Ніч знижок у ТРЦ Щодня, що в Мукачеві, зібрала рекордну кількість покупців (ФОТО, ВІДЕО)

29
9

За приблизними підрахунками їх одночасно було в торгово-розважальному центрі майже 1000, а загалом за 3 години завітало близько 2000 охочих придбати якісні товари за дуже прийнятними цінами.

До 22.00, на коли запланували старт розпродажу, люди зібрали біля входів до ТРЦ "Щодня", займаючи чергу, хто перший зайде у комплекс та улюблений бутик за покупкою.

Натовп хлинув рівно о 22.00, постійно прибуваючи до 00.00. В окремі бутики торгово-розважального центру вишиковувалися черга.

Людей було неочікувано багато, і ті знімали один одного на мобільні телефони. Кілька записів передали нам для підтвердження. Дивимось.

Зауважимо, що Ніч знижок на Старий Новий Рік уже втретє проходить у ТРЦ Щодня, і зроку в рік кількість шопоголіків росте. У якості сюрпризу ресторан Daily підготував для гостей святковий фуршет.

Мукачево.net

Коментарі

ДБ
до Бота

Як по айпі ти вичисляєш звідки?

А
австровенгр

а на майдане и покушать и одеться можно бесплатно...

З
закарпатка

в Киеве сейчас отличные скидки в торговых центрах и в фирменных магазинах. И выбор хороший.

Б
Бот

Зачем подписываться ужгородкой если видно по айпишке что вы с Мукачева? Явно есть желание манипуляции.

У
Ужгородка

Ціни у Щодня були такі ж як в Ужгороді перед Новим роком. На вивісці написано, що знижки до 70%, а на справді максимум до 30%. Можливо в Kari і були знмжки, такі ж проводяться в Ужгороді кожного тижня, потрібно ж якимось чином позбутися. Це все обман, а наші люди як завжди ведуться. Минулого рокуми іздили, тільки витратили гроші на дорогу та свій час.

Я
я

чуть випили та й пішли на знижки=)

А
Аня

Кому розвод а кому нове пальто)) Було класно!

А
анонім

розвод ці знижки)

С
Саша

Мда, людей було піз*єц!

Читайте також