Під мерією Ужгорода підпалили авто. Неофіційно – керівнику департаменту міського господарства Касперову (ФОТО)

11
17

Сьогодні, близько 5:30 ранку на задньому дворі Ужгородської міської ради підпалили авто BMW 5 серії.

Про це вдалося дізнатися Мукачево.net на місці подій. А також, що у чорної BMW 5 серії повністю згоріла передня частина та моторний відсік. На місці працюють виїзна криміналістична лабораторія та співробітники чергової частини Ужгородського відділку міліції. Та потрапити у двір Мукачево.net не вдалося.

За попередньою інформацією, горіло авто очільника департаменту міського господарства Ужгорода Олексія Касперова. Про це повідомляють відразу кілька джерел Мукачево.net в мерії Ужгорода та правоохоронних органах. Водночас, інформацію про те, що мова йде про очільника департаменту Ужгородської міськради підтвердив присутній на місці подій мер обласного центра Закарпаття Віктор Погорєлов. Разом з ним був помічений його заступник Юрій Беляков.

До слова, останньому наприкінці грудня 2012 також спалили авто.

Взагалі, підпали стали візитною карткою з’ясування стосунків на Закарпатті. Від них протягом останнього року страждають підприємці, депутати, прокурори та правоохоронці.

Коментарі

О
Орієнтировка

Работа и образование Работа WorkGenericPhoto бизнесмен ВУЗ SchoolGenericPhoto МАУП (Межрегиональная Академия Управлением Персонала ) SchoolGenericPhoto Закрпатський лісотехнічний технікум SchoolGenericPhoto Межрегиональная академия управления персоналом (МАУП) Средняя школа SchoolGenericPhoto Рокосівська ЗОШ

Ч
читач

На цьому сайті продовжують виставляти "трофеї" його хазяїв)))

Г
гоги

Дороги народни месники з машинами чиновникив ви робите все правильно за це вам велика подяка але переходьте на личности бо машини вони купують соби нови а их пидарасив е стильки много.

Г
гоги

Дороги народни месники з машинами чиновникив ви робите все правильно за це вам велика подяка але переходьте на личности бо машини вони купують соби нови а их пидарасив е стильки много.

ПГ
почесний громадян

молодци полностью согласен хоть раз в неделю палить беспредельщики

В
Васёк

А хіба таке авто горить? Воно ж залізне а може ще броньоване. Може хто знає як може горіти залізо?

М
мукачевський

повнiстю пiдтримую,тих якi втакий спосiб боряться з режимом

Е
Ендрю

This is Хорошо

Т
так

Касперов - кум меншого Погорелова, він головний збирач взяток для мера. Це сигнал Погорелову - дуже гарячий сигнал.

?
?

Я мав на увазі за желізо, прийомщики напевно раді після таких пожарів.

Д?
до ?

Приблизно 15 років.

?
?

Приблизно скільки дають за такий лом?

А
АЗАЗА

Чому машини начальників горять?:) Шось їм не дуже фартить навірно в жизні:( На"рали всім, кому лем могли - їх проблеми, -1 машина - не обідніють.

7
777

А фото супер.А де пожар?

П
ПІПО

Підтримую.Так їм і треба.Хоч по закону ці дії злочин,але це платять їм тією ж монетою,за їх злочин.Не крадіть,не вимагайте величезні сумми хабарів за те,що ви повинні робити безкоштовно,і тоді Вам ніхто не буде палити машини.Всьому є межа.А Вам все мало і мало.Самі все пркрасно знаєте.Взяти за приклад незаконний продаж Корони,за третину її мінімальної вартості.Нема про що й говорити.

D
dyr

Горіла сама, лем дако пудпалив.

Е
еколог

та не то сама згоріла ))))

Читайте також