Порошенко таки підписав закон про легалізацію "євроблях"

23
22

Про затвердження законів №8487 та №8488 повідомляється на його сторінці у Facebook.

Як йдеться у дописі, це не простий компроміс між державою та фактичними власниками автомобілів на іноземних номерах.

"Всі кошти від цього, від першої й до останньої гривні, підуть до Пенсійного фонду на покриття його дефіциту, на індексації пенсій, на виплати в першу чергу тим, хто отримує мінімальну пенсію. Це чітко й недвозначно передбачено законом", - заявляє президент.

Президент додав, що від пенсійного фонду вимагатимуть регулярного звіту про обсяги коштів від легалізації авто.

"Це – непростий компроміс між державою та фактичними власниками авто, між тими, хто вже прийняв як даність неминучість податків, і тими, хто лише отримав шанс стати сумлінним платником податків...І от щоби останні не мали жодного сумніву, що їхні гроші ідуть на добру справу, їх і вирішили в цільовий спосіб направити на допомогу пенсіонерам", – вважає Порошенко.

Власників авто він закликав скористатись можливістю і утриматись від протестів.

Нагадаємо, законопроект №8487 підтримали 250 народних депутатів. Але це викликало велике обурення, адже по суті розмитнити автомобіль дешевше буде лише тим, у кого новіший автомобіль. Чим авто старше за віком, тим дорожче його розмитнити.

На знак про есту проти цього закону лідер "євробляхерів" Олег Ярошевич спалив свій Range Rover.

Коментарі

М
Митник

Начинайте ростаможувати авать паліть їх як цімбор ваш ))))))

П
Поможіт!

Поможіт хто як може. Хочу купити у Чехій Volovo XC70 2006 року, 2,4 бензин, 300000 пробіг. Чех цінить 6000 євро, митнин каже шо буде у них 9 стоїть по їх базі. Поможіть зібрати 5000 на розмитнення!!!

В
Василь

Собака пархата стравлює людей. Се їх основний принцип "Розділяй і властвуй". А декотрі наші ублюдки їм в цьому помагають.

Д"
До "ДО МИХАСЯ"

Дурний ти чайник. У тебе і такої неє, тому і давить тебе жаба. А Ланос - то машина? А кілько стоїть???????????

ДМ
До Михася

За 500 євро то воняча 20 годова бляшанка на колесах чоловіче а не машина. Здай свуй металолом циганам та буде май добре усім

М
Михась

Я купив машину за 500 євро + два комплекти резини+ страховка+ТО. Тепер розтаможка буде коштувати біля 2000Євро!!!!!!!!!!!! Шокурять там ДОЛ..БИ В КИЄВІ.

А
Адекват

Вано.По тобі чікош реве.

М
Мукачівець

Євробляхи + та - !! лим оби з глушака невалив чад ! На біціглях , та шо там на біціглях на машині немош за ними їздити - воняє капець! Просто неїздіть на таких (убитих)тачках ! Іще оби мало відповідальності було - лим гасати та на все ... а з ругої сторони як молоді люди можуть самі заробити на нову машину - у нашій країні а ? та молодим людям лим мічтати про євробляху мош ! ви віділи білборд коло замка - ніссан всього 899999грн коли такі гроші чесним трудом мош заробити ?

Г
Голесо

18:26Ай,я бідний,таким себе щитау!!!Я собі уже сам уберу як мені передвигатися,то не тобі рішати...У мене наші номера на двох машинах і мене жаба не давить,шо кось на добрих машинах ііздить))!Бо для європи то добрі машини(які на голову више),а для Вас і ВАЗ то наусе)Ти страшно багатий,будеш ітак платити налог,як і я...(поповняти бюджет)))Коли типирь будеш купляти хлібчик у магазині,побзирай чек,там буде унизу 20%пдв...пак вспомни ко з нас марга...(про другі налоги мовчу)Як до мене "ніщеброда"так і для тебе багача,держава руку засуне у карман...просто ти такий "аут"шо даже не осознаєш то...сопротівляйся,сам собі)))Желаю тобі,більше гроши і поменше налога)) У Вас ко проти"євроблях"ниє хоть одного розумного аргумента,чого"проти"(смітник зробили!-ля та то товар який комусь треба!)Ви лем хочете налог бо они платили високий і здихали...!5.10.заставить Вас боти багатими,хоть рогами уперайтеся!

В
Вано

Зазомбовані ви ідіоти майдановські. Більше проблем нема у державі лиш то ваше черипля штосьте натігали сюда. Де були ваші мозги коли по лівим папірям вать без них тоті тазики бралисьте? А тепер вам кось в нен, што лівака не мож розтаможити. Ідіоти! Нет ума - считай калека!

ДН
до нижньої марги

не скули,ніщеброд..ходи пішком,од вас лем проблеми постоянно..їздите як ДЕБІЛИ

Г
Голесо

Умнічки...!Вітаю!Ви перемогли"євробляхи",будете жити у чистих городах з кислородом,кататися на велосипедах!ліс рубайте дальше,скорі і пожарки,які треба ростаможити,до Вас не доідуть,налог од проданого і іспользованого топлива,од "євробляхерів"не чекайте...Таврія і корова,то Ваше майбутне!Южаніна принимаучи бюджет"ночний"так і сказала у них розбіжності з розходною і дохідною частиною,якшо росхідна буде більша то повисять налог,який будуть дерти з Вас,а она купить собі четвертий мерседес новий...Она кстаті і бола куратором власті,од"євроблях",і неадекватом який спалив машину,добилися ростаможки з 30%до40%...Вітаю ще раз,з новими високими налогами,які з Вас не лише "євробляхерів"будуть дерти...і кидати на 3.500убиточних фабрик і заводів)де іх і роздеребанять5.10.

ДВ
До Вано

На наших дорогах мош вирвати шарову як із укрбляхи так і на євробляхах, і взагалі мош відбити почки на деяких участках. Ви шось пургу гоните, шо вас неустраює ??? Чим блЯхи мішають особисто вам?? Я шось небачив шоб іменно бляхи губили запчастини, чи шось відвалювалось, на вазах, ланосах бачив. Такшо мозги включіть, а не будьте зазомбовані

Д"
до "до нижнього" дебіла

Такі як ти придурки своїми євроблахями із України зробили СМІТНИК!!! Німці лише радіють що той ХЛАМ не треба утилізувати в себе бо дебіли тягнуть гуно до себе.

ДН
до нижнього

ти показав всю суть українців чим гірше для твого сусіда, тим ліпше для тебе

В
Вано

Нє, ліпше ще бударів сюда натігати. То глушак за собою тягне, то шарову вирве на повороті. Достойне авто з Європи! Клоуни, най вас чпокають у хвіст і гриву! Хоть штось доброє ВР зробила за 4 роки!

П
П’ятниця

Чорна п’ятниця від Порошенко - знижки до 50% на акциз

Й
Й

А нову пригнати вже стало дорожче з новим дописом ДФС, купуйте коней

УВ
умный вано

не лучше пускай катаются на евро 5 жигулях как ты там пишешь Ахаха... умник ....... согласен с "ка" но самое обидное что мы это проглотим, промолчим и им с рук сойдет :( они скажут вот народ молчит значит мы все делаем правильно :((

К
ка

сам потяг з пенсійного а люди хай поповняють фонди. лохотрон века.

K
ka

лохотрон. лобами рішив зіткнути.

В
Вано

Так і треба. Дрюкати тепер тих селюків. Най палять тепер то сміття, якоє понавозили. Україна - це Європа! Ахаха... Скачте дальше. Хто не скаче, той москаль. Лохопети.

Читайте також