Нові подробиці затримання партії контрабандних цигарок, схованих у дошках, на угорському кордоні (ФОТО, ВІДЕО)

12
11

Mukachevo.net вдалося отримати ексклюзивні світлини та відео з місця затримання, а також додаткові факти, які не оприлюднила прес-служба Державної прикордонної служби.

Насамперед зауважимо, що контрабанду виявили саме митники КПП "Тиса", а не прикордонники.

Це сталося близько 14:00 в неділю, 16 серпня. По документах українець намагався ввезти в ЄС через українсько-угорський кордон пиломатеріали, але в результаті ретельного огляду в дошках виявили цигарки без акцизних марок.

Вантажівку з контрабандними цигарками, схованими у дошках, досі розвантажують, але партія контрабанди складе близько 100 ящиків, у кожному з яких по 500 пачок цигарок.

Mukachevo.net

Коментарі

О
Олег

Більше схоже на передвиборчу показуху. Де контрабанда алкоголю? контрабанда зброї, наркотиків? нелегали? Одні тільки сигарети... совпаденіє?

П
Правда

Насамперед зауважимо, що контрабанду виявили саме митники КПП "Тиса", а не прикордонники.Шановне Мукачево.net, перевіряйте будь ласка достовірність інформації з джерел які вам дають, бо цигарки знайшли прикордонники, а саме кінолог з Чопа, а уже потім по документах пишуть що це був спільний огляд митниці і прткордрнників, не вірете попитайте місцевих жителей, знаю що пишу бо там працюю і все сам бачив. Дякую!!!

Я
я

Ба це не блюкова то фура? Я два тижні назад іхав у будапешт, 4 -ри барвовскі фури переходили і усі через ренген пустили мадяри,усі нормально проходили а іменно тих через рентген.

НЖ
НЕ жаль

Кить фура з Галичини. А Закарпаття так жаль.То Галичина знає роздути пожар ,завести людей на барикади , а потому самим звалити( мобілізація вшиткого 40%)

К
Клим

Ну да..очко лижуть перед Мацкальом..і хуй кіть треба то будуть ссати .до тепер сліпі були..доляри ім вочі сліпили..сигарети йшли без досок та не бачили,а тепер аж у досках увіділи...всіх їх треба звідти гнати..від начальників до уборчиць...

Т
тячивцю

Де ся дівуть цігаретлики? Тать укличуть тих мацкальских татарів неваляшних з трактором, ош на мадярських гусьох натреновалися, а пак - бульдозером-бульдозером!

Т
тячивець

и куди тепер ти сигарети дальше пидуть

R
Romari0

Контрабанда була, є і буде. Так як і все інше, що дає прибутки. А вам, крім заздрити і писати про це, більше нічого не світить.

1
123

Такое впечаиление, что таможенники сами подкидывают контрабанду. Раньше ничего не могли, а сейчас прямо герои.

Ж
жаль

же заловили.Кулько гроши економика закарпаття втратила.Виграла лем гейропа,котра и так од голода не страдайе.За який хрен хижи на Закарпаттьови будувалися,за фонди парашина?Кончайте дурака валяти,фаттьове.

П
прикол

Якщо це твориться при посилено контролі на кордоні, тобто виявляють такі великі партії контрабанди тепер, мені аж с рано уявити що творила при попередній владі. Хоча й змін для людей так і не відбулося.

Читайте також