Невипадкові члени ТСК по стрілянині в Мукачеві: кому не варто довіряти і чому (Інфографіка)

23
22

Після викривальницької заяви народного депутата Ігоря Мосійчука про колегу Валерія Лунченка, який, цитуємо, «на першому ж засіданні ТСК по Мукачево, не давши нікому з членів комісії сказати слово, виголосив спіч в якому назвав «Правий Сектор» Закарпаття організованим злочинним угрупуванням, звинувативши їх у всіх смертних гріхах».

Mukachevo.net спробувало перевірити, чи раптом не упереджено та голослівно відгукується нардеп Мосійчук про свого закарпатського колегу.

Виявилося, у молодного народного депутата є дуже цікаві зв’язки, які зрештою ведуть до 2 учасників стрілянини в Мукачеві – екс-керівника закарпатської міліції Сергія Шаранича та народного депутата Михайла Ланя. Хоча не тільки до них.

Цікаві зв’язки, які також варто мати на увазі, Mukachevo.net відшукало по лінії іншого члена ТСК нардепа Валерія Пацкана.

ТСН пов’язала цей дует нардепів з наркоторгівлею. У Mukachevo.net таких доказів нема.

Третій член ТСК, слова якого слід детально аналізувати та в неупередженості якого є великі сумніви, це Антон Геращенко. З ним все зрозуміло без будь-яких зв’язків, крім одного – з міністром МВС.

Лінія Лунченка

Її вибудувати було дуже легко – лише проаналізувати, як молодий політик потрапив у ввелику політику. Його «хресним батьком», провідником чи можете підібрати будь-який інший епітет є Роберт Бровді. Персона вкрай скандальна, яка стала відома всій країні, коли в часи Януковича очолила сумнівну структуру Хліб Інвестбуд. Останню пов’язують з так званим «смотрящим» Януковича Юрієм Іванющенком, який свого часу був нардепом 2-х скликань від ПР, а зараз втікач з арештованими рахунками.

Але куди цікавішою є продовження цієї лінії від Роберта Бровді до Сергія Шаранича через полковника Івана Гецка. Той, навіть після звільнення Сергія Шаранича з посади керівника закарпатської міліції, залишається на посаді заступника керівника ГУ УМВС в Закарпатській області (Князева). Ці два міліцейські функціонери багато років працюють разом – чергуючись між собою, хто підлеглий, а хто керівник.

Цікаве також продовження цієї лінії через Народний Фронт. Щойно народний депутат Валерій Лунченко, став головою Закарпатської ОДА відразу після Євромайдану, як призначив на посаду голови Мукачівської РДА Василя Пашкуляка. Громадськість тоді обурилася, бо той був пов’язаний з регіоналами, зокрема Михайлом Ланьом, і мав би бути люстрований. Але Лунченко тоді вирішив інакше. Більше того, Пашкуляк-старший очолив відтоді осередок Народного Фронту Мукачівщини. Далі лінія від нього веде прямо до Михайла Ланя.

Лінія Пацкана

Вона значно коротша. За дивним збігом обставин та дуже чудернацькою процедурою людина з оточення Валерія Пацкана очолила Закарпатську митницю – другу за обсягами в Україні.

Романа Крутяка призначили 18 червня, але у статусі тимчасово виконуючого обов’язки, тобто не звільняючи тодішнього керівника митниці Вадиму Семчеру. Тоді здивувало всіх і кулуарність ухваленого рішення, і те, що

Романа Крутяка представили як волонтера, хоча в його біографії значиться звільнення з митниці за контрабанду. А ще всі звернули увагу на те, що Роман Крутяк значиться як офіційний помічник-консультант нардепа Роберта Горвата.

Це лише факти. Висновки робити вам. Комісія повинна дати попередній звіт уже цієї середи.

Єдине дозволимо собі відзначити, що дуже дивно звучать заяви окремих членів ТСК про те, що Закарпаття поглинули клани, бо судячи з усього клани поглинули Тимчасову слідчу комісію, яка взялася за стрілянину в Мукачеві 11 липня.

Mukachevo.net

Коментарі

ДЗ
думайте за кого на виборах гол....

1

Б
БРАВО

Гнати в шию Шаранича, Гецка, Банків ! Це нероби, які за свій час ніколи не чим не займалися, розводили руки ! В очі одне говорять а поза очі друге роблять ! Ведуть себе як криси ! Закрити їх у ящик і хай перегризуть друг-друга, та з'їдять своє лайно !!!!

ДС
добрый совет старого еврея

Господа успокойтесь! Любую ситуацию, тем более ту, которую имеем на данный момент в Мукачево, надо спокойно направить в полезное для страны русло! Ключарскую нарколабораторию вместе с пельменным цехом и всем руководящим составом, закидываем на сторону врага, производим пельмени с дурью, исключительно для употребления врагом. Результат - все враги или большая часть сидит на дури, воевать не хотят, хотят только пожрать пельменей и война выиграна!

РП
Рубати палець за крадіжку

А то шо у країні війна а кажуть АТО -це правда? Із цього і вся брехня! Війна! Війна із разПутіним, війна між нашими місними кланами. "Експрезидент" із кримінальним минулим, велика частина діючих "нардепів" із кримінальним минулим, яке залили пургою. Шаранич незнав чим займається Ланьо чи Балога, ще скажіть шо Аваков із Порошенком не в долі!!!

Д
доДумка

А кришувати кримінал - це в "порядке вещей" так? Звісно розїжати зі зброєю це не нормально, але ви оцінюйте і іншу сторону. Хоча, я ж забув, це Україна...тут люди такі - що в рот насрати можна - ви і далі мовчатиме і все буде влаштовувати. Ну то їжте лайно далі, тільки не жалійтес взагалі ні на кого. Бо винні самі.

=
===

ще забули пов"язати появу Ланя в політиці завдяки Балозі у 2010 році коли разом ішли на вибори під прапорами ЄЦ

ДА
Друг админа

..великолепно. богата наша земля на таланты ..

Д
думка

Люди,чого ви не хочете визнати,що роз'їзджати по місту з такою зброєю за 1600 км від фронту це справді злочин.Не кажучи вже про його застосування у мирному місті прикриваючись боротьбою з контрабандою.Таке пояснення виглядає смішно.Явно тбули нездорові мотиви.

ДЗ
До Закарпатця

У нас країна - цирк шапіто, вже весь світ рже від нашого "героям сала" і "хто не скаче той губернатор Закарпаття". Президент в цій країні - верховний клоунокомандуючий. Мені смішно, коли хтось сподівається що наша недоармія переможе війська еРеФіян.

Ф
Фьодорыч

Німагу.

Х
Хтось

Я ще одну дуже важливу лінію знайшов, як всі пов'язані. Вони всі пішли від Адама та Єви - ну се ай, тепер вшитко ясно стало!

З
Закарпатець

Не смішіть мої штрімфлі! Се не комісія а цирк шапіто!

N
new

Фьодорич вернись!

ХЖ
Хочу жити по старому, а не "по новому"!!!

!!!!

E
Evgen

Опять они делят. Когда я (Мы) будем складать. Куплю аптомат. Не дорого.

М
м

тоді й Лендєла свідчити і його жону, може їй сказав

М
Маруся

у мене висновок - Балога вам поперек горла! Те що Ланьо причому у конфлікті - зрозуміло, і до чого тут Балога і до таких висновків? Якщо Балога сказав, що допомагав ПС у Революції - то й що? Це не добре? Чому Ви так наполегливо хочете втягти Балогу і зрівняти його з учасниками подій?Визначтеся, він підозрюваний - у чому? він свідок - чого? Свідчити - це бачити!

МЙ
Марині й тому, що "Марині"

Кумедно читати такі нісенітниці, які говорять про вас лише одне - або ви, як кажуть у нас на Закарпатті, чули дзвін, та не знаєте, де він, і робите висновки, як базарні баби - мало не дочув, мало прибрехав) або ви навмисне викривляєте інформацію й навмисне таке пишете. Бо під час допиту ТСК представник ПС сказав, що Балога допомагав ПС під час Майдану. Допомагав під час Майдан і фінансував ПС-це різні речі.Під час Майдану усьому Майданові, і ПС в тому числі, допомагали величезна кількість людей. За такою викривленю логікою, як у вас - усі фінансували ПС.Думайте, люди, хоч трохи своєю головю й аналізуйте інформацію, а не уподобайтеся істотам, які не здатні самі мислити й думати, а яким можна нав'язати будь-яку думку. Не уподобайтеся ваті.

АЯ
А я вірила у європейське майбутнє

Повне розчарування...

М
Марині

Балога вже визнав сам що спонсорує. Нема в тому сенсації

М
марина

Читаючи, те що Ви пишите на своєму сайті складається враження, що Балога все-таки має відношення до Правого сектору. То про нацгвардію (виклидаєте відео де лише видно нахабні дії водіїв БМВ), а тепер уже починаєте писати про ТСК ... Зрозуміло, що вже наперед готуючи людей до того, що це буде необєктивно і нацгвардіяі вся влада з Ланьом. У мене лише один висновок : ПС м.Мукачева спонсорую Балога....

ВМ
В мене опускаються руки

Ці нові рейнжери які будуть в Закарпаттю чим будуть отлічатися від попередників якщо міністер один і той же ... Це жесть... А на рахунок цьойі схеми то ми все знаем.... Знаєте поговорку на курву полюють а вона каже дощ паде.. Нічого не зміниться по крайній мірі ще скоро)))))

Читайте також