Очільника міграційної служби Закарпаття затримали на VW Touareg німецької реєстрації з документами чеха

12
47

Про це Mukachevo.net повідомили у патрульній поліції Ужгорода та Мукачева.

У неділю, 24 квітня близько 10:00 на вул. Ракоці, що в самісінькому центрі Ужгорода, де розташоване головне управління поліції Закарпаття, патрульні зупинили автомобіль VW Touareg німецької реєстрації за порушення ПДР.

Як зауважують полісмени, водій пред’явив патрульним посвідчення водія Чеської республіки та сказав, що є приватним підприємцем, працює і проживає на території Чехії.

Однак згодом, перевіряючи особу, полісмени з’ясували, що водій автівки є начальником Головного управління Державної міграційної служби в Закарпатській області Ігор Михайлишин. На водія склали відповідні адмінматеріали.

Як стало відомо Mukachevo.net згодом, Ігор Михайлишин на тлі скандалу раптово пішов на лікарняний. Хоча у СБУ зауважили, що поки нема особливих підстав для відкриття справи проти керівника міграційної служби Закарпаття.

Редакція Mukachevo.net намгалася отримати відео інциденту з керівником міграційної служби Закарпаття, і зрештою поліція його оприлюднила. Пропонуємо переглянути.

Опісля розголошення інциденту народний депутат Віктор Балога звернувся до СБУ з проханням перевірити озвучений поліцією факт.

Нагадаємо, що свого часу, під час візиту на Закарпаття, міністр МЗС Павло Клімкін заявив про намір уряду активно взятися за громадян з подвійним громадянством.

Між тим, в Україні вже давно тривають дискусії щодо отримання угорського громадянства етнічними угорцями Закарпаття.

Коментарі

Г
гр

Уволити пи....)))

Е
елл

ви не чех .ви-не порушник пдр .ви -державний службовець -злочинець.ви крали .ви нагло брехали .представляю вашу посмишку в розмови з хлопцями-полицейськими...недарма це сталося в таке свято...публичнисть ситуации-це № раз .

JH
Jiri Holik

для мене закони не діют бо я громадянин ЧЕХИЇ

К
как9

нет

У
Украінець

Не обовязково мати громадянство іншої держави, щоб отримати посвідчення водія. Достатьно мати право на проживання більше трьох місяців.

Р
Руснак

А що,спокійно спостерігати, як якийсь прийшляк грабуе нас на мілліони лише за то, што якийсь прийшлий уйко його посадив на хлібне місце!Я 45років пропахав учителем і дістав від сеі злодійськоі влади 1200 гривень подачки щомісячноі у вигляді пенсіі.І не мрію навіть про "Таврію"! До стінки сих злодюг і хабарників!

М
мелик

не вартує та подія широкого обговорення і взагалі чиєїсь уваги. майже всі водії скоюють дрібні порушення ПДР, у всіх є такий грішок. криміналу не бачу.

П
Петя

Взагалі не розумію в чому резонанс, хто не порушував правила дорожнього руху? Кожен другий закарпатець їздить на ТЗ з іноземною реєстрацією. Р.S. А хто дав право "одинадцятикласникам"(це в кращому випадку) у формі скидати відео в інтернет

СН
суповий набор

Очільника міграційної служби Закарпаття затримали на VW Touareg німецької реєстрації з документами чеха , мозгами неандертальця, нахабством бика-гуцула,

ТС
твереза современна думка

на их мисти вси робили бы тоже самое...ану подумайте трезво?а ко навчив их сим "специальностям"?од кого брали и за шо?иншак на украини не привыкли...и не привыкнуть...из сими усима способностями не в европу,а в жопу...там тепло и сытно...

О
оля

блін, половина закарпаття на чолі із балогами мають ті ліві паспорти. михайлишин канєшно натупив. але проблему треба піднімати серйозніше...

Ж
жителька

У наших депутатів Верховної ради України, Міністрів Кабінету міністрів України, голів суддів усіх судів в Україні, прокурорів, голів обласних, міських , районних адміністрацій та інших чиновників вищих рангів є подвійне а також по трійне громадянство,наприклад таких країн як Ізраїля, РФ, Австрії, Чехословакії, Словаччини, Венгрії та інших. То якщо розбиратись, то з усіма без винятку і позбавляти посад, то в нашій державі появить дуже багато робочих місць. А Михайлишин просто опинився не в тому місці і не втой час....

І
Іштван

Добре би було щоб ми всі мали подвійне громадянство і я впевнений, що ніхто із читачів не відмовиться від нього!

P
Peace

Никем не примеченные люди так бурно радуются подобным "сенсациям"...меня всегда удивляла почва сего примитивизма.Неужели настолько все плохо?Неужели настолько искажено сознание,что без плевры цинизма и грязи не получается судить.Да кто вообще вправе судить?Думайте в первую очередь за себя,ищите собственные бревна в огороде,а не в чужом щепки перебирайте! Не нравится что-то? Вам никто не мешает взять инициативу в свои руки и изменить мир...но нет,легче сидеть с образованием технаря и играться великих политиков,дядек обиженных,которым,к сожалению всеобщему власть не дали!Дуралейство! Закарпатский менталитет..."радоваться что у кума хата сгорела " .Психически нездоровая нация.

Ж
Житель

Такі ви всі злі люди, пак такі і діти ростуть злі, а з дітей і людьми стають такими же!!!!треба в першу чергу себе міняти а пак начинати з другого!!!!

З
Закарпатець

Михайлишин організував побори з всіх паспортних начальників в районах області в плані (наш крй є прикордонним і маєм великий попит в паспотах). Нажився на Закарпатцях добряче, в рік проводить 220 днів за кордоном (підтверджений факт) займаючись будівництвом готелів в Австріі і Чехіі за рахунок наших заробітчан. Урод якому місце в мусорнику. Чи за таких як він хабарник полягла небесна сотня???

ММ
мельник Маша петрівна

ну і що што нарушив, главноє нікого не покалічив, ну і що як має декілька громадянств, кожен другий у нас його має....де докази що то він був за рульом, в наш час раз два можна наговорити на людину!!!

М
Маша

Ну і що, нарушив, хіба ми всі не нарушали ніколи, нічим вам зайнятися, хай дивиться кожен за собою!!!

І
Інна

Читаю коментарі і дивуюся, всі такі "розумні". Ваші висловлювання нагадують мені базарну розмову, коментарі примітивні і банальні, хоча вами вони вважаються глибокими і оригінальними. Підіть краще чимось корисним займіться. Ви просто дуже погано думаєте про людину, якщо вважаєте її рівною вам.

Т
Тата

Читаю коменти і дивуюся: порушення ПДР - невже вперше на Закарпатті (ні!), чи може авто згаданої марки в області - єдиний екземпляр(ні!!!)? Рядовий випадок намагаються повернути у вигідне комусь русло. Порушив - відповідай по факту порушення і все, не має значення хто за кермом.Нам треба свою свідомість будити, допомагати поліціянтам у їх роботі ловити злодюг, які обкрадають квартири, ображають дітей і т.д.Дитина рік тому здавала документи на загранпаспорт, стояла в черзі, але здала того ж таки дня і нікому грошей не давала. У сина в АТО згорів український паспорт - виготовили новий без лишніх запитань і біганини: пишу це заради об’єктивності. Ті, що пропонують хабарі, потім про це й розказують, що від них вимагають.

РЧ
Русин читач

Ці суки штучно створюють черги,щоб через посередників брати гроші....Я цілий день простояв(з шести годин ранку),так і не здав дакументи.Вони не хочуть приймати по-запису,а люди лізуть один одному на голову....

Р
Рома

Нич му не буде.То людина Москаля.Трохи звісно доять хто знає як,але то дрібниці.

SV
Sokoluk Viktor

Ці нові поліцаї краще би розповіли про їхні "успіхи" на ниві боротьби з угонами, грабежами, розбоями, а то тільки мозги запудрюють такими "резонансними" новинами. Тільки вишукують щось подібне, щоб народ міг посмакувати день-другий і відволікти від реальних проблем. Шукають муху в тісті, в той час як ними самими керують різні іноземні зайди і гребуть гроші, призначені на так звані реформи.

Ж
женя

корупціонер михайлишин за тобою тюрьма плаче. а поліцейським шо зупинили великий респект. так треба з усіма чинушами а то зажралися.

М
мукачево

НА Х.. В АТО П....А

В
вирок

корупція і зловживання вищого гатунку! На звільнення і під статтю!

У
УЙНА

За 20 рокiв служби на хлiбному мiстi у нього сформувалася упевнiнiсть що йому все дозволено, що вiн бог и цар. Дивуюсь, що вiн ще не протрапив пiд люстрацiю, бо всi знають про хабарi в його мiграцiйному центрi.

5
555

Простой Иван,если купит машину в Германии на немецкой регистрации должен значит регулярно на ней выезжать с Украины, а этот "царёк" купил себе ещё и права в Чехии( и не пишите здесь, что это каждому там доступно - враки!), чтобы не заморачиваться с регулярным выездом на своей машине с немецкими номерами через границу.

ДD
ДЛЯ dawdw

Ты считаешь вполне нормальным, когда ГОССЛУЖАЩИЙ да ещё и не простой службы, а МИГРАЦИОННОЙ может в Украине выдавать себя официально с предъявлением документа ПОЛИЦИИ (а не бабке на базаре) за гражданина другой страны?! До чего же зазъела мозги таким как ты коррупционная ржа! Да в любой нормальной стране его бы за это не просто со службы погнали, а ещё и посадили!

К
керікеш

А ви говорите проти кого був Майдан. Проти таких крис які наживаються на пересічних українцях. Після Майдану коли всі криси напудилися паспорт мож було зробити за 320 грн.

М
Міша

Про ХАБАРНИКА СУРИНЦЯ ВАСИЛЯ ВАСИЛЬОВИЧА НАЧ ХУСТСКОГО ОВІРА ЗАБУЛИ ПОТРИБНО ГНАТИ В ТРИ ШИЇ .

4
4234

і?

У
Уйко

Михайлишин то є власником вілл в Австріі, Мадярах, Чехах і Києві

У
УІФАФЦ

ja shosj ne ba4y statjy pro xabar.

A
alyosa

DAWDW.Problema u tomu scho mihaylisin habarnik! ti yoho druh?

1
1

Коли людина може купити Туарег, Каєн чи якийсь там Рендж Ровер, але їздить на Фабії, це вже є ментальний прогрес, шкода, шо нашим багатіям до того що років двадцять.

D
dawdw

в чому тут проблема? шо у чоловіка таурег? чех паспорт? чи в чому проблема?... хіба ви не можете отримати угорський чи чейський паспорт? хіба ви не можете купити собі машину на європейській реєстрації? не дуже зрозуміло шо чим хотіла показати редакція.

Й
Йончi

Та се розводчики галiмi сiсi робiтники паспортного, мiграцiйноi. Просять за срочний паспорт двiстi баксiв здурiли. Сiдаш на поiзд iдеш у Киiв i за 780 грн здаеш документи на виготовлення паспорта.

A
alyosa

bidniy mihaylisin,uzhe 20rokiv na migrantah zaroblyae!!!

М
МУКАЧЕВКА

У мужа в паспорте, который заканчивался через 2 месяца стояла американская мультивиза действительная ещё на 2 года, а мужу срочно надо было ехать на лечение в США. Этот самый Михайлишен и его первый зам КАТЕГОРИЧЕСКИ отказались оформлять мужу новый паспорт пока он им не сдаст старый, который с визой. Утверждал "Я не буду нарушать закон Украины"...Пришлось ехать в Киев и там без волокиты нам пошли навстречу, разъяснив, что в Украине разрешается иметь на руках при таких обстоятельствах два загранпаспорта, тем более, что срок старого истекал. Выходит для себя любимого у этого упыря и закон не указ. А ведь таких как он у нас процентов 90 чинуш на госслужбе! Так-то этот упырь печётся о законах Украины.

ПВ
посторонним В

Неужели опять прокатит? Опять все сойдет с рук?

С
старик

рыба гниет с головы. Украине нужен глава державы а не . "Гамбургер с тухлой котлеткой". Которое нужно выбрасывать на свалку истории. КАКАЯ КУХНЯ, ТАКИЕ И БЛЮДА !

1
111

в інших областях є навіть електронний запис на закордонний паспорт, а у нас немає - ручкою на листочку зручніше на Туарег збирати...

Ч
читач

ату-его, ату!!!!

А
аА

всіх треба гнати від влади бо вони вже зажиріли пора і другим мало пожити

В
ВР

Очільник міграційної служби МІГРУВАВ в Чехію,де СБУ ауууу?

М
Мукачівець

Відчуваю, що в Україні вже всі керовники - іноземці. Цікаво, що буде далі, мадуть скосять грошенят і буде він працювати далі, гроші відбивати ж треба. А люди з Мукачева їздять ло Львова, що зробити закордонний паспорт, бо побори вже нереальні. ТАУРЕГ хороша машина і мабуть дуже дешева, ось на чому їздять слуги народу.

Читайте також