнати.У Мукачеві , тисячі незаконних врізок і тисячі утєчок із гнилих труб. А ви тут електорат херньой годуєте.

М
Міша

То точно мінеральні води підприємства Алекс тяжко назвати мінеральною. Вода ніяка бадяга.

Д
драменбейс

як тото Васьо тютчин сре бесплатно

А
Аврелій

Гадати, що негідник не робитиме зла-божевілля. Це про цього типа

ДП
До пітьовки

Понти депутатські , коли в руках айфон, пуд гущицьою мерседес за 150000 євро, а за комунальні послуги в западло платити, най жебраки утримують вусатого пса

М
Мукачівець

Я за каки плачу а ун нит каже балога , се капут сій державі коли такі нив управляють-ПОЗОР !

Л
Логіко

Оптимізує видатки по комунальних платежах, що тоді говорити про інше. В депутата комунізм

П
Паук

Цей депутат веде себе гірше повіі, просто неадекватно

О
Об’єктивно

Пітьовці потрібно до психіатра з його неадекватною поведінкою

П
Правда

А щє у Петьовки є Поп В.М. дуже хитрожопий поц...якого чекають неземні проблеми скоро

Р
Ржака

Племінник аж раптом виявив у дядька що той на шару забруднює місто.....а скільки років таке відбувається .

ДП
До пітьовки

Ви можете пояснити, чого не під’єднані до водоканалу, чому вважаєте, що вам можна не платити за комунальні послуги. Якщо розібратися, ви майже скручуєте електрику також . Замість того, щоб стати платником комунальних послуг, ви займаєтеся інтригами. Поясніть в себе на сторінці , сому не платите?

П
Правда

Нехай водоканал пройдеться по часному сектору , де сам і підключав воду поза счьотчиком . У багатьох в дворах стоять краники , які не підключені до счьотчика. Весною і літом поливають огороди, не платять за цю воду і все добре. Із -за таких "порядних" громадян всі страждають. І напор води також падає. Чому не перевіряєте таких громадян???

Г
Гріша

Пан Нардеп вам неганьба ?)

ДН
До нижнього

Якщо не оформить підключення та не сплатить штраф водоканалу , затампонуютьььь без варіантів

М
Мукачево

Роками користується, та чого не відріжете, техніки нема, або сили волі нема?

З
Золі

Може пітьовка і будар зробив в Мукачеві як в Завидово , щоб не платити? Який позор, ніби депутат, був мером , а поведінка мілкого злодія.

Читайте також