Поліція Закарпаття – уже 2 місяці без голови. Москаль просуває свою людину

13
10

Попри анонсовану і надважливу переатестацію місцевих полісменів, а також постійні гучні конфлікти з контрабандою та лісом, з 4 квітня обласна поліція працює без керівника.

Відколи у Рівне перевели Сергія Князєва, тимчасово виконує обов’язки начальника Степан Довгунь.

Спершу планувалося, що нового очільника закарпатської поліції призначать оперативно. На цю посаду сватали очільника ужгородської поліції Романа Стефанишина, а також генерал-майора МВС України Валерія Середу, який очолює Львівський державний університет внутрішніх справ і мав би забезпечити відповідну процедуру переатестації полісменів.

Водночас, з середини травня, інформують джерела Mukachevo.net, у списку претендентів на очільника поліції Закарпаття з’явився Павло Басараба. Він сьогодні очолює Рахівську РДА.

Але далеко не успіхи на цій посаді є підставою, аби очолити силовиків Закарпаття. Як зауважив співрозмовник Mukachevo.net, Павло Басараба, який до слова є екс-регіоналом (був депутатом Рахівської райради від цієї політсили) є односільчанином найкращого закарпатського друга Геннадія Москаля. Мова про екс-керівника закарпатських ДАІшників та депутата облради від БПП Михайла Бойчука. Разом із паном Басарабом вони народилися у селі Косівська Поляна, що на Рахівщині. Саме Бойчук, каже співрозмовник, запропонував Геннадію Москалю разом через власні зв’язки у правоохоронних органах просувати Павла Басарабу на керівника закарпатської поліції.

Коментарі

ДМ
дід Михайло

Якщо розібратись, то в Москаля є лише одне право-підкорятись Київській жидівській хунті.

М
Мусорок

мішко Бойчук став монополістом торгівлі ліками, в нього уже 50 аптек по Закарпатті, май більше в Ужгороді, і в Тячівському раййоні на батьківщині

ШЯ
Шоні Яйцканич бивший мент

Думаву шо то Бойчука на міліцішту головного ладять а не Басараба, сись Румун Бойчук щеколи я з ним працьовав в ДАЇ ун бив підлим і жадним до грошей і до посад паскудник такий і мене уїв гить із ДАІ шо мусив йим іти працьовати в Берегсаз де пак і на пенсію ня укопкали майдануті

F
fedqw

стаття на замовлення!

МЗ
ми закарпатці

Больний цей москаль!

П
перехожий.

Москалюга-нахалюга,на всі точки розкладає своїх людей,для збільшення можливосты пограбунку нашого края і ще більшого розвитку контробандний потоків.До речі при москалюзі потоки контробанди в 100 разів збільшились,на Закарпатті,наприклад з угорської сторони не встигають проводити операції по затримці цих контробандних потоків,чехи мабудь вже плюнули на ці безнадійні спроби,а угорці ще тішать себе надією.Тепер хоче москалюга-хапуга,ще і ментів прибрати до рук,на випадок якщо потрібно буде придушити деякі мітинги.А народ бидло мовчить,їм головне угорське громадянство отримати і чухнути звідси...от так і живемо.

Ю
Юрий

Басараба офіційно пішов на пенсію з МВС!! Допоки цих пенсіонерів будуть викликати із пенсії? Що хіба немає професіоналів серед діючих працівників!!

М
Мукачево

Довгунь добре справляється з обовязками керівника ГУНП. Він справжній професіонал.

:
:-)

Поліція без голови? А ніхто і не сумнівається що вони безголові.

ЗЧ
Закарпаття чудовий край

Москаль х*Ло.

Читайте також