Новорічна акція від ТРЦ Щодня та ТОВ ЗакарпатЄвроТранс зібрала понад 2000 учасників (ФОТО, ВІДЕО)

23
13

А її переможцем став пан Олександр з Мукачева, який тепер має вирішити, на якому з 3-ох авто йому їздити.

Річ у тім, що за тиждень до завершення акції він придбав на Автограді дизельну Renault Logan, не продавши ще попередню Daewoo. І майже відразу виграв ще й новеньку Nissan Note.

- Дружина планувала, що сьогодні поїдемо на дачу, бо гарна погода, але я наполіг, що вже оскільки підписався на акцію, то треба йти на розіграш. В який момент діти вже кликали додому, бо змерзли, але я як став поруч з авто, так вирішив, що мушу дочекатися, доки не оголосять переможця. І коли вже назвали вулицю Петефі, я відразу зрозумів, що це я, адже навряд може бути таке співпадіння. І дійсно, так і сталося: у це важко спершу повірити, але я виграв авто, - поділився з нами після завершення акції пан Олександр з Мукачева.

Уже в неділю він планував гнати Daewoo на базар продавати. Мабуть, перенесе поїздку через святкування.

Не менш враженими та задоволеними пообіді в суботу, 28 грудня, й чимало інших учасників акції, адже їм запальні ведучі від імені організаторів - торгово-розважального центру Щодня та ТОВ ЗакарпатЄвроТранс, що на Автограді - подарували чимало цінних подарунків та незабутніх емоцій.

Більше того, представники організаторів - власник ТРЦ Щодня Андрій Балога та директор ЗакарпатЄвроТранс ІІ Роман Романюк - зі сцени привітали усіх присутніх, а це понад 2000 мукачівців, з Новим роком та Різдвом Христовим. Ми приєднуємося.

Довідково: Акція тривала з 18 листопада до 27 грудня включно, і її учасником міг стати кожен, хто придбав будь-який товар у ТРЦ Щодня на суму від 400 грн, або в ЗакарпатЄвроТранс - від 1300 грн, заповнив анкету та вкинув її у лототрон.

Мукачево.net

Коментарі

Д1
До 195.234.148.ххх

А якого тоді милого на відривних акційних талонах писало, що явка учасника обовязкова і при ньому має бути паспорт!!! Не будьте мудріші інших!!!

К
Ксюші

Ви МуДУ закінчували? "зависнеков" ахахаха

ДМ
До Мукачівця

Шановний Мукачівець, на рахунок подарунків, які не були роздані зі сцени у зв`язку з відсутністю учасників, то до кожного з подарунків прикріплювався талон з даними про учасника (який був витягнутий останнім, тобто за умовами акції третім, і не був присутнім на розіграші), якому потім телефонували з адміністрації, що він може в будь-який зручний для нього час, забрати свій подарунок в адміністрації ТРК "Щодня". Жоден з подарунків, що не були роздані на розіграші, з вищевказаних причин, не були передані власникам торгових точок, що їх надавали для розіграшу.

ТЩ
Та, що продає шмотки

Ведучому треба зкинутися на новий піджак, він вже заєбав ходити в одному і тому же. Тайм, Цум, Щодня....

К
Ксюша

Добрый вечер! Хочу поздравить Александра с победой! Я конечно лично Вас не знаю, но хотела бы пожелать Вам, чтоб Вы не слушали зависнеков и наслаждались своим выиграшем. Поверьте в жизни все случается не случайно. Если Вы выиграли машину значит действительно ее заслужили. Поздравляю!!!

D
Daewoo

куплу диво то есть Daewoo

БН
Був на акції

Прямо на сцені звонили одній з учасниці і та не могла прийти бо захворіла але приз її передадуть. Бачу багатьох давить жаба! Бо Сашу вітають з чесним виграшом авто а Щодня виходить несолідне бо організувало чесний розіграш за правилами. Наших людей нич не виправить. Жаба задавить

ПП
Правду пише Мукачівець

Дійсно треба було розіграти призи до кінця, а то пулучилося похвасталися виставили на сцену частину роздали , а частину забрали знову собі!!!! Не солідно це трк Щодня!!!! А за Сашка раді молодець;))))

К
Кенти

Саша заслужив приз!!!

М
Маша

Не веришь в честность подобных акций пока не выиграет твой знакомый или родной. Так случилось и со мной. Еще больше зауважала Романюков и Балог, молодцы! А Саша заслужил такой подарок под елку, поверьте и не завидуйте!

М
Мукачівцю

Є правила акції які не можна порушувати.

М
Мукачівець

Все було чудово і вітаємо переможця автівки, але організатори з трц Щодня ЖМОТИ , в розіграші подарунків могли би всі подарунки розіграти до кінця акції ( ті що підготовили) а не 3 рази прокрутили барбани людини немає тай подарунок залишається " власнику того чи іншого бутіка з Щодня" Це є не справидливо!!!! Якщо розігруєте подарунки та розіграйте їх до кінця, а не так як ви вчинили!!!! Треба було ведучим менше проганяти на сцені і менше дурниць базікати, а в оперативному ритмі розігрувати подарунки!!!!

Н
Н

Дейво на утилізацію

Читайте також