Плати і їдь: У ВP готові піти на зустріч «пересічникам»

19
52

Правда, у Києві поки не можуть визначитись із сумою, яку власники авто з іноземною реєстрацією змушені будуть сплачувати за існування без 5-денних «пересічок».

Про такі наміри на власній сторінці у Фейсбуці заявила голова Комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна.

—В ході засідань робочих груп в комітеті обговорювалося декілька шляхів вирішення проблемних питань ввезення громадянами-резидентами транспортних засобів особистого користування. Найбільшу кількість прихильників набрала пропозиція щодо умовного часткового звільнення від оподаткування тимчасово ввезених транспортних засобів. Розбіжності виникли лише щодо суми щорічних внесків. Така пропозиція цілком узгоджується з вимогами чинного законодавства та міжнародними угодами, підписантом яких є Україна, з чим погодилися фахівці ДФС та Міністерства фінансів, - зазначила чиновник.

Відтак, у Раді поки мізкують на сумою цього щорічного внеску. Очевидно, що це не буде коштувати 10 євро на місяць, як це було раніше запропоновано закарпатським губернатором Москалем, адже офіційний Київ повернув такі пропозиції назад на Закарпаття.

Нагадаємо, проблема "пересічок" останнім часом дедалі більше загострюється, а на Закарпатті знову назріває блокада КПП «Ужгород».

Коментарі

В
Василь

"До Стас Намін" Шановний,а кого ти маєш на увазі під словом "влада"? - тупих терористів,злодіїв,їх холуїв,шісторок,подхолуйніков,прістяжь та інше лайно? Ну назви хоч одне прізвище з цього селючье-бандитського сброду,про кого можна було б сказати: "ця людина присвятила своє життя служінню народу. Не формально,а фактично." Хоч одне прізвище!..

ДС
для Стас Намін

Тебе вже влада поставила раком, а ти ще нічого й не зрозумів...

СН
Стас Намін

Влада повинна не загравати з "пересічниками", а раком поставити так, щоб було дурно. Дати термін - два міцсяці всім на офіційну реєстрацію. Кожен клоун у нас в державі буде собі видумовувати закони, чи що ?

Я
я

долбики...вы что,не понимаете куда эти бабки пойдут?да этим ненажерам,которые принимают эти дебильные законы...за такую жизнь,которую устроили украинцам,должны сидеть в тюрьме,а они вместо того дальше продолжают грабить.а здесь некоторые слепцы еще на их стороне.где и кто видел в мире,чтобы ограничивали выезд,а тем более въезд на свою землю...а если нет,то плати!!!полный деб....зм!!!за воздух плати,за езду плати,за то ,что дышишь плати...с ума все сошли...

L4
lora. 40t

Хлопці включіть голуву свою, ко буде платити 1000єна рік або 100є місяць за такі гроші мош на тахі за глібом ходити, платити треба лем адекватну ціну

ЗГ
Закарпатські гумористи

Закарпатські гумористи зняли соціальну рекламу про пересічки https://www.youtube.com/watch?v=4-FTJk1FT54

3
333

як ці лохи на іноземній реєстрації вже дістали

DP
doma pakupajte

ya za to chto platiti v god 1000 evro eta narmalnaya cena dlya strani netakto i mnoho , mi zdes eti dengi v evrope zarabotaem , tak chto nemelachites rebyata

В
Василь

Роз'яснюю рогатим защітнічкам терористів з ОПГ"Селюки у владі",поняття не маючим(в силу вродженої тупості) про економіку: бюджет наповнюється за рахунок реалізації виробів з високою доданою вартістю,які в свою чергу виробляються на таких же високо технологічних підприємствах(ну тих,що ОПГ"Селюки у владі"розграбувало,пам'ятаєте? Забули...Ну,тоді тих,за рахунок прибутку яких були побудовані в Мукачево будинки,де ви ж зараз і живете,дороги по яким ви їздите,школи,в яких ви вчилися,прокладені ЛЕП,мости,газопроводи до ваших плит і ін.).Те,що штовхаєте тут ви називається "рекет" з відповідними ст.УК України.Це- "раз". "Два": машини з еврономерами ви помітили- молодці...А чому"не помічаєте" налаштовані бандитами з ОПГ"Селюки у владі" палаци,кожен з яких багаторазово перевершує за вартістю десятки машин з еврономерами?! Е-декларації терористiв з мільйонними цифрами награбованого на народної крові теж "не помітили"? Хто з цих виродків зможе розумно пояснити походження ТАКИХ грошей?!..

B
bla-bla-bla

олегу і вуйкові великий + є щи на Закарпаті розумно мислящі люди

В
вуйко

вся суть проблеми в українському менталітеті: кіть зроблять амністію для нерозмитнених авто то ціни на ринку б/у авто впадуть як мінімум на 30% і власники авто на укр.реєстрації дістануть інфаркти, бо на зможуть продати свої черепя по "космічним" цінам і їх жаба задушить, говорю вам просто і як є, бо є сам власником 2 авто на укр. реєстрації, але не переживаю, бо твердо вважаю що авто - це засіб пересування і не більше і мати його має право громадянин навіть з невисоким доходом. Р.S. нам треба переставати думати проте, шо якшо у мене здохла корова то хай і у сусіда здохне, а старатися шоб в усіх був достаток. Усім щастя!

Н
нянько

кіть зробити пропорцію между середніми доходами сімї і цінами на авто в україні і цінами на пальне то органи влади ше мають мені доплачувати субидію кожен місяць за користування таким авто, мене устроїть 100Є в місяць - я не гордий..)))

О
Олег

Люди добрі та ви хоть рзумієте як вас жаба давить і як то мерзько з боку???ви шо не розумієте шо у вашу дурну голову хочуть вбити то шо ми не маемо платити такий налог і ви коли купляли не мали платити вас просто держава лоханула нас всіх заставляють платити за те за шо в нормальних странах люди платять так як положено по нормальному!!!!! І якшо ти лох бо тебе страна лоханула то чому і я маю бути таким як ти? Бо я заплатив та най всі платять....ти лооох а я ним не хочу бути! Моя страна має дати мені право купити машину там де я хочу і взяти з мене стільки за розмитненя скільки беруть всі цивилізовані страни європи і замітьте їм того налога хватає!!!!будьте людьми а не завідними скотинами....

Ш
Шпокі

Болван ти був отиць. Іди возьми собі Ланоса нульцового, а я за сі гроші возьму Шкоду (уже розтаможену!!!!) і увидиме ко довше і комфортніше проїздить. 123 машини треба розтомажувати, але за нормальними ставками і нормальною прозорою системою. А толку платити податки, кіть они ся крадуть!!! Страшно уявити кілько наша митниця отримала податків. Десуть ті гроші за 25 років незалежгості?? Про чорну єкономіку, яка складає 70 процентів в Україні, а може і більше я вообще мовчу. Но давайте ми будеме, як сомари їм платити, а вони на нас воду будуть возити. Чекаву налог на воздух!

1
123

нахер тоті бударі, не хочеш розтаможити башляй по повній Тормозам хто не розуміє нашо платити мито і всі другі податки обясняю, держава отримує гроші які виплачує на пенсії, зарплати і т.д якшо не платити податки доллар буде 150 і ви воняки перші будете туй плакати яка у нас убога держава і т.д Да є багато проблем але не все зразу, для початку почніть з себе

К
Кіфлик

Та наші возики вже скоро никому ненужні будуть!!! Кури будуть мати де яйка нести...СК Вперед!!! Всі на пересічку...

ДН
до нижньої марги

шо то за БУДАР за 5000 доларів?із скількох таких же бударів словацькою циганотою зобраний?НОРМАЛЬНА машина стоїть коло 8-10 тисяч,не менше..ти болване

Ш
Шпокі

Но што робити кіть в Україні не знали і не знавуть робити машини. Купити ЗАЗ Форза за 10000 доларів? Но ся машина варта сих грошей? Не думаву. Ліпше робіть то шо у Вас ся получає, ми отстали років на 50 од людського автопрома. Дайте людям можливість їздити на нормальних машинах. Кіть я ся не ошибаву тепер мож узяти Шкоду Октавію за 5000 доларів до 5 років з нормальним мотором 1.6 ЄВРО 4-5 і розтаможити но най буде за 2000. Короче за 7000 штук маєш нормальну машину. Насчет поповнення бюджету. Боло би доста і грошей з бензину які ми платиме за каждий літер, проблема лиш у тому што сі гроші не доходять до тих цуравих доріг. Но а про ідіотів які дорвалися до словацьких машин і занимавутся херньов, повність согласен. Штрафувати, заберати машини і тд.

B
bla-bla-bla

тут пишуть єдні власники укр. авто яких страшно жаба душить, бо пережевавуть шо буде з їхніми бударами- тазами, платити треба однозначно за пересичку...

П"
Перекуємо "пересічні" автівки на БТРи для АТО!!!

Хай буде так!

СК
Степан Крук

Працювати не хотять, а їздити на тачках, як нормальні люди - хочуть! Шаровики жопорукі! Бездарі, котрі не вміють працювати ні головою, а ні руками! Нехай моляться, що Україна ще не в Європі. Такі непотріби в Європі ночують під Бруклінським мостом. Там за блокування КПП на кордонах дуже великі тюремні терміни. Бидло кончене!!!

С
Саша

До Мішко Ти дятле їздиш на первакови та говориш туй,кладе тя держава раком та сиди і говори собі діванний експерт.

М
Мішко

Най платять по повній програмі, від 1000 до 2000 тисяч євро. А ні то на металолом, Екологія де дивиться, коптять, дим такий за тими цундравими машинами що жах. Хочеш гавно? Плати налог! А перекривають границю? В тюрму бомжів! Має бути порядок!

В
Вася

1000 дол за рік мають платити,як мінімум, а ці гроші на ремонт дороги! Най платять лохи на цундранях словацьких. А хочуть блокувати? В капизе в обізЯнник. І буде порядок!

ДВ
До Василя

Дістав ти з своїм ОПГ!!! Хто ти і шо ти зробив для того шоб змінити ситуацію на краще??? Платити мають всі без винятку!!! Так відбувається наповнення бюджету для виплат працівникам бюджетної сфери... Такі, як ти уже намайданили і обрали однотурового алкоголіка-імпотента і парламент наркоманів Допкіних!!! Тепер сиди й мовчки чекай наступних 500 грн на слідуючих виборах

Й
Йовжі

Пішто бачі добре пише, страховий поліс +100 євро в місяць за авто не старше 5 років, а якщо старше то більше

В
Василь

Обслузі терористів з ОПГ"Рагулі у владі",що підтримують грабіж народу: можете пояснити розумно(ви розумієте значення цього слова?): за що людям платити бандитам з вище зазначеного ОПГ? Де тут заслуга бандюків-рагулей,що підмінили собою державу?

ДР
До Робот

Плюсую! Хто не може платити 600 євро в рік най ходить пішком або заробляє на норм машину а не на бударі А то захотіли, і не розмитнювати і возитися нашару

Р
Робот

50 євро на місяць було би нормально. Хто купує машини за 5 тисяч, 600 євро на рік нормальна ціна. Хто купує за штуку-дві всякий хлам, бо більше нема грошей, перестануть купувати, і добре.

В
Василь

Звернення до членiв ОПГ"Рагулі у владі":ми,закарпатці,завдяки унікальному географічному розташуванню Краю,дуже часто буваємо за кордоном- люди буквально пішки переходять кордон цей!Раз воно так,то беріть з кожного перетинаючого по 10-15 євро:ми- ваші раби і зобов'язані приносити прибуток особисто вам,чи не так?А унікальність розташування Краю- це теж ваша,виродків,заслуга,- ми все правильно розуміємо?Ще у нас йде дощ,дуе вітер і падає сніг- ви,суки,не повірите:ми досі користуємося цим абсолютно безкоштовно!Беріть з нас гроші- не соромтеся:ми повинні працювати на знос і масово вмирати в молодому віці,аби ви і ваші рагульськи діти зібрали більше доларів,награбованих за рахунок життів народу.Можете розграбувати стратегічні підприємства і здивовано цікавитися:а чого це закарпатці біжать за кордон?Можете обвалити курс долара,при незмінних жебрацьких зарплатах і негодувати:чому це українці не купують авто в ваших автосалонах,де ціну на авто ви ж i підняли пропорційно курсу? Хто винен?- ми.

Х
хХх

https://auto.bazos.cz/inzerat/67288218/Suzuki-Swift-13-bez-eko-poplatku.php Позерай!!!

ПБ
Пішто бачі

100эвро в місяць нормально але тільки за умови що вони всі куплять поліс

ДХ
До ххх

Де ти відідів авто за 500$ тормозе? Поінтересуйся цінами потім пиши

T
top

100 евро тоже ще терпимо!!!!

S
sssss

100 дол на рік я думаю це нормально було б

К
Конан

Рагулі народ, що терпить собі на шеі злодіїв від влади

В
Василь

Що і треба було довести: ОПГ"Рагулі у владі" здатнi тільки паразитувати на заслугах громадян. Виконати службови обов'язки і створити для народу відповідні умови з метою полегшення існування на своїй же землі,рагулі вже не можуть бо дебіли. А ось в Європі - яка буквально "за парканом" - влади можуть і роблять багато саме для народу. Питання: кому потрібні злодii-рагулі в структурах влади?..

R
rem

Треба встановити місячний платіж на рівні від 50 Євро і вище, залежно від вартості авто. Тоді і людям буде добре, і бюджет поповниться мілліардами гривень за рік.

Х
хХх

До Ивана Якшо людина платить чесно податки і купляє легальне авто, то вона з твоїх слів - бичок А якшо усі сядуть на будари з європи і не платитимуть податки, то з чого тобі бидлу і твоїм родичам будуть платити пенсі ї і субсидії? Іди учися, неук!!! Йдіть працюйте, а не привикло бидло усьо на шару мати!!!

Х
хХх

Маю питання до "пересічників п'ятого дня": як бути людям котрі їздять на авто з укр реєстрацією, людям котрі все життя заробляли чесним шляхом шоб купити собі легальне авто, хай навіть той Лайнос або інше авто навіть віком в 10-12 років (більшість європейського металолому у нас такого віку і ще старіше) через вас хитровимаханих і тих хто хоче понти різати, а грош на зимню гумію не маєте має постраждати чесний громадянин, бо його машина різко знеціниться бо понаганяєте сюда бударів за 400-500€ і хочете возитися дармово бо думаєте шо розумніші за всіх!!!! Чому?!?!?! Дайте відповідь!!!!

Р
руснак

не можете заробити,ходіть пішком..не будете цінити машину,будете гасати як ідіоти вбиваючи других,ходіть пішком..не знаєте нормально себе вести на дорозі,ходіть пішком...не можете заробити більше 2500гривень,ви ідіот,вам машину в руки давати не мож.

S
sem

тать за бензін на 10 евро треба лем на пересечку дати.а позираючи на декларації депутатів неможуть для людей робити а всьо собі.

Р
робот

Подженуть ціну під розтаможку , ану будете відіти

Й
йой

там не дуралеи а бизнесмени как вигодно так и голосуют а авто пром знаете в чьих руках

V
Vasia

Дуралеи у ВР а якже конвеція?

0
007

У кого зп 2500 - 3000 тот авто не покупает.

І
Іван

Якщо залуплять ціну і вона буде перевищувати 100? на рік, можна запалити одну з таможень.

А
абв

до 123... Ти ..діот!!! у людей зарплата 2500-3000 гривень!!

Й
йой

10 евро це по людськи а 100 се прогон як кажуть у нас 120 евро на рік це реально но 1200евро у когось машина стільки стоїть ви шо

О
Олег

Чому це не мооооооооооже????? Вот я хочу купити машину я не маю ніякої в данний момент!!!!! Я хочу купити в словакії.... і чому я не можу це робити...чому страна заставляє мене башляи їй нааалог такий космічний...та цеж рабствоооо я не хооочу платити а страна мене заставляє протів моєї волі..або будиш купляти у нас з таким налогом як мии хочемо або х... тобі! З людьми по людьськи вот шо я хочу..я не протів налог заплатити но налог людяний!

1
123

Підтримую що ціна має залежати від вартості авто, але не може бути меншою 100 євро в місяць

П
Порошенко

ціна мае залежати від вартості авто:))

Читайте також