Парад випускників у центрі Мукачева: вальс, медалі, сльози і оплески (ФОТО, ВІДЕО)

23
30

У суботу, 30 травня на центральній площі міста вже за традицією пройшла загальноміська підсумкова лінійка, на якій вітали випускників та педагогів.

Сьогодні ввечері центр Мукачева традиційно заполонили батьки, педагоги та, звісно, винуватці свята - випускники, які відтанцювали для всіх мукачівців прощальний вальс. 

Всього, мукачівські загальноосвітні заклади закінчили 404 випускники, кращі з яких отримали медалі та грамоти з рук мера Мукачева Золтана Ленд'єла та депутата Закарпатської обласної ради Андрія Балоги. 

На святі були присутні заступники мукачівського мера Віталій Гільтайчук та Ернест Нусер, а також секретар міськради Іван маняк.

Вітали випускників піснею та танцем, після чого вже екс-школярі відтанцювали вальс. Емоції наповнили серця не тільки випускників, але й їхнів батьків та близьких.

Нагадуємо, вчора у всіз школах Мукачева та Закарпаття пролунав Останній дзвоник. 

Mukachevo.net

 

Коментарі

Р
Редакція

Ми обмежили коментування даної публікації та промодерували більшість коментарів, оскільки вони не стосуються змісту публікації

М
Мукачівець

Знаючий покажи мені людину яка в городі зробила хоча би стільки як уже зробив Балога молодший.

В
Володимир

до Лєра Т Вітаю вас із закінченням навчального процесу і з першим кроком у доросле життя

П
правник

до макмурфіка: кожен бачить те що хоче. хто отримує медалі вирішує педагогічна рада міста та управління освіти міста та видається відповідний наказ який і був зачитаний пані Тібою. з чиїх рук отримали медалі випускники - тут був мер та депутат обл ради, обоє з яких були обрані громадою міста . чи може треба було щоб мак мурфі медалі вручав))

LA
law and order * *

Лєра Т - випускниця ??? Мої вітання з нагоди свята. Таке враження, що людина в 18 років прожила життя принаймні в 40 років ( "закрий рот"... )...Час все розставить на свої місця...

В
Володимир

до Лєра Т одна з випускниць

LA
law and order * *

До Лєри Т : починайте зміни з себе. Ви навіть не побачите, як світ почне змінюватися навколо Вас. Але Вам не потрібні зміни, за Вас вже подумали, за Вас вже все зробили і т.д....Зближаємось з Росією...Мої Вам вітання (((

ЛТ
Лєра Т

До Володимира : Так , я була - я одна з Випускниць цього року

ЛТ
Лєра Т

До Володимира : Так була ! Я одна з

В
Володимир

Чуєте давайте не сортесь .

Т
Тік

Можга тут жовч лити рікою але все рівно нічого не зміниться. Вибори осінню все розкладуть по містам. Тоді буде видно зто на що заслуговує і хто як стоїть в області та місті. А до того удачі всім кістки перемивати)

ЛТ
Лєра Т

law and order ** А особисто ти можеш щось змінити ? Ні ? То закрий рот !!!

В
Володимир

до Лєра Т доречі ви були на випускному ?

В
Володимир

до Лєра Т в цьому ви праві підтримую

ЛТ
Лєра Т

Дорогий Володимир , я Вас зрозуміла , але єдине , що я сказати хотіла це - Не варто нагнітати на людину не знаючи її !

В
Володимир

до Лєра Т чуєте дорогенька може не будемо про політику . Мені все одно хто буде мером . Хоча я не проти ним бути але цього не буде то і (............) зрозуміло . нехай буде мером але ми розмовляємо про випускників а ни про мерів

ЛТ
Лєра Т

Якось не можу зрозуміти Вас , людей . Писати , що тільки через Батька , Андрій потрапив до політики - це смішно ! Рано чи пізно на заміну одній кандидатурі приходить інший . Золтан , Золтанович вже у віці , тому я рахую , що варто дати шанс молодому та перспективному ! Як його батько , так і він - не підведуть нас ! Ви просто озерніться довкола - скільки всього Віктор Балога зробив для нашого міста , а скільком він допоміг ?! І Ви , ще пишете дурниці про них ? Кожен з Вас може допомогти один одному та нашому місту , та шось не бачу ваших дій ! Задумайтеся !

В
Володимир

Яб хотів з нею познакомитись дуже дуже ....

В
Володимир

До речі там біля мене стояла гарненька дівчина з якою я не встиг познакомитись ... мого росту кака гарненька це було на огняному шов

В
Володимир

Ачого нічого не написали про огняне шов яке було в 21:30

P
PriesT

Вибори - вибори ...

М
Марія

Новина про випускників а комусь БалОга муляє. Нормальний хлопчина, вже батько. Буде балотуватися, тоді стане мером. Явно краще буде ніж якісь чубірки і нусери. Але давайте хоч сьогодні не говорити про політику. Вітаю випускників

V
Vlad

Ми щось тут не про те говоримо. Сьогодні свято випускників, для чого зразу мішати сюда політику. Тепер що всі події куда буде ходити наш "майбутній" треба обсирати в коментах бо вас декілька клоунів жовч переповнює. Щирі вітання нашим випускникам, щастя та вдачі в житті!

СБ
суд Божий

поважаю сімю Балогів, Бог їм суддя, кожний відповідає за свої благі діла, але не мусите скрізь просувати, треба не треба, Андрійка Балогу, уже мер Лендєл Золі може не приходити на урочистості міста, лєнточки різати йому уже не доручать, наступає на пятки молодь.

К
КГБ

Катя яка насправді є Васею правильно говорить

У
Уважний

Я так зрозумів що на відео медалі вручає нинішній і будущий мер?)))

К
Катя

Читаючи ваші коменти , єдине , що хочеться сказати - люди почніть мінятися . Сидіти в соціальних мережах , та писати про людей не пристойні речі , та ще й анонімно , як на мене це нереально смішно , і в першу чергу ви принижуєте самих себе . Я впевнена , що такого сина як Андрій Балога , с Божої ласки міг би мати кожен . Але мало хто готовий змінити себе , заради того , щоб за вас говорили з гордістю . Почніть поважати інших , і тоді будуть поважати Вас .

С
Стефа

Підтримка дівчини на передостанньому фото просто жах.І це кожний рік такі жахливі підтримки.Невже нічого другого не можуть придумати

В
Володимир

мені сподобалось доста не погано все прошло

В
Володимир

Класно все було дівчатка танцювали і все остальне . Гарні дівчата

Читайте також