По-дикому: На Рахівщині колишній лісничий познущався з коня. Поліція вже зацікавилась. Всі подробиці (ФОТО, Оновлено)

22
118

Історію нелюдського знущання над твариною описали у соцмережі та оприлюднили фото.

Трапилося все вчора, 06 червня, ввечері у селі Чорна Тиса, що на Рахівщині, так стверджують у групі «Чорнотисянський рідний край» у Фейсбук.

Як ідеться у дописі, мешканець цього села, колишній працівник лісового господарства, помічник лісничого, який на даний час вже на пенсії  Максим'юк Василь Васильович, будучи на підпитку та мабуть в поганому настрої, зловив коня, що пасся на березі річки, прив'язав до власного автомобіля марки УАЗ (бортовий) та почав тягати ні в чому невинну тварину по асфальту.

Також у дописі йдеться про те, що кінь впирався так, що позбувся всіх підков та стер собі всі боки разом зі шкірою (це видно на фото).

— Тепер багатодітна сім'я - батьки з п'ятьма неповнолітніми дітьми, не знають що робити з побитою твариною "конем" , який можливо, а може і насправді заробляв їм на кусок хліба, - з гіркотою пишуть у групі.

Mukachevo.net дізнався у поліції про цей випадок деякі деталі.

Так, вчора, близько 20:00 години, до правоохоронців звернувся власник тварини, який заявив про факт жорстокого поводження з твариною.

Як зазначили Мukachevo.net у Головному управлінні національної поліції області, на місце виїхали правоохоронці, які попередньо з’ясували, що за заявою чоловіка, його знайомий, якого він вказав ім’я та прізвище, познущався з його коня.

Наразі відібрані всі свідчення, оглянуто тварину. Відкрито кримінальне провадження по статті 299 ККУ.

Згодом, стало відомо, що скаліченому від рук нелюда коню на Закарпатті готові допомогти небайдужі

Як завзначила прес-служба Закарпатського ОУЛМГ,  травмованого коня взяли під опіку працівників державної лісової охорони. 

Наразі коня передали на обстеження ветеринару Василю Молдавчуку для подальшого лікування та порятунку.

Сім’ї, для якої кінь був майже годувальником, буде компенсовано матеріальну шкоду.

У свою чергу, підозрюваний у жорстокому поводженні з твариною відписав у коментарях в Соціальній мережі свою версію. В ній він каже, що кінь сам впав перечепившись на асфальті, повний текст повідомлення читайте тут.

Але, місцеві мешканці йому не вірять.

Вже під вечір, поліція оприлюднила інформацію про те, що закарпатцю, якого підозрюють у знущанні над конем, оголосили підозру.

Закарпатський журналіст Віталій Глагола розповів, що життю коня зараз нічого не загрожує.

Перед знімальною групою, господар коня Юрій не стримує сліз. Ховається за свого пораненого коня, аби не бачили, що плаче.

"Я не хочу нічого... Навіщо так було робити? Якщо кінь пас на городі - було забрати коня. Було треба рішати зі мною проблеми, а не з конем", - крізь сльози каже Юрій. Два дні тому його сусід по-звірячому познущався над твариною.

Читайте також: Хто труїть собак у Мукачеві та що робити власникам.

Коментарі

ДГ
до грека

Греку рак риба!

Г
Грек

Унікальний сайт який тримається на вражді між людьми то не сепаратизм? Нема модеризації тут про вашого хазяїна нічого не пишуть?

АГ
Абрам Гройсман Рабінович

Хочу ще добавити, що ГОЛОВНИЙ мусор - це ЖИДИ. Які просочилися до влади і роблять з нас БИДЛО. Ще чуть-чуть їхньої кризи яка йде по сценарію і люди стануть як тварини, готові накидатись на людей і рвати їх і їсти. Згадайте 33-і роки голодомору, як поводилися люди - вже й канібалізмом займались. А в усьому були винні жиди у владі які зробили штучний голодомор, але своїм євреям вони передавали посилки з їжею. А друга світова війна почалася через кого, де полягло дуже багато слав'ян, теж гітлер хотів дістатися до верхушки ссср, тому що верхушка були євреї(сталін...) але так-як Український народ прозомбований захищав цю верхушку, то вони ставали автоматично ворогами гітлера, але держави які розуміли що діється навпаки ствали союзниками гітлера. І ще згадайте в конслагерях німеччини кого тримали і розстрілювали- підскажу тих самих жидів. Тому що це є чума, хворота нашої землі. Вани у владі лише для того щоб набити собі кармани, бо їх Бог - це ГРОШІ!!!

ДН
до нижнього

Пробач, написав, просто був сердитий. Все ще буде добре!

ДН
до нижнього

так то ж нічого не змінить -1 людина нічого не рішає а от 3 світова очистить Землю від сміття

ДП
до попереднього

Слухай, не чекай третьої світової війни, бо є й невинні діти, але моя тобі порада - петлю на шию, і буде тобі війна і кінець світу! Послухай мою тобі пораду!

ДС
до співчуваю

люди це гірше за тварин, чекаю 3 світову, щоб люди самі себе знищилі скотини кляті

Л
Ла-Ла-Ла-Ла

Співчуваю Ла-Ла-Ла-Ла

Л
Ла-Ла-Ла-Ла

Співчуваю Ла-Ла-Ла-Ла

Л
Ла-Ла-Ла-Ла

Співчуваю Ла-Ла-Ла-Ла

С
Співчуваю

До "марії". Не треба безсвідомо повторювати одні рухи.Бідна тваринка, так бідна, хоча і людина може постраждати,але ви, маріє,якби отримали можливість, то того дідуся поклали б у гірше становище, як того коня. Ви "любителі тваринок" маскуєтесь під душевних, добрих, уті-путі людей, а самі бризгаєте злом і готові людину розтерзати, нібито заради тваринки.Не лицимірте, зоофіли!

С
Співчуваю

До Ла-Ла-Ла! Втік з лікарні Ла-Ла. Недолікувався Ла-Ла-Ла.

Л
Ла-Ла-Ла-Ла

Співчуваю Ла-Ла-Ла-Ла

Л
Ла-Ла-Ла-Ла

Співчуваю Ла-Ла-Ла-Ла

Л
Ла-Ла-Ла-Ла

Співчуваю Ла-Ла-Ла-Ла

Л
Ла-Ла-Ла-Ла

Співчуваю Ла-Ла-Ла-Ла

Л
Ла-Ла-Ла-Ла

Співчуваю Ла-Ла-Ла-Ла

Д1
до 18 00

да да, тих курей з "ряби" дуже любили

Л
Ла-Ла-Ла-Ла

Співчуваю Ла-Ла-Ла-Ла

Т
Тончі

Марія, з Вами цілком згідний, але і Ви також їсте мертві туші тварин, яких колись теж хтось любив! Але через гроші люди продають свою совість! Давайте будемо любити тварин, а не любити їсти тварин - це велика різниця, цеж наші меньші Брати, а братів потрібно любити!

М
марія

Духе шкода коня. Він тваринка , як так можна. Серце у того старого дурака не є. Судити преба за тортури над твариною. Є на то закон.

КК
Кінь Каштан

Кажеш хочеш відрізати ШОСЬ в діда, бо дуже давнось не куштуваш на смак. Це ще нижче ніж знущатися над невинно пасущоюся в сусідів твариною, яка впала бо ТИ її підкосив! Канібалізм якийсь, видно криза затяжна! Скоро згадаєш 33-і роки...

КК
Кінь Каштан

Ти під@ре, нівчому невинних тварин ти кожен день жреш, що тобі святому вони зробили?!

Л
Ла-Ла-Ла-Ла

Співчуваю Ла-Ла-Ла-Ла

Л
Ла-Ла-Ла-Ла

Співчуваю Ла-Ла-Ла-Ла

Л
Ла-Ла-Ла-Ла

Співчуваю Ла-Ла-Ла-Ла

Л
Ла-Ла-Ла-Ла

Співчуваю Ла-Ла-Ла-Ла

Л
Ла-Ла-Ла-Ла

Співчуваю Ла-Ла-Ла-Ла

Л
Ла-Ла-Ла-Ла

Співчуваю Ла-Ла-Ла-Ла

Л
Ла-Ла-Ла-Ла

Співчуваю Ла-Ла-Ла-Ла

Л
Ла-Ла-Ла-Ла

Співчуваю Ла-Ла-Ла-Ла

Л
Ла-Ла-Ла-Ла

Співчуваю Ла-Ла-Ла-Ла

Л
Ла-Ла-Ла-Ла

Співчуваю Ла-Ла-Ла-Ла

Л
Ла-Ла-Ла-Ла

Співчуваю Ла-Ла-Ла-Ла

Л
Ла-Ла-Ла-Ла

Співчуваю Ла-Ла-Ла-Ла

Л
Ла-Ла-Ла-Ла

Співчуваю Ла-Ла-Ла-Ла

О
останнім

А хиба атиїстам ни всьо равно.

П
Попюк

Люди хочу в усіх попросити пробачення, а особливо в Василя який мені за батька годиться, я був трішки на підпитку і не думав що роблю. Але краще пізно ніж ніколи. Прости мене Господи!

Б
Бог!

Шоби ти перший здох! Я від раку ти вже хворий!

ЛТ
Люди тварі

Хто захищає уродів які знущаються з тварин щоб ви і всі ваші виблюдки здохли від раку

ЛТ
Люди тварі

Відрізати Pidaru х -Y-i і згодувати йому ж за таке відношення до нівчому невинної тварини

К
кунь

Подикому познущався! Вже майте розум, цю ситуацію можна сміло віднести до ДТП. В ДТП при смертях ЛЮДЕЙ ж не пишуть, що водій навмисно вчинив дтп і познущався над людьми та їх машиною. Якщо кінь впав, то цьго нехотів ніхто, а коли люди падають з коня і б'юдя головою і померають - хто вине КІНЬ? Це діло случая! З кожним може бути. Може якби в нас були кращі дороги, без тих ям тоцього небулоб, атоді нам потрібно гнати на нашу долбану ЖИДІВСЬКУ владу, які нас рахують за коней!

1
14.14

ЛА,ЛА,ЛА.

КК
Кінь Каштан

Цікаво як би ви поступили з каштанчиком, якби постійно кінську колбасу випасали в вашому керті. Добре осуджувати інших, не пройшовши їхньої дороги!

ДГ
до Глаголи

Глагола (журналіст) ти в Донецьк, Луганськ піди там кожен день більше сенсацій! Там до людей гірше ставляться ніж до тварин, а в коника заживе, це не біда! Вже зажило! В коника не життя а малина- порівняно з людьми які живуть в зоні АТО. В каштанчика є хлів, чого немає в багатьох людей з (АТО). Бідний не кінь, а такі журналісти - селфіки, що роблять із мухи КОНЯ!

С
Співчуваю

Слава Богу,появилися виважені і розумні компнтарі,Понті,Джеральд,Тончі,Яхве,Єгова!Хлопці,калап дулу!Дякую за підтримку.Може дідови мало на душі легше стане,а Попюкови тяже!

Є
Єгова

Так колего Я з Вами згідний!

Я
Яхве

То не коня прив'язувати треба було, а хазяїна і більше не повториться! Ой я забув, якщо тут таке через коня відбувається то тоді ви б зовсім клавіатуру протерли від своїх коментів!!!

Т
Тончі

Я судити діда то ви судді! А як вас спитати чому ви їсте трупи тварин то ви адвокати, будуть відмовки про білок... Давайте кожен почне берегти природу сам. Грішити, судити інших в нас получається добре - це ми вже доказали, більше не потрібно доказувати! Тепер докажіть як нам вийти з цієї діри - куди нас гоїв наша влась затягує!

Д
Джеральд

Діда з'їсти хочуть- за коника-колбаску переживають, нема їм чим зайнятися. Не розумієте що через три-чотири роки каштанчик піде на м'яско. Сам власник його здасть на котлети, колбасу, а ви тут плачите! В Україні є більші справи чим зайнятися...

П
Понті

Так власник коня говорить що спіймав Василь коня в себе на землі - то міг коня забрати! Давайте будемо рахувати що він так і зробив, і здав в коня на м'ясо. Якось тупо, всі власники коней запрягають їх і бють батогом, то це не садизм, робити з тварин колбасу - це Gud! Самі їсте тих коней, баранів, свиней, корів... Захисники тварин! А діда з'їсти хочете! Він не правий, але й кінь міг впасти і Василь зразу зупинив машину, бо якби їхав далі то не обійшлосяб ушибами, царапинами, а булоби з одох боків а не з одного і коліна морда... Спіймав в себе на землі має право збрати! Ато ходять недоношені глаголи журналісти піаряться.

С
Співчуваю

Продовжую.Вам дай силу над людьми,то ви їх будете рвати на шмаття і рани тої конячки будуть банальними садинами.Ви ж тупе,дуб дерево.Вам говориться,що халепа,прикрість сталася,Василь кається,розказує щиросердечно,що сталося.Водій зіб’є людину,то його так не розпинають.Попюка не рушать,що зробив і цивільний злочин і злочин щодо тварини.Ви вурдалаки для людського роду. Ти психанута ІРО, ти природі надоїла.Прошмандовко ти якого овоча розписуєшся за Закарпатців!?Амебо ти себе ким возобнила?Іди вколися і заспокійся!Знаки оклику можеш не ставити,дурепо!

С
Співчуваю

Помилка механічна,не те що ви помилка поироди. По суті вам відповісти нема чого. А висновок випливає сам по собі,для вас ЛЮДИНА ніщо,ви маньяки-зоофіли.Вам д

І
ІРА

До "співчуваю" - ти вже всім коментаторам НАДОЇВ (-ЛА), зі своїм "СПІВЧУВАЮ", треба повспівчувати тобі - хворій людині та твоєму другові (на голову) , із-за якого почалась тема обговорення. ДО "співчуваю": ти НЕ РОЗУМІЄШ, що громадяни Закарпаття не міняють своєї думки на рахунок відповідно склавшоїсь ситуації. НЕ РОЗУМІЄШ??????

S
sss

Ха-Ха. Ітак останньоє слово не за тим долбанутим співчуваю. Ви ще не зрозуміли шо то просто троль вонячий.

О
останньому

"срівчуваю" написав із помилкою.А Зоофіли без помилки.Мабуть помилився із сайтом...По Фрейдови все зрозуміло.

С
Співчуваю

До “срівчуваю” 00:21 відношення немаю.Хоча,якщо відкинути образливі слова,то правильно викладена думка. Власник коня злочинець основний!Чого його не покарати?До 00:17. У вас також раціональна думка,але Василя нема за що саджати.Достатньо штрафу. До всіх убогих розумом неадекватів,васьків,ІРА,анонімів...Зоофіли долбані,читати вмієте?Я не радію з того,що тварина отримала травми, я не пропогую,що тварин треба мучити. Я співчуваю Василю,що сталася прикра подія,що його затравили,як того коня,такі умалішонні коментатори.Василь привселюдно покаявся,але просить з розумінням ставитись до випадку!Скотиняка Попюк,як в рот води набрав.І в той же час за власника коня ні одної репліки.Бо він і його дружина такі ж нелюди і невігласи,як названі мною дописувачі.Убийтеся дурні коментатори!

ДС
до співчуваю

ти дибіл

А
Аноним

Я би завалив цю сучару привязавби його теж до уазика

А
Аноним

Умри сучара

В
Васька

Шановні, не звертайте увагу на дописи "співчуваю", скорше всього це адвокат того чорта, який розуміє до чого може привести резонанс на мукачево.нет!

І
ІРА

Шановний (-на), до "співчуваю", якщо ти з Галичини, то сиди собі у своїй дирі галичанській, а не порти воздух Закарпатський.... Таких садюг, як ти ("співчуваю", максимюк дідо та ін.) треба присікати по цілій Україні ПРИВСЕЛЮДНО, щоб знали, що не можна знущатися ні над твариною, ні над людиною!!!! Поняв, до "співчуваю"!!

P
pfr

«Співчуваю» 00.21 не з Галичини, це якийсь місний дурноватий провокатор із клубу читачів Сікори, або й сам він. Причому тут взагалі Галичина? До всього приплетуть навмисне якусь конфліктну фразу, щоб розпалювати ворожнечу.

АВ
Ананченко Віталік

Якщо ти з Галичини тоді читай галицькі новини. Що тут забув на Закарпатті?

С
Співчуваю

До всіх. Ви тупі і нікчемні селюки. Я з Галичини, є тільки моя думка і неправильна. Всі, хто захищає цього цигана, злочинця, який є власником коня, ви просто неадекватні і неспроможні раціонально мислити. Краще би ви не народжувались. Ви ганьба нації. Збісна бидлота з чікоша.

ДК
До коментаторів

Якщо адекватно подивимося на ситуацію. Тоді є тільки один варіант. ---1-----..... Власника коня покарати з грошовим штрафом за то що коня випасав на чушому території. Пана Василя покарати з грошовим штрафом и посадити мін. На 6 місяців. На жаль таке небуде... кінь чи якась друга тварина далі буде пасти на тій території, Вася із цьої історії нічого ненавчиться, і далі буде калічити всіх підряд. Правду маю?

С
Співчуваю

До 19:35.Немає криміналу,що старий чоловік,який не всилі справитись з конячкою привязав його і потихеньку вів.Подивіться,що цигани з конями роблять.Отой господар коня певне і є циган,що не здатен доглядати тварину.Він головний злочинець.Якби не завів коня на чужу землю,якби не насміхався над працею сусіда,то і кінь не постраждав би.Я немаю ніякого відношення до Василя і ніколи його не бачив.Я просто не здурів і адекватно оцінюю ситуацію. До 22:26. Краще би твоя мати аборт зробила,щоб такого невігласа ушатаного на світ не приводити. ІРО не збісися.Придумай щось своє чи твій курячий мозжечок не придатний щось видати розумне.Якщо психлікарня не допоможе тобі тоді пройди обряд екзорцизму.Збісна ти.

ДС
до співчуваю

матір би твою до УАЗа привязати та протягнути по трасі, може теж хтось поспівчуває хотя не, ти ж з дитбудинку, у тебе ніколи не було матері, підкидиш клятий

І
ІРА

До "співчуваю" таким, як ви та ваш друг (свідомий садист - максимюк пердун старий) треба пройти в першу чергу лікування в психіатра, а потім ретельне лікування в ЧІКОШІ!!! Зрозуміло до "співчуваю"!!!!! Чікош за такима садюгами плаче!!

ДС
до співчуваю

Ви або жона або дочка тог негодяя, що так його захищаєте. НОРМАЛЬНА, АДЕКВАТНА ЛЮДИНА не буде тягати коня за машиною. Якби він не прив'язав тварину до УАЗика, то той би не впав, не подер шкіру, не залишився без ока.......

С
співчуваю

До Brandon. Не сміши! Ніхто нікуди не завітає і навіть пяту точку не підніме. Ви тут сидите за клавами, кидаєтесь дитячими погрозами, а старий чоловік мліє від страху і несправедливості. Звертаюсь до Василя, не переймайтесь. Це все дурний треп, прищуватих підлітків і недалеких людішок. Добивайтесь справедливості. А надалі будьте уважнішим, не давайте емоціям взяти верх!

B
Brandon

Нам пофіг ко що думає. Скоро завітаємо до цього діда, і поспілкуємося з ним

С
Співчуваю

До Тончі. О це по суті. Правду пишите. Любителі тваринок. Сплять із мачками, лижуться із псами,а дітей своїх лишавуть у дітдомах, няньок нанимають.Жруть тваринок што животи їм розбухають, а лицемірно ревуть за ними. Лицнміря,то і є оті преславуті “євроцінності”. Людина для зоофілів нічого не значить.Це основа содомітів.В даному випадку затравили чоловіка до самогубства.Людину,яка життя прожила,людина,яка захищала свою працю від придуркуватого сусіда.Але нелюдям звірина, паскуда-Попюк ближчі.Людські цінності розтоптуються!

ДТ
до Тончія

Правда, я над цим й незамислювалася навіть. В'єтнамці їдять і собак, але для нас собака кращий друг, індуси не їдять корів але ми їх їмо і їхніх дітей (телят), все залежить від суспільства в якому ти живеш!

Т
Тончі

Одних коней їсте, а других шкодуєте! Одних свиней їсте, а інших вигулюєте на повідку?!! Якщо так Вам шкода тварин, то ставайте вегетаріанцями, щоб не лицемірити як Ви сочуствуєте, а самі кожен день давитеся трупами мертвих тварин. Хоча кожен з Вас розуміє що від м'яса як кажуть старіють - настільки воно шкідливе. Самі і дивитись не можете на бідного коня, на вбивство тварин, на кров, але й незадумуєтеся що купуючи мясо ви стаєте спонсорами індустрії вбивст бідних тварин. А яка різниця між кішкою і коровою, чому одних їдять а інших ні, на мою думку корови, коні більш розумні за кішок і їх так само шкода.

С
Співчуваю

До Петра,хворий піп тя хрестив. Треба було в школі вчитися,а не під тинами курити!Почитай,шо пише Василь Васильович!Представив довідки від ветеринарів,що рани у коня незначні.Він не заперечує,що кінь впав,це і бачили свідки.Чому довбню на Попюка не денеш,що тримав скотину в жахливому стані.Що кінь ледь волочився!Тупі дописувачі’це за годину, Василь так довів коня!Попюк нахаба. Поліцію викликати у гори!? До ІРИ,лікуватися треба вам у психіатра!

І
ІРА

ЦЯ С*УК* - (під*растичний максимюк) має: 1. полічити за ВЛАСНІ гроші цього коника; 2. купити другого коня сім*ї господаря коника постраждалого; 3. та просити від ГОСПОДА БОГА за свій ГРІХ щоденно прощення. ОСОБИСТО від МЕНЕ пі*ар*сові - ГАНЬБА ТОБІ СКОТИНО (максимюк - нелюдь) , нещай життя тебе так потягне до самої твої смерті, і щоб ти максимюк василь так мучився до самої своєї смерті ,як ти побив бідну тварину за пучок трави, що випасала на твоєму полі !!!!!!!!!!

І
ІРА

Не треба давити на жалость , що старий кончений - максимюк василь уй*б*ще - це є пенсіонер, хворий чоловік і кінь пасся на його території..... Якщо йому не шкода тварини- то де гарантія "ДО співчуваю", що завтра він людину - не вб*є??????? ДЕ?????

І
ІРА

НЕХАЙ односельцани теж проконтролюють цю справу, щоб кончений п*дар, тварь (максимюк василь васильович - УБЛЮДОК) не підплатив, а щоб поліція була гідна не спустила цю справа на "торзмозах" за бабло

І
ІРА

ТАКОГО УБЛЮДКА СПАЛИТИ ЖИВЦЕМ

А
алекс!!!!!

расстрелять Максим'юк Василь Васильович без суда и следствия!!!!!!! на центральной площади как в китае!!!!!!

Ж
Женя

Я якого лісника і лісничого ви бачили нормального гляньте які в них будинки

П
Петро

До Співчуваю! Ти хвора людина! Поїдь туди і спитай людей про цього лісника, знайди свідків, а свідки то є які бачили як він на своїй машині їхав, а взаді бідолашний кінь плентався, то падав то не знав куди діватися! Щиро тобі бажаю "співчуваю" щоб тебе теж так "повозили" І Це угроза! Які хворі люди бувають... то може якийсь бидлородич лісника чи бувший колега! Ну якби свідків не було, якби лісник подзвонив поліцію і сказав про коня... а ні то люди визвали поліцію, багато свідків бачили як той коня мучив! І лісник ще не винуватий.. да такого лісника в центр села забрати і хай люди його обплюють і закидають гівном в місті із "Співчуваю"!

Р
Рем

Із цим злочинцем треба зробити все те, що він зробив із нещасною твариною.

С
Співчуваю

Василю на більше СИ інтелекту не хватає?

В
Василь

До співчуваю.Матір си потягни у Чікош.

С
Співчуваю

До 23:20.Тупак тя коли правив,то забув ти розум вкласти.Буває,що при падінні і до кісток дряпаються.Почитай розументоше про травми.Та у коня ніякі кістки не зіяють,очі розкрий.Слухай ти “правовик” ти на сьому світі жиєш?Пройдися по місту та увидиш,як цигани “транспортують” коней!Це не транспортування,а речовий доказ злочину!Прикро,що тварина постраждала,це признає і той чоловік на якого устроїли травлю,але ви глухі чи сліпі,що винуватець господар коня!Чому його не травите?Від нього не чути ніяких покаянь!Більшість із вас до коня і не підійде,а такі тут знатоки!

ДС
до співчуваю

ти якщо такий тупий, то краще не пиши нічого ти коли впадеш, теж дряпаєшся аж до кісток? Є НОРМИ ТРАНСПОРТУВАННЯ СВІЙСЬКИХ ТВАРИН, ДЕ ТИ БАЧИВ, ЩОБ ЇХ МОЖНА БУЛО ПРИВЯЗУВАТИ ДО АВТО І ТАК ЇХАТИ? тільки за це вже можна як мінімум штрафанути цього "постраждалого"

С
співчуваю

До 22:51. Дідико не має сили голаруч обуздати коня і привести на обістя.То ж взяв авто. Тут немає ніякого криміналу. Кінь впав, звичайно побився, тварина ж немаленька,миттєво зупинитись неможливо от конячка обдерла трошки боки. Людина впаде то посучеться. Людина пише, що їй прикро, що так трапилося, але господар коня знущався над чоловіком неодноразово, топчучи його тяжку працю. А може людина з відгодівлі свійських тварин виживає? Ви не замислювались і не співчуваєте людині? Господар коня головний винуватець. Кінь в жахливому стані, ребра стирчать. Підкова відпала бо так прибита на авось.Господара коня треба протянути по асфальту!

E
Enn

До чого тут влада, пенсії і війна? Є конкретна ситуація, коли людина познущалася з тварини і має за це відповісти. Якщо тут є вина і господаря коня, най розбираються і ним.

ДС
До співчуваю

Якби він красно вів коня, як ви кажете, то підкови би у коня не поодвалювалися. Якби коли кінь упав, він одразу зупинився, то у тварини не було би обдертої шкіри і закривавленого ока. І на фото не видно ош кінь замордований

П
Пуф

а що місцева рада підняла ціни на воду і тепер багато хто буде менше витрачати на їжу! це не знущання !? , Хто захистить людей від місцевої ради яка під час війни піднімає ціни, якими це треба бути тваринами

С
співчуваю

До Василя є@нутого тебе б у Чікош потянути! До 22:18.Почитайте статтю на Мукачево.нет де чоловік майже із сльозами на очах описує ситуацію. Звертався до придуркуватого сусіда, але реакції ноль. Що можна в нас зробити з нахабами? Лиш не кажіть. що в суд бо гріх будете мати.Він красно вів коня, їдучи на пониженій передачі.Кінь замордований сусідом тому слабкий, запутався і впав. Чоловік зразу зупинився. Ви б так людей захищали. Вам побарабану, що люди злидарюють, мруть без лікувааня. У вас собаки і кішки більшу повагу мають, як люди. Собака розтерзає людину, а зоофіли на родичів накинуться.Це звірячі "євроцінності", заклялибися.

ДС
до Співчуваю

У нас ни кажуть господара,правильно буде господаря по українськи .По нашуму буде газда.П"ять ниповнолітніх дітей кимаку ,треба годовати.І мачку шкода катовати,а кінь є доход круглорічний.И ни жили увін рве,ай гиртанку на деци.

ДС
До співчуваю

Якщо власник коня дійсно випасав його на чужій землі, то треба було розбиратися з ним, а не калічити тварину. Кінь шо розуміє ош він пасе на чужому?! Тому в таких ситуаціях тварин інколи дійсно більше шкода ніж людей, бо люди часто самі винні, а тварин страждають нізащо

В
Василь

До співчуваю. Треба тебе потігати по асфальту а потом зазвідати тя ко виноватий.

И
Иван

Як можна знущатися над беззахисним творінням,як?!хто це е?!не людина,точно

Ц
цікаво

Одних коней пускають на колбасу, з інших знущаються. Їште меньше м'яса!

С
Співчуваю

Што ви травите чоловіка?Ви самі нелюди,коня вам шкода,а людину 64 річну готові розтерзати. Чоловік відкрито виступив і розказав,що просто виводив чужого коня з сінокосу на якому тварина робила ліснику шкоду.Чоловік жили рве,потом обливається,щоб мати сіно на зиму,а сусід падлючий коня випасає,ще й прикалуєся. Хазяїн коня основний злочинець!Це він довів худобу до такого стану.Мало того збісна дружина господара коня погрожувала чоловікові!Так,що коментатори за погрози і ви відповісте.За людину так би не переймалися!Коня шкода,але знайдіть винуватця,а вже потім розпинайте!

Б
Брррр

Удивляет что за коня столько активистов защитников , а вот пенсия 1550 гривень это нормально это не издевательство над человеком ! всем по... не одного защитника на горизонте

А
Алекс

То ублюдок. Дайте мені його, та я сам на шпарзі провезу його по городу. А тепер по суті. Якщо поліція захоче, то йому влуплять статтю 299 КкУ: жорстоке поводження з тваринами, та впаяють реальний строк від 6 місяців до 3 років. Таких людей потрібно жорстко карати! Не мають розуму зовсім! Якщо зробив таке з твариною, то далі може бути і людина... дуже жалко, що так сильно постраждав коник. Сподіваюсь, що невдовзі одужає. А ця с*ка сяде за грати!!!

ДВ
Для всіх

Исе миго чудо.Браконьєр за свою роботу убив кілько хотів дикої звірьки,упив лишнього ,тай покатовав коника ,кормильця.Ипний кінь за любої власти у силі валюта нимала.Як мінімум паскуда має купити здорового коня сім"ї из малолітніми дітьми.А кіть сам має сім"ю,найдеся и на нього нипридвиданий случай.Бо ни дика ни свійська худоба-звірька,николи ни зробить подобноє,из свойими сородичами.

А
анна

раз зробив таке з невинною худобою а де гарантія що як перемкне вдруге та не имиться до дитини або до когось дорослого ?

M
Mіша

Продати того УАЗика, а всі гроші направити на лікування коня!!!

К
Кінь

Треба поудзьовбувати шакалови очи, та датиму у руки най ся прійде з ними по селови.

*
*****

Ця двонога скотитина заслуговує на дзеркальне покарання!

Л
Лост

П`яний за рульом! Права забрати! Кінь без ока, це каліцтво!

В
Віка

Бідолашна тварина(( Сподіваюся що з нею все буде добре. В того урода прив'язати до машини і тоже прокатати. Як можна бути таким звіром?!

DC
Don Corleone

Василь нехай чекає у себе гостей. Скоро будемо....

Д
Друг

Передайте Максим'юк Василь Васильовичу що до суда він не доживе.

9
911

Действия этого П-плохого человека подпадают под статью,так что пусь полиция займется.

В
вася

роздербим го як жабу ,,,пес мерський

З
зоозахисник

Та який він лісник? Був лісником, бо иав вигоду. А він - НЕДОНОШЕНА СПЕРМА-. Шановні односельці ц2ього ката, визвіть його на морально -народний суд і судіть не чекайте на *справедливий суд*. Від ганьби і осуду людей - немає кращого суда.

P
pasha

зробити з ним теж саме

НН
Наталья Николаевна

Посадить шакала на лет 10--15 !!!

Р
роза

бідна тварина , яке ж серце треба мати , щоб так поступити із живою істотою .Дійсно - хто тут тварина ? точно не кінь

Ш
Шок

Хто тут тварина?

М
Мукачівець

Розп'яти виблюдка!

Читайте також