Нічне переслідування з пострілами в Ужгороді: як патрульні ловили п'яного водія Mercedes (ВІДЕО)

15
15

Порушник не тільки намагався втекти, а й мало не задавив патрульного.

Інцидент стався сьогодні вночі. Близько 01:40 ужгородські патрульні помітили автомобіль Мерседес, який на перехресті вулиць Гагаріна та Лавріщева порушив ПДР. Правоохоронці звітують, що на їхню вимогу зупинити автівку, водій не реагував, продовжуючи рухатися на великій швидкості.

Більше того, водій мчав зустрічною смугою, і як наполягають патрульні, створював явну загрозу життю і здоров’ю іншим учасникам дорожнього руху. Крім того, водій, наголошують патрульні, спробував наїхати на одного з інспекторів патрульної поліції, які перекривши рух, намагалися його зупинити.

Після цього патрульний змушений був застосувати зброю для зупинки транспортного засобу шляхом його пошкодження. Це чітко видно на відео.

Виїхавши з міста, на автодорозі Київ-Чоп чоловік не впорався з керуванням та потрапив у кювет. Однак навіть після аварії водій все одно намагався зникнути з місця події, на що патрульні зреагували миттєво та затримали порушника.

Патрульні інформувають, що водій мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, проте проходити тест на вміст алкоголю в крові відмовився. В машині знаходився пасажир також з ознаками алкогольного сп’яніння. При поверхневій перевірці транспортного засобу поліцейські виявили речі, походження яких ані водій, ані пасажир пояснити не змогли.

У діях чоловіків патрульні вбачають ознаки кримінального правопорушення. На місце події була викликана слідчо-оперативна група.

Авто евакуювали на арештмайданчик Ужгородського районного відділення поліції. Справу продовжать слідчі.

Дивимося записи переслідування із затриманням з камери патрульних

Коментарі

В
Віталій

Щойно читав іншу інформацію про поліцію мов на Закарпатті патрульна поліцію ще жодного разу не застосувала вогнепальну зброю. Де правда?

В
В2НВ

МОЛОДЦІ ПОЛІЦЕЙСЬКІ !!! Тепер покажіть всім обличчя, назвіть прізвища правопорушників. Всі повинні бачити і знати, хто вони за одні, щоб іншим не повадно було

J
jbl

По поводу Америки. Діло в тому що копам там дозволено таранити своєю машиною порушника, якщо він складає безпеку для людей то дозволено стріляти на поразку! У нас на бумазі дозволено таранити авто порушника, але словесно повна заборона так як буде пошкоджено транспортний засіб, а поліцейські можуть получити догану. Стріляти нашим можна але якщо уб'є людину більша вероятність що полетить з поліції, якщо якийсь мажорик, прокурорчик або суддя то точно полетить з поліції за вистріл по машині. Для наших копів зброя тільки для захисту. В Америці порушник переїхав ногу копа який виписував штраф, так його розстріляли в машині. В Україні переїхали ногу копа і... заплатив штраф у 800грн. Вроді наші копи хочуть дащо зробити тільки не можуть зв'язані руки мають, а з іншого боку у нас кожен другий коп це переатестований даішник які лише чекають повний дозвіл, а це жопа.

Й
йй

Молодці копчики довели діло до кінця і даже пріуса не розбили і того не застрелили (хотя то скорше мінус чим плюс)

К
Коп

Ми не панькаємось. Ми перестраховуємось від ображених прокурорчиків, що сидять в кабінетиках і мріють про помсту після того як ми їх синочків п'яних за кермом з вулиць наших міст відловлюємо.

Н
Нотанє

Недавно зупиняють поліцейські, а в мене якраз система Град у багажнику, у вас не горить одна з лампочок підсвітки номера, но, думаю всьо, приїхали, "водій помітно нервував, патрульні вирішили провести поверхневий огляд" і далі по тексту, а нє! Лиш попросили якнайшвидше замінити лампочку і побажали щасливої дороги, я і поїхав, а лампочку таки замінив від гріха подалі.

У
Ужгородець

Олексій іди в поліцію покажи, як треба порушників затримувати, чи очко жим жим? Причому тут патрульна поліція до гральних автоматів? Не знаеш - не тупи. Це так само, як тобі апендецит замість хірурга офтальмолог буде вирізати. Патрульна поліція займається іншими справами. А для гральних автоматів є інші підрозділи МВС. Як на мене - спрацювали чітко і застосували зброю по закону. Порушника затримали і крапка.

ІГ
Інспектор Голубка

Який Дезідер? То я опять мало упив. Хотівим ся мало провезти. Моя фішка-садики. Мало ня не імили. ;-)

О
Олексій

Не треба нікому ніяке довічне, треба стріляти при спробі втечі як в США і все. А не бігти і просити зупинитися, це не поліція, це дешева пародія, вони справляться хіба що з бабками на базарі. Понабирали кого попало, кажеш йому вон там ігрові автомати підпільні, так у "поліції" очко жме піти туда, він водіїв штрафує за парковку...

О
Олександр

До Валі... Кіть всі знають хто він такий і що зробив чому його не загасили законослухняні громадяни? самі знаєте що від моліції толку 0...

R
rem

Потрібно на довічно лишати прав за таку втечу від поліції.

В
Валя

В 2013 году Ройзнер Дезидер сбил девешку на пешеходном переходе насмерть в Ужгороде и сбежал с места преступления?А сейчас 3 года спустя как ни в чем не бывало,а теперь что ему будет???

О
Олексій

"Це чітко видно на відео" - на відео не видно практично нічого, мало того, що вночі, нагрудні камери повне лайно так ще й трясеться все. Не розумію дій поліції? 1-2 рази попередили, далі постріл у повітря - наступний постріл в порушника - ВСЕ. Для чого ви панькаєтеся? По 10 раз попереджаєте, для чого? Виглядає зі сторони так ніби переслідуєте і кричите "будь добрі пане стійте".

В
Варош

Чи, ненароком, на циганських номерах?

Я
я

за кермом був відомий в місті аферист Рознер Дезідер

Читайте також