Погоня в Мукачеві: п'яний водій вирішив втекти від патрульних (ВІДЕО)

4
6

Перевіривши водія на драгері рівень алкоголю перевищив допустиму норму більше ніж у 12 разів – 2,46 проміле.

Випадок трапився 27 травня, саме тоді патрульні побачили автомобіль, що порушив Правила дорожнього руху.

Як розповідають в Управлінні патрульної поліції Закарпаття, водій під час руху не вмикав покажчики та маневрував на дорозі.

Правоохоронці вимагали через гучномовець зупинитись, але водій не реагував і взагалі лише пришвидшився. Полісмени почали переслідувати автомобіль та неодноразово попереджати водія про відповідальність через гучномовець.

Автомобіль довелось блокувати службовими автівками. Так порушника зупинили на вулиці Верховинській.

Мало того, чоловік поводився агресивно та мав явно виражені ознаки алкогольного сп’яніння. Пройшовши процедуру освідування виявилось, що у водія рівень алкоголю – 2,46 проміле. 

— На чоловіка інспектори слали відповідні адмінматеріали. Окрім того, також склали протокол про адміністративне затримання та в кайданках доставили до Мукачівського відділу поліції, - розповідають патрульні.

Дивіться також: Гоп-стоп по-мукачівськи: У чоловіка відібрали вночі мотоцикл прямо на вулиці

Коментарі

В
володя

багато водіїв при появі патрулів мають незрозумілий мандраж.якшо би ви рената просто сказали я зафіксую ваші дії і включили телефон.зафіксували як водій дихає у лице.якшо це правда догана і звільнення.у кучаві і буковинці будемо фіксувати гарантую.рената по заяві до суду той хто ніби потелефонував шо їде пяний він є свідок.хоча практика у багатьох европейських країнах здавати пяних то норма але той хто позвонив він мусить зявитися на справу.нажаль у кожному ресторані кафе є своя людина який скаже хто куди поїхав.і ще хотівби сказати до тих які коментарії необдумано пишуть служба беспеки україни може все

РД
Рената до володі

Дуже приємно що хоть хтось написав правду.Знаєте які у нас дороги.Ми їхали із Хуста у Воловець.Друзі дали пораду поїхати через Кучаву Буковинка дійсно добра дорога.І зупиняє поліція,чоловік питає яка причина зупинки.На що неадекватний у формі-це все відбувалось у Буковинка сказав нам позвонили шо на такій автівці їде пяний водій.Чоловік дав документи дихнув у облича патрульному бо так попросив.Розповіли друзям сміялися доречі кажуть шо у Буковинка там патрулі живуть і розмножуються.

В
володя

дуже багато людей скаржаться на патрульних.кого хочу того взую.шановні патрульні я непорушую правила але якшо мене зупините за те що габарит або номерний знак неосвітлюється це буде тягар вам у суді.нажаль наші закарпатскі водії незнають закон і нажаль некористуються відеорегістратором щоб вас так вас патрульних які по селах у засаді сидять у соцмережі невиклали.некажучи за незрозуміле явище як мера мукачева міська міліція.чим більше протоколів тим більша зарплата-жах.шановні водії якшо ти небухаєш якшо ти правий небійся включи телефон на відео і зафіксуй.вистав у соцмережі.треба бути відповідальним за майбутне своїх дітей-бо ваш страх доказати свою правду переходить на дітей ваших дітей.

С
Сандер

Знайшов ошибку!!!вибачаюсь!!!!!Редакция виправте (пид час руху,тупив дуже)

С
Сандер

Як то-то!??пид час чого маневрував!??)правельно написано!!!шо поворачував без поворотникив,и веляв туда сюда,бо бов як свиня пяний!!!!!

Т
Турбо

Молодці, щи один пріус розбили.

Читайте також