Орбан і Путін об'єдналися проти України, - заява депутата Європарламенту

12
26

Політика угорського прем'єр-міністра Віктора Орбана щодо України суперечить інтересам Угорщини. Про це у вівторок, 28 липня заявив Тібор Соні (Szanyi Tibor), депутат Європейського парламенту та представник угорської партії MSZP.

Тібор Соні вважає, що так дії прем'єр-мінстра Угорщини як стимулювання інвестицій у добудову АЕС "Пакш" є відвертою підтримкою "російського диктатора". Це означає, що Віктор Орбан практично надає Путіну повну свободу дій в рамках Європейського союзу.

"Така політика Орбана на 180 градусів протилежна угорським національним інтересам", - зазначає політик. Він наголосив, що найголовніше зараз - це встановлення миру в Україні, утім дії Віктора Орбана дозволяють Путіну лише поглибити конфлікт у сусідній країні.

Тібор Соні зазначив, що Угорщина зацікавлена ??в якнайшвидшому мирному врегулюванні кризи в Україні, а Європа готова за це заплатити свою ціну, зокрема шляхом введення санкцій. Хоча від введення цих санкцій постраждають не тільки росіяни, вони боляче вдарять і по європейським державам.

Депутат Європарламенту вважає, що якщо раніше Віктор Орбан "де-факто" виступав як диктатор, то нині він вже став диктатором "де-юре". На думку Тібора Соні, на громадянах Угорщини лежить відповідальність за те, аби позбутися свого диктатора.

"Угорщину слід рятовати, аби вона не стала жертвою диктатури Орбана, а Європа не стала жертвою путінського режиму", - зазначив Тібор Соні.

Нагадаємо, що днями прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбана зробив заяву про те, що Угорщина не буде псувати ділові відносини з Росією і готова до будівництва "Південного потоку".

"Ми солідарні з українцями, але ми не можемо забувати і про наші власні інтереси. Якщо газопровід "Південний потік" повинен пройти через нашу країну, щоб ми зберегли добрі стосунки з Росією, то ми, звичайно, за "Південний потік", - зазначив Орбан.

Заяви Орбана прозвучали на тлі намірів Європейського Союзу ввести секторальні санкції проти Росії, які можуть торкнутися, в тому числі, і енергетичного сектора.

Ряд східноєвропейських країн, у тому числі Польща, Литва і Румунія, засудили країни Євросоюзу, які через своїх економічні інтереси ухиляються від намірів запровадити жорсткіші санкції проти Москви.

Мукачево.Net

Коментарі

С
свій

Багато угорців нажаль такі самі як і їхній міністер Орбан. Не всі але більшість! Я сам на половину угорець але не признаю це, томущо я прожив і про працював з ними достатньо часу, і збагнув те що 70% угорців двулиці п**араси, і не те щоб за гроші, а навіть за цигарку свою мати продадуть... Але не всі, є дуже багато угорців яких я поважаю! І вони зі мною згодні.

Р
русинка

Мадяри - це ж кочівники. У них немає нічого сталого, навіть позиції. Та однак їхня 1000-літня історія в Європі не йде ні в яке порівняння із нашою 2000-літньою. Тому хай Орбан збирає орду в межах Гунгарії, а нас залишить у спокої - ми дамо собі раду. Бо така мадярська "солідарність" більше схожа на зраду. То ж не дивно, що у вотчині мадяр на Закарпатті - Берегівському районі діють агенти Орбана-Путіна - КМКС,УМДС та екс-ПР і роздмухують сепаратистські настрої, міжнаціональну та міжконфесійну ворожнечу під благородним приводом - "стоп мобілізації".Державні зрадники?! Де СБУ??

Ю
юлій

вічно мадярам не везе - то Гітлера підтримують (результат - втрата половини території), то тепер Путлера (результат - український кордон проляже по Дунаєві?)

C
citizen

Читаючи коментарі деяких дописувачів, мені здається, що більшість коментарів ну ніяк не в тему. "Уб'ємо відразу", "згадати 1956 рік", "третій сорт людей" з такими лозунгами Вам не в Євросоюз вступати, а в Азійський. Соні Тібор - представник соціалістичної партії, звісно про теперішній уряд нічого хорошого не напише. Так само як і Колєсніков чи Царьов про теперішній український. І накінець:"Учітесь,читайте І чужому научайтесь, Й свого не цурайтесь" Всім добра!

2 українка

а ви горе-історики скільки столітть підряд "воювали за москаля" і лизали їм чоботи за територіальні подачки? ви не "продажні"? а-ну спитайте це в того-ж "москаля"!

L
Laci

Spasenije utapayuscih, Delo ruk szamih utapayuscih(Ostap Bender)

3
345

Хотілося-б вірити у краще.

У
українка

наші мадяри такі, що вони би за москаля пішли воювать, вони продажні. Тому не потрібно піддаватися на провокації.

М
марія

Нашим угорцям треба зрозуміти, що для Орбана і його оточення вони є представниками третього сорту людей. Закарпатських угорців використовують у грязних політичних іграх, користуючись їхньою довірливістю. Ми всі різні, але Батьківщина у нас одна. Не даймо ворогам можливості посіяти між нами ворожнечу! Дай Боже всім нам розуму!!!

В
Володимирові

Україні можеш ссати лем.... сам знаєш що. Більш нич. А сесе головна річ. Усе розкрадено і продано.Ще коментар?

СД
Соні дегенерат стравлює угорців зі слов"янами

11111

1
123

Соні - типовий представник 5 колони в Угорщині, себто педераст-дегенерат, який з позицій своєї голубої секти хоче стравити угорців зі слов"янами.

У
українка

читаючи коментарі, то складається враження, що історію України деякі персонажі знають частково. Якщо насправді зазернути в історію, то мадяри до Закарпаття не мають абсотно ніякого відношення, вони прийшли і за горами, де був сприятливий клімат для проживання і вони тут залишилися. А вже через багато століть зявилася Автро-Угорщина, до якої і входила певний період Закарпаття.

М
Мадяр

Я угорець, і не пущу сюди угорців. Підтримую україну!!!!

?
???

Перед тим,як щось коментувати,треба знати хто такі MSZP.Бо ця партія так "любить" своїх угорців,як українців "любить"ПР.Не треба грати подвійну гру,ці не добрі,а ті добрі.

Н
Неймар

Соціалісти брешуть.продажні тварини.

В
Варош

Є проблема це мадяри, як відомо якщо Угорщина буде анексувати Закарпаття, то 98% мадярів будуть їх піддержувати. Буде "аля" Донецький сценарій. Повірте багато закарпатців буде стріляти в мадярів, але це вже війна. Якби зробити опитування в різних містах та селах Закарпаття: щоби ви робили якби Угорщина анексувала Закарпаття? Або якесь більш коректне запитання, хотілося би побачити результати опитування.

Б
Бачі

Знаю багатьох мадярів, як правило - нормальні адекватні люди, а прем'єр-міністр у них - гуно!!! А перекривають у нас дороги всі учасники фальсифікацій на виборах за золотого батона (навірно за ідею з Лесею Українкою або Сковородою).

Z
Zoltan

Это все ерунда! Политики любой страны часто используют ради внутренних выгод внешние проблемы.

В
Володимир

Ти хоч ннуку дізнайся визначення терміну хунта, пенш ніж його вживати.. А що до питання? То що тут говорити коли наші угорські земляки сприймають ситуацію, як чужу для них..., тобто в кращому разі байдуже... Єх! прикро як!Ну , а що коли більшісь з них маючи на руках паспорт угорця сподіваються заховатися по той бік Тиси.. і з успіхом ссати дві цицьки одразу... і мадярську і українську...

ДУ
До Українки

Закарпаття історично є угорською територією. Звичайно, то вже в минулому і ніхто не буде починати тут другий донбас. Це розуміє і більшість закарпатських угорців. Але дуже потрібно взяти до уваги всі факти, найважливішим з яких є те, що це заявляє депутат від MSZP. А та партія в Угорщині має репутацію подібну до української (яка не особливо діє в інтересах України) Партії Регіонів.

О
Остап

Маланська пропаганда дає слово виключно дегенератам, далеким від інтересів нормальних європейців. Це був явно не угорець.

П
Пауль

Мадярам треба згадати 1956 рік

І
ігор

сепаратизм на Закапратті не допустимо !!!!!!

У
українка

Угорщина завжди прагнула мати Закарпаття, але ніколи не мала можливості приєднати цю територію. А зараз, у такий здавалося б розхитаний період, П-М Угорщини вважає, що закарпатці, до яких належать і угорці, і румуни, і цигани, заздрять Донбасові. Він дуже помиляється, навпаки, дивлячися на цю ситуацію, можна з упевненістю стверджувати що ми ніколи не допустимо подібне в нашому краї, а тих хто проявить якесь найменше бажання сепаратизму, уб"ємо відразу.

И
Истина

Путін легко купив сього жадного мадяра

Читайте також