Нововведення для "пересічників" на КПП Ужгород: розворот аж на словацькій стороні і штамп в паспорті (ВІДЕО)

13
71

Про такі нововедення на кордоні розповідають водії у соцмережі, які сьогодні проїжджали пункт пропуску Ужгород - Вишнє-Нємецьке.

Йдеться про те, що тепер кожен сумлінний "пересічник" повинен прямувати до Словаччини, там проходити повну процедуру оформлення, а вже потім повертати назад до України.

Водії розповідають, що прикордонники посилаються на вище керівництво. Такі пояснення звучать у відео. Зазначимо, що така практика задіяна на  пропускних пунктах між Україною та Польщею.

Тобто відтепер, як наполягають митники та прикордонники, "пересічникам" потрібно робити розворот уже на словацькій стороні.

– Про нововведення стало відомо сьогодні. Мені розповіли самі ж пересічники, які блокують уже 5-й день КПП Ужгород. Я вирішив перевірити, і поїхав на так звану пересічку. Про нововведення розповіли мені на КПП і пропустили далі, хоча я не маю шенгенської візи. Заїхав аж на словацьку сторону, словаки питають, куди я. Я кажу, що на пересічку. Вони питають, чому аж сюди. Я кажу, бо такі нові правила. Спитали, де моя віза. Я кажу нема. Всі в шоці. Словацький прикордонник сів зі мною авто, аби супроводжувати мене під час пересічки, – розповів у коментарі Mukachevo.net журналіст Олег Подебрій, який кілька годин тому зробив так звану пересічку за новими правилами.

Опісля цього Mukachevo.net спробував дізнатися офіційну позицію прикордонників щодо зміни процедури так званої пересічки, але з коментарів прес-служб Мукачівського та Чопського прикордонного загонів важко зробити однозначний висновок щодо того, як саме має відбуватися пересічка.

Тобто це вже працівники КПП вирішують, чи давати можливість пересічникам розвертатися на нейтральній території перед другим шлагбаумом, чи відправляти їх на сторону ЄС.

Коментарі

А
Алекс

От мені цікаво, а якщо це чепушило на цих смішних номерах зачепить тебе де-небудь і звалить, то що казати поліцаям - номери машини які допоможуть у пошуках так же, як мертвому гірчичники?

І
Іван

Подивився ваше відео! Думаєте Гройсман напудиться і зробить то щто ви просите? Ви себе бачили? У Нашій Країні Мош Добитися Лем Гіршого! Потом будете казати што воліло бути як було раньше!!!

М
Мастер

Достали уже эти *пересічники* Знали на что шли когда цурбаки свои покупали, им одна дорога обратно на европейские свалки, а за то что КПП блокируют ебальники бить надо.

К
Кои

Якийсь однобокий погляд на закони. Якщо не сплачувати митного податку, то айно; як перекривати кордони і дороги, тим самим порушуючи права інших громадян на вільне пересування, пак айно; а як у відповідь на ваше жлобське невіґластво зробили лем маленьку протидію, то однозначно НЄ! ...се не законно... ;)

Д
Дддд

Скажіть а Ужгородську границю відкрили уже?

ВГ
Володимир Г.

Питання у ВР підняли по комуналці а по пересічці нічого не озвучили що тут нелюди живут

Д
Джей

Розмитнити зробили дешевше? - зробили а хлам старий нема чого весь сюди тягти Старый добрый английский анекдот в новой версии... Лорд спрашивает дворецкого: - Джон, что там за шум на улице? - Демонстрация геев, сэр. - Да? А чего они хотят? - Они хотят, чтобы их не подвергали дискриминации, сэр. - А что, их действительно подвергают дискриминации? - Нет, сэр. - Тогда чем же они недовольны? - Пидоры, сэр!

X
xXx

Запхайте Стамбульську конвенцію туда і де Будапештський меморандум!!!! Усі авто з і/н в утіль, дакотрі прямо з власниками в салоні!!! Дістали жебрач кончена!!! 5 день не можу дитину вчасно на лікування відвезти!!!! Зборище бомжів на кордоні з ЄС!!! Позор і ганьба перед іноземцями!!!! Ніхто і ніколи не дасть безвіз для такого бидла!!!!! Фу!!! Фу!!!! Мершаки не миті і не образовані!!!

С
Славко

Раз автомобіль транзитний значить і водій кордон переїхати має мати документи. Пора вже лавочку хитрожопих прикривати. Вже достатньо того бидла на дорозі. Збивають людей, влаштовують п'яні дтп, а відповідальності ніякої. Вийшов з машини і втік

В
Вопрос

Йсе намутив Путін, Обама, Трамп вать майдауни?

С
Словак

Чого тут блоковати границі люди не можуть нормально на роботу поїхати в ЕС -їдьте в Київ...... чи слабо.... а може сикуни скорше всього

К
Кент

Я вже неодноразово писав шо Ужгородських митників треба гнати в шию...То єдна проблемна границя...они там держуться всі в купі як гади...З афонами...кавелями із заправки...а даєш паспорт з талоном та такоє ги би обисраноє говорить з тобов...!!! А тот кінь старий шо втікав від атошника із взятков вижу дале робить...Видно відкупився

S
sss

chto vyrishyv zrobyty peresichku z 10 do5 dniv.NAPYSHIT CHTO ZNAYE.

В
Ваня

Хлам на металобази , всі інші на повне розмитнення , і хватить вже клоунади.

П
Порошенко

Пора владу міняти!!!!Долучайтесь до акції!!!

Й
Йоні

Тать не платити податки то май більший патріотизм) вшитко хочуть задарь а щи нич не платити налоги)

О
Олексій

Кричать про патріотизм, а самі за бугром) піднімають чужу економіку)

ДF
До Fss

Намалюй собі плакат (як хоч жити ) піди в нижні ворота спусти штани й стань раком.

F
Fss

Свиня жила в гавні живе і буде жити. Богу дякувати я несвиня і посвинськи нажився. Доста. Хочу як нормальні люди жити і не я один.

F
Fss

Бачу осінь обостреніє (Ваську ти оприділись чи цицька чи закон, вже незаю як підисуватись щоб ти нестрадав) я думаю тебе по розмові і так спізнають. Краще пацанам хоть чаю награницю завези, а то будеш і дальше в родомі башляти всадіку в школі в універі на роботі і як вмреш небудеш мати бабла незагребуть будуть пси їсти. З цьою державою і виконанням законів і конституції ми дійшли вже до цього. (нічого особистого просто май свою думку).

ДБ
Дера Бан

Цілком очевидно, що "пересічники" це агенти Кремля! Посібники Путіна! Пята колона! Ганьба України! Зрадники національних інтересів! На схід їх в окопи!

F
Fss

Я дебіл ошибка природи

F
Fss

Василь нестрадай(непідписуйся так само ,а то люди подумають що я недвлекий) . У мене таке враження що ти митник і страдаєш бо цицька вже 5-ий день невроті. Читаєш конвенцію і її виконуєш і страдати неприйдется а може і сидіти. Боріться і поборите.(Слава Закарпатцям котрі стоять за нас, проти беспредела)

В
Василь

Зараз начнуть ривати шо у нас дорогі машини. 1.машини вже подешивіли одкрийте авторіа. Скажуть йой у нас зарплата 50 євро й люди неможуть собі позволити авто. А як чоловік може собі дозволити stk страховку колеса й ремонти? Бензин ? Якшо має 50 євро зарплати най пішком ходить. А це всьо бикота лишилася. Чому із за 35000 биків мають всі страдати?

В
Василь

Я взагалі нерозумію про що ми тут споримо митники свідомо порушують міжнародний договір це поперше і нерозуміють що за це понесуть відповідальнісь і крімінальну також бо це свідомо і користуючись службовим становищем. Незнання законіа незвільняє від відповідальності , а порушення їх прмводить до неї. По друге порушують наші конституційні права а це вже дуже серйозно в державі де виконується конституція. Те що зараз робить митниця це те саме що завтра вони приймуть якусь внутрішню інструкцію згідно якої ми немаємо право проживати у себе в квартирі без перетинання кордону кожні 5 днів . Маразм. Ніхто ж невисуває жодних вимог котрих невзяла на себе держава взяла виконуйте. Живіть по законах а непопонятіях це і є основа держави.

М
Мукачівець

До Василь Правильно сказав . У розумної людини розумні слова !!!

В
Василь

Голос . Бери стамбульську конвенцію і читай. Любий міжнародний договір підписаний державою має вищу юридичну силу ніж будь який закон держави яка його підписала.Наші чиновники є... всьо і роблять що хочуть ми для них бидло скотрим можна робити що хочеш . Хочу поставлю забор хочу ні даш 20 поїдеш пересікати ні то будемо мозок є.... Шкода що стільки людей на майдані поклали нізащо нічого непомінялось. Або це все бидло піде на пенсію по доброму або буде розвалять цю державу, що з частиною вже зробили.

1
12345

10% мито на машини і повна заборона іноземних номерів без наявного ПМЖ у власника! Нєхєр сміття ввозити без страховки та техогляду!

В
Василь

Гість, це залежить не від реєстрації транспорту, а від виховання. Бидло є було і буде чи на таврії чи на so. Почесняку я так розумію просто жабка давить що ти немаєш лаве на тачку. Але це несюда це питання до держави яка платить 50 баксів з.п. в місяць. Афріка ,Закарпаття точно просто поки вони там думають як гайки позакручувати яб не тим парився а тим що в області реально 70% з Угорськими паспортами і референдум я так розумію нехагорами. Бо мадяри ніколи нічого на шару недають. Поки держава непочне жити по закону тоди буде відбуватись її розпад. Неможе жопа командувати пличима, так само і тут. Треба відстоювати себе. У всьомі світі держава відстоює своїх людей у нас навпаки думає як нас знищити. Боріться і поборите.

М
Муеачівець

До 16.11.2016 21:50 Я розумію шо пишу . Українець має право їздити в єс на іноземній регестраціі по єс або по європі ? Открию тобі тайну МАЄ ПРАВО .

Д
Даша

До мукачівця ти е провокатор тебе пора вичислити. Бо гнати таку пургу це неспроста.

ДМ
до Мукачівця

Ти розумієш шо пишеш? Ти навів приклад Європейського союзу. Понятно шо вони безперешкодно пересуваються по країнам євросоюза.

G
G

А ми в єс?

Г
Гість

Я мешкаю в центрі ужгорода, доки авто не стало мертвим грузом мав купу проблем, тепер виявилось що наше місто досить не велеке, і я як пішеход досить комфортно себе відчуваю (якби б не бидло на і/н) погоджуюсь з коментом від ГОЛОС дали можливість бажаючим стати вланиками дешевого авто в обмін на певний дискомфорт, але ці олені на газонах та бидло на дорогах настав час обмежити, досить, місто переповнене авто, вже навіть автобуси не мають де ставати, в усіх цивілізованих країнах в центрі міста крім спец транспорту інше авто ви не зустріните , в нас вже навпаки навіть швидка мусить зупинятись посеред дороги а не на узбічі, бо узбіча засране старими коритами на іноземних номерах. У нас кожен циган має вже по авто хоча за кордоном авто є на цілу сімю а не на ожного окреме авто. по перше воно дороге в обслуговувані по друге на роботу і так на ньому не доберешся через усіляі обмеження, по трете ато може собі дозволити людина середнього класу, а не кому не лінь та щей сину на 18 (син пияк)

М
Мукачівець

До Голом Не говоріть і не пешіть дурниці . Громадянин любої страни европи може їздити на любій європейській регестраціі. Як німець на польскій або австрійській так і француз чи мадяр . Не заводьте людей в оману

Г
ГОЛОС

По суті справи кожен пересічник порушував закони України не реєструючи авто на держ номерні знаки минуючи закон пересічкою, тепер все шара скінчилася через лінтяїв які хотіли ще спростити собі життя, розберімся більш точно якщо авто вїхав на тереторію україни на закордоних номерах водієм якого є громадянин україни, то цей громадянин має певний термін щоб зареєструвати цей автомобіль в україні, те саме стосується і авто куплених в автосалоні на тереторії україни лише водії таких авто позбавлені їздити в салон на пересічку щоб не реєструвати.

М
Мукачівнць

До ПЕРЕСІЧНИКА ЯКІ НАХЕР ЛІДЕРИ ? ТО ВСЬО ПРОДАЖНЕ СМІТТЯ . ПРОСТИХ ЛЮДЕЙ У КОГО МАШИНИ !!! НИЄ РАЗНИЦІ НА ЯКІЙ РЕГЕСТРАЦІІ ХОТЬ НА АФРИКАНСЬКІЙ . ЛЮБИМИ СПОСОБАМИ ПОДНИМАЙТЕ . КІДЬ НАЧНИТЕ ПОДНІМАТИ НАРОД ТА ПОВІРЬ ЛЮДИ ПІДУТЬ . І Я ПРИЇДУ З МУКАЧЕВА І ДРУГІ ПРИЇДУТЬ . ЛЕМ НАЧНІТЬ КОНКРЕТНО . БО СЕ УЖЕ ВСІХ З....ЛО . ТЕПЕР ДІЛО НЕ В МАШИНАХ . БО СІ ТВАРІ УВИДЯТЬ ШО УЛУПИЛИ ВАС А ТОДІ УЖЕ УЛУПЛЯТЬ УСІХ ЛЮДЕЙ БО БУДУТЬ ЗНАТИ ШО НИКО НЕУСТАНЕ І МОЖ РОБИТИ ШО ХОЧЕШ . ПОВІРЬТЕ ШО НИКОМУ НЕЛЮБИТЬСЯ ОД ШО РОБИТЬ СЯ ВЛАДА З НАШИМ ЗАКАРПАТИЯМ І НАШИМИ ЛЮДЬМИ . МИ ДЛЯ НИХ НИЩА РАСА , ЦИГАНИ , ТУПІ СЕЛЮКИ . ТА ДАВАЙТЕ УКАЖИМЕ ШО МИ НЕ БИДЛО .

М
Моци

>> Який же у нас народ заздрістний!аж гидко читати ці коментарі! Сидіть собі мовчки й сопіть в три дирки!а люди добиваються покращень,і молодці що не переплачують за авто! Ви б краще переживали за те,що з кожним днем стаєте все біднішими...курс щодня росте,як на дріжжах! А ти хто такий, аби людям казати де говорити, а де затикати рти? Хто ти такий? Чому у людей таке ставлення? Бо ви БИДЛО... паркуєтесь де хочете, їздите як хочете, і правил для вас нема. 60% водіїв авто з іноз номерами - гірське бидло і за кермом веде себе відповідно, це факт!

.
........................

Павлу Білецькому за те, що він з телевізора призивав припинити пікет, менти зробили пересічку один раз на рік!

1
1

Вставайте з дівана

П
пересічник

А з ким людей піднімати для блокування? Павло Білецький попіарився в телевізорі, а потім нас всіх здав. Даже по морді не заробив. Паша Павлов тупий, Данацко -даун. Залишилося пару толкових хлопців, а другі - пусте. Нема з ким провести серйозну акцію. Ми вже тиждень назад розуміли, що з нашими продажними "лідерами" нич доброє не буде. Вони вже забули, за шо мітингують. Головне голову в телевізор засунути, передати привіт матері і все.

М
Мукачівець

У нас ниє держави . І тим виродкам насрати на вас і на наше Закарпаття . Ану най би завтра помінявся би флаг та ті виродки повіли би шо то і так не наші то цигани тупі там . Повіли би добре шо так не треба буде содержати неробів та убиточну область .

М
Мукачівець

Пересічникам От тепер треба закривати і блокіровати усі границі . От тепер вставайте і зберайте людей . Тепер ваш час настав показати чи шось аи варта . Кідь подоймете людей то повірьте вас всі Закарпатці поддержать . Не сі клоуни порохоботовські які радуються каждів чужів біді . А нормальні адекватні люди . Но тепер кіть ся обсерете тоді обсерете і Закарпаття і всіх ко вас поддержує . Уже малисьте нарас усяде заблокіровати всьо як узналисьте шо вам опять подсунули свиню.

В
Василь

Хай прізвище напишуть тих героїв хто придумав нові правила на пункті . Закарпаття має знати своїх героїв. Вони б краще так східний кордон охороняли. А блокувати треба починати перевали бо вони хер поклали на нас. А тих героїв за перевал першими відправити. Боріться і поборите.

ДЗ
До за дешеві будари

Шо ви де.!ли добивається шоб на циганів купляти будари без страховок розтаможок стк тут літати ?йди вр перекривати а не Кпп .шо заздрити та будь хто може авто там купити. А базтуй за курс тарифи закрлату а не за шару

О
О2

Хлопці молодці добиваються правової держави--дивіться границя стає границею, а не прохідним двором,скоро почнуть дотримуватися Стамбульської конвенціі.Митна варта почне ловити незаконно ввезені транспортні засоби.В державі буде порядок. p.s Хто не скаче той москаль....

М
Марк

З нашою владою потрібно не домовлятися , а стріляти....інакше вони народ не чують і ніколи не почують бо їм це не потрібно!!!

ЗД
За дешеві авто

Який же у нас народ заздрістний!аж гидко читати ці коментарі! Сидіть собі мовчки й сопіть в три дирки!а люди добиваються покращень,і молодці що не переплачують за авто! Ви б краще переживали за те,що з кожним днем стаєте все біднішими...курс щодня росте,як на дріжжах!

ДП
До пересічник

Ви їздити не знаєте думаєте купили 3.0 будари там esp airbag то з вами всьо добре. Закони фізики ніхто не відміняв і вже вся траса у вінках у ваших від ваших страховок добре лиш коли самі убєтеся а то людей калічете

ДВ
До Василя митника

а ну дебіле кажи кілько сь зелені не приніс домі за сі 5 днів

ДП
До пересічних

Правильно коли ви Бухі на лисих колесах возитися тут хоча вам сигарети в колесах возити другі нетреба. Ага заціпете тут комусь машину страховка ліва та потом плачетеся

Л
Лена

Супер. Давно пора.

П
Пересічник

Дебіли на бударях - це лохи, що ведуться на розводки, давляться від зависті коли до школьника в Беху сідає фоса тьолочка, а на нього лоха в таврії даже не дивиться, бо кишка тонка у лоха, і переплачують удвічи за свої тази! Даже у росії ланоси вдвічи дешевші! А наша страховка - це машина яка після не дай Бог ДТП збереже свого власника і його сім'ю від каліцтва і загибелі набагато краще ніж ваші зази, ланоси і жигулі за ту ж ціну!

ДВ
до всех

какая власть...бандиты и воры с майдана...

ДП
до Пишто бачи

Пишто бачи суп варив на гузици блохи бив

ПБ
ПІшто Бачі

логічно і правильно. Їдеш за кордон.. перетни кордон

П
Піпец

І яка убога голова такоє придумала? Точно що сій власті скоро прийде піпец.

5
555

василю та у тебе наверно замись мозгив помии.

В
Василь

Правильно ці дебіли на бударах даже строховок не мають а мають ліваки. Як вони дадуть 100-200 євро за страховку якшо будар1000 коштує. А про стк вобще мовчу . Нехай їх там словаки штрафують

ЛБ
Лоци бачі

Убогі насіровці опять тушат пожар бензином)))

УП
Убить пересечника

Организаторы блокады аплодируют такому решению, ибо когда власть перегибает палку - сразу же получает ею по голове! ;)

5
555

льюди не ходить на пересички 8500штраф и машина може находитися тут хоть пять десять рокив.

5
555

пошлить погранцив на 333.вони дограються з льюдьми.

:
:)

Тоді під кордоном будуть тисяч 5 машин....потім ще більше...

СК
Степан Крук

Рішення правильне! Маєш Шинген - йдеш на "пересічку", Нема Шингена - плати штраф!

.
...

Но Слава Богу. Половина бударів не вернеся з Словакії :)

V
Vitaliy

Для чого брехати??? КПП Вишнє Немецке заблоковано уже як з суботи а ви тут брехню розводите!!!

1
12

Какая прелесть!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!так и надо, думали что при этой власти можно бастовать и получать? Майдан вспомните: надо ценить то что имеешь.

V
Vasyl

хаха. давно так треба було

.
....

доскакалися типир будете мати іщи більше проблем як малисьте

В
Вася

И что дальше...?!!! Протесты довели не клутшему а к худшему!!!!

Читайте також