Новенькі автобуси для громадського транспорту вже в Мукачеві, почнуть курсувати з серпня (ФОТО)

13
9

Про це інформує міський голова Андрій Балога, який разом з колегами оглянув перші автобуси, які доставили у місто сьогодні, 25 травня.

– Це перші автобуси громадського транспорту Мукачева, і вони вже доставлені у наше місто. Сьогодні разом з колегами оглянули їх, оцінили на власні очі всі переваги, а це не тільки новизна, а комфортабельність, просторість, пандуси для людей з особливими потребами, зручна система для спілкування водія з пасажирами та сповіщення інформації, цифровий екран та камери відео-нагляду, система електронного квитка та інше, – інформує мер Андрій Балога на своїй сторінці у Facebook. – Якщо усе піде за планом, то вже з серпня мукачівці та гості міста зможуть відчути усі ці переваги громадського транспорту. До того часу ми маємо ще оформити відповідні сертифікати на перевезення та налагодити повноцінно запустити роботу нового комунального підприємства у місті.



Більше про новий громадський транспорт Мукачева ви можете почитати у наших попередніх матеріалах на цю тему:

Коментарі

Б
Богдан

Автобуси стали кращими це добре

Ф
ф

кажда людина майе обовязково платити за білети даже бюджетники і великі воняки . ті хто соціально захищений мають по факту здавати використані ними білети і їм соцзахист немедленно на откритий їхній рахунок майе перерахувати кошти .

А
Артур

Чому не можна коментувати події в Поляні?чи є заборона?

Ю
ю

лишилося лем дороги доробити...

K
ka

круто а жетони де купувати? чи як заходити в такий автобус якщо я изжу раз на рик

М
Мукачево

Правильно!!!давно пора ті цураки старі на свалку уверсти!

Д
ДоЕкономіста

Це у вас бариг місцевих пп-шників навіть з повітря суми набігають. Який простой? Закуплені за кошти бюджету, в експлуатацію не запущені. Треба для початку навчити персонал, хай ці 2 місяці трохи поїздять, звикнуть до габаритів і поведінки ТЗ, а далі вже людей возити. А не так як у вас... ви би лиш гроші гребли, а людей мош як худобу перевозити нє? Умнік...

Р
Руснак

Се газда! Ко щи боде уткрывати рот проти молодого мера? Дагде мер із сміттьом ся розобрати не годен! А той малинький варишок і такі євроавтобуси! Завідуйте і вчіться!!! Віват молодому мерові!

М
Мукачівець

Молодці

Читайте також