Новопризначений голова Великоберезнянської РДА побив чоловіка підлеглої прямо в кабінеті (ВІДЕО)

9
18

Інцидент за свідченням потерпілих стався у середу зранку, 19 серпня, коли нещодавно призначений на посаду Василь Симочко вимагаючи звільнитися дружину потерпілого почав на неї лаятися.

А коли чоловік вирішив зайти у кабінет голови РДА, аби заступитися за дружину, чиновник накинувся на нього з кулаками.

Пан Микола Кувик показує травми, і каже, що написав заяву в міліцію. Але посадовець почав, за словами Миколи, погрожувати йому та дружині також і у відділку.

У відповідь Василь Симочко наполягає, що це пан Микола без дозволу увірвався до його кабінету і напав на нього, а вже чиновник захищався.

Більше - у сюжеті телеканалу М-студіо

Коментарі

Р
РДА

Я роблю в адміністрації і хочу повісти коли Вася туту Кувічку звільнив усі ууусі чуть йому не хлопали в ладоши, вна брала зарплату 10500 грн, прібліжонні гниди брали по 400 проценту премії то є Хоменкуля, Рейпаші, Рущак і Глоданка но і канєшно Кувічка, плюс они на цілий рук мали розпорядження дуставати каждий місяць ші по 100 проценту за алкоголізм, Сирохманка, Бецаня, Шіпошка, Сарваш мали тоже по 200 проценту, а прості дуставали мінімалку Кіндрат то всьо пудписував, на руках у людей всі розпорядження а нам брехали же не є грошей. А кувічка дома брехала же вна дустає 1000 та газда бов в шокові за ШШООО її звільнили, та най знає

Н
Натан

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=500656666767565&id=100004697082568&__mref=message_bubble Ось що каже сам Симочко про це. Взагалі то дати в морду чоловік чоловікові може, а от ходити жалітися, робити себе жертвою, коли ти сам хамло, це вже хитрість Кувика. Кажуть він і з пістолетом у кабінети заскакував, такий задирака. Що він робив там? Прийшов сваритися? Більшість жителів селища, які знають обох підтримують голову Симочка. А скандал роздувають СМІ Єдиного Центру.

.
...

і справді що то за жінка службовець яка сама не може захиститися . У кожній адміністрації є десятки таких жін усіх таких вон нехай дома їх захищають чоловіки

Д
допустим

небесную сотню отправили на небеса( никогда не узнаем кто) , а где же эти земные тысячи?????активистов, патриотов,пс, лс..и другие сектора???

ГР
Голова РДА

Правильно...Голова РДА - це святе...Нас неможна дратувати...Наш обращик із фотографійов треба покласти у рамку і всі держслужбовці, бюджетники мавуть бити земні поклони, а кі нєт....????Будуть ушиткі лупані, демекані, копкані і трепані...Так што позерайте...

.
...

КУБИКИ ГНИЛЯКИ ФУУУУУУУУУУУ

Й
йося

які мирові ни..уя у суд чмошника

А
Анонім

Дивуюсь людям... Ради місця в державній структурі ідуть на провокації. Знаючи Кубик, не дивно хто спровокував бійку..для того щоб потім запросити телебачення і показати які вони чемні а новопризначений - ні. Сам при владі, якби довелось працювати з такими людьми як Кубик, летіла б на всі чотири сторони, як спеціаліст - слаба, як людина - ще гірше..Не треба опускатись...жінка, якщо вона себе поважає піде "Гордо" а не так низько..ганьба Кубик...

G
goodboy

Советую сперва разобраться за что женщину уволили по соглашению сторон.

.
...

То ещё та симейка, жена взятошница а муж тряпка, а что муж делал возле кабинета начальника когда с женой его говорили, что сторожил?)))))))

К
коробка

такого произволу николи не було....а тепер е!галопом у Европу!!!

З
Закон

Нас чекають Европи.Там люди зажрались уже і їх потрібно хамством та кулаком на місто ставити.Європа , ми йдемо до Вас.Чекайте.

2
20

Бідолашний... вхопив, упав..)) Дайте вгадаю Ірина Кубик біле пухнасте ягнятко!

М
Мукачівець

Но шо, пане Мацкалю, тепер не будете бігти туда і привселюдно звільняти наглу жирну морду, правда? Бо то свуй. Але кіби із ЄЦа уже бисьте на суд давали і з міліцією задержували. Почекайте ще пару місяців, як вам морду так бити будуть у себе у кабінеті коли утікати будете.

Ю
Юра

Показав свою культуру влади голова рда, а зараз намагаєся себе захищати, гнати в шию подлеца треба свиню товсту, просто непопав на людину.

L
LM

Огидно таке читати, а особливо коментарі. Цікаво як поступали би ви якби ставали в такі ситуації??? Я рахую що чиновникам будьякого рівня негоже так ставитися до підлеглих, а особливо до відвідувачів. Є багато способів в межах законодавства звільнити неугодних, незмушуючи їх писати заяви силою. Думай Президент дасть оцінку і цьому Москалівському холую...

П
пілять

чоловік може виступмв про права пешої ночі, не секрет що новоназначені першим ділом підбирають собі гарем.

5
555

молодець Мо(а)скаль!

Читайте також