Погрози та образи: Закарпатські прикордонники відкрили вогонь по контрабандистам, які намагались їх задавити (ФОТО)

10
10

Випадок трапився вчора, 13 травня на ділянці відповідальності відділу «Ділове».

Історія почалась з того, що прикордонники затримали у лісі 23-річного мешканця Рахова, який був вдягнений у гідрокостюм та ніс 6 пакунків з цигарками.

Чоловік розказав, що після виконаної роботи його мав забрати інший чоловік на автівці марки "Фольксваген Гольф".

Автівку знайшли та затримали, у той час до них на великій швидкості під'їхав ще один чоловік на машині "Фольксваген Гольф". У той момент затриманий раніше водій швидко заскочив у його авто та вони почали тікати.

"Здійснивши спробу наїзду на прикордонний наряд, чоловіки залишили «Фольксваген Гольф» на дорозі та на «Фольксваген Пасат» рушили в сторону села Великий Бичків. З метою збереження життя та здоров’я прикордонники здійснили декілька попереджувальних пострілів вгору та по колесам авто втікачів", - йдеться у повідомленні прикордонників.

Після цього військовослужбовці продовжили переслідування правопорушників службовим авто, але шлях прикордонникам перегородив автомобіль «Тойота Ленд Крузер». Наряд змушений був зупинитися.

У свою чергу, водій позашляховика вибіг і почав наносити удари по службовому авто прикордонників, розбивши лобове скло та пошкодивши капот, розлючений водій «Тойоти» став погрожувати фізичною розправою правоохоронцям.

Як з’ясувалось згодом, цей чоловік є батьком одного з молодиків, які причетні до тютюнової контрабанди. У такий спосіб він вирішив зупинити прикордонників, аби дати змогу своєму сину уникнути відповідальності. До місця події прикордонники викликали співробітників Нацполіції, а чоловіка затримали. Згодом правоохоронці затримали і його сина.

Щодо виявлення ознак злочинів, передбачених ст.194 «Умисне знищення або пошкодження майна», ст. 343 «Втручання в діяльність працівника правоохоронного органу» та ст. 345 «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу» КК України направлено повідомлення до ГУ Нацполіції.

Коментарі

Б
баламут

а что сразу пристрелить слабо

М
Майдаун

Пора вже сю нечисть контрабандну висилати у чорнобильську зону щоби їм житя медом не здавалося .

8
8

У голову Їм треба попереджувальний стріляти а пак уже по колесам можна.

П
Пилип

Дядько, якого зловили і держат за руки, стоїт у колготках. Шо то за мода зараз така?, часто бачу.

ВП
всьо пропало?

докіть у нас будуть поважатися такі роботязі, доты толку не буде. А кіби оно з няньком пішло робити офіційно, то і платили би податкі, і у пенсійний фонд, і т.д. А так они платять лем у фонд няньковий. Тому чесні платники податків сердиті на таких робутників, які щи собі і субсідії оформлявуть як неваловшні, ковдуші, інваліди, короче неповносправних. Якими з точки зору права они і є. Недійдавці.

СН
Страшна новина

І що зміниться? Пенсії піднімуть? Чи зарплати? Чи перенапоааляєте потоки на «фури» ? Бред, краще нічого не пишіть. А люди виживають як можуть, «нянькові респект» - все правильно зробив. Поступок мужика.

А
Апша

Васька пітьовка ще з одним нардепом поляком роблять поставки сигарет місцевим гуцулам. Прикордонники начальство куплено нардепами, а рядові молодці, працюють

К
Кунчі

Треба стріляти по сим наглим сигаретчикам... вообще оборзіли

Л
Ласло

Ділове,як завжди,рулить.Поки по верблюдах та іхтіандрах з цигаретликами на горбах не почнуть шмаляти з АКМ-ів по ногах-порядку не буде.

1
1231

до редакції. Що зробити? " задавити" може здійснити наїзд. Писарі....

Читайте також