Опитування: кому в Мукачеві слід встановити пам’ятник або скульптуру?

11
50

Mukachevo.net ініціює опитування серед своїх читачів про те, кого саме вони пропонують увіковічити у пам'ятнику чи скульптурі в місті.

Редакція зібрала основні пропозиції у коментарях до новин про пам'ятник Сажотрусу, Рому-господарнику та переіменування парку ім.Горького на честь Кузьмі Скрябіну.

Голосувати за ці варіанти ви можете уже за посиланням Нові скульптури Мукачева, а також у коментарях до цієї новини додавайте нові варіанти, які відразу ж будуть виноситися на голосування також.

Новини про відкриття скульптур в Мукачеві читайте нижче:

У Мукачеві відкрили пам'ятник рому-господарнику (ФОТО)

Мукачівський Сажотрус не виходить з моди вже 2 роки

Мукачівському Сажотрусові подарували квіти (ФОТО)

Закарпатські Сажотрус та Свободка – у ТОП-10 найоригінальніших скульптур України (ФОТО)

Mukachevo.net

Коментарі

Р
р

Потрібний памятник МАТЕРІ

М
Михайло

Також підтримую ідею Романа,навпроти Римо-католицького собору ім.Святого Мартина на місці Мункачі поставити Св.Мартону памятник і парк горького перейменуватаи в Мукачі і теж йому новий памятник поставити вмісто Горького і ще не погана ідея з Шенборном

Є
Єва

Спочатку потрібно вулиці відремонтувати, зробити центральну каналізацію, наприклад - вул. Стасова, де з роду не було ні першого ні другого, а потім за памятники братися, це на даний момент не най головніше. А то у нас зверху - чіча, знизу кака.

А
Ачі

128 бригаді

А
Адам

Кто такой Вакарчук-чмошник,Ну и что если он тут родился.Милявская тоже родилась в Мукачево.Что он сделал для города ?

МЗ
Мукачывець з бороктелепа

Треба встановити памятник закатованим землякам-українцям ковнерівцям ... їх було понад 300 чоловік!!! .... адже будівлю Ковнера міська рада продала , то за ті кошти могла б і реабілітуватись перед загиблими земляками ... встановити памятник і покаятись таким чином.

М
мукачівець

Із усіх коментарів найдоречнішим є пропозиція Романа ( 4.09.2015.)

В
Виталий

Чем Горький мешает?

ДМ
дід Михайло

ПРОПОНУЮ... ПОСТАВИТИ СТЕЛУ З СИМВОЛОМ СЛАВЯНО - АРИЙСЬКОЇ РАСИ. Символ Раси має величезну обєднуючу магічну Силу Всевишнього Роду - гострим кінцем меча вверх.

Р
рок

Яценюку. Чтобы каждый проходящий мимо мог плюнуть в его небритую харю.

Н
наталия

Зачем в Мукачево 'турист с рюкзаком'????

РМ
Ре мажор

Дочинцю або його літературному персонажу - Криничару

Й
йовбаку

звісно нашому герою рятівнику йовбаку.на перехресті дзержинського та росвигівської

Z
Zoltan

Предлагаю памъятник старому дядьку, который - когда еще не было нового моста - в 70-х годах на лодке перевозил людей через Латорицу за две (!) копейки! Сам несколько раз был его "пассажиром". Это типично "мукачевское". П.С.: винороб не в Берегсасе а в Севлюше!

М
мама

повністю підтримую Романа

ПЖ
про життя

...колись прийде пошисть хуже чим даколи була...і треба думати оби нико не пострадав ни за пам"ятники ни за назви вулиць і т д...кіть голубих пропишуть у закони то церква стане поза ним бо то гріх і иншак нигда не буде...кіть то щи церква шо позирать у біблію...а кіть люди які чогось ся добили підари то ко остальні ...заздрість сушить кустя а благий пережиє вшитких...біблія.

...круче Хреста на Ловачці

буде лем такий як цей пам"ятник http://3.bp.blogspot.com/-7y7fyD8L9AQ/TbMCLNoRTFI/AAAAAAAAAXU/rFPf6HSoD-w/s560/Christ-the-Redeemer.jpg на великуй Ловачці...(Статуя Иисуса Христа в Рио–де–Жанейро майже як ужгородська 16ти етажка)вать будеме дале спорити ко май сятий...

МА
Мукачівську алею слави робіть на Гойди)

...

ДП
доста пам"ятнику

вать кладіть у формі букви із списком достойних живих Людей(який можливо редагувати)і нехай вже люди піклуються за свою букву і список за гроші і місце встановлення...потужний мотиватор і реальний рейтинг гарантовано...або шось типу Голівудської алеї слави...благо сам бульвар в нас вже є ;)

П
Павло

Я за св. Мартина

П
Павло

Я за св. Мартина

С
Сільхоз

Покладьте памятник Цівкови! Тема памятника така! Цівка сидить коло магазина под вербов! коло нього фляшка пива! і обізатільно натпісь! "Є два грицика?"

З
западенець

підтримаю!!! Роман 04.09.2015 20:57 Пропоную парк Горького перейменувати в парк Мункачі і поставити там його памятник, а на місці де тепер бюст Мункачі поставити памятник Св.Мартину, тим більше, що поряд одноіменна церква. При всій повазі - Вакарчук і Кузьма недоречно.Винороб є в Берегові. Всюди їх ставити - будуть як леніни.

P
PriesT

Пропоную поставити памятники Едмунду Егану та Тиводару Легоцькому (також підтримую ідею памятника Мункачі).

Н
Наталия

На ул.Пушкина на фронтоне банка-скульптура Ракоци как элемент декора.Это не памятник.

Е
едгар

Для Мукачева позор немати свого покровителя-св.Мартина.

Е
едгар

Всесвітньо відомі наші земляки-Мункачі та Ерделі практично не помітні.Вони заслуговують на більше.Увіковичити треба також Шенборна і Ракоці.

В
випускники

ковбаско в в

Д
дюри

Романа полностью поддерживаю.

ЩВ
ще варіант - вариській хижі

.,-'/

Р
Роман

Пропоную парк Горького перейменувати в парк Мункачі і поставити там його памятник, а на місці де тепер бюст Мункачі поставити памятник Св.Мартину, тим більше, що поряд одноіменна церква. При всій повазі - Вакарчук і Кузьма недоречно.Винороб є в Берегові. Всюди їх ставити - будуть як леніни.

Q
Qwerty

Я за Будкевича

ЄД
Є достойні

http://varosh.com.ua/mukachevo/post/kulturashow/rimokatolickij-kostel-u-mukachevi-kladovishhekripta-starishe-za-budivlyu#.VenYZbasQyp

М
Митьо

У Мукачеві є памятник Ракоці, на Пушкіна на банку

M
Mukachivec

Кравчуку Юрію. На табличці написати "Ганьба світової журналістики"!!!!

Н
Наталия

Памятники и скульптуры должны быть обязательно в Мукачево .Они создают комфорт,уют, рассказывают об истории города,привлекают туристов.Мукачево нужно обустраивать для всех нас.Любите свой город.

У3
Учень 3 Б класу

винороб стоїть в Берегово

БВ
Балогам вони того варті

я за

ИВ
И. В. Сталин

Мне.

НП
не помішаний іще

А нашо?! Через 50 років, власть помішаєся і ушитко знесуть. Люди добрі, набирайтеся розуму. Вкладуйте бабло в науку

И
ИДЕЯ

А КАКЖЕ ЙОВБАК С УДОЧКОЙ В ФОРМЕ ПУШКИ? ИЛИ БЛОКУ СИГАРЕТ КАК СИМВОЛ ВЫЖИВАНИЯ!))))))))))

М
Муму

Блюка з правим сектором на стрілці .

Я
я

Спочатку треба лікарні нормальні зробити, а потім садики та школи, а далі можна і за памятники братись. Бо то ненаразі.

І
Ігор

Будкевичу Генадію Борисовису!!!

Ф
Ференц

Мукачеву нужен и его покровитель святой Мартин.Можно и Ракоци Ференцу.

І
Ігор

Заслуженому тренеру україни зі спортивної ходьби!він все життя присв'ятив вихованню сильної та здорової молоді міста мукачева!!!

М
Міша

Я за ту ідею з гусями і Святим Мартином яка була. Скульптура Мартина яка стояла в ратуші дуже класна. Гусів розташувати і різних куточках города і буде файно як з ведмедями у Берліні.

Н
Наталия

Мы забываем к сожалению историю Мукачева и людей зделавших невероятно много для этого города.Это конечно же графы Шенборны,в частности Фридрих-Карл Шенборн-Бухгейм.

О
Олег

І забув додати, якщо вже обох, то обовязково якось разом.

О
Олег

З тих варіантів варті уваги тільки три - Міхай Мункачі, Ракоці і винороб. Винороба варто виключити бо це пропаганда вживання алкоголю, з цим в країні серйозні проблеми. Вакарчук, Скрябін? при всій повазі, для міста нічого не зробили. Тому Ракоці і Мункачі. Причому встановлювати варто обох. Щодо Мункачі - вже навіть обговорювалося, біл теперішньої художньої школи було б доцільно встановити.

Читайте також