Палац Культури у Мукачеві: до кінця року будівельники завершать основний корпус (ФОТО)

11
37

Десятки будівельників та ремонтників працюють над реконструкцією колишнього Будинку офіцерів у Мукачеві, який вже скоро буде одним з найбільших закладів культури на Закарпатті та в західній Україні.

За словами мукачівського міського голови Золтана Ленд'єла, який сьогодні з перевіркою завітав до майбутнього Палацу Культури, ремонтні роботи центрального корпусу планується завершити вже до кінця 2015 року. Він також запевнив, що на відміну від попередніх років поки нема жодних проблем із фінансуванням і кошти надходять із бюджету розвитку міста. 

Результат ремонтних робіт вже видно як і зсередини будівлі, так і ззовні. 

Практично вся будівля вже перекрита сучасною німецькою черепицею. Також замінено весь дерев'яний каркас даху колишнього Будинку офіцерів у Мукачеві. 

Практично всюди замінені вікна на сучасні енергозберігаючі склопакети. 

Постійно також проводяться ремонтні роботи фасаду будівлі, як ззовні, зі сторони вулиці Горького та Недецеї, так і з двору.  

Майбутній Палац Культури матиме сучасний та великий конференцзал, де проводитимуться різні заходи. А зараз там ремонтники. 

Там, де нема бетонного покриття підлоги, ремонтники заливають "стяжку", але перед тим встановлюють теплоізоляцію задля енергозбереження. 

Реконструюють також і купол будівлі. Потім його покриють спеціальною металевою покрівлею, які буде такого ж кольору як і дах будівлі. 

У більшості кімнат Палацу Культури будуть встановлені підвісні стелі. Готується встановлення каркасу на стелі, але вже виведена електрика. 

Однак, основною родзинкою майбутнього Палацу Культури у Мукачеві буде великий глядацький зал на 350 посадкових місць, який будують з нуля. Вже "витягнули" стіни, вивели місце для сцени та збудували VIP-ложу. 

Керівництво міста сподівається, що будівництво активно продовжуватиметься і держказначество не блокуватиме кошти для проведення ремонтних робіт. 

Роман Лендєл, Mukachevo.net

Коментарі

АС
АДМИН САЙТИКА-ХУЙЛО!!!

ЛАААААААААА...

V
Varoshskij

Лем не лишайте недостроєним..........!!!!!!

Т
Тарас

вікна з дерева доблуду дорогі...))) спершу нехай так буде, помоєму оптимальний варіант..., а далі при можливості занінять не?

М
Міша

Добре, шо робота йде, то радує. За се можна похвалити тих людей, ко се організовує.

О
Олексій

Бачу, декотрим коментаторам не подобаються пластикові вікна. Нагадаю, що країна, так би мовити, в режимі жорсткої економії. Ставити дерев*яні вікна - надто дорого, тому, думаю, на перший час будуть добрі й пластикові, котрі, до речі, мають добру ізоляцію. З часом, коли вже настануть стабільні часи - можна буде й дерев*яні встановити, і не тільки в даній будівлі, а й у всіх історичних спорудах Мукачева.

В
Валя

Слава Богу відновилися роботи і до кінця року буде у нас щастя

М
Марина

Я думаю що деревяні вікана мало дороже будуть стояти чим пластикові, вибрали по принципу ціна якість!

Е
елл

адмін.будь ласка.не удаляйте коменти "до мукачева нет".нехай всі почитають!!!хто живе поряд з нами -може вільно висловлюватись!може вільно скучати за пивом і радянським минулим.А МИ _ГУЦУЛИ І ВЕРХОВИНЦІ І ІНШЕ"БИДЛО" БУДЕМО ВБОЛІВАТИ ЗА СВОЕ ГАРНЕ МІСТО,ЗА СВОЮ ПРЕКРАСНУ ДЕРЖАВУ!аты .парень .бесищься от того .что закончился советский кайф для кучки элиты офицерского состава?МЫ ТУДА НИКОГДА НЕ ВЕРНЕМСЯ!

Е
Еколог

вибачаюся сьогодні проїзджав , з фасаду пластик під дерево , заклеєний білою плівкою

ДС
до Сергія К

... будівля прекрасна, простора". Масові заходи проходять не в ЗАГАЛЬНІЙ ЗА ПЛОЩЕЮ БУДІВЛІ, а конкретно в АКТОВОМУ (ГЛЯДАЦЬКОМУ) ЗАЛІ. На 82000 населення 250 місць - крапля в морі. Єдиний + : усі гуртки та колективи міста будуть під одним дахом. Вгадайте, куди підуть їх сьогоднішні приміщення.

С
саша

Интересно а мраморни ступеньки лишили чи покрали? А двери входни тоже походу пластикови будуть бiлi совпадение.....

СК
Сергій К

МО-ЛОД-ЦІ!!!Дуже потрібна та хороша ідея з Палацом культури. І будівля прекрасна, простора. Респект.....

Р
Ремез

Окна белые... мест только 250 ... если беретесь то делайте всьо по максимуму ...

А
Азариэль

Пластиковые окна? Тьфу!Уж для Дворца Культуры можно было раскошелеться на нормалдьные деревянные окна. Технологию можно использовать, но материал должен быть качественный и натуральный.Небойсь, еще и плинтуса пластиковые будут и украшения всех современных офисов - спрячут провода в наружных платиковых коробах. Когда уже народ осознает, что евроремонт - не означает качественный ремонт, а значит недорогой,легкосборный ремонт. Ведь Дворец Культуры предполагает, что там будет находится много народа. Не дай бог, пожар случится, от этих пластиков из-за удушья пострадают, как в Доме Профсоюзов в Одессе.

Е
еколог

Ян придивіться уважніше , вікна з фасаду білий пластик

Я
Ян

Там двухсторонні вікна, з двору вони під дерево, а зсередини білі! Норм там все!

Е
елл

до для меня для тебя -чемодан вогзал россия!

ДТ
до Тараса

Ну ти і наївняк!

Е
еколог

Дійсно вже луплять скажені гроші , могли би не білі пластикові вікна класти , а як мінімум пластик під дерево , або якісь сучасніші вітрини

Ч
Чоулен

А що буде з старим Будинком Культури ????????

Т
Тарас

може почекаємо доки добудують?)

Х
хххх

напишіть кілько мільйонів ОСВОЇТЬ мерія на даному ремонті. Ой чиновники раді, є чим хвалитися та і откатів хватає.

/
/*/

А скільки мукачівців навіть не знають що таке театр? В кіно ще підуть (погризти попкорн та цюцяти колу).Ну і ще передвиборний шаровий концерт на стадіоні.От і вся культурна програма для молоді.

Н+
нонсенс +

Бо що не кажіть, а ОСНОВНИМ ПОКАЗНИКОМ ЗАКЛАДУ КУЛЬТУРИ є його ПРОПУСКНА СПРОМОЖНІСТЬ: від кількості посадкових місць залежить афіша закладу (хто приїде з концертом) та вартість квитка (більше місць - нижча ціна)

Н
нонсенс

"...буде одним з найбільших закладів культури на Закарпатті та в західній Україні". Таке враження,Є що автори цієї "статєйки" ніколи не були у пристойних закладах культури. Клуб заводу ім.Кірова у Кольчині мав більшу сцену і зал, ніж тепер будують для мукачівців.Християнський центр у Росвигові вже розміщує біля 600 глядачів.

Ц
цікавий

Напишіть, на скільки посадкових місць розрахований глядацький зал? За проектом 200-250 крісел. І це СУЧАСНИЙ " парадний будинок культури"? Умора! Хата-читальня!

1
14

Спакуха, шо дурноє пишете, будкультури не забрали а продали аби вкласти гроші в буофіцерів, ніхто нікуди нікого не забере

Ч
Читач

Круто, радує, що нарешті цим зайнялися. Але вікна... блін, хочаб коричневі поставили(

Т
Тарас

будинок Культури то є будинок Культури))) а не синагога...))) судячи по фотках то там дуже потужний проект запустили...)))

В
Віктор

Ніхто нічого не забере, буде у нас парадний будинок культури

Т
Тарас

я надіюсь що незаберуть... а то буде ну його ... а що є така інформашка?)

ДТ
до тараса

ДОБРЕ ДОКИ ЄВРЕЇ НЕ ЗАБЕРУТЬ ТАК, ЯК У ЦЕНТРІ ВСЕ ЗАБРАЛИ, В ТОМУ ЧИСЛІ І БУДИНОК КУЛЬТУРИ!!!

1
123

А Олександр Пересоляк ходить по людям та просить гроші на свою передвиборчу кампанію! хоче стати депутатом Ужгородської міської ради! каже шо всіляко відпрацює кошти лиш треба в нього вкласти! Але знаючи його репутацію як неврівноваженого придурка із великим почутям справедливості, як професіонала з обливання бруду будь кого в своїх же грошових інтересах, йому ніхто і копійки не дає.

Т
Тарас

Хороша тема))) майже щодня там проїжджаю і люди працюють, видно що ідбувається будівництво. певно хтось взяв під свою опіку, в любому випадку хорошо що буде хороший будинок культури)))

М
Мукачівцю

Заду ратуші,або на ТЦ щодня

М
мукачівець

А ДЕ БУДЕ СТОЯНКА ДЛЯ АВТОМОБІЛІВ?

ДП
до прораба

Чому над частиною будівлі не було даху, а стіни вже були поштукатурені, восени і взимку падали дощі, сніг? Вічні ремонти і списування грошей?

Читайте також