Пересічка скасована: У ДФС оприлюднили нові правила переміщення через кордон авто на іноземній реєстрації (ОНОВЛЕНО)

21
126

Згідно з офіційним повідомлення Державної Фіскальної служби України, ці правила набувають чинності сьогодні опівночі – з 00.00 годин 25.11.2018 р.

– Сьогодні опубліковано тексти Законів, що змінюють норми ввезення транспортних засобів на іноземній реєстрації. Вони набувають чинності з 00.00 годин 25.11.2018 р., – йдеться у повідомленні фіскалів

Отже, за якими правилами можна ввозити на митну територію України транспортні засоби, зареєстровані на нерезидентів, у тому числі і автомобілі для особистого користування?

По-перше, громадяни України мають право тимчасово ввозити транспортний засіб, що зареєстрований за межами України, строком до одного року і за умови сплати всіх необхідних митних платежів. При цьому, митні платежі не повертаються.

По-друге, громадяни-резиденти мають право переміщувати транспортний засіб, що зареєстрований за межами України, в режимі транзиту за умови сплати грошової застави в розмірі митних платежів, що підлягають сплаті при ввезенні таких автомобілів на митну територію України з метою вільного обігу.

При ввезенні автівки, що була в користуванні, підтвердження відповідності екологічним нормам ЄВРО 5 не вимагається, додають в ДФС

– Таким чином, якщо резидент планує сьогодні здійснити перетин митного кордону України на автівці з іноземною реєстрацією і повернутися після 00.00 годин, то сплата митних платежів або грошової застави є обов‘язковою, – підсумовують у ДФС.

Як зрештою переконалися власники авто на іноземній реєстрації вже вночі на неділю, починаючи з 00:00 25 листопада "пересічка" справді перестала діяти. Більше того, з огляду на технічну неготовність митниці до роботи за новими правилами, в'їхати наразі в Україну для "євробляхів" навіть за новими правилами неможливо. Усі деталі про це читайте у нашій окремій новині.

Доречі, вступив у дію закон про поліцію, частину першу статті 35 доповнили пунктом 10 такого змісту:

"10) якщо зупинка транспортного засобу, який зареєстрований в іншій країні, здійснюється з метою виявлення його передачі у володіння, користування або розпорядження особам, які не ввозили такий транспортний засіб на митну територію України або не поміщували в митний режим транзиту" – повідомляють поліцейські.

Також поліцейські мають право зупиняти автомобілі при наявності інформації про порушення митних правил, а також виявляти факти використання транспортних засобів із порушенням митних правил.

Збільшились і самі штрафи. Штрафи за перевищення строку перебування авто в Україні становитиме від 80 до 170 тисяч гривень або конфіскація автомобіля.

Згодом, 25 листопада ввечері під Закарпатською ОДА почався протест пересічників-євробляхів. Кілька сотень протестувальників зібралися близько 17:00 на площі Народній в Ужгороді. А згодом шини таки запалили.

Вже через кілька днів дії нвого закону на Закарпатті розмитнили 9 "євроблях", ще через 4 їх було вже 33.


Коментарі

М
Марія

Хтось вірить у те ,що той хто палить свій Рендж Ровер біля Верховної Ради купив його на останні гроші?Бо я ні.

У
українка

люди з вами все добре хто пише що так в треба, давно пора і тд. ви розумієте скільки людей має роботу на єврлмашинах, люли беруть собі євро машину, так як з нашими зарплатами не можливо заробити на машину з укр номерами, украіна просто загниває, чим діла тим більше катиться на дно

Д
Доста

бо ПЕРЕКУПИ ДУМАЛИ ож так все буде-(ДОСТА__)...вони на ций схеми мутили...скоро любий дитвак прижене корча и продасть всьо-я МАГНАт--мусить бути колись цьому кинець!!!

К
КОЗЛИ

Ви достали із своєми машинами...Ви самі винуваті -думаєте --та нас много та най пістраюються під нас---а скоро вибори та МИ ВОБЩЕ в ШОКОЛАДІ БУДЕМО..мусять НАМ ПОЛІВИТИ...---я так скажу_ ВИ ОХУ_ЛИ ---КОЗ_И

В
вася

P.S.: для тих хто радіє проблемам євроблях- вас ще більше взують з відчизняними конзервами прочитайте уважно що хочуть в майбутньому приняти : https://ukr.segodnya.ua/amp/-nalog-na-starye-avtomobili-deputaty-gotovyat-ukraincam-syurpriz-1177859.html?fbclid=IwAR0kn43F20kSvmA8cjX9gk2P8su2XkTP_kltzuKcDCsPkpihI4Dfl-K2A94

В
вася

як запахло жареним, порх послав кораблі провокувати москалів! порох не хоче виборів, він хоче надзвичайний стан ! головне що народ поділили, най гризуться, а вони планують ще 5 років керувати, і досраки чи ви дозолете чи ні.... гризіться на здоровля !

В
Василь

От мені цікаво думки "правильних" свідомих громадян: Є наприклад авто 2012 року припустимо РЕНО Меган. Якшо за кордоном воно коштує 4тис євро і я приїхав на ньому і їжджу тут то я "хитрожопий євробляхер", катаюся на "бударі", обманюю державу. А якшо я її розмитнив і вона мені обішлася у 8тис євро то різко це авто стало не євробляхою і не бударом так????? А я став свідомим громадяном і заплатив за авто в 2 раза більше ніж європеєць. Який тоді тут рух в Єврому???? По-моєму тут рух від Європи....

М
Мадьар

Как будуть блатувати українци!!!!хахаха

ДМ
До маршрутчика

Ти невидиш шо кось бастує ? Кось тобі шось довжен,ти бездарь і николи сам ничого недобєшся. А нащот машини у мене она на укр реєстрації но ти на стіки тупий шо неможеш поняти до чого я тобі веду і живеш по принципу моя хата скраю. Ти ганьба нації і ліпше би ти висох на простині

М
мурло

най вас жарать!))) чим більше будуть вас нагинати тим скорше до вас дойде шо нашару нич не може боти, даже кіть ти на свою гузицю покладеш польскі номера)))

ДТ
до тупого 18.21

я не вижу протести проти комуналки газу і прочого для життя..дітвак туй ти.з своїм БМВ ти ся здав лопух ти горондянський..ушитко шо вам треба,ваші ржаві відра,бо як будете блатовати ,пішком у своїх горондах..а коли сьте завозили ті цурбаки,по ЗАКОНУ не малисьте права..так шо сопи у дві дирки і йди учи уроки

А
Авто

До 18:21.ПРОСТО СУПЕР!

ДМ
до маршутчика

Ти вать дітвак вать бездарь вать 2в1 почти як кавиль, я не про євробляхи тепер, усьо шо влада закидує і принімає якісь закони про підвищення ціни (на газ, воду, комуналку...) ви готові усьо глотати і мовчати. А люди які виходять до ОДА они бастують для нас усіх оби ліпше боло! Якщо приймуть нормальну ростаможку то ти анонімний коментатор підеш перший просити у мамки гроші на нову БМВ

ЯГ
Я готовий розмитнити, но!

У Словакії мінімальна зарплата 400 евро ,словак ато з Германії розтаможує за 300 евро ,виходить у нас розтаможка має коштувати відносно нашої мінімалки десь 2400 грн.а нам предлагають розмитнювати за 3000 євро то десь 100000 грн.за рік хрен заробиш на ту розтаможку та і їсти шось треба..де справедливість ???

В
Варто

До нижнього маршутчика ти собі так клієнтів подбиваєш ? Ти дальше глотай усьо що тобі влада закидує за щоку.

Я
Ян

Захiдна Украiна дайте про себе знатb Владi!!!!!!

ДН
до нижньої марги

ти тупий ніщеброд на цуравому б5 пассаті максимум..який не має грошей даже на зимню резину..маршрутка твоє всьо))так шо не воняй

ВН
Вариш не село

Каждий Василь який купив собі шкоду за 10 тис доларів туй гойкає шось на євро номера. бо Василь то ло*х який привик за всьо платити тройну ціну і його жаба давить

ВН
Вариш не село

Добрий динь шановні, у мене машина на укр реєстрації но я підтримую євробляхи! нашо переплачовати за товар у двічі більше ?? я за ЗАКОН про ростаможку НО з адекватними цінами. ліпше возитися на Шкоді 2002 року як на вазови 2011 року.

Ж
Женя

Давайте вже лікарні заблокуйте, школи, дитсадки - нє? Ви першкоджаєте вільному пересуванню ЗВИЧАЙНИХ ЛЮДЕЙ! Ви створюєте проблеми в першу чергу для інших українців, через що вас будуть ненавидіти. Київській влади начхати на ваші акції - локально силовиків підвезуть, по почечкам по пустим головам накидають і відвезуть у курятник. Нова влада з вами церемонитися не буде як Янукович - тут вамзразу накидають, і скажуть, що так всюди в Європі роблять, і будуть праві.

М
Мукачівець

Вчора вшановували пам‘ять про Голодомор 1932-1933 рік. Тоді загинуло понад 7 міліонів людей. Зкажіть будь ласка з 2014 по 2018 рік скільки людей виїхало за кордон ? Я скажу понад 10 міліонів !!!! Знаэте чому ? Щоб не було ще одного голодомору Робіть виводи і обьеднуйтесь Вам тут жити на цій землі А олігархам начхати що буде з Вами Коли народ стане Владою тоді і кричіть Слава Україні !

М
Мукачівець

Коли Ви всі зрозумієте що Що влада -це Народ Закони Україне -це теж Народ А та купа Олігархів яка сидить в парламенті і приймаю все на свій розсуд як їм забажанться і знущаеться над Вами над Народом Подивіться у новинах що роблять французи вПарижі !!!!!! І це тільки за те що ціну на бензин підняли А зараз поливіться що Народ України робить А нічого народ не робить Робіть виводи а не обливайте лайном один другого.

М
Мукачівець

Вибачаюсь за відвертісь

М
Мукачівець

Слава Дебілам Ви всі кончений народ Хто за хто проти це не важно важно шо ви нація дебілів і всё

А
Азаром

А я в своих интервью говорил,что украинци это стадо баранов с которыми можно делать всё что угодно.

Ф
факт

Кожнен гівнобляхер хоче порядку, і проклинає владу трьоетажним.., а сам пес ні копійки не заплатив і хоче всьо нашару. Так вам і треба, порядок має бути не тільки тоді коли щось вимагаєте а і тоді коли треба за все це платити...

ДС
до__----шо ся творит

ПРАВИЛЬНИЙ ЗАКОН_---ТРЕБА БУЛО 5 РОКІВ НАЗАД ПРИНИМАТИ

П
Пітьо

Для тих хто радіє з Бляхах, умніки наступний закон буде екологічний податок і тоді за сраний жигуль в рік буде потрібно більше заплатити чим він коштує... Продовжуйте радуватись такими темпами всіх нагнуть і будете на біціглях їздити. Не нація, а стадо баранів яких по черзі на бойні перебють. Не буде в цій державі з такими бананами порядку ніколи, потрібно пару поколінь змінити бо раби жити не вміють.

П
Порошенко

Слава Україні :) Любі друзі,читаючи Ваші коментарі в цій статті, Я Порошенко Петро Олексійович розумію і бачу що Українці це один брацький Народ.

В
Василь

https://www.facebook.com/100007623376836/posts/2148470162083742/ Перед написанням такого моглиб хочаю із самими законами ознайомитись!!!!

Д1
до 14:53

никай, інтернет у тя є, пишиш із телефона (може айфон), або із дорогого ноутбука і ще шось жалієшся... по коментарях виходит шо кругом одні лиш ковдуші, у яких бехи ровери на блясі із розходом 15-20 літру на 100. а на розтаможку неє гроший. може купити економки на укрномерах не ваз ланос, а наприклад шкодовки опелі. та ні вун буде на бесі понтуватися, типир понти будут коштувати гроші!

Д1
до 14 48

держава кладе раком не тільки євробляхерів, а й тебе теж (ціни на комуналку, газ, жратву і тд), тільки ти цього не хочеш признавати

С
Саша

І як зараз приїхати на свята додому тим хто живе в Італії,Німеччині чи будь де інде десятиліттями? 1 чи 2 рази в рік вертаються,грошей принесуть Поросвинку і банді ...онченій! Це не нормально! І повірте, що і в думці немають привозити на Усраїну корита для утилізації.

ШС
шо ся творит

Читаю коменти і у шоці шо ся творит. Дуже правильний закон і відміна пересічки, чого хтось аби ся возив на нормальній машині має платити за нову наприклад 15-17 тисяч долару, а хтось хитрий аферіст обходит закон та бігає на пересічки і не платит податки бо вун не лох аби державі шось платити, а типир держава тебе р..ком поклала

М
Маша

У нас кожна друга євробляхи. І ви нич не зробите!!! Шо лиш писати можете а коли їдеш на євроб. Та прячитеся. Шо ви так радуєтеся? Шо Жигулі у ціні підскочать яким 40років то норма стандарт??

«
«УкрНомера»

Який же ти придурок)

ДЛ
До лохів

Ви всі кончені давить давить нифіга не буде сосіться. А свиня майданута твоя мати яка тя справила із няньком

Б
Бляхарь

Народ купил себе Порше, Ауди Мерси, БМВ., потому,что смог на такую машину заработать, а вы быдла дальше понтуйтесь на своих дырявых Ланусах, и детям вашим они достанутся. Все бы было хорошо, если бы деньги за ростамошки достались учителям, вашим родителям добавка к пенсии, газ по доступным ценам. Но не тут то было, половина денег уйдет в офшоры, а на остальные депут. обеспечит всех родственников Порше, Ауди, БМВ и Мерсами

:
:)

І після цього лох Порошенко ще раз хоче бути презом?

ДЛ
До лохів ти марго

Свиня майдану а ти мати і нянько. Тобі до мене як до неба цуравий жугулю цигпнський іди у табор

ДД
Дюри до 14.04

Дебил ты сам,ты считаешь 80% населения у которых укр номера дебилами,а то что они потеряют деньги это нечего?Разница такая,что машины на укр номерах больше не нужны будут на вторичке,потому что все будут брать машины с европы,которая не видела наших дорог.И конченый ты,потому что ты думаешь так,что бы только тебе было хорошо,а на соседа пох,пусть свою машину сдает на болты и собирает опять бабки и берет себе с европы.

ДЛ
До лохів Ваня

То ти бідний і нещасний на жигульови возишся а жаба давить шо другі пацики можуть їздити на ауді і бмв. І нормальних не цуравих і тебе у пичі лишають

ДЛ
До лохів

Ану ви купіть Мерседес або бмв за 30000доларіа собі???! Максимум шо можете то Жигулі дев'ятки ланоси і калину. Ви лиш можете обсирати євробляхи. Вас на укр. номерах давити на дорогах! Ваші будари ще більше чадать чим євробляхи.

ДН
до нижньої марги

шо свиня майданута,пердак горить))?

ДЛ
До лохів

>Ви дебіли завість давить усіх і радуєтеся. Яка вам разниця до євробляхи. То дебіли беруть 9ку за 2000доларів і шо дальше за сміття, ви кончені люди яких жаба давить купуйте собі Жигулі на укр номерах і по табору возіться

В
василько

ану розкажіть, чи роблять ланоси, таврії з євро -5 моторами?

В
Ваня

Добре що заборонили бідні нещасні купили порше Ауди мерси бмв а розмитнювати не хочуть . Купіть за ті гроші октавку тут та возіться ні вам понти треба. Треба жити по кошельку а не для поетів. Хто дійсно купив корчі за що ви будете їх утримувати якщо ви такі бідні . Маршрутки ніхто не відміняв

В
Віктор

До рeчі, "Віктор Іванович" голосував За ці закони(( А загалом, як казав зeлeнський нашим народним обранцям, ідіть в сраку!! Чeкаємо, що будe далі і скільки спалeних eвроблях під Вeрховною зрадою побачимо найблищим часом.

А
Альоша

Меня удивляют люди которые радуются что бляху прибили. А чего только за бляху радуетесь? Вы порадуйтесь за налог, которые вам на укр бляху введут, за цену на топливо, за цену на газ, за пенсии, за дороги. Вас разводят всех. Есть такое понятие (розделяй и властвуй) так и живем уже тысячи лет и нового выдумывать не нужно. Отличительная черта нашего народа, если соседу плохо, то мне уже хорошо. Потому и будете все всю жизнь в говне, и подыхать будете в наших больницах и с нашими лекарствами.

Ш
Шоні

Хто розумний, їздитеме далі. Нема більше що добавити.

К
колобок

Правильно вчера написали,когда брали машину в европе,та все говорили что поездят и сдадут на запчасти,а сейчас поднимают кипишь,вас в стране 25 % таких машин,а вы не думаете,что у людей есть ВАЗЫ и ланосы,которые они в жизни не продадут если,сделать вам растаможку за копейки?Потом встанет народ у кого машины на Укр номер,а поверте их раза в 2 а то и в 4 больше вас хитрожопых,изначально брали с той целью что сдадите машину,так сдавайте,а не нойте.Вы думаете за себя и за свои евромашины,а за людей у которых Укр номера,вы забили на них.Главное вы себе завезете что вам нужно будет.А те люди у кого укр номера,пусть сдают на болты машины,так как всем нужна будет евромашина которая не видела наших дорог.

КЙ
кочало йовжі йовжійович

кось ся радує ош очереди на граници не буде. попозерайте на вебку границі у ужгороді. на виїзд из україни очирідь зараз до шлагбаума де пограниць талони видає

В
василько

ко казав, що ЛАНОС машина з проблемами? на таможні не є нияких проблем з нею! доля українця вишиванка, хутор, флешмоб з прапором, ланос!

Е
Еміл

Везіть на Дзвінковоє! Туй міста на нітралці на пару тисяч машин найдеся!

ВД
Всьо добре

На Дзвінковому треба виганяти і більше ніколи не заганяти тот хлам, а хто хоче далі возитися прошу розтаможка, або залог пару тисяч євро

1
123

Супер. Надіюсь менше бударів буде в нас.

А
Андрей

Давно пора было так сделать, реально от этих корыт на бляхах всем только минус, хоть границу спокойно проехать можно будет!!!! Браво Порох!!!!

Ч
Чорі

На Дзвінковому треба виганяти. Там між українським і мадярським пунктом пропуска 1,5 км. Там є де парковати машини пока вопрос не рішиться

Т
Тібі

Типирім з «Лужанки»...непустили ня. Машину лишивім на мадярській стороні. ((

П
Прохор

Кляті москалі!!!

У
ужас

І шо типир буде?

В
Водій

Зазначені вимоги не поширюються на транспортні засоби, постійно зареєстровані у відповідних реєстраційних органах іноземної держави, що підтверджується відповідним документом.

П
Порох

Слава Україні, велика перемога.... Заживемо по новому

Б
Бляхарь

Слава Украине

П
Правдоруб

Україна це та держава (а фактично її немає) в якій влада та уряд роблять ВСЕ ПРОТИ простих людей, все робиться так, щоби людям З КОЖНИМ ДНЕМ ЖИЛОСЯ ВСЕ ГІРШЕ ТА ГІРШЕ!!!

ФП
Фуйнок Петя

Може кось на лужанці, чи ще десь на границі включайте прямий ефір !!!

А
Авто

Голесо,типирь понятно.Добре,што ви адекватно оцінюєте ситуацію!Лем єдно уточнення,в мене автомобіль на укр. номерах і не вітчизняний. Тепер до всіх крикунів і жабодавів!Люди,“євробляхарі” протестують не лише ща себе,а й за вас і нас. “Піп” ти майже із тої шобли,што у власти або страдаєш від грудної жаби.Кажеш, ош другі вийдуть.Та тут треба і другім і третім і....Лиш такі амеби,як ти не вийдуть бо ти лиш знаєш срати із подтишка.Як і тот “вумний” Анонім. А все інше,типу бензомагнати...,не витримує критики.Бо так мош назвати противників розтаможки,шавками магнатів- автотрейдерів,магнатів-автопрому!

А
Авто

До “Авто” 00:42,придумайте,будьте добрі,свій нік!Який резон писати під чужим ніком?

А
Авто

Це фігня щоб запудити тих хто збираєся купити авто на евро номерах. Аби не розмножувалися ті машини

Ф
Федя

Уже добрались. Будут платить налог на машины старше пяти лет.

Б
Бляхарь

Вы платите за ростаможку в десятки раз дороже))) Потому что вы быдла!!! И этим пользуются барыги. А кого жаба давит, что он купил свою жестянку типа Опель Кадет и ростаможил. тот просто ЛОХ. Но скоро и да вас доберутся и будете платить за укр номера, техосмотр и за то что вы дышите укр воздухом. Вам всем должно быть понятно!!!!

З
заробітчанин

я просто бачу у нашій владі,диктаторський режим,всі закони добровільно примусові,це прийняли тіпа доступну розтаможку,це херня повна,хто нехоче а всерівно мусить розтаможити,я взяв машину шоб про роботі їздиди ,і домів міг приїхати коли треба,щоб не просити перевізників а самому нормально приїхати, якшо машина оформлена за границьов лем на мене,я є одним власником,я там більше часу,то нафіг мені її розтаможувати, кіть ВР шось непомінять та мусай лишити ї коло границі та йти пішком,ВР і призидент давно перестали щитати українців за людей,ми для них суто ходячі гроші,і хочуть убити з люди всьо до останнього,НЕ ОНИ СЛУГИ НАРОДА,А НАРОД СЛУГИ ВЛАДИ,БО ЛЕМ З СЛУГАМИ І РАБАМИ ТАК ОБРАЩАВУТЬСЯ,

Й
Йончі

Йсесе жопа, на лужанці ня не пускавуть... Йду на чоп, може там за 25 євро пройду. Кіно почалося... Клей короче.

П
Піп

Анонім красава!!!! Підтримую. Попустять бляхарам. Другі вийдуть. Чого я маю платити розтаможкк,все по закону. А прийде молокосос пониє і йому мож. Не хрена !!! Держіться пацани

К
Кс

Вас лохів може б і залишили в спокоі, якщо б ваші керівники з аес не почали з себе розігрувати політичну силу, котра може повпливати на виборах

Г
Голесо

Авто,Вас 2 міл машин,у Украіні,у закарпатті кажда третя,невже межи Вами ниє достойних людей,бо захистили Ваш інтерес?!Ви кіть просто день не заправитеся на заправках...другий,тритій,тиждінь,нафтобарони плакати за Вами начнуть,а у них у парламенті є люди,які зроблять чудо))Немаєте доброго лідера,який за Вас порве і донесе шо Ви хочете,Ви сила з яков мусай щитатися!Я за Вас бо знаю шо Ви машини ті не украли,аварій робите,і коптите,рівно тілько кілько другі,і рахую шо держава Вам іі не подарила,но хоче урвати з Вас як ціна тоі машини!То,не чесно!То,дурно!У Грузіі машину ростаможити до 400у.е.Шо там ся стало?!Стали хабом машин,транзитнов странов,пакують б\у машини на всю азію...от Казакстана до Монголіі і заробляють на тому,+сервіса мають роботу,готелі,заправки... Побзирай Балашова,на ютубі...тот вопрос знимаєся і много других проблем...

ДР
до редакціі

Кому шо повідомила ДФС. Згідно якого закону, статті, чи доповнення? Ваша стаття фейк і нічого іншого. Ви просто роздуваєте паніку.

ХЯ
хоть як

Анонім , а ти на тому свому відрі все життя плануєш їздити , чи далі хочеш за космос купувати таке ж відро

!
!

Прав был Янык вы быдло!!?

А
Анонім

Не треба захищати бляхарів,кожний коли купував той хлам лівий то казав «за такі гроші най ся у нів кури несуть» або « повожуся та здам на желізо вать на запчасті»,а от коли хлопчики прийшов час так ніх....ра ,вам бач подавай шарові номера,нєєєє пацани...я за то щоб дрю...ли всіх,а от за дешеву ростаможку мають бастуват люди в кого укр номера ...за то шо вони колись переплатили за свої машини....

Р
Робін

Якщо влада дотримається цієі норми, то я повірю, що в нас дійсно є влада

Т
Таможник

Менше машин буде на дорогах...

КК
колобок к 21.36

Народ у которых машины на укр номерах,больше их не продали бы,так как не кто бы их не купил,тем более владельцы ВАЗов,было бы проще брать машину с заграницы,которая не видела наших дорог и растаможить.Понимаешь,почему нельзя сделать растаможку за копейки старых машин?

П
Пітьо

А мені здається наша влада свідомо розхитує ситуацію, щоб начались масові заворушення. Їм походу вибори не дуже потрібні бо хто зна, може і самі будуть тікати за бугор. А двіж буде полюбе, бо коли хлопці стояли то основна маса не розуміла, що то все, кінець, не буде ні Круга, ні чого, да і кстаті до утлевелів тоже доберуться, особливо до тих хто живе постійно в Україні (резидент) це питання часу, так що особо не радійте... Може досить вже бути стадом баранів і почати підтримувати один одного? Тоді може в цій Африканській країні щось зміниться на краще, бо поки ви будете між собою побачитись, вони розкрадуть все що тіки зможуть.

З
заробітчанин

Шановні пані та панове,замість того щоб один одного підтримати,і встати проти влади,та ви лиш гнобите один одного,ви лиш радієте коли у когось проблеми,якшо людина заробила своєю працею на машину,то то вже має бути її вибір придбати машину на єврономерах чи на українських,треба поважати один одного,я сам працював декілька років на державній праці,на укр залізниці,і крім вживаного велосипеда та телефону нічого неміг собі дозволити,бо за зарплату при наших цінах сильно нерозженешся,вже 2 роки працюю за кордоном,і досить твердо став на ноги,зявилась можливість купити машину ,так зараз от таку херню влада наша вчинила,подумайте чи гідні ви всі щоб з ввами так поводились,подумайте самі,яка є середня зарплата ,які зараз ціни на все і які тарифи,і за скільки ви при такому розкладі зможете купити собі машину чи поїхати з сімєю десь на відпочинок,або все інше,. здається всі забули хто має бути слугами народу,влада має служити народу і робит щоб було краще,чи народ має віддати останнє для них

Л
Людина

Що робити тим людям в яких машина на рік?

У
уйко

а хто тоди бензин буде купляти ?

УН
Укр номера

Нажаль внас що хочуть те й чудять (((( І тут не влада виновата, вона тільки користується тим що в народі не має єдності. Не розумію людей які проти євроблях і кажуть що вони налоги заплатили. В нас більшіть машин на укр номерах купляється вже вживаних і за ний при покупці не платиться жодного податку окрім самого оформлення в ГАІ.

ВМ
Все мине

"Посварились дві сусідки за головку маку. Одна одній через тин показали спини." Не сваріться

O
O_o

Українцям які живуть за кордоном потрібно буде купити укрбляху, щоб на різдво приїхати до батьків, родичів, все для людей)

А
Авто

Голесо,не сердися,но ти написав,як з бодуна.Ти годен лаконічно і внятно написати, што ти хочеш донести?

1
123

єден має робити так би ригав би мав нормальну машину на нормальних номерах там де він жиє! а другий купить за 500$ желізо розобє му і на тому всьо! діло не у номерах а тому шо всі машини мають боти на комусь і кось має нести відповідальність за ту машину...!!!! як мінімум страховки а не леві отсканіровані бумажки

Г
Голесо

...о Добрий Вичур)))проснулися,як гром ударив...))Шо Вам робити?!))менше двох мілліон машин,на євро номерах,дись 6% населленя,подвижного,молодого в основному(до60)років...Ви звідаєте шо Вам робити?))))Вас би мали звідати)))100 у.е з машини,і то много на Мальдіви підуть))) Може нам треба розумну,просту податкову систему на ВСЕ?таку предлагає Балашов,предлагав помогти"євробляхерам"но валет,лідер сплясався з Южанінов яка його"причесала"і Він спалив тачанку свою)Короче нарвіть папороті,та прикрийте машини,бо поштрафують Вас)Самі пощитайте2 міл ..з них,здерти 40%у валюті,та Ви просто"клондайк"Ви доморощений,безвозратний МВФ))Я думаю на місті власті,я би розрішив Вам кататися,най жебраки возятся,щи і нафтов заправляутся,но Ви гроші,...і виликі)))Ви для держави,а не держава для Вас))А кіть чесно,то Вас много,нич з Вами не зроблять,даже на штраф площадки 2мл машин не покладуть))Порох Вам подарить,цурбаки,кіть за нього проголосуєте))Просіть пониження налога,на всьо!5.10.

П
Потьку

Як тошно читати коменти не людей, а людішок... Наскільки ницьо радіти від того, що комусь стало гірше... Люди в нас стадо овець, одних стригти влада буде зараз - ті радіють, других потім - перші будуть тішитися, що не їх одних..( 1) якщо ти радієш проблемам других, це вказує на то, ош твоя завість нікуди не ділася. Хоча ти й собі не признаєшся. Жаба вічна!) 2) коли вже ся нарадуєш свою жабу і заспокоїшся, то починай радіти за весь народ, який типирь за 3000 баксів зможе купити тілько цуравий ланос з під таксі. І пам'ятай це ти своєю "радістю" допоміг владі зробити все, щоб так продовжувалося! Завто бляхерів наказали, вони ж налоги не платили! А вто що влада до того крала безбожно, і за ці налоги, ще собі построїть пару вілл, ресторанів, готельних комплексів, гірськолижних курортів, то всє фігня. Головне хитрожопих бляхерів загнали, і спати відразу стало легше, бо в сусіда не буде типирь ауді! А жаба...жаба вона завтра знайде собі сам сніданок. Спи спокійно, бляхерам пуйово!

ВІ
Васілій Івановіч Чап

Всім на біціглі, евробляхи на переплавку.

У
Українець

Читаю коментарі імбицилів , інакше не назвеш..... бляхарі та бляхарі...... у мене авто на укр. реєстраціїї , тут не іде річь про бляхи, якщо ці закони пройдуть, вони побачуть що реакція рабів нуль , тоді прийдуть до вас до дому ....... Україною керують всі окрім українців і їм нас .....рати на людей .... а терпіли і жополизи думають що їх по головці погладять.....

У
Ух

Это решение удар не по бляхарям с Центральной Украины которые не ездят на пересечки и которые реально на 90% не в законе а по нам которые в Европу ездим на работу, по делам а в разрывах ездим на эту долбаную пересрачку

Ж
жужи

шкода людей

1
1112

Нарешті бляхарів може поменшає на дорогах

КЙ
кочало йовжі йовжійович

Я типирь из вашарошнаменя через косино на утлевел. Нико нич не звідав и оформляли без питань. Увидеме

А
Авто

Лика,до кого Ви взиваєте?Почитайте коментарі.Пару адекватних підтримуючих.А інші,злорадствують.Ви памятаєте,коли ракошинці протестували проти сумашедшої ціни на газ?Мерзоти обхаювали людей по всім ЗМІ.Робили з них дурних.....А потім ішли і нили за платіжки! Памятаєте бензиновий протест?Тут тишина і “блаж”. Тут одні гнилі злорадники.А пару адекватних,то їх голоса в небеса!

Б
Букі

Я теперз Лужанки... там все серйозно. Митники чекають 00 годин. Зміна посилена. В кабінціна вїзд 8 митників сиділо

У
Ух

Так может сепары это не народ идущий против власти а власть идущая против народа?

М
Микола

А у кого мадярський паспорт що міняєтся?

Л
Лика

А так нам І треба! Ми ( народ України) мовчимо.вони це все роблять тому що ми дозволяємо їм це робити. Треба встати проти них.не вихід виїзжати за кордон,потрібно їх здолати в будувати свою Україну. Так це тяжко і страшно , так для цього потрібна революція, революція справжня з втратами...на жаль...поки ми мовчимо вони будуть з нас знущатись...я теж сижу і боюся...але давайте не будемо боятися чим нас буде більше тим більше стануть хоробрішими ...

Г
гнилі

То євробляхи у вас гнилі, а у людий у яких є голова на плечах уже давно машини на укрномерах. Бо то шо рано чи пізно бляхарів попустять було ясно давно, а тепер думайте шо із своїм металоломом робити. І грамотні люди вас не пуддержуют у ваших недоакціях бо ви уже усіх достали із своїми бляхами, а народ у нас мудрий і не ведеся на ваші мітинги проплачені перекупщиками і контрабандістами

В2
Влад 2

"Євробляхери" свідомо йшли на порушення закону, а тепер намагаються уникнути відповідальності. Скупий платить двічі, дурний і хотрозадий теж ... Добре, що Верховна Рада і Уряд наводять лад ! Демократія передбачає, насамперед, свідомо дотримуватися закону, а не хитропопити, панове "євробляхарі".

ПД
Петрович до Авто

100%. Народ ужасно гнилий!!!

Н
Народ

Народ гнилий-100 процентів . Мені то ще відомо було після кредитного майдану. ЙСе повторилося з автобляхами. Ці прийшли до влади і вони знають як треба. Розділяй і володарюй. З нашим нородом як раз так і можно робити бо в нас головне аби у сусіда не краще було.... маємо те що заслуговуємо. І не ревіть туйка . Ідіть спати

А
Авто

До ААА,Пітья,Українця,правду говорите.Але подивіться,який у нас мерзопакостний народ.Які коментарі нижче.Мікулаш шовдарі не годен ввезти,та вигодуй собі свиню,по твоїй логіці.А чому не робиш шовдарьмайдан?Бо ти і такі лем гадити знаєте! Прикро,що тупий народ підтримує своє бидляче становище.Люди вийшли з протестом,а їх не те,щоб підтримали,а навпаки охаюють. От якби “печеньки” Нуланд підвезла,о тоді,каждий вонячий гаврилюк,каждоє пяноє бидло, билося б в груди, ош воно “революціонер”. Нигда не буде туй порядної держави бо народ гнилий!

У
Українець

Якщо рабам так подобається , то служіть далі жидам..... живете -моя хата скраю, а х..й там , до вас теж прийдуть.... це жиди... і діло тут не в бляхах , а в тому що купка жидів розбирає Україну по кавалках .......

ЦК
Це кампєц

Одним словом,шо робити тим чія машина тепер на Україні ?

У
Ух

Что будет завтра дешевле-заплатить растаможку или штраф за блокирование границ?

Б
Быдло

Депутаты наши вонячи не хотят , чтобы народец был им ровней на дороге... Многие ( не все) кто на украинских номерах тоже козлики - либо дурочки да ещё при этом «гордятся» своим горе - патриотизмом, либо дураки с дурными деньгами... А евробляхеры просто выживают как могут - и ездить хотят и платить уродам не хотят ( однако к ним в последнее время присоединилось многовато тупых голимые евроблях)! Что делать?

П
Пітьо

ААА підтримую на 100%, але ще раз повторюсь у нас народ як в Африці дикий, немає ніякої єдності. Мені на ті бляхи пофіг їзжу на укр номерах, але підтримував їх щоб розмитнення було доступне, щоб міг собі за 5 тисяч євро ауді або гольфа із новіших взяти а не ланоса.

1
125

Скиньте ссилку на Лист ДФС???? Вона взагалі існує?

А
ААА

якби знизили розмитнення авто і ввели ставку 500 євро (як в країнах ЄС)чого і добивалися ті мітингарі, то ціна авто була б ідентична як в єс так і внас, і від цього виграли б всі, і всі мали б змогу придбати авто. Шо ж ви так поливаєте брудом ті єврономера, якби прийняли закон то ви б шановні також ним користувалися та придбали б хороше авто за доступну ціну. А зараз радієте шо українська влада і надалі буде обкладати Вас та всіх інших своїх громадян податками та зборами. А далі буде як і було - половина на мерседесах їздити а друга на Ваз.

П
Пітьо

777 Стамбульська конвенція то для Європи, а ми живемо в Африці і тут вона не діє. І дожили наші депутати на Закони великий х...... Чи хтось ще після такого думає що про людей вони думають? Кстаті купуйте електромобілі вони взагалі без розтаможки може завозити, але думаю таке по кармані лиш тим хто за це голосував.

М
Мікулаш

А чому я , "не євробляхер", якщо хочу завезти з Угорщини два шовдарі, МУШУ сплачувати різні мита ( бо дозволено безмитно завозити в Україну харчі лише для харчуваня в дорозі), а ці "хитро...опці" завозять ТОВАР (машину) вартістю декілька тисяч євро без сплати мит ???

7
777

5 днів ніхто не може скасувати ,це стамбульська конвенція. Це стосується тіки на рік в статті написано

"
"РЖАКА"

Не добре сміятися із такого. Я хоть і власник машини із укр номерами, але така позиція як у вас просто нікчемна. Я проти тих хто на 1 рік і т.д загнав, але хто слухняно по закону кожний 5-й день робить, то дуже коварно ддя них зараз.

ЦЛ
царь лохів

НУ що холопи??? Довийожовалися???? 3,14ЗДЕЦЬ вам ВСІМ!!!! от це так ржака!!!! Хотілисте ХАЛЯВУ???? Получіте!!!!!!!!!!

ДП
дід Панас

...вот і маєте, привчили народ до "халяви" ,їздити хоть на чомусь,а зараз нехай платять по повній-це жити по новому. А до хорошої житття звикаєш швидко....

П
Пітьо

Щоб завести транзитом, потрібно лишити в заставу в розмірі розмитнення машини десь от 1500-2000 євро і вище:) Главноє про це всі мовчали даже акціонщики забули про ноу-хау. Я думаю якщо не забули то перекривати дороги вийшло народу в декілька разів більше.

М
Мелінда

А які гроші треба платити,за що і скільки?

П
Пітьо

Но типирь начнеться:) Треба записатись попкорном, кіно має бути цікаве:)

Читайте також