Підозрюваних у вбивстві власника мукачівських кав’ярень «Time» як вітром здуло

10
12

Відразу ж після скандального рішення випустити їх з-під варти ужгородського СІЗО, навколо якого розгортається серйозний скандал із взаємними звинуваченнями між прокуратурою та суддями апеляційного суду.

За словами речниці закарпатської прокуратури Вікторії Попович, наразі їх місце знаходження не відоме.

Де зараз знаходяться підозрювані у вбивстві правоохоронцям не відомо, адже суд не встановив жодної міри запобіжного заходу, навіть підписки про не виїзд, ексклюзивно повідомили Мукачево.Net.

Як дізналося Мукачево.net з «джерела», судді написали  в своїй ухвалі, що вона оскарженню не підлягає, тому прокуратура не може зайнятися цим…

Виходить це кінець справі, чи все ж таки у неї є продовження?

Нагадаємо,  днями суд ухвалив рішення про те, щоб відпустити підозрюваних у вбивстві власника кав’ярень «Time» у Мукачеві.

Згодом прокуратура взялась з працівників в’язниці, які випуститли чоловіків до того як офіційно оголосили вирок. Також, прокуратура розпочала кримінальне провадження стосовно суддів апеляційного суду за постановлення завідомо неправосудної ухвали якою з-під варти звільнено підозрюваних у вбивстві.

Відразу після судді звернулися з зустрічною скаргою до керівництва ГПУ та держави щодо дій закарпатського прокурора.

Читайте також по темі ексклюзивні новини Мукачево.Net:

Офіційна версія вбивства власника кав'ярень Time у Мукачеві

Брутальне вбивство у Мукачеві: застрелили власника кав'ярень Time

Затримано ймовірних замовника та виконавця вбивства власника кав'ярень Time (ОНОВЛЕНО)

Коментарі

В
вуйко

Народ потрібно дивитися за цією справою бо це все цирк куплений і продуманий на перед щоб в подальшому оправдати убивць, думаєте що вони просто так прийшли на суд і просто так був відвід суддів, це все продумано для того щоб в подлальшому на другому засіданні вони сказали якщо ми не втекли з 05.03.2015 по теперішній час то і далі будемо являтись на судові засідання і тоді суд прийме іншу міру запобіжного заходу не взяття під варут, а легший запобіжний захід. народ щоб ви знали за такицй злочин світить довічне позбавлення волі і ці ублюдки мають седіти а не пересуватися повільно. Народ подумайте над цим,це життя особи, завтра ці отморозки вбють когось з наших рідних і їм за це нічого не буде.

В
вуйко

судді знову дали задню і відпустили ублюдків, що значить можна замочити любого якщо є гроші. Народ подивіться на сайті зечки "листопадки" звернення не винуватої у замовному убивсті курви, який Олексій поганий,як ця овца нагуляна на це пішла і дала таке інтиервю, ржач повний. Їй і цім усім ублюдкам що їм помагають горіти в аду.

М
Мирон

Ну що, побачили "правосуддя" ?

М
местный

сегодня суд над ублюдками, посмотрим какое правосудие у нас, они очень смелые приехали, ничего уже не боятся, явно все купили.

Я
яйяйяй

СУДДІ, котрі судять за своїми законами а не за законами України будьте прокляті ви та ваші сімї аж до семого роду, щоб з вами та вшими сімями так робили як ви судите...

О
Оросвейг

Може перед тим, як суддям справу направити - варта розкрити злочин? А не макулатуру ганяти...

*
***

людське прокляття ллеться на голову суддів , будьте ви прокляті всі , ніякі монахи вас не одмолять

У
ужгородець

В березні 2014 суддя Іршавського суду Пітерських випускає з-під варти вбивцю. Обурені люди примушують суд повернути злочинця за грати. В травні 2014 суддя Хустського суду Кемінь випускає з-під варти вбивцю. За кілька днів той увірвався до будинку священника, вбив чоловіка та жорстоко побив його дружину. Жодної відповідальності ці судді не понесли. Що далі ?....

G
gbgbgb

ПАПА РИМСКИЙ менее свят чем судьи

Л
лоці

Судді без гріха, они неприкосновенні і мироточащі. Інтересно як прокуратура могла собі придумати што суд не добре рішив? Судейськое переконання і совість то є закон, а то што думать прокурор він мусить іще в суді довести.

П
прокурор

Просто так у нас вбивць не звільняють. Бабла взяли дуже багато

НМ
Нас много

Таких суддей и вертухаев надо четвертовать и отбирать у них детей, чтоб не воспитывали в нашем обществе таких же моральных уродов как они! И так будет, ждите уроды, скоро уже ваш судный день!

Читайте також