Перші фото з місця аварії пасажирського літака, який збили терористи на Донеччині (ФОТО, ВІДЕО 18+)

34
31

У четвер, 17 липня на Донеччині був збитий пасажирський літак сполученням "Куала - Лумпур - Амстердам".

За попередніми даними загинуло 280 людей і 15 членів екіпажу.

У мережі з'явилися перші фото з місця катастрофи.

Нагадаємо, о 16-20 зник зв'язок з малазійським пасажирським літаком "Malaysia Airlines", який йшов з Амстердама на Куала Лумпур на висоті 10 тисяч метрів над територією Україні в межах міжнародного коридору.

Фото, відео Українська правда та Лайфньюз

Коментарі

О
О

вот я не помимаю,как Мы принемаем беженцев восточных,ладно дети-мамы-бабушки,Но им давай участок и все понты,а ихние "мужики"что тут делают,вот наши дети должны туда ехать-воевать,что бы "им"было хорошо,вот мягко сказано-достали,вот если есть тут с востока Украины,вам не стыдно тут тусоваться,"Закарпатса" прошу меня не коментировать,вот ему тупо нагрублю-уроду,я так и не понял он у нас живет-этот Чмо,честно он меня и НАС ...достал,вот видно,что чикош плачет по нем

О
о

вот опять напишу,меня правда могут забанить...,скажу Вам страшную тайну есть 3 варианта падения самолета,бомба на борту,земля-воздух,воздух-воздух,сразу говорю я там не был и ничего не видел,т.к.погибшие падали в радиусе 25 км.,все нормальные советские военные знают,что "БУК" несет с собой 70кг.эквивалента тротила,А самолет "ПВО" бъет ракетой воздух-воздух намного меньшей мощьности...,вот я так думаю,что было воздух-воздух,т.к.было разрушение самолета в воздухе и потому такой радиус обломков,падали люди неживые и детки,НЕ обгоревшие,даже паспорта показывали....если б был "бук",новости бы нам ничего б не показывали,короче-это мое мнение,бахнул наш пво и ...,все типа Нам нормально т.к.наши в котле и тут...,не буду говорить каклюди горят при "буке" и при воздух-воздух надо будет проинформирую,все люди не могу я Вам все говорить нуи потери у Нас огромные,надо сдавать восток Украины как и крым,мы не можем эту войну потянутть,и наши парни с Западной Украины--ЗРЯ---тамгибнут,дади чего и кого

Д1
Для 1

Хіба ви не знаєте, що ревльно українських телеканалів не існує, бо вони контролюються піндосами

Д1
для 1

Причем тут Ан-26 траур один день. Сбили ГРАЖДАНСКИЙ самолет, который не имеет отношения ни к раше-пидораше, ни к Украине. Там летели дети на отдых, ЛЮДИ. Да, жаль солдат, но они по долгу службы оказываются в военых самолетах. Я преклоняюсь перед такими людьми, которые не бояться риска и осознанно защищают меня, мою семью от быдла. Я желаю всем им уцелеть в этом ужасе, чтоб они вернулись к свои семьям. А всем расиянам я желаю чтоб они оказались закрытые от всего мира в своей е...й раше, и ни в одной стране мира их рожи бы не портили воздух....

ДМ
до місних

Вспомніть своїх рідненьких бабусь та дідусь.Що вони говорили за визволення нашого краю.Не буду цитувати,бо ще щось припишуть.

1
111-му

не пий так много пацику

О
Оросвейг

То страшно, і ми до того привикли. Київ з тим долбаним "свідомим" майданом готовий закопати тисячі людей ради тої "галицкоьї-свідомої" україни. Я не фанат донецька, то не мої люди, но они нигда не будуть свідомими. Они хочуть цілюватися з мацкалями, і хер з ними. У мене своя свадьба. Но я тоже не хочу гойкати про славуукранігероямславу. Завтра ті галицькі придурки мене тоже запишуть у сепаратисти. Айбо я просто хочу жити меже цивілізованими людьми, а не папуасами у вишиванках з бандурами. Україна типеька тупа жовтоблакитна яма. Я хочу, аби мої діти були цивілізованими людьми, а не дибільними галицькми пластунами у голодній дикій но "свідомій" папуасії.

НБ
не байдужий

Читаю коменти і жахаюсь:це так пишуть(а виходить і думають)майбутні європейці.Вас з вашою грамотністю та мат/перематом не можна пускати в Папуа Нову Гвінею, не те що в Європу.Убогі неуки та невігласи.

1
1

Нечего говорить, страшное горе! Но сейчас еще более разительна разница в так сказать делении людей на 1-й и 2-й сорт. Сбили украинский самолет с десантниками, ну что же, денек второй траура и все забыли и про погибших и про оставшихся жить родственников. А сбили самолет с иностранцами - трагедия, по всем нашим каналам, новостям и газетам, говорят чуть ли не ежесекундно, так, отечественные каналы не освещают гибель украинских граждан. А ведь если бы били во все барабаны ( и конечно кроме как болтать еще бы действовали) после того как были сбиты десантники на Ан-26, возможно и не было бы других самолетов. К сожалению так и остаемся вторым сортом и прежде всего для нашего руководства страны.

В
Верховинець

Хлопці!!!! дайте у харю тому закарпатцу,його из психушки упустили?

И
инкогнитому

Причём тут майдан? У тебя минингит? Все это раша параша!ты хоть что то понимаешь в жизни?

ПC
птн condom

Жаль невинных людей. Весь мир увидел доказательства виновности раши. Очень жду когда русское было окончательно будет изгоем во всем мире,скоро их не будут нигде принимать.ю

МД
Місний до зомбомісного колорада

Високим цінам нико не радий,но то не значить шо треба свою державу роздирати і боти зрадником.Кіть шось не любиться бери рогатку і хуярь усіх ко ціну повисив,а не розвалюй державу.І вообще іди обустраюй парашу там ціни навірно нижчі.

З
Закарпатец

УВАЖАЕМЫЕ ЗАКАРПАТЦЫ НЕ ЗАБЫВАЙТЕ ПУТИН-ХУЙЛО А Я ЕГО ОЧКОЛИЗ

1
111

Уроди колоради, ти підерасе ми до таких як ти доберимеся. Ти гнидо мацкальська ви наших пацану вбиваєте і вуха вирізаєте а ти суко своїм пукіном хвалишся горіти вам всім у пиклі суко кітьраньше ми до вас не доберемеся, боьтуди гнидо московська пекло ти сам в пекло попрошися ми вистоєме а за цімбора який не вернувся ти суко і тобі подобні отвітите! СЛАВА ГЕРОЯМ!

З
зомбомісному

факти!!!кілько ти написати!!!ціна на воду ціна на газ ціна на світло.....

З
зомбомісному

я і говорю по місному нико нич ми не запріщае.а ти ми уповіч шо ти такое недоброе зробив по твоїм словам-МАЦКАЛЬ!!!Лічно мині нич-А ТОБІ?

МД
Місний до зомбомісного колорада

Лем переведи шось написав,бо нич непонятно.А ти хоч можеш озвучити пару фактів чого ти проти свої держави?Тобі шо кось не дає по свойому говорити чи щи чимись зайнятися,чого такий озлоблений десь уріс?Не можу поняти.

З
зомбомісному

Ошибашся-ТИ НА КВАРТИРИ А КОЛИ ДОМІВ ТО ЛЕМ БОГ ЗНАЕ ЕДЕН.оби не чухнув до якогось імрія

МД
Місний до зомбомісного колорада

Я у себе дома і мені нішо іти кудась.Ти про себе подумай бо із-за таких як ти запроданців начинаєся баламута.Огинь розпалиш і чухнеш до руського Івана за цуцликом.

Т
Трубошат

Мацкалям за це п****ц буде...

З
зомбомісному

тоже самое і тобі-ЗВИЗДУЙ ТИСОВ ДЕСЯ ЗОПРЕШ

МД
Місний до зомбомісного ящика

Кіть тобі шось нелюбиться туй то бери чумайдан і звиздуй за Урал там тебе лаптьожники з радістьов приймуть онучі райбати.

З
зомбомісному

тобі ліпше то знати!

МД
Місний до посліднього історика

А візитки Яроша мацкальня щи нинайшла?

П
послідньому

се навірно твої оцінки по історії?

2
2222

Смерть моцкалям!!!!!!!!!!

9
9+2

Вся Україна спокійно живе, і тільки там, де ці їбані "ополченці", там зразу кров і смерть. Тепер і світ побачив, який срач розвела Росія на Донбасі.

Х
ххх

то як туй пишуть авать терорист авать сепаратист іщи ся не удивлю кіть туй напишуть шо се путіна син

Я
я

будьте ви прокляті усі у кремлі

М
Майданутий

Цікаво а шо робить дітвак (друге фото) на місті аварії та взагалі в місті бойових дій???

Читайте також