Перечинського суддю Амаровича, який п’яним вбив людину, не можуть звільнити, бо не вистачає доказів

11
15

Про це сьогодні, 29 вересня, під час прес-конференції повідомив прокурор Закарпатської області Володимир Янко.

«З моральної точки зору мені це не приємно. Однак, якщо розглядати це з правового боку, то підозру суддям може оголосити тільки Генпрокурор. Ще у березні призначили експертизи, але на сьогодні немає їх результату, розслідування не проведено в повній мірі тому про підозру не може бути оголошено. Справа буде передана до Генерального прокурора тільки по завершенню експертиз», - пояснив Янко.

Прокурор додав, що без оголошення про підозру суддю не можна відсторонити від виконання обов’язків: «Таке у нас законодавство, я нічого змінити не можу».

Відтак, Віктор Амарович, який минулого року в нетверезому стані збив чоловіка під Середнім, ще досі вершить правосуддя в Перечинському районному суді. Крім того, навесні активісти оприлюднили інформацію про те, що суддя Амарович, який спричинив смертельне ДТП на Закарпатті, отримав 65 тис грн. матеріальної допомоги від держави.

Mukachevo.net

Коментарі

1
100%

" ...суддю Амаровича, який п’яним вбив людину, не можуть звільнити, бо не вистачає доказів..." (ц) Клин - клином вышибают. Если юридические методы не действуют и паскуду нельзя посадить, то надо по отношению к этому скоту применить силовые меры - пристукнуть за углом -, и убрать из общества к чёртовой матери.

Д7
до 777

цей перевртень камінський тепер зволікає із судом матері -аферистки з фальшивим дипломом Балаж Надії, тепер цей очкарик суддя "фахово і професійно"буде вести справу в нікуди, в архів, шахрайку звілнили із посади, гроші суддя взяв і робить все по сценарію.Бог їх покарать, точно, кіть не їх, та їх дітей!А ще дочка-вбивця Балаж Наталія іде по материному шляху підкупу, брехні і підлості.Ця сімейка має тяжко кінчати!

7
777

Ми дійшли до Киева,І дали вбивці 4 роки тюрьми!!! І куда лише я не писала,много скарг.....І довели його вину.Вбивця грубо порушив правила дорожнього руху, п.п.1.3 1.4 1.5 12.1 12.3 На пешеході в зоні дії попереджувального знаку 1.33 "ДІТИ"Що летіла донечка 9 метрів.Печень розірвалася як шарик і все поламано тіло Так його не посадили!!!!! А смерть моєї дитини,стояло декілька тисяч доларів Ублюдку камінському сергію проклинаю його,щоб він оказався на моєму місті.Файно наживаєся на людських смертях.Бога не боїться козел!!!!!!

7
777

А та тварь продажна (СУДДЯ) камінський сергій. Щоб він здох і подавився своїми взятками за смерть моєї донечки яка пішла у перший клас.Що збив на смерть мою дівчинку на пешеходному переході.Судилися 3 роки по 286 ст. а він убивця дав на лапу тисячі доларів. Я його проклинаю!!!

Ю
юрко

Да гроші вирішуют все! Балажку також не посадили, треба судям та дітей, або дружину таких судів помордам дати та казати а що вбивць виправдовують так пускай і мене оправдають, судя що судить Балажку засраний Придачук плювати на всіх хотів, та за гроші тяне судову справу а простих людей за крадіжки садять на пару років бо сукам судям гроші немають заплатити! ПРИДАЧУКА ЛЮСТРУВАТИ ПОЗОРИТЬ СУД ГНИДА!

В
віталька

А чого родичі убитого тоже не "випють і не завалять цього "честного і непАдкупного" організма ? Нариклад камазом там, чи ще чимось. Те що убивця буде звязаний лежати на дорозі-ну, так це "збіг Абставин такий". Чи просто засунули язик в жопу і просто мовчки терплять ??

А
адвокат

" ...суддю Амаровича, який п’яним вбив людину, не можуть звільнити, бо не вистачає доказів..." (ц) Клин - клином вышибают. Если юридические методы не действуют и паскуду нельзя посадить, то надо по отношению к этому скоту применить силовые меры - пристукнуть за углом -, и убрать из общества к чёртовой матери.

В
Василь

Судья- це сама чесність і справедливість в кристальному виді. Хіба може носій високих моральних устоїв в суспільстві бути в чомусь винуватим? Суддя- це свого роду "надлюдина", за заподіяні звичайні злочини йому підозру може оголосити тільки Генпрокурор (з великої букви)- теж ще більша "надлюдина", котрого кормлять ці самі десятки, сотні суддів. Та хіба він біде проти них? Ніколи в житті! Ніхто не заріже курку, котра приносить золоті яйця. Краще прокурор накопає фальшиві факти, що той бідний чоловік сам хотів покінчити життя самогубством і стрибнув під колеса судді-ангела.

СУ
СЛАВА УКРАИНЕ!!

ГЕРОЯМ СЛАВА!!!УКРАИНА-ПОНАД УСЕ!!!! СЛАВА НАЦИИ-СМЕРТЬ ВОРОГАМ!! ПУТИН- ХУ..О

Ю
Юрист

Тот полудавий амарович вічно п"яний ублюдок, рахує што він вищий од людий, богоподобний суддя який судьби рішає. Я би му яйця одтяв і скормив, кіби такоє яз мойов родинов учинив. Немає у нашій державі нормальних законів, усьо правлять жиди. Вішати і палити живими уродів.

С
Сторож

Чекайте точно так і Балажок не засудять. Будуть доті зволікати куплені судді, доки самі активісти і проста чилядь, що борються із беспредєлом у судах уздихають. Та най скорше тих амаровичів, балажок матір злодійеу і її дівку убивцю пяницю,що двох прочан пяня ги мотика убила, мало того тото стерво щи лікує люлей у мукасівській ЦРЛ. Тут є наші дебільнівх закони, оби іх чорт узяв!

В
ворожка

рак би Амаровича точив і ті судді най ся заклянуть

N
Nonmae

Заклялось би таке Українське правосуддя. Та генпрокурор разом з ним.

В
Віруючий

А куди родичі дивляться? Хіба для них не є доказ того, що вбита людина з їх родини? Можливо отримали на лапу і задоволені, не мені їх судити.Читав у інтернеті попередження усім суддям, які у нетверезому стані заподіять тілесні ушкодження родичам - "око за око, зуб за зуб". Не сідайте за кермо у нетверезому стані.

О
олена

от воно - українське правосуддя у всій красі! позор!!!

Читайте також