Офіційна версія виноградівського ДТП (+ФОТО, ОНОВЛЕНО)

15
14

25 квітня близько 15 години 20 хвилин на автодорозі державного значення сполученням «Мукачево – Рогатин – Львів» у селі Широке, Виноградівського району трапилася страшна пригода.

Внаслідок неї три людини загинуло та одна травмована.

Трапилося все внаслідок того, що 44-річний водій автомобіля «OPEL ASTRA», виїхав на смугу зустрічного руху де допустив зіткнення з автомобілем «Daewoo Lanos», під керуванням 34-річного мешканця Тячівського району. 

Виноградівські правоохоронці встановили, що водій Опеля, мешканець Іршавського району села Вільхівка, допустив зітунення внаслідок перевищення  швидкості.

Внаслідок лобового зіткнення обидва водії та пасажир автомобіля ЗАЗ (25-річна жінка), котра була дружиною водія, від отриманих тілесних ушкоджень померли на місці пригоди. Вижив лише їх син.

5-річний хлопчик, з переломом ноги та черепно-мозковою травмою був доставлений до Хустської районної лікарні.

Причини дорожньо-транспортної пригоди встановлюють правоохоронці, повідомляє УДАІ УМВС України в Закарпатській області.

Як підтверджують правоохоронці, жінка була вагітною. Хлопчик же залишився сиротою.

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України ( Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), повідомляє Виноградівський РВ УМВС.

Коментарі

ЛВ
Лунченко В В

!!!!!!!!!!!!!УВАГА УВАГА в ДАІ вже всьо по старому, Бойчук Михайло Михайлович нормальна людина, але зарас по 500 доларів зібрали із працівників, які гроші видали з дому від дітей та сімї, а тому Бойчук та всі заступники повинні піти у бізнес покинути міліцію, бо люди готові робити за нормальну зарплату без корупції, але із старим керівництвом це ніяк не буде і Москаль Генадій Генадійович кум Бойчука не повинен його прикривати.

1
111

Так, вітчим. Другий чоловік загиблої.

Д1
До 111

Рідний батько? А в машині хто був? Вітчим чи що?

1
111

Жахлива трагедія для всіх рідних і близьких. Єдине ангелятко одразу не загинуло, і тепер головне, щоб хлопчик вижив, бо він все таки не сам, в нього є рідний батько.

W
witjok

дуже шкода( співчуваю

1
123

співчуття рідним загиблих!

3
333

Закаляйте нерви. Кідь вас дако догнав, не треба од нього утікати. Кідь вас дако обігнав, не треба ся за ним гнати.

2
222

Жебисьте знали, краш-тести прооводяться на швидкості 64 км/год, всяким жигулям, китайцям і малолітражкам доста і того, би розстріпатися в нич.

1
111

А ви знаєте, шо кідь їхати 80-90, то бензин ся дуже економить? А може й здоров'я? Задумайтесь.

И
ила

Співчуваємо рідним , нехай земля їм буде пухом. А дитинку хай оберігає Господь все життя.

0
007

НУ для чого так літати , на дорогах зараз жах що робиться , всі нервні , всі в стесу , не літайте , бо хто спішить той завжди опаздує , дітину дуже жалко.

Ч
Читач

Я бачив, просто страх.

Ч
Читач

Для Каті. Офіційна версія!!!

К
Катя

Так була в машині 10-ти річна донька чи 5-и річний син?

Читайте також